| MSN Dili diye bir şey yoktur. | |
|
+5The Instant Classic Shelton-Benjamin тнє ∂αяк ѕανισυя The Rock Hero Hunter Hearst Helmsley 9 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Hunter Hearst Helmsley Süper Moderatör
Lakap : The Cerebral Assassin Mesaj Sayısı : 542 Rep Gücü : 583 Rep Puanı : 10 Nerden : Raistlinlerdeyim Kayıt tarihi : 08/06/10 Yaş : 30
| Konu: MSN Dili diye bir şey yoktur. Perş. Haz. 24, 2010 1:13 am | |
| Arkadaşlar siteye geldiğimden beri MSN dili adı altında saçma sapan Türkçe kullanılıyor. Lütfen artık buna dur diyelim. MSN dili önceleri gözümüze rahatlatıcı ve iyi gibi gözüksede sitedeki üyeleride, chatbox'uda, roleplay'ide ciddi derecede sarstı hatta bu sebepten dolayı artık Raistlin ve Moderatörler canından bezdi banlananlar oldu. Lütfen artık bunu kaldıralım. Ağır Türkçe kullanım şartı getirelim. Unutmayın Roleplay düzgün Türkçe kullanıldığında zevkli olur. Eğer; Tommy Dreamer: La gel şuna dalak derse siz roleplay'den soğur, sanki Tommy ile Kıbrıs'ı birlikte feth etmiş gibi kanka takılırsınız. Gerçekte Güreş izlerseniz Feud'larda gayet açık, düzgün, akıcı İngilizce konuşulduğu görülür. Ben nerdeyse Tüm roleplay forumlarında vesaire çalıştım. Moderatör olarak görev yaptım. Fakat hiçbir zaman İngilizce bir kısaltma olan "u" yani "you" kullananlar cezasız kalmadı. Lütfen Türkçe'mize saygı gösterelim. | |
|
| |
The Rock Hero
Lakap : Behlül XD Mesaj Sayısı : 2363 Rep Gücü : 2379 Rep Puanı : 23 Nerden : Tampa,Florida Kayıt tarihi : 16/05/10 Yaş : 28
| Konu: Geri: MSN Dili diye bir şey yoktur. Perş. Haz. 24, 2010 1:16 am | |
| - Tommy Dreamer demiş ki:
- Arkadaşlar siteye geldiğimden beri MSN dili adı altında saçma sapan Türkçe kullanılıyor. Lütfen artık buna dur diyelim. MSN dili önceleri gözümüze rahatlatıcı ve iyi gibi gözüksede sitedeki üyeleride, chatbox'uda, roleplay'ide ciddi derecede sarstı hatta bu sebepten dolayı artık Raistlin ve Moderatörler canından bezdi banlananlar oldu. Lütfen artık bunu kaldıralım. Ağır Türkçe kullanım şartı getirelim. Unutmayın Roleplay düzgün Türkçe kullanıldığında zevkli olur. Eğer;
Tommy Dreamer: La gel şuna dalak derse siz roleplay'den soğur, sanki Tommy ile Kıbrıs'ı birlikte feth etmiş gibi kanka takılırsınız. Gerçekte Güreş izlerseniz Feud'larda gayet açık, düzgün, akıcı İngilizce konuşulduğu görülür. Ben nerdeyse Tüm roleplay forumlarında vesaire çalıştım. Moderatör olarak görev yaptım. Fakat hiçbir zaman İngilizce bir kısaltma olan "u" yani "you" kullananlar cezasız kalmadı. Lütfen Türkçe'mize saygı gösterelim. çok ciddi bir site olur | |
|
| |
Lakap : The Cerebral Assassin Mesaj Sayısı : 542 Rep Gücü : 583 Rep Puanı : 10 Nerden : Raistlinlerdeyim Kayıt tarihi : 08/06/10 Yaş : 30
| Konu: Geri: MSN Dili diye bir şey yoktur. Perş. Haz. 24, 2010 1:18 am | |
| Haklısın, Roleplay'in ne olduğunu bilseydin bu cevabı yazmazdın aksine destek verirdin. ROLEPLAY ciddiyet işidir zaten bunu inkar edemezsin. Adın Mehmet, Alp, Osman değilki oyundaki adın Heath Slater. Ciddi olmazsan roleplay yapamazsın! Roleplay yaparken birinin rolüne bürünürsün. | |
|
| |
The Rock Hero
Lakap : Behlül XD Mesaj Sayısı : 2363 Rep Gücü : 2379 Rep Puanı : 23 Nerden : Tampa,Florida Kayıt tarihi : 16/05/10 Yaş : 28
| Konu: Geri: MSN Dili diye bir şey yoktur. Perş. Haz. 24, 2010 1:23 am | |
