Ultimate Wrestling Federation
Hoşgeldiniz... Forumumuzdan Daha İyi Yararlanmak İçin Lütfen Üye Olunuz...

MSN Dili diye bir şey yoktur. Wwe1110

| WWE Ultimate |
Hoşgeldiniz... Forumumuzdan Daha İyi Yararlanmak İçin Lütfen Üye Olunuz...

MSN Dili diye bir şey yoktur. Wwe1110

| WWE Ultimate |
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

1 Şubat 2010'dan Bu Güne...

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

MSN Dili diye bir şey yoktur.

+5
The Instant Classic
Shelton-Benjamin
тнє ∂αяк ѕανισυя
The Rock Hero
Hunter Hearst Helmsley
9 posters
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
Hunter Hearst Helmsley
Süper Moderatör
Süper Moderatör
Hunter Hearst Helmsley

Uyarı Yok
Lakap : The Cerebral Assassin
Rep Gücü : 583
Rep Puanı : 10

MSN Dili diye bir şey yoktur. Empty
MesajKonu: MSN Dili diye bir şey yoktur.   MSN Dili diye bir şey yoktur. EmptyPerş. Haz. 24, 2010 1:13 am

Arkadaşlar siteye geldiğimden beri MSN dili adı altında saçma sapan Türkçe kullanılıyor. Lütfen artık buna dur diyelim. MSN dili önceleri gözümüze rahatlatıcı ve iyi gibi gözüksede sitedeki üyeleride, chatbox'uda, roleplay'ide ciddi derecede sarstı hatta bu sebepten dolayı artık Raistlin ve Moderatörler canından bezdi banlananlar oldu. Lütfen artık bunu kaldıralım. Ağır Türkçe kullanım şartı getirelim. Unutmayın Roleplay düzgün Türkçe kullanıldığında zevkli olur. Eğer;
Tommy Dreamer: La gel şuna dalak derse siz roleplay'den soğur, sanki Tommy ile Kıbrıs'ı birlikte feth etmiş gibi kanka takılırsınız. Gerçekte Güreş izlerseniz Feud'larda gayet açık, düzgün, akıcı İngilizce konuşulduğu görülür. Ben nerdeyse Tüm roleplay forumlarında vesaire çalıştım. Moderatör olarak görev yaptım. Fakat hiçbir zaman İngilizce bir kısaltma olan "u" yani "you" kullananlar cezasız kalmadı. Lütfen Türkçe'mize saygı gösterelim.
http://wwe-rpg.ultimaterpg.org
The Rock Hero

The Rock Hero

Uyarı Yok
Lakap : Behlül XD
Rep Gücü : 2379
Rep Puanı : 23

MesajKonu: Geri: MSN Dili diye bir şey yoktur.   MSN Dili diye bir şey yoktur. EmptyPerş. Haz. 24, 2010 1:16 am

Tommy Dreamer demiş ki:
Arkadaşlar siteye geldiğimden beri MSN dili adı altında saçma sapan Türkçe kullanılıyor. Lütfen artık buna dur diyelim. MSN dili önceleri gözümüze rahatlatıcı ve iyi gibi gözüksede sitedeki üyeleride, chatbox'uda, roleplay'ide ciddi derecede sarstı hatta bu sebepten dolayı artık Raistlin ve Moderatörler canından bezdi banlananlar oldu. Lütfen artık bunu kaldıralım. Ağır Türkçe kullanım şartı getirelim. Unutmayın Roleplay düzgün Türkçe kullanıldığında zevkli olur. Eğer;
Tommy Dreamer: La gel şuna dalak derse siz roleplay'den soğur, sanki Tommy ile Kıbrıs'ı birlikte feth etmiş gibi kanka takılırsınız. Gerçekte Güreş izlerseniz Feud'larda gayet açık, düzgün, akıcı İngilizce konuşulduğu görülür. Ben nerdeyse Tüm roleplay forumlarında vesaire çalıştım. Moderatör olarak görev yaptım. Fakat hiçbir zaman İngilizce bir kısaltma olan "u" yani "you" kullananlar cezasız kalmadı. Lütfen Türkçe'mize saygı gösterelim.

