| Bir Şikayetim Var | |
|
+3The Rock Hero ~ Christian™ The Rated R 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
The Rated R Moderatör
Lakap : The Rated R Mesaj Sayısı : 1695 Rep Gücü : 2038 Rep Puanı : 10 Nerden : geldin ? Mertcanlardan. Kayıt tarihi : 03/08/10 Yaş : 27
| Konu: Bir Şikayetim Var C.tesi Ağus. 21, 2010 11:52 am | |
| Ya Artık Yeter Dedirten Bir Olay Var ! Maçlar Zamanında Gelmiyor.Ben Maçlar Zamanında Gelicek Diye Arkadaşlarımı vb. Kişileri Oyalıyorum ! Zamanımızı Çalıyorsunuz ! | |
|
| |
~ Christian™
Lakap : Celtic Warrior Mesaj Sayısı : 481 Rep Gücü : 580 Rep Puanı : 6 Kayıt tarihi : 21/07/10 Yaş : 25
| Konu: Geri: Bir Şikayetim Var C.tesi Ağus. 21, 2010 12:18 pm | |
| Destekliyorum seni ''bu hafta hiçbir brandın maçı yayınlanmadı'' | |
|
| |
The Rated R Moderatör
Lakap : The Rated R Mesaj Sayısı : 1695 Rep Gücü : 2038 Rep Puanı : 10 Nerden : geldin ? Mertcanlardan. Kayıt tarihi : 03/08/10 Yaş : 27
| Konu: Geri: Bir Şikayetim Var C.tesi Ağus. 21, 2010 12:24 pm | |
| | |
|
| |
The Rock Hero
Lakap : Behlül XD Mesaj Sayısı : 2363 Rep Gücü : 2379 Rep Puanı : 23 Nerden : Tampa,Florida Kayıt tarihi : 16/05/10 Yaş : 28
| Konu: Geri: Bir Şikayetim Var C.tesi Ağus. 21, 2010 1:01 pm | |
| Pehh ne rpgler vaar adminler gidiyo 1 ay maçları oynanmıyo,ne rpgler var böle konuşlanlara banlar atılıyo,ne rpgler var nasıl sabırlı insanlar var,Siz hemen bu hafta oyanatılmadı diye hemen şikayet ediyoyorsunuz.Bookerlarda insan ne biliyosun o gün belki aile üyesi rahatsızlandı.Ne biliyosun o gün koltukta uyuya kaldı.Ne biliyosun belkide canı istememiştir.Bookerlarında işleri olur.Onlarda insan, nolucak 1 hafta beklesinizki çok bu 1 hafta? ama siz 1 gün bile geçse "Benim maçım oynatılmadı! " diye ortalığı karıştırıp istememden bookerların canını ***ıyorsunuz.Bizim Rpg de böle arada oynatılmayan maçlar olabilir.Beğenmiyorsanız üste çıkış butunu var ona basıp çıkıp bir daha hiç girmiye bilirsiniz. | |
|
| |
The Lord of Darknes Moderatör
Lakap : The Phenom Mesaj Sayısı : 516 Rep Gücü : 594 Rep Puanı : -6 Nerden : Houston,Texas Kayıt tarihi : 01/05/10
| Konu: Geri: Bir Şikayetim Var C.tesi Ağus. 21, 2010 1:28 pm | |
| O destekliyorum diyenler ve şikayet edenler size garanti ediyorum.2 Brandın Bookerlığını yapamazsınız | |
|
| |
Ban Of Captain
Mesaj Sayısı : 1492 Rep Gücü : 1686 Rep Puanı : 12 Kayıt tarihi : 09/08/10 Yaş : 29
| Konu: Geri: Bir Şikayetim Var C.tesi Ağus. 21, 2010 1:34 pm | |
| Bookerlik yapmaya gerek yokki 2 satır yazsanız bize yine yeter biz fazla birşey
istemiyoruz 10 satır yazıyorsunuz kim okuyor onu ben şahsen kendi maçımı
okuyorum onuda anlamadan okuyorum gerçekten nxt maçları 6 gündür sd
maçları ise 1 gündür oynanmıyor royal rumble'yi sayamadım .. | |
|
| |
The Rock Hero
Lakap : Behlül XD Mesaj Sayısı : 2363 Rep Gücü : 2379 Rep Puanı : 23 Nerden : Tampa,Florida Kayıt tarihi : 16/05/10 Yaş : 28
| Konu: Geri: Bir Şikayetim Var C.tesi Ağus. 21, 2010 1:37 pm | |
| - Ƭɧє Ʀąтєđ Ʀ demiş ki:
- Pehh ne rpgler vaar adminler gidiyo 1 ay maçları oynanmıyo,ne rpgler var böle konuşlanlara banlar atılıyo,ne rpgler var nasıl sabırlı insanlar var,Siz hemen bu hafta oyanatılmadı diye hemen şikayet ediyoyorsunuz.Bookerlarda insan ne biliyosun o gün belki aile üyesi rahatsızlandı.Ne biliyosun o gün koltukta uyuya kaldı.Ne biliyosun belkide canı istememiştir.Bookerlarında işleri olur.Onlarda insan, nolucak 1 hafta beklesinizki çok bu 1 hafta? ama siz 1 gün bile geçse "Benim maçım oynatılmadı! " diye ortalığı karıştırıp istememden bookerların canını ***ıyorsunuz.Bizim Rpg de böle arada oynatılmayan maçlar olabilir.Beğenmiyorsanız üste çıkış butunu var ona basıp çıkıp bir daha hiç girmiye bilirsiniz.
Bunu söliyorum başka hiç bir şey sölemiyorum.Her Rpgde ufak tefek aksamalar olur 1 hafta beklemeyi çok görüyorsanız GİDİN! Kilit | |
|
| |
Hunter Hearst Helmsley Süper Moderatör
Lakap : The Cerebral Assassin Mesaj Sayısı : 542 Rep Gücü : 583 Rep Puanı : 10 Nerden : Raistlinlerdeyim Kayıt tarihi : 08/06/10 Yaş : 30
| Konu: Geri: Bir Şikayetim Var Salı Ağus. 24, 2010 2:25 pm | |
| Arkadaşlar kim sizin zamanınızı çalıyor? Siteye girmek istemiyorsanız girmezsiniz zorlamıyoruz ki sizi. | |
|
| |
Nicholas Theodore
Mesaj Sayısı : 1634 Rep Gücü : 1847 Rep Puanı : 26 Nerden : Kastamonu/Taşköprü Kayıt tarihi : 03/02/10 Yaş : 29
| Konu: Geri: Bir Şikayetim Var Salı Ağus. 24, 2010 5:45 pm | |
| - Matt Hardy demiş ki:
- Ya Artık Yeter Dedirten Bir Olay Var ! Maçlar Zamanında Gelmiyor.Ben Maçlar Zamanında Gelicek Diye Arkadaşlarımı vb. Kişileri Oyalıyorum ! Zamanımızı Çalıyorsunuz !
ASIL SİZE YETER LAN ADMİNİN , BİZİM TEK DEDİMİZ SEN MUTLU ETMKMİ İNSANLARIN İŞLERİ VARDIR BEL İ ! | |
|
| |
| Bir Şikayetim Var | |
|