| bak tommy benim yaşım 14 bilmiyorum seninki kaç ben bu oyunu zevk olsun diye oynuyorum ROLEPLAY filan beni ilgilendirmez.. sen oyunu çok ciddiye alıyorsun rol bölünüceksek birbirimize ö.m atarkende rol yapalım zevki mi kalır böle işin türkçe mize sonuna kadar sahıp çıkalım tamam ama bu bir oyun sitesi ROLEPLAY neyse ne ben zevk alarak oyun oynuyorum ama bu kadar cidileşirse oo ozaman başşlarda seni sevmiştim ama böle yaparak kendini soğutluyosun ben MERT heath slater değil ve zevk için oyun oynuyorum zaten o zevk gelmezse oyunu oynamam | |
|
| |
| Konu: Geri: MSN Dili diye bir şey yoktur. Perş. Haz. 24, 2010 1:27 am | |
| Arkadaş, sen baştan yanlış anlamışsın. Bu arada yaşım 16. Roleplay karakter içidir. SENİN KARAKTERİNE BAĞLIDIR. Birde OOC ( Out of Character, Karakter dışı ) iletişim vardır ( Forum tabiri ile RP out ) Özel mesaj ve Chatbox OOC tabirine girer. Eğer eğlencesine oynuyor, roleplay ilgilendirmiyor ise git al evine ps2 veya ps3 oyna SvR10'unu. Zira biz burada roleplay yapıyoruz. Boşuna RP Dersi diye bir başlık yok sitede ki sitenin adıda " Ultimate RPG " tekrar belirtiyorum " ULTIMATE ROLEPLAY GAME " ... | |
|
| |
The Rock Hero
| Konu: Geri: MSN Dili diye bir şey yoktur. Perş. Haz. 24, 2010 1:33 am | |
| hayır arkadaşım sen yanış anlıyorsun bu bir oyun ne ciddisi saçma birşey mi yaptım? HAYIR.. cidiliğe gelince ciddi bir iş mi yapıyoruz ALLAHIM ya burda zevkine feud yapıyoruz maç yapıyoruz sanki zor bir görev ROLE PLAY GAME içinde game yani oyunda geçiyor burda yazacaklarımız gerçek değil ciddi bir işte değilki bu zaten oyun oynamak istiyorsan svr 2010 al la gelelim çok saçma bir söz svr 2010 burdaki gibi feud kesbiliyozmuyuz burdaki gibi arkadaş bulabiliyormuyuzz hayır sonuna kadar karşıyım ağır türkçeye TÜRKÇELİĞE sahip çıkmak sitede olmaz reelde olur...git reel de kürtlere söle bunu burda kürtçee konuşan yok başka mesaj yazmicam bence arkadaşlarımda ağır türkçeye hayır diyecekler ve raistlinde... | |
|
| |
| Konu: Geri: MSN Dili diye bir şey yoktur. Perş. Haz. 24, 2010 1:37 am | |
| TÜRKÇELİĞE Nedir? Ayrıca dünyanın her sitesinde araştır, yaz Google'a bak bakalım roleplay nasıl tanımlanıyor. Roleplay'ı bana açıklarmısın lütfen? Ayrıca Raistlin buna Hayır diyecek demişsin. Düzgün Türkçe'yi kullanan bir diğer oyuncu ve yönetici ise Raist lin. Lütfen kendimizle çelişmeyelim. Ayrıca sen şuanda ırkçılık yapıyorsun. Kürt asıllı bir oyuncu seni şikayet etse ailen mahkemelik bile olabilir bu devirde. Zaten kendin Türkçe konuşabilsen en azından denerdin! | |
|
| |
The Rock Hero
| Konu: Geri: MSN Dili diye bir şey yoktur. Perş. Haz. 24, 2010 1:40 am | |
| son bir şey ben ırkçılık yapmıyorum ırkçılık sadece onlar türçe konuşmak istemiyor dedim saol gecemi VAHFETTİN! | |
|
| |
| Konu: Geri: MSN Dili diye bir şey yoktur. Perş. Haz. 24, 2010 1:44 am | |
| Geceni neden Vahfettim? Fantezimi yapacaktın hiç birşey anlamıyorum aynı Angry German Kid gibi davranıyorsun. Banane Kürtlerden fakat bizim konumuz farklı iken neden bu kadar saptırıyorsun ayrıca Türkçe konuşmayan sensin. Farkındaysan şimdi bu topicte sen Türkçe konuşmamak için direniyorsun. Yeter arkadaşım. Asıl senin bir Moderatör ( Moderatör diyorum çünkü hakettin o konuda birşey diyemem ) olarak oyunculara örnek olman gerekiyor. Yazık... Ben her insanın eksisinide artısında yüzüne karşı söylerim. Benimle konuşurken bunu göz önünde bulundurun. Ayrıca ben kimseyle sidik yarıştırmam, zaten benle çelişen baştan kaybetmiştir. | |
|
| |
The Rock Hero
