| Günlerdir bekliyorduk...!!!!!!! | |
|
+4The Viper The Rock Hero Raziel ~ Lionheart Dany™ 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
~ Lionheart Dany™
Lakap : Save_us.Y2J Mesaj Sayısı : 2902 Rep Gücü : 3468 Rep Puanı : 31 Nerden : Naapcaan ? Kayıt tarihi : 08/03/10 Yaş : 26
| Konu: Günlerdir bekliyorduk...!!!!!!! Perş. Ağus. 12, 2010 11:34 am | |
| Cm Punk'la o kadar feud yaptık resim araştırdık bulduk..Bu ne yaa feud yapın diyosunuz alın işte yaptık maçımızı bile oynatmamışsınız...Cm Punk açmış bu konuyu ama bende açıyorum.Bütün planlarımız alt üst oldu.Nolcak şimdi Royal Rumble'yi mi bekliycez Royal Rumble'dada yapılmazki RR'ye katılırım ben.WM'dede olmaz alın işte tüm planlar gitti feudun içine nıçıldı. | |
|
| |
Raziel
Lakap : Raziel Mesaj Sayısı : 2147 Rep Gücü : 2595 Rep Puanı : 17 Nerden : Nereye (: Kayıt tarihi : 13/07/10 Yaş : 26
| Konu: Geri: Günlerdir bekliyorduk...!!!!!!! Perş. Ağus. 12, 2010 11:34 am | |
| | |
|
| |
The Rock Hero
Lakap : Behlül XD Mesaj Sayısı : 2363 Rep Gücü : 2379 Rep Puanı : 23 Nerden : Tampa,Florida Kayıt tarihi : 16/05/10 Yaş : 28
| Konu: Geri: Günlerdir bekliyorduk...!!!!!!! Perş. Ağus. 12, 2010 11:38 am | |
| Bu ppv de karışıklıklar oldu.Bence afedersiniz ama çok kötü bi ppv oldu.Haklısın bu konuda...
Not: Bookerlara adminlere maçı ayarlayanlaara kızmıyorum yada sölenmiyorum sadece söliyorum. | |
|
| |
~ Lionheart Dany™
Lakap : Save_us.Y2J Mesaj Sayısı : 2902 Rep Gücü : 3468 Rep Puanı : 31 Nerden : Naapcaan ? Kayıt tarihi : 08/03/10 Yaş : 26
| Konu: Geri: Günlerdir bekliyorduk...!!!!!!! Perş. Ağus. 12, 2010 11:41 am | |
| - Mr.Awesome demiş ki:
- Bu ppv de karışıklıklar oldu.Bence afedersiniz ama çok kötü bi ppv oldu.Haklısın bu konuda...
Not: Bookerlara adminlere maçı ayarlayanlaara kızmıyorum yada sölenmiyorum sadece söliyorum. Karışıklık değil bunun adı SORUMSUZLUK ' DUR!! | |
|
| |
The Viper Admin
Lakap : The Legend Killer Mesaj Sayısı : 1597 Rep Gücü : 1987 Rep Puanı : 71 Nerden : Monday Night RAW ;) Kayıt tarihi : 01/02/10 Yaş : 30
| Konu: Geri: Günlerdir bekliyorduk...!!!!!!! Perş. Ağus. 12, 2010 11:50 am | |
| - Ƭɧє Ʀąтєđ Ʀ demiş ki:
- Mr.Awesome demiş ki:
- Bu ppv de karışıklıklar oldu.Bence afedersiniz ama çok kötü bi ppv oldu.Haklısın bu konuda...
Not: Bookerlara adminlere maçı ayarlayanlaara kızmıyorum yada sölenmiyorum sadece söliyorum. Karışıklık değil bunun adı SORUMSUZLUK ' DUR!! Sorumsuzluk değil karışıklık. Ana kemer maçları Elimination Chamber maçı yapılır, ben sizi almayıpta David Otunga, Zack Ryder(ÖRNEK) bunlarımı alayım? Ama çok istiyorsan yarınki Smackdown şovunda maçınızı yapabiliriz. Zaten PPV'de IC ve U.S.A maçı olmadı. Smackdown şovuna saklanmış gibi özel bir maç olabilir? | |
|
| |
~ Lionheart Dany™
| Konu: Geri: Günlerdir bekliyorduk...!!!!!!! Perş. Ağus. 12, 2010 11:52 am | |
| O zaman NOT olarak oraya yazabilirdiniz.Cm Punk ve Ben bu olaya çok sinirlendik. | |
|
| |
The Viper Admin
Lakap : The Legend Killer Mesaj Sayısı : 1597 Rep Gücü : 1987 Rep Puanı : 71 Nerden : Monday Night RAW ;) Kayıt tarihi : 01/02/10 Yaş : 30
| Konu: Geri: Günlerdir bekliyorduk...!!!!!!! Perş. Ağus. 12, 2010 11:54 am | |
| O zaman sende bana biz böyle böyle şeyler planladık, bizim maçımız olsun, şöyle feudlar yapıcaz, hazırlandık vb. gibi bir ö.m atabilirdin. Ben sizin feudunuzu görmedim.
