|
| Stone Cold geri döndü! | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Hawk Moderatör
Lakap : The Great One Mesaj Sayısı : 235 Rep Gücü : 274 Rep Puanı : 4 Nerden : Sakarya Kayıt tarihi : 10/02/11 Yaş : 27
| Konu: Stone Cold geri döndü! Paz Şub. 27, 2011 7:41 pm | |
| Glass Shatters çalar. Seyirciler çılgına dönmüştür! Hiç akıllarına gelmedikleri anda bu müzik kulaklarına gelmiştir. Ne yapacaklarını bilemeyen seyirciler çığlıklar atmaya başlar. Stone Cold ringe gelir. Michael Cole'dan mikrofon aldıktan sonra konuşmaya başlar.
-Çok uzun zaman olmuştu güreşi bırakalı! Artık buradayım ve ECW'nun yeni yüzü olmaya geldim! Hiç kimse benim gelceğimi bilmiyordu, bunu fırsat bularak buraya geldim! ECW'da kendini birşey sanan çok fazla güreşçi var. Ben onlara haddini bildirmeye geldim! Hepsinin kulaklarını aynı bir öğretmen gibi çekip duvarlara yapıştıracağım. Neden böyle kendilerini birşey sanan veletler var anlamıyorum aslında. Ama onları dağıtacağıma emin olabilirsiniz. O kadar geri kafalı güreşçiler ki bunlar ECW kemerini alabileceklerini sanıyorlar. Bunlara tek şey söylüyorum, kendilerini yazık ediyorlar. Karşılarında nasıl bir güreşçi olduklarını bilmiyorlar. Karşılarında Stone Cold var! Ultimate'nin yeni yüzü! Şimdi beni sevmeyi bırakın, çığlıklar atmayı bırakında beni dinleyin çılgın hayranlarım! Burada ne kadar güreşçi olursa olsun, ne kadar kendini birşey sanan ahşalık herifler olursa olsun, onları yerin dibine gömeceğim! Hemde hiç hissettirmeden tek hamlede! O kadar acı bir şekilde üzülecekler ki bir daha güreşmeye cesaretleri bile olmayacak! Eğer buraya korkupta gelemeyenler varsa onlara hak veriyorum. Çünkü onların benim karşıma çıkmalarına cesaretleri yok. Size buraya gelmemin ve o kadar konuştuğum şeyin kısa bir özetini çıkarıyorum. ECW'nun yeni yüzü benim! Her poposu havada olanlara haddini bildireceğim ve yeni ECW Champion'u ben olacağım! Bunu aklınıza sokun! ''Give Me A Hell Yeah!'' | |
| | | Ozzy
Lakap : Million Dollar Champion Mesaj Sayısı : 131 Rep Gücü : 159 Rep Puanı : 9 Nerden : Geliyor bu paralar ? Kayıt tarihi : 10/02/11 Yaş : 24
| Konu: Geri: Stone Cold geri döndü! Ptsi Şub. 28, 2011 4:13 pm | |
| I Come From Money ! Ted DiBiase podyumda görülüyor. Tauntunu yapıyor. Podyumda ilerlerken seyircilere rüşvet para veriyor. Karşılığında tezahürat istiyor ve seyirciler "DiBiase ! DiBiase ! Come on Ted !" tezahüratlarına başlıyor. Ted ringe girip bir mikrofon alıyor. Burası kokmuş gibi elini burnuna ***ürüyor ve konuşmaya başlıyor : ------------------------------------------------------------------------- Evet sayın seyirciler. Karşınızdaaaaaaaaaaaaa....... Million Dollar Champion Third Generation DiBiase, Ted DiBiase Jr. ! Ve, ona kafa tutan.. Iıı... Ayyaş pisliğin teki ! Üstelik koltukaltından geliyor bu bütün koku. Ağzından da bira kokusu geliyor. Ööörrgh ! Git dişlerini fırçala, veya naneli sakız çiğne. Sakız çiğneyeceksen 24 saat ağzında kalmalı. Sana birşey soracağım. Karın gece senin yanında nasıl yatıyor ? Yoksa sen yatakta yatıyorsun o da salona mı geçiyor ? Yapma dostum. Bari karının hatrına o lanet içkiyi bırak. Bak bana.. Hiç kötü bir koku yok. Aksine para kokusu gibi güzel bir koku sinmiş vücuduma.. Tıpkı babam gibi. Benim babam güreşirken sen de güreşiyordun, değil mi ? Şimdi, onun devri benim devrim. Ama sen hala güreşiyorsun. Hiç yaşlanmayacak mısın ? Otur, torunlarına bak. Daha 46 yaşındasın ama 60 yaşında gibi görünüyorsun. İçki vücudunu da ele geçirmiş anlaşılan. Ama, ben nasıl seni genç gösterebileceğimizi biliyorum. Al şu paraları.*Para uzatır ve podyumu gösterir.*Buradan gidersin, botoks yaptırırsın ve bir daha ringlere dönmezsin ! Burayı da böyle kokutmazsın. Senden korkmuyorum ama kokundan korkmaya başladım. Beni hasta edeceksin.*Ringden iner ve podyuma ilerler. Podyumda konuşmaya devam eder.