Animal Dave Batista Booker
Mesaj Sayısı : 41 Rep Gücü : 58 Rep Puanı : 0 Nerden : geldi bu adam yha:) Kayıt tarihi : 22/02/11
| Konu: Batista'nın Ic Hevesi! Paz Şub. 27, 2011 1:16 pm | |
| I Walk Alone duyuluyor.Batista ringe ilerliyor. [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Ringe giriyor.İplere çıkıyor ve taunt yapıyor. [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Taunt yaptıktan sonra arkasına bakıyor. [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Ardından bir mikrofon alıyor ve konuşuyor. [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]-Evet parazitler ben Ic kemerine aday oldum.*Seyirciler Yuhlar.* Kesin sesinizi parazitler!Buraya sizi dinlemeye gelmedim Ic kemerine aday oldum.Bu kemer için önüme kim çıkarsa çıksın ezip geçeceğim.*NexSES üyeleri hariç.* -Burdan Ic kemerine aday olanlara sesleniyorum!: Ic kemerini asla alamayacaksınız o kemer benim olacak kimse elimden kolay kolay alamayacak .Almaya kalkışanlarında sonu kötü olacak .*Seyirciler Yuhlar.*Sizden nefret ediyorum parazitler!O kemeri alınca surat ifadenizi göreceğim ve çok mutlu olacağım. -Siz benden güçlü olan birini tanıyormusunuz *NexSES hariç.* Anlamıyorsunuz kabullenemiyorsunuz.En iyi benim en güçlü benim *Ciddileşir*Ic kemerine aday varsa çıksın karşıma !*Batista mikrofonu yere atar ve bekler* | |
|