Hawk Moderatör
Lakap : The Great One Mesaj Sayısı : 235 Rep Gücü : 274 Rep Puanı : 4 Nerden : Sakarya Kayıt tarihi : 10/02/11 Yaş : 27
| Konu: Sorun C.tesi Şub. 12, 2011 1:36 pm | |
| Arkadaşlar, eğlence, grafik ve video bölümünden başka yerler hiç çalışmıyor. Feudlar atılmıyor gibi, maçlar yapılmıyor. Ne zaman maçlar başlıyacak? Ne zaman eskisi gibi güzel feudlar atılacak? Grafik, eğlence ve video hariç heryerde sinek vızıldıyor. Maçlar başlasa iyi olur. Yine eskisi gibi aktifsizlik yaşamak istemiyorum. Hazır tekrar toplanmışken işi baştan sıkı tutmalıyız. | |
|
Ozzy
Lakap : Million Dollar Champion Mesaj Sayısı : 131 Rep Gücü : 159 Rep Puanı : 9 Nerden : Geliyor bu paralar ? Kayıt tarihi : 10/02/11 Yaş : 24
| Konu: Geri: Sorun C.tesi Şub. 12, 2011 1:55 pm | |
| Ben eski takımdan değilim ama aktif olmaya çalışırım. | |
|
The Viper Admin
Lakap : The Legend Killer Mesaj Sayısı : 1597 Rep Gücü : 1987 Rep Puanı : 71 Nerden : Monday Night RAW ;) Kayıt tarihi : 01/02/10 Yaş : 30
| Konu: Geri: Sorun C.tesi Şub. 12, 2011 6:48 pm | |
| - The American Dragon demiş ki:
- Arkadaşlar, eğlence, grafik ve video bölümünden başka yerler hiç çalışmıyor. Feudlar atılmıyor gibi, maçlar yapılmıyor. Ne zaman maçlar başlıyacak? Ne zaman eskisi gibi güzel feudlar atılacak? Grafik, eğlence ve video hariç heryerde sinek vızıldıyor. Maçlar başlasa iyi olur. Yine eskisi gibi aktifsizlik yaşamak istemiyorum. Hazır tekrar toplanmışken işi baştan sıkı tutmalıyız.
Şimdi sana soruyorum; Forum tekrar ne zaman toplandı? Perşembe günü, hadi olmadı çarşamba. Çarşambadan sonra hangi şov var? Cuma günü SD değil mi? SD yapılmadı mı? Maçlar başlamadı mı? RAW pazartesi, ECW salı.. Pazartesi ve salı geldimide maçlar başlamadı diyorsun? Feudlara gelelim. Feudlar atılmıyor diyorsun, feud konusuna baksan 9 tane konu var. Sence başlanmamış mı? | |
|
Hawk Moderatör
Lakap : The Great One Mesaj Sayısı : 235 Rep Gücü : 274 Rep Puanı : 4 Nerden : Sakarya Kayıt tarihi : 10/02/11 Yaş : 27
| Konu: Geri: Sorun C.tesi Şub. 12, 2011 7:30 pm | |
| RAW maçlarının ne zaman olacağını bilmiyordum kusruma bakma Göktuğ abi. Feudlardada geç cevap verildiği için böyle bir şikayetim vardı. | |
|