Ozzy
Lakap : Million Dollar Champion Mesaj Sayısı : 131 Rep Gücü : 159 Rep Puanı : 9 Nerden : Geliyor bu paralar ? Kayıt tarihi : 10/02/11 Yaş : 24
| Konu: Ted DiBiase attacks to Stone Cold ! Salı Mart 01, 2011 2:47 pm | |
| I Come From Money ! Ted DiBiase podyumda görünüyor. Tauntunu yapıyor ve ceketinden çıkardığı paraları küçük hayranlarına dağıtıyor. Ringe giriyor ve görevlilerden bir masa iki sandalye istiyor. Görevliler dediğini yapınca Ted, sandalyelerden birine oturuyor. Ceketinden iki oyuncak güreşçi, bir ring çıkarıyor. Mikrofonu alıp konuşmaya başlıyor :
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Haha. Gördünüz mü ? Bu güreşçileri tanıdınız mı ? Bunları Stone Cold ile birlikte aldık. Ve bu ikili tabii ki biziz. Ben de oyuncakları size getirmek istedim. Ringi ben aldım. O fakir olduğu için parası yetmedi. Sefil, içkiye harcamış paralarını yine. Neyse. Aldık artık. Şimdi ben bu oyuncakları dövüştüreceğim. Tabii Extreme bir maç. Bu oyuncakların yaptığı herşey, bizim maçımızda da olacak.*Ted, oyuncakları dövüştürmeye başlar. Tabii kendi oyuncağını üstün getirir. Sonra Stone Cold'un kafasını koparır. Gülerek tekrar konuşmaya devam eder.*Bu bir tehditti ayyaş. Senin o lanet kafanı kopartacağım ve yamyamlara yem edeceğim. Anladın mı ? Yamyamlara ! Şu gereksiz, lanet maçta da ben üstün geleceğim. Neden gereksiz, tahmin et. Evindesin, daha rahat düşünüp rezil olmazsın. Neyse ben söyleyeyim. Sen buraya bağlanana kadar. Neden gereksiz, sizde bilmiyorsunuz değil mi ? Lanet olsun ! Bu maçı ben tek elimle bile alabileceğim için gereksiz. Bu maçı rahat rahat kazanabilirim. ECW'da, 2. zaferime ulaşabilirim ! Evet. 2. haftamda 2. zaferim. Çok cazip değil mi ? Senin de o lanet kafanı "süründürebilirim". Stone Cold. Bana meydan okuduğuna emin misin ? Umarım kafan güzelken söylemişsindir. Çünkü seninle uğraşmak istediğime pek emin değilim. Çok korkuyorum ! Dokunduğumda yere yapışıp tuş olmandan çok korkuyorum. Ve bir şeyden daha korkuyorum. Bu seferki ciddi. O lanet kokundan ! Evet. Hala yıkanmamış olmandan korkuyorum. Zaten bu yüzden önüne geleni yenebiliyorsun ya. Yoksa güreşebildiğin falan yok senin. Yıkan da gel karşıma.
Sen, G-Ü-R-E-Ş-E-M-İ-Y-O-R-S-U-N !
O lanet McMahon hep seni severdi. Babamı değil. Babam bunu anlatır dururdu. Durumu senaristlere anlatsa da fayda etmemiş. Bu yüzden sen yenmişsin. Anlıyor musun ? O lanet keltoş seni seviyordu. Ayyaş birini nasıl severler ?
Lanet olsun. Seni yeneceğim ve ECW kemerini alacağım. Şimdi buraya gel koca oğlan.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ted, sinirden masayı yıkar ve sandalyeleri dışarı atar. "I Come From Moooooooooooneeeeeeeeeeeeeeeeeey !" diye bağırır. | |
|
Hawk Moderatör
Lakap : The Great One Mesaj Sayısı : 235 Rep Gücü : 274 Rep Puanı : 4 Nerden : Sakarya Kayıt tarihi : 10/02/11 Yaş : 27
| Konu: Geri: Ted DiBiase attacks to Stone Cold ! Salı Mart 01, 2011 3:45 pm | |
| Bir anda Glass Shatters duyulur. Stone Cold sinirli bir şekilde ringe gelir. Eline mikrofon alır ve konuşmasına başlar.