| |
|
| |
~ Lionheart Dany™
| Konu: Geri: Günlerdir bekliyorduk...!!!!!!! Perş. Ağus. 12, 2010 11:55 am | |
| | |
|
| |
Ban Of Captain
Mesaj Sayısı : 1492 Rep Gücü : 1686 Rep Puanı : 12 Kayıt tarihi : 09/08/10 Yaş : 29
| Konu: Geri: Günlerdir bekliyorduk...!!!!!!! Perş. Ağus. 12, 2010 12:01 pm | |
| NXT Battle Royal(Kazanan istediği brande çıkıp,Us yada IC Title'a contender olabilir.)
John Morrison vs David Otunga vs Drew McIntyre vs Wade Barrett vs Rey Mysterio vs Evan Bourne
Wade ve David yardımlaşıyorlar ve Morrison ile Rey'i dövüyorlar.Evan'da köşeye çekilip onları izliyor.Drew'de ayrı bir tarafa çekiliyor ve maçı izliyor.Wade Rey'i ringden atmaya çalışıyor.Evan'da yardıma gidiyor ama Rey ikisinide tekmeleyip kurtuluyor.Wade'e 1 Hurricanrana,Evan'a da Enzuigiri yapıyor.Morrison Otunga'ya karşı üstün bir mücadele gösteriyor ve ringden atıp Otunga'yı eliyor.Arkasından Drew sinsice yaklaşıyor JoMo'yu atmaya çalışıyor ama Morrison onu atıyor ve Drew'uda eliyor.Ringde sadece Wade,JoMo,Rey ve Evan kalıyor.Hepsi birbirine bakıyor.JoMo erken davranıyor ve hepsini tek tek tekmeliyor.Rey sürünerek köşeye çekiliyor.JoMo hepsine tek tek birşeyler söylüyor.Ardından köşeye çıkıyor ve taunt yapıyor.O sırada Wade kalkıyor ve JoMo'yu köşeden aşağıya atıyor.Bourne'da kalkıp köşeye çıkıyor.Wade arkasını dönünce Missile Dropkick çakıyor.Rey'de yavaşça kalkıyor ama Bourne Hurricanrana ile Rey'i atıyor ve eliyor.Ringde 3 kişi kalıyor.Bourne Rey ile dalga geçiyor.Ama Wade saldırıyor.Atmak istiyor ama Bourne köşeye yolluyor Wade'i.Orda atmaya çalışıyor.JoMo geliyor yardım ediyor.Wade kurtuluyor.Ama JoMo ve Bourne'dan Double Buzzsaw Kick yiyiyor.Ölmüş gibi kendini yere atıyor.Bourne Wade'i kaldırıyor.JoMo'nunda yardımı ile ringden atıyorlar.Ringde sadece JoMo ve Evan kalıyor.JoMo elini uzatıyor Evan'da kanıyor ve JoMo elinden tutup Evan'ı yolluyor ve maçı kazanıyor.
Kazanan:John Morrison
Maçtan sonra JoMo bir mikrofon alıyor ve konuşmaya başlıyor.Kararım SD'a gitmek ve Intercontinental'a Contender olmak. O sırada Sexy Boy çalıyor ve HBK geliyor.SD'a hoşgeldin John.Cuma günü Punk ile Intercontinental Championship maçına çıkacaksın!
| |
|
| |
º° Straight Edge Saviorº° Co-Admin
Lakap : ѕтяαιgнт є∂qє Mesaj Sayısı : 2201 Rep Gücü : 2304 Rep Puanı : 22 Nerden : Çayamı Gelecen? Kayıt tarihi : 03/02/10
| Konu: Geri: Günlerdir bekliyorduk...!!!!!!! Perş. Ağus. 12, 2010 12:03 pm | |
| - By Rock'n Rap demiş ki:
- NXT Battle Royal(Kazanan istediği brande çıkıp,Us yada IC Title'a contender olabilir.)
