Eren Gülümser Banned
Mesaj Sayısı : 2 Rep Gücü : 4 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 14/09/10 Yaş : 32
| Konu: Emek Hırsızlığı Şikayet! Salı Eyl. 14, 2010 10:43 pm | |
| Merhaba Arkadaşlar biliyorum belki bana inanmayanlar küfür edenler olucak ama ben sadece buraya emeğimin karşılığını almaya geldim.Öncelikle WTF'yi bilirsiniz ben ordan geldim biliyorum beni banlayablirsiniz buraya reklam yapmaya geldiğimi sana bilirsiniz ama isterseniz bu söliceklerimi söledikten sonra hesabıma girin ve bakın ö.m atmışmıyım... Tamam şimdi asıl konumuza dönelim.Bu sitedeki [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]'dan şikayetçiyim.. Nedeni : Emek Hırsızlığı biz WTF olarak daha önce hiç bir RPG sitesinde denenmemiş bir düzen sağladık ve bir yenilenme ve oluşum içine girdik.UWF'ye saygımız sonsuz çünkü RPG'nin tüm topluma yayılmasında mükemmel bir site ve düzen.Ve burayada size saygızılık etmeye gelmedim dediğim bu emek hırsızı sitemizde ve umuyorum sizin sitenizdede tüm beddua ve küfürleri alan ve alacak olan kişi.. Nedeni şu sizin sitenizdeki öneri konusu : [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bu konuya bakın bu öneriyi bakalım nerden çalmış.Link spoiler veriyorum reklam olmasın..Sadece Admine ve Modlar baksın.
- Spoiler:
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Bu emek hırsızı arkadaş bizim yaptıklarımızı özetlemiş ve sizin siteye öneri olarak sunmuş bu kişiyi ben WTF'de buldum ve banladım..Lütfen sizden tek ricam bu emek hırsızının sitenizden atılması...
İsterseniz beni banlayın önemli değil ama eğer sizinde WTF hakkında şikayetleriniz varsa bana Ö.M ile ulaşın ve gerekenin hemen yapılacağından emin olun [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] UWF'ye Saygılarla...
| |
|
The Instant Classic Co-Admin
Mesaj Sayısı : 3472 Rep Gücü : 3357 Rep Puanı : 36 Kayıt tarihi : 12/02/10 Yaş : 26
| Konu: Geri: Emek Hırsızlığı Şikayet! Salı Eyl. 14, 2010 11:53 pm | |
| Emek hırsızlığı yapan kişi ile alakamız yok. Dediğinide zaten yapmadık. Bir sorun olursa sizin sitenizdeki herhangi bir admine Ö.M atarım. | |
|
Eren Gülümser Banned
Mesaj Sayısı : 2 Rep Gücü : 4 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 14/09/10 Yaş : 32
| |
The Viper Admin
Lakap : The Legend Killer Mesaj Sayısı : 1597 Rep Gücü : 1987 Rep Puanı : 71 Nerden : Monday Night RAW ;) Kayıt tarihi : 01/02/10 Yaş : 30
| Konu: Geri: Emek Hırsızlığı Şikayet! Çarş. Eyl. 15, 2010 1:38 am | |
| Biz teşekkür ederiz. Zaten böyle kişilerin forumumuzda işi yok.
İyi Forumlar.
| |
|