I Walk Alone duyuluyor.Batista ringe ilerliyor.
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Ringe giriyor.İplere çıkıyor ve taunt yapıyor.
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Taunt yaptıktan sonra arkasına bakıyor.
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Ardından bir mikrofon alıyor ve konuşuyor.
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] -Merhaba parazitler .*Seyirciler Yuhlar.*Kesin bıktım sizin yuhlamalarınızdan .Neyse parazitler ben buraya sizin için gelmedim John için geldim.
-Hey John sana söyleyeceklerimi iyi dinler.Bak tüylü çocuk Ic kemerini alamayacaksın neden mi ?Neden biliyormusun *Bağırır.* Çünkü o kemere bende adayım anlıyormusun seni gidi tüylü çocuk!Ya adam gibi önümden çekilirsin yada Ic kemerini rüyanda görürsün .Evet ben çekilmiyorum dersen sonun çok kötü olur!Hemde çok.
-Biliyormusun John acaba senin gibi kaç sefil kaç budala kaç ahmak aday var tabiki ben hariç çünkü ben sefil değilim ben budala değilim ben bir ahmak değilim anlıyormusun tüylü bebek.Ne o rengin soldu .*Kahkaha atar.* Dostum sana sunduğum teklifi iyi düşün ya önümden çekil yada olacaklara katlan!
-*Batista ringin dışına çıkıyor ve spiker masalarını yıkıyor.* Tekrar konuşmaya başlıyor.
John ne o biraz korkmuş gibisin *Batista sırıtır.*İstersen senide bu masada kırarım aslında istesende istemesende elbet o masada işin bitecek!
-Batista ringe girer.*Biraz susup ringin etrafında dolanmaya başlar.*Tekrar bağırarak konuşur:
Anlıyorsun dimi John seni uyarıyorum iyi olmak istiyorsan o kemerden vaz geçeceksin adamım.*Batista John'un kulağına iyi düşün diye fısıldar.*