Ultimate Wrestling Federation
Hoşgeldiniz... Forumumuzdan Daha İyi Yararlanmak İçin Lütfen Üye Olunuz...

Batista Miz'e meydan okuyor! Wwe1110

| WWE Ultimate |
Hoşgeldiniz... Forumumuzdan Daha İyi Yararlanmak İçin Lütfen Üye Olunuz...

Batista Miz'e meydan okuyor! Wwe1110

| WWE Ultimate |
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

1 Şubat 2010'dan Bu Güne...

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Batista Miz'e meydan okuyor!

3 posters
YazarMesaj
Animal Dave Batista
Booker
Booker
Animal Dave Batista

Uyarı Yok
Rep Gücü : 58
Rep Puanı : 0

Batista Miz'e meydan okuyor! Empty
MesajKonu: Batista Miz'e meydan okuyor!   Batista Miz'e meydan okuyor! EmptyC.tesi Mart 05, 2011 3:43 pm

I Walk Alone duyuluyor.Batista ringe ilerliyor.
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Ringe giriyor.İplere çıkıyor ve taunt yapıyor.
Taunt yaptıktan sonra arkasına bakıyor.

Ardından bir mikrofon alıyor ve konuşuyor.

-Merhaba ezik parazitler!Nasılsınız*Yuhlarlar.*Teşekkürler bende iyiyim.Son zamanlarda küçük çocuk Miz'i görüyorum.Miz Taker olmadan hiç bir şeysin biliyormusun?Senin kariyerine bir son vereceğim.Bu benim için çocuk oyuncağı.Seni öldüreceğim !Seninde bu parazitlerden başka hiç bir farkın yok!*Seyirciler Yuhlar.* Al işte sende böylesin .Sende gir aralarına yuhlamaya başla.

-Sana gelince Taker seni anlayamıyorum.Bu ezğin yanında ne işin var ha?Tabi tabi sende ezik bir insansın Miz gibi !Seninde bu parazitlerden farkın yok! sadece kendn gelmişsn burada ölüyüm diye dolanıyorsun sizde bir parazitsiniz kabullenin bunu !İkinizde çabuk ringe gelin tabi 2'ye bir olmayacak Dostum Jericho'yuda çağırıyorum.Bakalım vegörelim marifetinizi.!Jericho rica etsem ringe gelirmisin dostum.
Mr. Awsome

Mr. Awsome

Uyarı Yok
Rep Gücü : 233

MesajKonu: Geri: Batista Miz'e meydan okuyor!   Batista Miz'e meydan okuyor! EmptyC.tesi Mart 05, 2011 5:50 pm

The Miz ringe ilerler.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Tauntunu yapar.
The Miz konuşmaya başlar.

Hey hey dur orada kendini fazla büyük zannetme tamammı.Bu seyirciler seni her zaman yuhluyo görmüyormusun hiç sevilmiyosun senle bir maç istiyorum ve sana haddini bidirecem bunu biliyormusun.

Undertaker'e geçelim onun arkasından konuşa biliyorsun ama önünde dimdik durduğundahiç birşey yapamıyosun tek yaptığın şey vurup kaçmak yada Nexses'in arkasına geçersin biliyormusun seni korkak adam!!?
Rp out: Vurmak yok tamammı.
Animal Dave Batista
Booker
Booker
Animal Dave Batista

Uyarı Yok

MesajKonu: Geri: Batista Miz'e meydan okuyor!   Batista Miz'e meydan okuyor! EmptyPaz Mart 06, 2011 1:06 pm

Rp Out;Tamam yok.Bu arada kimse gelmesin.

Konuşmaya başlar:

The Miz seyirciler beni neden yuhluyor bir düşün bakalım.Çünkü bende o parazitleri sevmiyorum.*Kahkaha atar.*Dostum sen benle bir maç istiyorsun peki kabul ediyorum o maç senin sonun olacak!Sende bir parazisin farkın yok bunlardan biri gelsin karşıma çıksın hiç bir farkınız yok anlıyormusun?

-Bu arada ben NexSes'i kullanmıyorum ama Taker seni kullanıyor dostum bunu adım gibi biliyorum.*Seyirciler Yuhlar.* Görüyormusun ben onları seversem onlarda beni sevecek ama ben onları sevmiyorum çünkü:

-Onlar bir budala.!
-Onlar bir parazit.!
-Onlar bir Ahmak.!