Katılmıyorum çok ciddi bir site olur
Hunter Hearst Helmsley
Süper Moderatör
Süper Moderatör
Hunter Hearst Helmsley

Uyarı Yok

MesajKonu: Geri: MSN Dili diye bir şey yoktur.   MSN Dili diye bir şey yoktur. EmptyPerş. Haz. 24, 2010 1:18 am

Haklısın, Roleplay'in ne olduğunu bilseydin bu cevabı yazmazdın aksine destek verirdin. ROLEPLAY ciddiyet işidir zaten bunu inkar edemezsin. Adın Mehmet, Alp, Osman değilki oyundaki adın Heath Slater. Ciddi olmazsan roleplay yapamazsın! Roleplay yaparken birinin rolüne bürünürsün.
The Rock Hero

The Rock Hero

Uyarı Yok

MesajKonu: Geri: MSN Dili diye bir şey yoktur.   MSN Dili diye bir şey yoktur. EmptyPerş. Haz. 24, 2010 1:23 am

bak tommy benim yaşım 14 bilmiyorum seninki kaç ben bu oyunu zevk olsun diye oynuyorum ROLEPLAY filan beni ilgilendirmez.. sen oyunu çok ciddiye alıyorsun rol bölünüceksek birbirimize ö.m atarkende rol yapalım zevki mi kalır böle işin türkçe mize sonuna kadar sahıp çıkalım tamam ama bu bir oyun sitesi ROLEPLAY neyse ne ben zevk alarak oyun oynuyorum ama bu kadar cidileşirse oo ozaman başşlarda seni sevmiştim ama böle yaparak kendini soğutluyosun ben MERT heath slater değil Wink ve zevk için oyun oynuyorum zaten o zevk gelmezse oyunu oynamam
Hunter Hearst Helmsley
Süper Moderatör
Süper Moderatör
Hunter Hearst Helmsley

Uyarı Yok

MesajKonu: Geri: MSN Dili diye bir şey yoktur.   MSN Dili diye bir şey yoktur. EmptyPerş. Haz. 24, 2010 1:27 am

Arkadaş, sen baştan yanlış anlamışsın. Bu arada yaşım 16. Roleplay karakter içidir. SENİN KARAKTERİNE BAĞLIDIR. Birde OOC ( Out of Character, Karakter dışı ) iletişim vardır ( Forum tabiri ile RP out ) Özel mesaj ve Chatbox OOC tabirine girer. Eğer eğlencesine oynuyor, roleplay ilgilendirmiyor ise git al evine ps2 veya ps3 oyna SvR10'unu. Zira biz burada roleplay yapıyoruz. Boşuna RP Dersi diye bir başlık yok sitede ki sitenin adıda " Ultimate RPG " tekrar belirtiyorum " ULTIMATE ROLEPLAY GAME " ...
The Rock Hero

The Rock Hero

Uyarı Yok

MesajKonu: Geri: MSN Dili diye bir şey yoktur.   MSN Dili diye bir şey yoktur. EmptyPerş. Haz. 24, 2010 1:33 am

hayır arkadaşım sen yanış anlıyorsun bu bir oyun ne ciddisi saçma birşey mi yaptım? HAYIR.. cidiliğe gelince ciddi bir iş mi yapıyoruz ALLAHIM ya Very Happy
burda zevkine feud yapıyoruz maç yapıyoruz sanki zor bir görev ROLE PLAY GAME içinde game yani oyunda geçiyor burda yazacaklarımız gerçek değil ciddi bir işte değilki bu zaten oyun oynamak istiyorsan svr 2010 al la gelelim çok saçma bir söz svr 2010 burdaki gibi feud kesbiliyozmuyuz burdaki gibi arkadaş bulabiliyormuyuzz hayır sonuna kadar karşıyım ağır türkçeye TÜRKÇELİĞE sahip çıkmak sitede olmaz reelde olur...git reel de kürtlere söle bunu burda kürtçee konuşan yok başka mesaj yazmicam bence arkadaşlarımda ağır türkçeye hayır diyecekler ve raistlinde...
Hunter Hearst Helmsley
Süper Moderatör
Süper Moderatör
Hunter Hearst Helmsley

Uyarı Yok

MesajKonu: Geri: MSN Dili diye bir şey yoktur.   MSN Dili diye bir şey yoktur. EmptyPerş. Haz. 24, 2010 1:37 am

TÜRKÇELİĞE Nedir? Ayrıca dünyanın her sitesinde araştır, yaz Google'a bak bakalım roleplay nasıl tanımlanıyor. Roleplay'ı bana açıklarmısın lütfen? Ayrıca Raistlin buna Hayır diyecek demişsin. Düzgün Türkçe'yi kullanan bir diğer oyuncu ve yönetici ise Raist
lin. Lütfen kendimizle çelişmeyelim. Ayrıca sen şuanda ırkçılık yapıyorsun. Kürt asıllı bir oyuncu seni şikayet etse ailen mahkemelik bile olabilir bu devirde. Zaten kendin Türkçe konuşabilsen en azından denerdin!
The Rock Hero

The Rock Hero

Uyarı Yok

MesajKonu: Geri: MSN Dili diye bir şey yoktur.   MSN Dili diye bir şey yoktur. EmptyPerş. Haz. 24, 2010 1:40 am

son bir şey ben ırkçılık yapmıyorum ırkçılık sadece onlar türçe konuşmak istemiyor dedim saol gecemi VAHFETTİN!
Hunter Hearst Helmsley
Süper Moderatör
Süper Moderatör
Hunter Hearst Helmsley

Uyarı Yok

MesajKonu: Geri: MSN Dili diye bir şey yoktur.   MSN Dili diye bir şey yoktur. EmptyPerş. Haz. 24, 2010 1:44 am

Geceni neden Vahfettim? Fantezimi yapacaktın hiç birşey anlamıyorum aynı Angry German Kid gibi davranıyorsun. Banane Kürtlerden fakat bizim konumuz farklı iken neden bu kadar saptırıyorsun ayrıca Türkçe konuşmayan sensin. Farkındaysan şimdi bu topicte sen Türkçe konuşmamak için direniyorsun. Yeter arkadaşım. Asıl senin bir Moderatör ( Moderatör diyorum çünkü hakettin o konuda birşey diyemem ) olarak oyunculara örnek olman gerekiyor. Yazık...
Ben her insanın eksisinide artısında yüzüne karşı söylerim. Benimle konuşurken bunu göz önünde bulundurun. Ayrıca ben kimseyle sidik yarıştırmam, zaten benle çelişen baştan kaybetmiştir.
The Rock Hero

The Rock Hero

Uyarı Yok

MesajKonu: Geri: MSN Dili diye bir şey yoktur.   MSN Dili diye bir şey yoktur. EmptyPerş. Haz. 24, 2010 4:41 am

Very Happy tommy miletin derdi seni mi gerdi Very Happy
kendine çok güveniyorsun belli oluyor ama düzgün türkçe konuşmicam bunu sen seçemesin.Modorötör demeyim daha örnek olabiliceğim konular var olamicam knular benim türkçem 2 sence olabilir miyim ? Razz
Türkçemize önem verelim diyorsun ama şu GERMAN KİD ide kulanıyorsun Very Happy
ben kimse kendimi kıyaslamam zaten ben sadece benimle böle boş ölçüsen biri varsa onun sinirini bozarım Very Happy
BU ARADA SEN KENDİNİ ÇOK Bİ ŞEY SANIYOSUN
İS-TE-Mİ-YO-RUM
тнє ∂αяк ѕανισυя
Moderatör
Moderatör
тнє ∂αяк ѕανισυя

1. Uyarı
Lakap : The Rated One
Rep Gücü : 730
Rep Puanı : 9

MesajKonu: Geri: MSN Dili diye bir şey yoktur.   MSN Dili diye bir şey yoktur. EmptyPerş. Haz. 24, 2010 8:52 am

Tommy haklısın bu konu bir ara daha çıkmıştı ama herkez saçmalıyor... Birisinin hatasını görünce yanlış yazdın diye post kasıyorlar. Türkçe Türkçe olarak kalmalı ama forum bu katlanmalısın. Sen Türkçe'yi normal hayatında düzgün kullan gerisi önemli değil zaten...
Hunter Hearst Helmsley
Süper Moderatör
Süper Moderatör
Hunter Hearst Helmsley

Uyarı Yok

MesajKonu: Geri: MSN Dili diye bir şey yoktur.   MSN Dili diye bir şey yoktur. EmptyPerş. Haz. 24, 2010 11:04 am