John Morrison vs David Otunga vs Drew McIntyre vs Wade Barrett vs Rey Mysterio vs Evan Bourne
Wade ve David yardımlaşıyorlar ve Morrison ile Rey'i dövüyorlar.Evan'da köşeye çekilip onları izliyor.Drew'de ayrı bir tarafa çekiliyor ve maçı izliyor.Wade Rey'i ringden atmaya çalışıyor.Evan'da yardıma gidiyor ama Rey ikisinide tekmeleyip kurtuluyor.Wade'e 1 Hurricanrana,Evan'a da Enzuigiri yapıyor.Morrison Otunga'ya karşı üstün bir mücadele gösteriyor ve ringden atıp Otunga'yı eliyor.Arkasından Drew sinsice yaklaşıyor JoMo'yu atmaya çalışıyor ama Morrison onu atıyor ve Drew'uda eliyor.Ringde sadece Wade,JoMo,Rey ve Evan kalıyor.Hepsi birbirine bakıyor.JoMo erken davranıyor ve hepsini tek tek tekmeliyor.Rey sürünerek köşeye çekiliyor.JoMo hepsine tek tek birşeyler söylüyor.Ardından köşeye çıkıyor ve taunt yapıyor.O sırada Wade kalkıyor ve JoMo'yu köşeden aşağıya atıyor.Bourne'da kalkıp köşeye çıkıyor.Wade arkasını dönünce Missile Dropkick çakıyor.Rey'de yavaşça kalkıyor ama Bourne Hurricanrana ile Rey'i atıyor ve eliyor.Ringde 3 kişi kalıyor.Bourne Rey ile dalga geçiyor.Ama Wade saldırıyor.Atmak istiyor ama Bourne köşeye yolluyor Wade'i.Orda atmaya çalışıyor.JoMo geliyor yardım ediyor.Wade kurtuluyor.Ama JoMo ve Bourne'dan Double Buzzsaw Kick yiyiyor.Ölmüş gibi kendini yere atıyor.Bourne Wade'i kaldırıyor.JoMo'nunda yardımı ile ringden atıyorlar.Ringde sadece JoMo ve Evan kalıyor.JoMo elini uzatıyor Evan'da kanıyor ve JoMo elinden tutup Evan'ı yolluyor ve maçı kazanıyor.
Kazanan:John Morrison
Maçtan sonra JoMo bir mikrofon alıyor ve konuşmaya başlıyor.Kararım SD'a gitmek ve Intercontinental'a Contender olmak. O sırada Sexy Boy çalıyor ve HBK geliyor.SD'a hoşgeldin John.Cuma günü Punk ile Intercontinental Championship maçına çıkacaksın!
İlk edgeyle yapıcam sonra senle | |
|
| |
Ban Of Captain
Mesaj Sayısı : 1492 Rep Gücü : 1686 Rep Puanı : 12 Kayıt tarihi : 09/08/10 Yaş : 29
| Konu: Geri: Günlerdir bekliyorduk...!!!!!!! Perş. Ağus. 12, 2010 12:04 pm | |
| Tamam kardeş | |
|
| |
Lakap : ѕтяαιgнт є∂qє Mesaj Sayısı : 2201 Rep Gücü : 2304 Rep Puanı : 22 Nerden : Çayamı Gelecen? Kayıt tarihi : 03/02/10
| Konu: Geri: Günlerdir bekliyorduk...!!!!!!! Perş. Ağus. 12, 2010 12:06 pm | |
| - By Rock'n Rap demiş ki:
- Tamam kardeş
Eğer ben usa yı alırsam benle usa championship yapcan | |
|
| |
Ban Of Captain
| Konu: Geri: Günlerdir bekliyorduk...!!!!!!! Perş. Ağus. 12, 2010 12:08 pm | |
| - Cm punk demiş ki:
- By Rock'n Rap demiş ki:
- Tamam kardeş
Eğer ben usa yı alırsam benle usa championship yapcan Ama O Zaman Raw'da olmam gerekmiyor mu nasıl oluyor anlamadım U.S.A Raw'ın kemeri Değil mi ? | |
|
| |
| |
| |
The Future
Lakap : Sexy Mesaj Sayısı : 908 Rep Gücü : 1006 Rep Puanı : 26 Nerden : Uzaydan Kayıt tarihi : 14/02/10 Yaş : 28
| Konu: Geri: Günlerdir bekliyorduk...!!!!!!! Perş. Ağus. 12, 2010 12:10 pm | |
| Ya Punk Us alırsa Edge ile İC maçına çıkacaksın bu kadar. | |
|
| |
Ban Of Captain
| Konu: Geri: Günlerdir bekliyorduk...!!!!!!! Perş. Ağus. 12, 2010 12:12 pm | |
| Anlaşıldı,Tamam | |
|
| |
The Instant Classic Co-Admin
Mesaj Sayısı : 3472 Rep Gücü : 3357 Rep Puanı : 36 Kayıt tarihi : 12/02/10 Yaş : 26
| Konu: Geri: Günlerdir bekliyorduk...!!!!!!! Perş. Ağus. 12, 2010 2:44 pm | |
| Ben niye Owen'la maça çıktım? The Rock ile rövanş yapmamız gerekirken. Hem benim hemde The Rock'un hakkı yendi.
En kötü PPV'di. PPV'yi yapmasak daha iyi olurdu diyebilirdim. | |
|
| |
The Viper Admin
| Konu: Geri: Günlerdir bekliyorduk...!!!!!!! Perş. Ağus. 12, 2010 7:19 pm | |
| - Bret "The Hitman" Hart demiş ki:
- Ben niye Owen'la maça çıktım? The Rock ile rövanş yapmamız gerekirken. Hem benim hemde The Rock'un hakkı yendi.
En kötü PPV'di. PPV'yi yapmasak daha iyi olurdu diyebilirdim. Günlerdir beklenen ve hayal kırıklığına uğratan... [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
| Günlerdir bekliyorduk...!!!!!!! | |
|