*ECW kemeri benimmiş, yok "Give me a hell yeah!mış, bilmem neymiş de bilmem ne. Seni bunaklık çok etkilemiş. Dur dur. Beynini de gençleştirebiliriz Stone Cold. Biraz daha para al.*Daha çok para uzatır.*Yine buradan git, en kaliteli beyin cerrahına ameliyat ol, ve bir daha ringlere dönme ! Ultimate'in yüzüymüş. Peh ! Sen önce ECW kemerini hayali değil gerçek olarak kazan. Sonra da, kendine bir koç tut. Antrenman yap. En sonunda ringe çık. Oturmadan 10 dakika boyunca güreşebilirsin değil mi ? Hani sen, herkesi yere yıkacağını ve ringe gömeceğini söyledin ya. Herkesten kastın ya Santino Marella'ydı, ya da yine yaşlılıktan oldu. Çünkü ben senin ciddi olduğunu sanmıyorum. Hatta ispatlayabilirim. Kaslarımla ! Gel bira içelim Stone Cold.*Düşünür gibi yapar.*Hm.. Ama ben senin gibi yaşlanmak istemiyorum Stone Cold. Erken bunaklık geçirmek istemiyorum ! O yüzden, seni tek başına bırakmak zorundayım. Seni arabayla bara kadar bırakabilirim. Sonra, bardan içeriye girmek için yürüyebilirsin değil mi ? Yoksa bir de tekerlekli sandalye mi alacağız ? Lanet olsun ! Akan paralarım bile senin masrafların yüzünden durmaya başladı. Babam bile bu kadar çok şeye ihtiyaç duymuyor ! Çünkü onun parası var. Ne yazık ki senin yok. Bu yüzden sana hiç bakılmamış Stone Cold. Şimdi ben, yardımsever biri olarak sana yardım edeceğim ve bakımını yapacağım. Altına bez bağlayacağız.*Güler.*Emzik alacağız. Off ! Bebek bakımı gibi. Bebeğim için neler alınabileceğini öğrenmiş olacağım. Ha, bu arada. Karşımda Stone Cold olduğunu söylediğin için sağol. Bende kim bu ünsüz, yeteneksiz güreşçi diyordum !
En son Ozzy tarafından Ptsi Şub. 28, 2011 7:32 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
| | | Hawk Moderatör
Lakap : The Great One Mesaj Sayısı : 235 Rep Gücü : 274 Rep Puanı : 4 Nerden : Sakarya Kayıt tarihi : 10/02/11 Yaş : 27
| Konu: Geri: Stone Cold geri döndü! Ptsi Şub. 28, 2011 4:24 pm | |
| Biraz sırıttıktan sonra konuşmasına başlar.
-Bak küçük oğlan, ben senin yaşın kadar buralarda güreş yaptım. Senin gibileride çok gördüm. Senden o kadar daha kendini bilmişlerdi ki hepsini yendim. Yenmekten kastim, kafalarını yerlere süründürdüm! Şimdi senin gibi küçük bir çocuğun yanında böyle konuşmam saçma daha doğrusu senle muhattap olmam bile. Kaç yaşındasın bana kafa tutuyorsun. En azından biraz büyüklerine saygın olsaydı ahmak herif! Parayla herşeyi satın alabileceğini mi sanıyorsun? Gel o zaman bir dahaki ECW şovunda beni parayla almaya çalış. Alamazsan o paraları ağzına tıkacağım bunuda unutma. Sen babanın oğlusun evet, bunu herkes biliyor. Aynı onun gibi ahmak bir güreşçisin. Oda kendince herşeyi para ile alabileceğini sanan ahmak bir güreşçi bozuntusuydu ancak onada dersini verdim! Onun gibi bir çok eski güreşçilere dersini verdim. Sen bana yaşlı, bunak diyorsun ancak bu eskilere hatırlayan babandı öyle değil mi? O kadar küçüksün ki hala büyüyememişsin. Gelmişsin bana kafa tutuyorsun. Sen hariç herkes biliyor benim kim olduğumu küçük oğlan. Sen ancak o paralarınla kendini birşey sanan karılara harcarsın! Çok büyük marifet öyle değil mi? Yanında bir kadın gezdiriyorsun saki dünyalar senin oluyor. Sana çok acıyorum küçük dostum. Daha çok gençsin ve önünde uzun bir yol var. Bu yolları aşarken benim gibi daha birçok güreşçi karşına çıkacak. Eğer her güreşçiye böyle paralarınla artistlik yaparsan çok şey kaybedersin! Ringlere neden yuhlanarak geliyorsun? Neden ancak paralarını vererek seyircilere tezahurat yaptırabiliyorsun? Çünkü sen gereksiz bir güreşçisin. Daha hiç bir kemeri alamayan ahmak bir herifin tekisin. Anca babandan sana kalan o gereksiz kemeri omzunda taşıyabilirsin. Diğerleri sana layik değil! O kadar iyi biri sanıyorsun ki kendini herşeyi başarabileceğini sanıyorsun. O zaman bir dahaki ECW şovunda kozlarımızı paylaşırız!
