The Rated R Moderatör
Lakap : The Rated R Mesaj Sayısı : 1695 Rep Gücü : 2038 Rep Puanı : 10 Nerden : geldin ? Mertcanlardan. Kayıt tarihi : 03/08/10 Yaş : 27
| Konu: Chris Jericho RETURN ! Çarş. Şub. 09, 2011 12:58 pm | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Chris Jericho tamponda belirir ve seyirciler yuhlamaya başlar. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Sandalye alır ve oturur. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Biraz dinlenir ve konuşmaya başlar ; Yine ben geldim parazitler.Beni beklemiyordunuz değil mi ? Çok uzun oldu .. Niye üzülüyorsunuz böcekler UWF'nin en güçlü adamı geldi ! EFSANE burda.Herkesi yenmeye geldim.Burda çok planlarım var.Herkesi haklamak için geldim.Ayrıca düşmanlarımı bekliyorum ! Farkındaysanız dostlarım gelsin demedim.Çünkü tekim ve tek kalıcam.Efsaneler her zaman tektir.Ben harikayım harikaa ! | |
|
Mr. Awsome
Mesaj Sayısı : 165 Rep Gücü : 233 Rep Puanı : 0 Nerden : Mertlerden yani The Punisher'den :D Kayıt tarihi : 03/11/10
| Konu: Geri: Chris Jericho RETURN ! Çarş. Şub. 09, 2011 11:35 pm | |
| Wade barret ringe ilerler. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Wade Barret konuşmaya başlar. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Chris Chris Chris niye kendini büyük gösteriyorsun herzaman kendini büyük zannediyorsun? İyisin ama herzaman kendini ön planda tutuyorsun?Kendine bir baksana kendi'ni efsaneyim diye buradaki seyircilerin başını etini yiyorsun biliyormusun. Şaka şaka aslında harikasın ve iyisin süpersin hoşgeldin UWF'e.Ama kendini sadece harika gösterme bazı harikalarda var ben,Punk,Taker,sen ama en iyisi sensin ve senle dost olmayı istiyorum kabul ediyormusun?(der ve elini uzatır.) | |
|
The Rated R Moderatör
Lakap : The Rated R Mesaj Sayısı : 1695 Rep Gücü : 2038 Rep Puanı : 10 Nerden : geldin ? Mertcanlardan. Kayıt tarihi : 03/08/10 Yaş : 27
| Konu: Geri: Chris Jericho RETURN ! Perş. Şub. 10, 2011 11:00 am | |
| RP Out ; Ben Chris Jericho gibi promo kesmeye çalışıyorum.Belki dost olucam.Konuyu bölme lütfen.Mesajını değiştirmene gerek yok Wade. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Ben kendimi büyük göstermiyorum seni ahmak.Ben zaten büyüğüm ve büyük kalıcam ve göstermeme hiç gerek yok.Kendimi ön palnda tutmamada gerek yok ! Ben zaten muhteşem bir insanım.Tanrının şu ana kadar gönderdiği gelmiş geçmiş en iyi ve efsane güreşçisi karşında ! Evet o güreşçi karşında.Ayrıca bende muhteşemim dedin değil mi ? Sen muhteşem değil parazitin tekisin.Sülüğün tekisin sen Wade bunu kabullen artık.Punkta,Undertakerde,Randyde,Edgede hepiniz ! Tek muhteşem benim.Şuan senin benim önümde diz çöküp af dilemen gerekiyor şapşal.Hadi diz çök ! Ayrıca dostluk teklifi he ! Benim gibi muhteşem adama ? Senin gibi herkes benimle dost olmak istiyor ufaklık.Ama bir düşüneyim ? (Jericho düşünür düşünür elini uzatır ve Wade tam uzatıcakken çeker.Suratına tükürür ve kıkırdar.) Hoşuna gittimi ahmak ? Haha ! | |
|
Mr. Awsome
Mesaj Sayısı : 165 Rep Gücü : 233 Rep Puanı : 0 Nerden : Mertlerden yani The Punisher'den :D Kayıt tarihi : 03/11/10
| Konu: Geri: Chris Jericho RETURN ! Perş. Şub. 10, 2011 11:24 am | |
| (Wade yüzünü tepizler) Sana diz çökmemimi bekliyorsun hı?
1=Birdaha benle tükürerek konuşmassan iyi anlaşırız. 2=Bana ahmak diyorsunya bana lakap takarsan bende takarım. 3=Senle insancana dost olmak istedim yaptığın şeye bir bak.
A doğruya sen muhteşemsin değilmi?(Wade seyircilere sorar) Chris Muhteşem değilmi ? (Seyirciler yuhlar) susun parazitler burada böyle bir muhteşem bir adam var ona yuhlamayın parazitler.(Wade diz çöker) | |
|
º° Straight Edge Saviorº° Co-Admin
Lakap : ѕтяαιgнт є∂qє Mesaj Sayısı : 2201 Rep Gücü : 2304 Rep Puanı : 22 Nerden : Çayamı Gelecen? Kayıt tarihi : 03/02/10
| |
Save_US.Y2J Booker
Lakap : Y2J Mesaj Sayısı : 712 Rep Gücü : 939 Rep Puanı : 2 Kayıt tarihi : 09/10/10
| Konu: Geri: Chris Jericho RETURN ! Perş. Şub. 10, 2011 2:50 pm | |
| Batista ringe giriyor.Çok sinirleniyor Spear için taunt yapıyor.Ve ardından Jerichoya bir Spear [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Batista Bomb için taunt yapıyor! Ve bir Batista Bomb! [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Onu iplere atıyor ve harika bir tekme ile dışarı gönderiyor. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Ardından onu çelik merdivenlere atıyor. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Ardından onu ringe atıyor.Ring altından bir sandalye alıyor.Ringe giriyor ve ona sandalye ile darbeler geçiriyor. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Ardından sinirini alamayıp koluna harika bir lock bağlıyor. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Bir süre sonra Jerichoyu bırakıyor Wadeyi Ringten Atıp Wadeyide Çelik Merdiven'e atıyor [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
The Viper Admin
Lakap : The Legend Killer Mesaj Sayısı : 1597 Rep Gücü : 1987 Rep Puanı : 71 Nerden : Monday Night RAW ;) Kayıt tarihi : 01/02/10 Yaş : 30
| Konu: Geri: Chris Jericho RETURN ! Perş. Şub. 10, 2011 7:16 pm | |
| (Batista saçmalamışsın, bir daha böyle şey görmiyim. Tamam dalıyorsunda çok zamansız ve aşırı abartıyorsun, en azından bir Spear veya Batista Bomb yeterli.) | |
|