This Fire Burns duyulur.Justin Gabriel ringe doğru ilerler.Micheal Cole'den mikrofonu alır ve konuşmasına başlar : Boş konuşmaların uzun zamandır canımı sıkıyor Chris.Biliyor musun? Şuan bu ringde hep benim sana karşı söylediklerimi bana söylüyorsun.Ama işte bunu bile akıl edemiyorsun.Anlamıyorsun ve anlamamaya devam edeceksin sen bir akılsızsın.Beni ringe çağırdın ve geldim noldu? Yoksa benden özür mü dileyeceksin? Yoksa hala burnunun dikine gidip bana karşı ezilecek misin? Karar sana kalmış Chris.Ne yaparsan yap ama şunu bil ki ben her zaman seni ezmeye hazırım.Yok o maç senin hakkınmış bilmem ne! M.C Mahon denilen o pis mahlukat gelmeseydi senin işin oracıkta bitmişti.Senin yüzünden Raw'a draft olduk memnun musun he? Sen memnunsundur hep ezik brandlarda dolaştığın için Raw'a da katlanırsın ama ben katlanamam işte çünkü ben senin gibi ezik değilim.
*Kıkırdar.* Ama seni çok eziyorum değil mi? Aslında bende seni ezmek istemiyorum ama sen ne yapıyorsun ediyorsun beni kendine doğru çekiyorsun seni ezmek için ve gelmişsin bana parazit diyorsun.Parazit mi? Herkez kendi sıfatını karşısındakine söylermiş dostum bunu biliyor musun? Tabikide bilmiyorsun ama bu her zaman böyle çıkar bu durumda parazit olan sensin.
*Kıkırdar.* Evet,sen parazitsin çünkü senden başka leşh gibi kokan bir mikrop yok bu ringde.Bana hala rookie mi diyorsun? Ne rookiesi dostum? Şunu söyliyeyim evet bir zamanlar rookieydim ama sen benim zamanımda proydun.Ama o zamanlar rookieni bile kontrol edemiyordun buna ne demeli! Rookieni bile mağlup edemiyordun! Bu ne demek söyler misin? Bu tamamen bir eziklik değil mi söyle bana! Tabikide eziklik! O yüzden her maçında herkeze yeniliyorsun ve Mc.Mahon gelmeseydi bana da yenilecektin.Bunu herkez kabullendi sende kabullen artık.Bak sana birşey söyliyeceğim.Sana uzun süredir şunu söylemişmiydim? Dur düşüneyim.
*Ringde dolanır.* Hayır,söylemedim.
*Ciddileşir.* Sen bir KOD GERİSİ SEFİLSİN CHRİS JERİCHO sen bir KOD GERİSİ SEFİLSİN ANLA BUNU!
Rp Out : Dalma.