Ted DiBiase'ye sinirlice bakar ve konuşmasını bekler. | |
| | | Ozzy
Lakap : Million Dollar Champion Mesaj Sayısı : 131 Rep Gücü : 159 Rep Puanı : 9 Nerden : Geliyor bu paralar ? Kayıt tarihi : 10/02/11 Yaş : 24
| Konu: Geri: Stone Cold geri döndü! Ptsi Şub. 28, 2011 5:46 pm | |
| Ne önemli Stone Cold biliyor musun ? Güreşmek değil, aldığın dersler. Evet, aldığın dersler. Ve sen hala bir ders alamamışsın. Ben ise, dersimi aldım ve hala daha öğrenmem gereken bir sürü şey var. Ya bak. Sana ne söyleyeceğim biliyor musun ? Verdiğim paraları al, dediklerimi yap ve önümden çekil. Burada parlak bir gelecek var. UWF'de parlak gelecekler olmalı. Benim gibi. Senin gibi yaşlılar olmamalı. Anlıyor musun ? Bu yüzden buradan çekip gitmelisin.*Bağırarak.*Anlıyor musun ?! Kulağın iyi duyuyor mu ?! Pardon, demin beni iyi dinleyememişsin de. Şimdi dinliyor musun emin olmak istedim. Parayla herşeyi satın alabileceğimi de sanmıyorum. Biliyorum ! İstediğim her şeyi alabilriim. Aşkı bile.. Ben, seni bile satın alabilirim ! Ama para verilecek kadar değerli misin onu artık o işin sorumluları bilir.. Babam da aynısını yapıyordu.. Bende yapıyorum.. Son kurbanım sen olacaksın. Parayla satın alınacak en son kişi sen olacaksın.. Sana birşey soracağım. Ama bunaklığından yine bilemeyeceğini tahmin ediyorum. Tag Team kemeri ne ha lanet olası pislik ?! O da kemer değil mi ? Yoksa senin gözlerin erkenden mi görmemeye başladı ? Gözlük takmalıydın. O lanet televizyonda benim maçımı izlerken gözlük takmalıydın. Kemeri taşırken gözlük takmalıydın. Neredeydi o kahrolası gözlük ? Yoksa kayıp mı ettin ? Yapma Stone Cold.. Bir de gözlük mü almak zorundayım ? Yakın mı uzak mı ? Numaralı mı ? Büyüklerime saygılı olacakmışım. Ben zaten saygılı konuşuyorum. Sen ayyaş olduğun için başka bir yerlerinden anlıyorsun. İnsanları boş yere suçlayamazsın. Şimdi de sana görgü kurallarını tekrar öğreteceğim. Öyle mi ? Ben en iyisi bir öğretmen tutayım. İlkokul öğretmeni. Okuma yazmadan başlarsınız artık. Toplama, çıkarma.. Daha toplamayı, çıkarmayı öğrenecek bir adam nasıl olur da bana meydan okur ? İnanmıyorum ! İşte bende tam olarak bunu bekliyorum. Aferiiiin. Derslerinde gelişme kaydetmelisin ilk önce. Sonra gel benimle güreş. Hatta yanımda sevgili babamı da getireceğim. Seni nasıl döveceğimi o da görsün. Şu anda kesin babam beni izleyip, seninle nasıl alay ettiğime gülüyordur. Canlı olarak izlediğinde ise, emin ol daha çok gülecek. Bu arada. Hala şu söylediğimi yapmanda ısrar ediyorum. Ağzının ve koltukaltının kokmamasını sağla. Senin milleti nasıl yendiğini tahmin edemiyorum. İnsanlar, senin ağız ve koltukaltı kokuna dayanamayıp bayılıyorlar, sende tuş ederek kazanıyorsun. Yazık ! Ne kadar adi ve ilkel bir yöntem ! Bunu öğretmenine söyleyeceğim. Bu davranışı düzeltmek gerek. En önemlisi, bira içmeni önlemeliyiz. Çok pis kokarsın sonra. Hem sen en son ne zaman banyo yaptın ? Kutsal suyla yıkanırken mi ? Ööörrgh! Karın sana nasıl tahammül edebiliyor hala anlamış değilim. Senin paralarına aldanan tiplerden olsa gerek. Seni sevmiyor, senin paralarını seviyor olsa gerek. Aaah ! Bu duyguyu çok iyi bilirim. Bana da yapıyorlar. Ama senin gibi fakir birini niye parası için sevsin ki ? Sana bir tek şey demek istiyorum : I Come From Moneeeeeeey !