Sonunda iyi oyunculardan destek gelmeye başladı. Uyarı bence sadece Moderatörler ve Adminler tarafından yapılmalı. Oyuncu sadece admine şikayet edebilir? Özellikle Feud konularında İlk sayfa feud son üç sayfa ise RP out sohbetlerden oluşuyor. Artık sıkı bir Türkçe kuralı gelmesi şarttır. Angry German Kid dememin sebebi internette öyle bilindiğindendir. Ayrıca İngilizce kullanmak sorun teşkil etmez aksine dilin kullanılabilecek değişik yönlerde kullanmayı sağlar.
Shelton-Benjamin
Banned
Shelton-Benjamin

Banned
Lakap : The Gold Standart
Rep Gücü : 221
Rep Puanı : 0

MesajKonu: Geri: MSN Dili diye bir şey yoktur.   MSN Dili diye bir şey yoktur. EmptyPerş. Haz. 24, 2010 11:40 am

Tommy adamın sana nerde destek verdiğini söylermisin Very Happy

Alıntı :
Türkçe Türkçe olarak kalmalı ama forum bu katlanmalısın. Sen Türkçe'yi normal hayatında düzgün kullan gerisi önemli değil zaten...

Very Happy Adam sen Türkçe'yi normal hayatında düzgünce kullan gerisi önemli değil zaten yazmış sen bunu destek olarakmı algılıyorsun ? Very Happy
Hunter Hearst Helmsley
Süper Moderatör
Süper Moderatör
Hunter Hearst Helmsley

Uyarı Yok

MesajKonu: Geri: MSN Dili diye bir şey yoktur.   MSN Dili diye bir şey yoktur. EmptyPerş. Haz. 24, 2010 11:50 am

The Rated R demiş ki:
Tommy haklısın bu konu bir ara daha çıkmıştı ama herkez saçmalıyor.

Daha ilk baştaki cümleyi okumadan beynini çalıştırarak harika bir cevap yazdığın için teşekkürler Shelton. Farkındaysan The Rated R adındaki kullanıcı sitemini belirtmiş. Eğer Dil Anlatım dersini biraz olsun takip etseydin anlardın. Herneyse, bu demek oluyorki eğer bu kural kabul edilirse uyacağının belirtisi. Forum'a katlanmalısın demiş. Bunun sebebide senin gibi üstün zekalıların okumadan cevap verme alışkanlığına sitem etmiş olabilir.
Shelton-Benjamin
Banned
Shelton-Benjamin

Banned
Lakap : The Gold Standart
Rep Gücü : 221
Rep Puanı : 0

MesajKonu: Geri: MSN Dili diye bir şey yoktur.   MSN Dili diye bir şey yoktur. EmptyPerş. Haz. 24, 2010 11:51 am

Orayı dikkatli okumamışım kusura bakma Very Happy
The Instant Classic
Co-Admin
Co-Admin
The Instant Classic

Uyarı Yok
Rep Gücü : 3357
Rep Puanı : 36

MesajKonu: Geri: MSN Dili diye bir şey yoktur.   MSN Dili diye bir şey yoktur. EmptyPerş. Haz. 24, 2010 12:25 pm

Oğlum birbirinizle sidik yarıştırmayın. Ama Tommy haklı... Bari feudda okulda ne öğrendiyseniz Türkçe ile ilgili onları uygulamaya çalışın.
тнє ∂αяк ѕανισυя
Moderatör
Moderatör
тнє ∂αяк ѕανισυя

1. Uyarı

MesajKonu: Geri: MSN Dili diye bir şey yoktur.   MSN Dili diye bir şey yoktur. EmptyPerş. Haz. 24, 2010 12:29 pm

The Instant Classic demiş ki:
Oğlum birbirinizle sidik yarıştırmayın. Ama Tommy haklı... Bari feudda okulda ne öğrendiyseniz Türkçe ile ilgili onları uygulamaya çalışın.