| Konu: Geri: MSN Dili diye bir şey yoktur. Perş. Haz. 24, 2010 4:41 am | |
| tommy miletin derdi seni mi gerdi kendine çok güveniyorsun belli oluyor ama düzgün türkçe konuşmicam bunu sen seçemesin.Modorötör demeyim daha örnek olabiliceğim konular var olamicam knular benim türkçem 2 sence olabilir miyim ? Türkçemize önem verelim diyorsun ama şu GERMAN KİD ide kulanıyorsun ben kimse kendimi kıyaslamam zaten ben sadece benimle böle boş ölçüsen biri varsa onun sinirini bozarım BU ARADA SEN KENDİNİ ÇOK Bİ ŞEY SANIYOSUN İS-TE-Mİ-YO-RUM | |
|
| |
тнє ∂αяк ѕανισυя Moderatör
Lakap : The Rated One Mesaj Sayısı : 769 Rep Gücü : 730 Rep Puanı : 9 Nerden : WrestleMania 26 Kayıt tarihi : 03/02/10 Yaş : 29
| Konu: Geri: MSN Dili diye bir şey yoktur. Perş. Haz. 24, 2010 8:52 am | |
| Tommy haklısın bu konu bir ara daha çıkmıştı ama herkez saçmalıyor... Birisinin hatasını görünce yanlış yazdın diye post kasıyorlar. Türkçe Türkçe olarak kalmalı ama forum bu katlanmalısın. Sen Türkçe'yi normal hayatında düzgün kullan gerisi önemli değil zaten... | |
|
| |
| Konu: Geri: MSN Dili diye bir şey yoktur. Perş. Haz. 24, 2010 11:04 am | |
| Sonunda iyi oyunculardan destek gelmeye başladı. Uyarı bence sadece Moderatörler ve Adminler tarafından yapılmalı. Oyuncu sadece admine şikayet edebilir? Özellikle Feud konularında İlk sayfa feud son üç sayfa ise RP out sohbetlerden oluşuyor. Artık sıkı bir Türkçe kuralı gelmesi şarttır. Angry German Kid dememin sebebi internette öyle bilindiğindendir. Ayrıca İngilizce kullanmak sorun teşkil etmez aksine dilin kullanılabilecek değişik yönlerde kullanmayı sağlar. | |
|
| |
Shelton-Benjamin Banned
Lakap : The Gold Standart Mesaj Sayısı : 207 Rep Gücü : 221 Rep Puanı : 0 Nerden : S.E.S Kayıt tarihi : 17/06/10
| |
| |
| Konu: Geri: MSN Dili diye bir şey yoktur. Perş. Haz. 24, 2010 11:50 am | |
| - The Rated R demiş ki:
- Tommy haklısın bu konu bir ara daha çıkmıştı ama herkez saçmalıyor.
Daha ilk baştaki cümleyi okumadan beynini çalıştırarak harika bir cevap yazdığın için teşekkürler Shelton. Farkındaysan The Rated R adındaki kullanıcı sitemini belirtmiş. Eğer Dil Anlatım dersini biraz olsun takip etseydin anlardın. Herneyse, bu demek oluyorki eğer bu kural kabul edilirse uyacağının belirtisi. Forum'a katlanmalısın demiş. Bunun sebebide senin gibi üstün zekalıların okumadan cevap verme alışkanlığına sitem etmiş olabilir. | |
|
| |
Shelton-Benjamin Banned
Lakap : The Gold Standart Mesaj Sayısı : 207 Rep Gücü : 221 Rep Puanı : 0 Nerden : S.E.S Kayıt tarihi : 17/06/10
| Konu: Geri: MSN Dili diye bir şey yoktur. Perş. Haz. 24, 2010 11:51 am | |
| Orayı dikkatli okumamışım kusura bakma | |
|
| |
The Instant Classic Co-Admin
Mesaj Sayısı : 3472 Rep Gücü : 3357 Rep Puanı : 36 Kayıt tarihi : 12/02/10 Yaş : 26
| Konu: Geri: MSN Dili diye bir şey yoktur. Perş. Haz. 24, 2010 12:25 pm | |
| Oğlum birbirinizle sidik yarıştırmayın. Ama Tommy haklı... Bari feudda okulda ne öğrendiyseniz Türkçe ile ilgili onları uygulamaya çalışın. | |
|
| |
Lakap : The Rated One Mesaj Sayısı : 769 Rep Gücü : 730 Rep Puanı : 9 Nerden : WrestleMania 26 Kayıt tarihi : 03/02/10 Yaş : 29
| Konu: Geri: MSN Dili diye bir şey yoktur. Perş. Haz. 24, 2010 12:29 pm | |
| - The Instant Classic demiş ki:
- Oğlum birbirinizle sidik yarıştırmayın. Ama Tommy haklı... Bari feudda okulda ne öğrendiyseniz Türkçe ile ilgili onları uygulamaya çalışın.
