I Walk Alone duyuluyor.Batista ringe ilerliyor.
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Ringe giriyor.İplere çıkıyor ve taunt yapıyor.
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Taunt yaptıktan sonra arkasına bakıyor.
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Ardından bir mikrofon alıyor ve konuşuyor.
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] -Merhaba ezik parazitler!Nasılsınız*Yuhlarlar.*Teşekkürler bende iyiyim.Son zamanlarda küçük çocuk Miz'i görüyorum.Miz Taker olmadan hiç bir şeysin biliyormusun?Senin kariyerine bir son vereceğim.Bu benim için çocuk oyuncağı.Seni öldüreceğim !Seninde bu parazitlerden başka hiç bir farkın yok!*Seyirciler Yuhlar.* Al işte sende böylesin .Sende gir aralarına yuhlamaya başla.
-Sana gelince Taker seni anlayamıyorum.Bu ezğin yanında ne işin var ha?Tabi tabi sende ezik bir insansın Miz gibi !Seninde bu parazitlerden farkın yok! sadece kendn gelmişsn burada ölüyüm diye dolanıyorsun sizde bir parazitsiniz kabullenin bunu !İkinizde çabuk ringe gelin tabi 2'ye bir olmayacak Dostum Jericho'yuda çağırıyorum.Bakalım vegörelim marifetinizi.!Jericho rica etsem ringe gelirmisin dostum.