İyi o zaman bundan sonra ek eylemleri sayıyoruz Very Happy Yada fiilimsileri Very Happy
Hunter Hearst Helmsley
Süper Moderatör
Süper Moderatör
Hunter Hearst Helmsley

Uyarı Yok

MesajKonu: Geri: MSN Dili diye bir şey yoktur.   MSN Dili diye bir şey yoktur. EmptyPerş. Haz. 24, 2010 12:30 pm

Alakası yok, şuan sen nasıl yazdıysan öyle yazabilirler. En azından Büyük harf kuralları ve noktalama kurallarına uysunlar yahu..
Kurt Angle

Kurt Angle

1. Uyarı
Rep Gücü : 1582
Rep Puanı : 15

MesajKonu: Geri: MSN Dili diye bir şey yoktur.   MSN Dili diye bir şey yoktur. EmptyPerş. Haz. 24, 2010 12:36 pm

Tommy haklı. Olum bune ya açık oturuma çevirdiniz burayı biraz sonra uğur dündar ve ali kırca gelcek görceksiniz:D

(Ciddi olmayalım ama biraz türkçe çokta kötü kullanmıyalım diyorum bence böyle olmalı)
тнє ∂αяк ѕανισυя
Moderatör
Moderatör
тнє ∂αяк ѕανισυя

1. Uyarı

MesajKonu: Geri: MSN Dili diye bir şey yoktur.   MSN Dili diye bir şey yoktur. EmptyPerş. Haz. 24, 2010 12:37 pm

Ama dediğim gibi saçmalıyorlar. 2 3 ay öncemi ne eski Jeric aynı konuyu açtı... Bu kural tartışma sonucu kabul edildi. Herkez başladı milletin hatalarını saymaya . E böyle oluncada post kasıyorlar biz ne yapalım ?
Kurt Angle

Kurt Angle

1. Uyarı
Rep Gücü : 1582
Rep Puanı : 15

MesajKonu: Geri: MSN Dili diye bir şey yoktur.   MSN Dili diye bir şey yoktur. EmptyPerş. Haz. 24, 2010 12:40 pm

Evet bu sistem iyi çok msn dili kullanınca modlar zaten uyarı veriyor.
The Rock Hero

The Rock Hero

Uyarı Yok

MesajKonu: Geri: MSN Dili diye bir şey yoktur.   MSN Dili diye bir şey yoktur. EmptyPerş. Haz. 24, 2010 12:40 pm

Kurt Angle demiş ki:
Evet bu sistem iyi çok msn dili kullanınca modlar zaten uyarı veriyor.

Katılıyorum
Rey Mysteri

Rey Mysteri

Uyarı Yok
Rep Gücü : 782
Rep Puanı : 5

MesajKonu: Geri: MSN Dili diye bir şey yoktur.   MSN Dili diye bir şey yoktur. EmptyPerş. Haz. 24, 2010 12:41 pm

Kurt Angle demiş ki:
Tommy haklı. Olum bune ya açık oturuma çevirdiniz burayı biraz sonra uğur dündar ve ali kırca gelcek görceksiniz:D

(Ciddi olmayalım ama biraz türkçe çokta kötü kullanmıyalım diyorum bence böyle olmalı)

sENİN NE YapTıĞINI HErKEZ BİLİYOR :d TÜRKÇEYİ 1-2 GüN ÖNCE KULLaNMIYORDuN AmA NEySE BNM KLAvye BOZUK KUsUra BakMA BÖLE YAZIM :d
The Instant Classic
Co-Admin
Co-Admin
The Instant Classic

Uyarı Yok
Rep Gücü : 3357
Rep Puanı : 36

MesajKonu: Geri: MSN Dili diye bir şey yoktur.   MSN Dili diye bir şey yoktur. EmptyPerş. Haz. 24, 2010 12:46 pm

Kim saçmalıyor? Very Happy
Hunter Hearst Helmsley
Süper Moderatör
Süper Moderatör
Hunter Hearst Helmsley

Uyarı Yok

MesajKonu: Geri: MSN Dili diye bir şey yoktur.   MSN Dili diye bir şey yoktur. EmptyPerş. Haz. 24, 2010 12:53 pm

Yahu en başta CC, Edge, Raistlin Türkçe'yi düzgün kullanıyor siz neye karşı çıkıyorsunuz? Afedersiniz ama insan bir aptallık yapıp uyarılınca hala aptallık yaparmı ya, çok ciddiyim ağlanacak haldesiniz rezil oldunuz.

MSN Dili diye bir şey yoktur.
1 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : 1, 2  Sonraki