En önemlisi sende onlardasın! Sende bir budalasın!Sende bir parazitsin!Sende bir Ahmaksın!Bunlar yanındaki ölü adam içinde geçerli dostum.Seni o maçta öldüreceğim Miz sonun gelecek hala farkında değilsin!*Seyirciler yüksek sesle yuhlarlar.*Gördünmü yuhlamaktan başka hiç bir şey yapmıyorlar sende öylesin boş boş laflar ediyorsun ama icraat yok Miz.Bu nedemek oluyor sen boş boş konuşuyorsun der.*kulağına fısıldayarak sonun geldi der ve Batista göz kırpar .*
Mr. Awsome

Mr. Awsome

Uyarı Yok
Rep Gücü : 233

MesajKonu: Geri: Batista Miz'e meydan okuyor!   Batista Miz'e meydan okuyor! EmptyPaz Mart 06, 2011 2:00 pm

Konuşmaya başlar:

Nexses seni nasıl yanında gezdiriyor anlamıyorum.
Sana yeni isim buldum galiba sana bu ismi onurla verecem.
(Batista: Söyle bakalım der)PARAZİT!
Senin Undertakerle işin yok biliyormusun! Taker bir W.H.C.
Biliyormusun olla uğraşıyorsun.Cm Punk'a diyorum böyle adamları Nexses'e alıyorsun seni rezil gösteriyorlar Cm Punk'a sözüm yok iyi bir güreşçi ama anlamıyorum senin gibi parazitleri alıyor anlamıyorum?

Out:Tek Cm Punk gelsin.
Animal Dave Batista
Booker
Booker
Animal Dave Batista

Uyarı Yok

MesajKonu: Geri: Batista Miz'e meydan okuyor!   Batista Miz'e meydan okuyor! EmptySalı Mart 08, 2011 9:47 am

Rp Out;1.'si karakterimi yönetme!2.'si yazım kurallarına uy.3

Konuşmaya başlar:

-Hey dur bakalım Miz sen nasıl efendim Punk'un işine karışırsın.Efendim Punk beni takımına layik görmüş ve NexS.E.S.'e almış tabiki senin gibi bir budala, ahmak ve bir parazit'i takımına almaz.Bunu o küçük kafana sok!

-Sen bunu bilmiyorsun Miz Taker seni kullanıyor hala haberin yok her önüne gelenle maç yapmanı istiyor çünkü Taker onlardan korkuyor!Sende korkuyorsun !Bütün herkez NexSES'DEN Korkuyor!Ama bunu belli etmemeye çalışıyorlar.Bu arada unutma o maç senin sonun olacak .*Batisa göz kırpar* Unutma sakın unutma o maç senin sonun olacak.

Şimdi GET OUT!
The Punisher

The Punisher

1. Uyarı
Lakap : Deadman (Eightteen)
Rep Gücü : 913
Rep Puanı : 7

MesajKonu: Geri: Batista Miz'e meydan okuyor!   Batista Miz'e meydan okuyor! EmptyÇarş. Mart 09, 2011 2:54 pm

Animal Dave Batista demiş ki:
----Rp Out;1.'si karakterimi yönetme!2.'si yazım kurallarına uy.3----

Konuşmaya başlar:

-Hey dur bakalım Miz sen nasıl efendim Punk'un işine karışırsın.Efendim Punk beni takımına layik görmüş ve NexS.E.S.'e almış tabiki senin gibi bir budala, ahmak ve bir parazit'i takımına almaz.Bunu o küçük kafana sok!

-Sen bunu bilmiyorsun Miz Taker seni kullanıyor hala haberin yok her önüne gelenle maç yapmanı istiyor çünkü Taker onlardan korkuyor!Sende korkuyorsun !Bütün herkez NexSES'DEN Korkuyor!Ama bunu belli etmemeye çalışıyorlar.Bu arada unutma o maç senin sonun olacak .*Batisa göz kırpar* Unutma sakın unutma o maç senin sonun olacak.

Şimdi GET OUT!

Öyle bir kural mı varmış ? Yönetir sanane.
https://www.facebook.com/uA.Merdo
Animal Dave Batista
Booker
Booker
Animal Dave Batista

Uyarı Yok

MesajKonu: Geri: Batista Miz'e meydan okuyor!   Batista Miz'e meydan okuyor! EmptyÇarş. Mart 09, 2011 4:38 pm

Karakter benim ,Bu arada ben Chris Jericho oldum bu konuyu kilitlerseniz sevinirim

Batista Miz'e meydan okuyor!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Chris Jericho The Miz'e meydan okuyor!
» Batista>>MMA
» Batista!
» Batista Tnade
» Undertaker vs Batista