İyi o zaman bundan sonra ek eylemleri sayıyoruz Yada fiilimsileri | |
|
| |
| Konu: Geri: MSN Dili diye bir şey yoktur. Perş. Haz. 24, 2010 12:30 pm | |
| Alakası yok, şuan sen nasıl yazdıysan öyle yazabilirler. En azından Büyük harf kuralları ve noktalama kurallarına uysunlar yahu.. | |
|
| |
Kurt Angle
Mesaj Sayısı : 1645 Rep Gücü : 1582 Rep Puanı : 15 Kayıt tarihi : 12/02/10
| Konu: Geri: MSN Dili diye bir şey yoktur. Perş. Haz. 24, 2010 12:36 pm | |
| Tommy haklı. Olum bune ya açık oturuma çevirdiniz burayı biraz sonra uğur dündar ve ali kırca gelcek görceksiniz:D
(Ciddi olmayalım ama biraz türkçe çokta kötü kullanmıyalım diyorum bence böyle olmalı) | |
|
| |
| Konu: Geri: MSN Dili diye bir şey yoktur. Perş. Haz. 24, 2010 12:37 pm | |
| Ama dediğim gibi saçmalıyorlar. 2 3 ay öncemi ne eski Jeric aynı konuyu açtı... Bu kural tartışma sonucu kabul edildi. Herkez başladı milletin hatalarını saymaya . E böyle oluncada post kasıyorlar biz ne yapalım ? | |
|
| |
Kurt Angle
Mesaj Sayısı : 1645 Rep Gücü : 1582 Rep Puanı : 15 Kayıt tarihi : 12/02/10
| Konu: Geri: MSN Dili diye bir şey yoktur. Perş. Haz. 24, 2010 12:40 pm | |
| Evet bu sistem iyi çok msn dili kullanınca modlar zaten uyarı veriyor. | |
|
| |
The Rock Hero
| |
| |
Rey Mysteri
Mesaj Sayısı : 708 Rep Gücü : 782 Rep Puanı : 5 Kayıt tarihi : 17/03/10 Yaş : 28
| Konu: Geri: MSN Dili diye bir şey yoktur. Perş. Haz. 24, 2010 12:41 pm | |
| - Kurt Angle demiş ki:
- Tommy haklı. Olum bune ya açık oturuma çevirdiniz burayı biraz sonra uğur dündar ve ali kırca gelcek görceksiniz:D
(Ciddi olmayalım ama biraz türkçe çokta kötü kullanmıyalım diyorum bence böyle olmalı) sENİN NE YapTıĞINI HErKEZ BİLİYOR :d TÜRKÇEYİ 1-2 GüN ÖNCE KULLaNMIYORDuN AmA NEySE BNM KLAvye BOZUK KUsUra BakMA BÖLE YAZIM :d | |
|
| |
The Instant Classic Co-Admin
Mesaj Sayısı : 3472 Rep Gücü : 3357 Rep Puanı : 36 Kayıt tarihi : 12/02/10 Yaş : 26
| Konu: Geri: MSN Dili diye bir şey yoktur. Perş. Haz. 24, 2010 12:46 pm | |
| Kim saçmalıyor? | |
|
| |
| Konu: Geri: MSN Dili diye bir şey yoktur. Perş. Haz. 24, 2010 12:53 pm | |
| Yahu en başta CC, Edge, Raistlin Türkçe'yi düzgün kullanıyor siz neye karşı çıkıyorsunuz? Afedersiniz ama insan bir aptallık yapıp uyarılınca hala aptallık yaparmı ya, çok ciddiyim ağlanacak haldesiniz rezil oldunuz. | |
|
| |
| MSN Dili diye bir şey yoktur. | |
|