-Küçük çaylak buraya gelip artistlik yapmaya gelmiş. Ne güzel öyle değil mi? Kendini her maçta anca oyuncaklarla kazandırırsın! Çünkü sen güreşmeyi bilmeyen tüm paralarını kızlara harcayan bir pisliksin! Sen kimle konuştuğunun bile farkında olmayan ahmak, ahşalık bir hayvansın! Güreşmeye yeteneği olmayan birisin! Gelmiş burda bana artistlik yapıyorsun! Senle maçta görüşeceğiz burda pek fazla birşey konuşmaya gerek yok! Ancak sadece sana şunu söylüyorum, bu maç Extreme Rules olacak ve kafanı masanın üstünde parçalayacağım! Buna kendin şahit olacaksın! O hacıyı kafanda hissettiğinde, kafanda bir yanık hissettiğinde ve kırmızı bir kan aktığında ne kadar korkacağını tahmin edebiliyorum! Seni yerlebir edeceğim! Seni mahfedeceğim! Canıma tak ettim bir kere çaylak! Seni öldürene kadar döveceğim! Ultimate'ye yeni geldim ve ilk mahkümum sen olacaksın! Bunu aklına sok! ''Ceketinden biraları iki tane bira çıkarır. Ted'e verirmiş gibi yapar ancak ikisinide kendi içer.'' Korktun mu çaylak? Bira içmek sana göre değil biliyorum aslında. İçmek içinde yaşın oldukça küçük! Ama korkma fazla acı vermez! Benim seni öldüreceğim kadar! ''Biraları bitirdikten sonra Ted'e atarmış gibi yapar.'' Korktun mu seni ahmak herif? Seni bu yaptığım zaman korktuğundan dahada beter edeceğim! Seni cehennemin dibine yollayacağım! Bunu aklına sok çaylak çocuk! | |
|
Ozzy
Lakap : Million Dollar Champion Mesaj Sayısı : 131 Rep Gücü : 159 Rep Puanı : 9 Nerden : Geliyor bu paralar ? Kayıt tarihi : 10/02/11 Yaş : 24
| Konu: Geri: Ted DiBiase attacks to Stone Cold ! Çarş. Mart 02, 2011 6:09 pm | |
| Ahaha ! Beni cehenneme yollayacak kişi sen misin ? Ben daha ilgi çekici birilerini beklerdim. Hayal kırıklığına uğradım. Sana söylemem gereken birşey var. ZATEN CEHENNEMDEYİZ ! Ve ver şu lanet birayı. İçmek istiyorum. Ver. Senin gibi anasından bira emen birinin yaşadığı duyguyu yaşamak istiyorum. Ver şu birayı. Ver dedim sana ! Yoksa korkuyor musun ? Birayı içip senin gibi delirmemden ve sana saldırmamdan korkuyor musun ? Doğruyu söyle. Korkuyorsun. Bir de bana korkuyorsun diyordun. Lanet olsun ! Sen hiç yalan söylemekten vazgeçmez misin ? Biradan olsa gerek.
Ahaha. Ben mi güreşmeyi bilmiyorum ? Bunu 25 yıldır patrondan push alan biri mi söylüyor ? Güldürme beni. Lütfen. Güldürme beni. Kafamı mı ezeceksin ? Kafamdan kan mı akıtacaksın ? Kandan mı korkacağım ? Senin o lanet güreş kariyerinde yendiğin kişi kadar ben çocukken, çocuk döverdim. Bu mu şimdi ? Bu muydu senin güreş yeteneğin ? Veya yağcılık yeteneğin diyelim. Patrona öyle yağ çekmişsin ki. Hala da çekiyorsun. Adam sana dayanamayıp seni push'a boğdu herhalde. Özellikle bira kokarken. Ööörrgh! Bira içebilirim ama şu kokuyla senin yanında durmaya katlanamıyorum. Ama bir şey seni.. Iııı.. Çok cazip kılıyor. Ne olabilir ben de bilmiyorum. Heralde sarhoşluğunun getirdiği ahmaklığının seni daha kolay bir rakip yapması. Hatta daha kolay bir ihtiyar yapması. Yenmesi daha kolay.. Hatta kemeri elinden kapması kolay.
Bak Stone Cold. Cazip bir teklif sundun ve bende kabul ediyorum. Bu teklifi daha da cazipleştirelim. Bu maç, ECW Title için, No. #1 Contendar Match olsun. İkimizin de hedefi buydu zaten. İkimizin de brandında olan Extreme'e biraz da hedeflerimizi koyalım. Güzel olmaz mı ? Kabul ediyorsan kabul ediyorum de. Sonra da buradan KAYBOL ! | |
|
Hawk Moderatör
Lakap : The Great One Mesaj Sayısı : 235 Rep Gücü : 274 Rep Puanı : 4 Nerden : Sakarya Kayıt tarihi : 10/02/11 Yaş : 27
| Konu: Geri: Ted DiBiase attacks to Stone Cold ! Çarş. Mart 02, 2011 6:38 pm | |
| Gülerek konuşmasına başlar.
-Kabul ediyorum seni çaylak herif! Ancak bu maç Extreme Rules olacak! Bunu aklına sok! Stunner'in tadına bakmayada hazırlan!
Glass Shatters eşliğinden ringi terk eder. | |
|