Heath Slater Ringe gelir [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Mikrofon Alır konuşur; [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
- Sanırım herkez dün geceki mütiş Raw Show'unu izledi.İzleyenler Raw süperstarlarını nasıl teker teker yere vurduğumuda görmüştür.O şaklabanlar nasıl kaçışıyordu gördünüz mü? [sırıtır] Biliyorum,biliyorum.Pek çok yenilgim var ama bunların sebebi yeterince adepte olamamdı.O maça elimden geleni yaptım ve kazandım.Dikatinizi çekersem o Battle Royal'ı kazanan Bir NexS.E.S'li..[tekrar sırıtır]Bu ne demek biliyorsunuz...Ayrıca o maçı neden Shawn Kazanmadı? Yada Edge...Benim söylediğim bir şey var.Biz Yapıcağımız şeyleri söleriz,o maçtakilerin çoğu yapamiyacakları şeyleri söylediler.Bir örneğide bu Battle Royal.Benim ve Tüm Nex.S.E.S'in başarıları devam edicek hiç merak etmeyin [der ve köşeye çıkar tauntunu yapar.]
The Rated R Moderatör
Lakap : The Rated R Mesaj Sayısı : 1695 Rep Gücü : 2038 Rep Puanı : 10 Nerden : geldin ? Mertcanlardan. Kayıt tarihi : 03/08/10 Yaş : 27
Bir dakika bir dakika.Sen bu maçı hakkınla mı yendin şimdi ? Shawnla dövüşürken bizi arkadan attın embesil ve hala bize burda hakkımla yendim diyorsun.Bak rookie,beni iyi dinle.Ben ve Shawna toplam dört güreşçi daldınız.Sizi dövdük.Buna ne demelisin.Patronun Punk,sen,Orton ve Justin .. Ama 3 it sürüsünüde attık.Sadece 2'miz kapışırken şans eseri bizi attın haksızmıyım ? Sen sarı saçlı rookienin tekisin bunu küçük beynine sok.Ben ise bir profosyonelim.Shawn,Punk,Randy ve Undertakerın profosyonel olduğu gibi.Fakat senin şuan NXT'de yerini alman lazımdı.Bu UWF sana çok büyük gelmiş dostum.Sana UWF'yi değil,dünyayı dar edeceğim ..
The Rock Hero
Lakap : Behlül XD Mesaj Sayısı : 2363 Rep Gücü : 2379 Rep Puanı : 23 Nerden : Tampa,Florida Kayıt tarihi : 16/05/10 Yaş : 28
- [Seyircilere döner] Size ne demiştim.Edge ve onun gibi şaklabanlar hep yapamiyacakları şeyleri söylerler dememişmiydim...[Edgeye döner] Edge,edge dostum ben bir rookieyim he? ahbap ya senin beynin geri yada beni tanımıyorsun.Bence 2side[sırıtır] Benim o cehenemden çıkıp resmi olarak Pro olduğumun farkında değilsin herhalde bu olayıda bilgisizliğine veriyorum.Gelelim hakkımla kazandıma,sen ne kadar "Haksızsın...!" desende ben o maçı hakkımla kazandım.Dar etmek he? aslına bakarsan hiç bu kadar rahat olmamıştım Edge..Sen istesende istemesende o maçı ben "Rock Man Heath Slater..![bağırarak] kazandı..! Anladın mı dostum.
The Rated R Moderatör
Lakap : The Rated R Mesaj Sayısı : 1695 Rep Gücü : 2038 Rep Puanı : 10 Nerden : geldin ? Mertcanlardan. Kayıt tarihi : 03/08/10 Yaş : 27
Evet seyirciler,Heath haklı,sen bu maçı sadece şansa ve kurnazca kazandın.O maçta en başarılı bendim.Küçük bir hatayla maçı kaybetmem benim kötü bir güreşçi olduğumu göstermez.Sen pro olduğunu mu söylüyorsun ? Sen sadece WWE'nin bir maskotusun ahbap beni anla artık.Havuç saçlı,patlak gözlerin,o dilini çıkartman gerçekten beni şaşırtıyor.Belki palyançolukta profosyonelsindir he ? Git kendi ana dalına ufaklık ...