En son Ozzy tarafından Ptsi Şub. 28, 2011 7:31 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
| | | Hawk Moderatör
| Konu: Geri: Stone Cold geri döndü! Ptsi Şub. 28, 2011 6:59 pm | |
| Biraz sinirlenir ve konuşmasına başlar.
-Bak küçük evlat seni daha fazla çekemeyeceğim. Güreş'in yaşla alakası yoktur bunu aklına sok. Böyle alaycı tavırlarlada bana laf atmayı kes! Sen gençsinde bir yararın mı dokunuyor? Senin yaşın kadar güreştim ben bunu deminde söylemiştim! Aynı babana çekmişsin biliyor musun? Onu gibi aptal şakalar yapıyorsun! Onun gibide mezarlığı boylayacaksın küçük velet! Neden böyle artistlik yaptığını zaten çözmüş değilim. Kendin söylemiyor musun? Parayla herşey satın alınabilir diye? Beni satın alabileceğini mi sanıyorsun? Yanılıyorsun! Sen kime fakir diyorsun? Ben senelerimi verdim güreşe, senden daha fazla! Sen kime paradan bahsediyorsun? O biraları babam almıyor öyle değil mi? Şimdi beni kızdırmada hemen çek git burdan! Yoksa çok fena olacak! Küçük çaylak gibi ortalarda herkese laf atıyorsun ancak, hiçbir halt yaptığın yok. Bak çaylak, burda benle konuştuğuna çok pişman olacaksın anladın mı? Öyle alaycı bir tavrın var ki seni mahfediceğim! Anladınmı çaylak herif! Senle ECW'de yapılcak maçta görüşeceğiz! | |
| | | Ozzy
| Konu: Geri: Stone Cold geri döndü! Ptsi Şub. 28, 2011 7:26 pm | |
| Bende sana demin ne kadar güreştiğin değil ne kadar ders aldığın önemlidir demiştim. Ve bir şeyi daha yeniden söyleyeceğim. SEN HİÇ DERS ALMAMIŞSIN ! Lanet olsun, babamla uğraşmayı kes artık. Burada ben varım, o değil ! Ve babamla beni benzetmeyi bırak. Bizim bir tek paralarımız aynı. Haha ! Bir halt yaptığım yokmuş. Ne haltlar göreceksin sen o maçta. Sheamus da gördü. ECW benim yerim ! Benim mekanım ! Yakında ECW'yu satın alacağım zaten. Satın alırsam ilk işim seni kovup o lanet olası SmackDown veya RAW'a göndermek olacak. Bu arada bunaklık yine beynini sarmalamış. "Öyle alaycı bir tavrın var ki seni mahvedeceğim." Biraz çelişkili, değil mi ? Biz şimdi bu çelişkiyi düzeltmeliyiz. Nasıl mı ? O lanet maçta ağzını burnunu kırarak. Beynini de sarsacağım. Hayatın boyunca almadığın bir yenilgi alacaksın. Babamın ardından, seni ben de yeneceğim.. Kardeşim Brett'i de yetiştireceğim ve UWF alemine ilk adımını benimle atacak. Onu eğiteceğim ve sana karşı yapacağım. Sana bir yenilgi daha yaşatacağız. Biz, DiBiase'ler. Senin en büyük düşmanın olacağız ! Ve Stone Cold. Karşıma toplamayı öğrenince gel. Maçtan önce sana 4+2 gibi sorular soracağım. Öğretmeninle bol bol toplama yap. Tamam mı ? O öğretmeni sana boşuna tutmadık ! Ööörrrgh! Burası yine berbat kokmaya başladı. Sinirlendin mi yine ? Biraz kas gevşetici al. Ama şunu bil. O lanet ECW kemeri benim ! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Der ve Stone Cold'un sinirlenmesiyle alay ederek odasına doğru yürür.. | |
| | | Hawk Moderatör
| Konu: Geri: Stone Cold geri döndü! Ptsi Şub. 28, 2011 7:35 pm | |
| Biraz gülerek konuşmaya başlar.
-Gördünüz mü? O korkak herif hemen çekip gitti. Çok yazık. ECW'da yapılcak maçta onla kapışmak için sabırsızlanıyorum!
Glass Shatters çalar ve ringi terk eder. | |
| | | | Stone Cold geri döndü! | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |