Lakap : Raziel Mesaj Sayısı : 2147 Rep Gücü : 2595 Rep Puanı : 17 Nerden : Nereye (: Kayıt tarihi : 13/07/10 Yaş : 26
Konu: Ultimate yeniden canlanıyor!? C.tesi Şub. 26, 2011 9:46 pm
Ortalık sessiz ve bi anda "Sexy Boy" müziği duyuluyor "OLAMAZ!" Efsane Heart Breaker Kid Ultimate'ye geri mi dönüyor!?
Uzun süre şarkı sürmesine rağmen Shawn Michaels görünmüyor ve bi anda yer açılıyor ve içinden Shawn Michaels yükselerek görünüyor çığlıklar ve alkışlar içinde Heart Breaker Kid tauntunu gerçekleştiriyor!
Shawn Michaels ufak bir tebessüm atar ve ardından konuşmaya başlar ;
- Yeter yeter, biricik hayranlarım.. |-|Seyirciler birden susar ve hayranlıkla "Shawn Michaels"ın konuşmasını dinlemeye başlarlar..|-|
- Evet nasılsınız, gördüğüme göre iyisiniz! Uzun süren Ultimate ile anlaşamadığımızdan dolayı yollarımızı ayırdık ama yeniden anlaştık sizi görmek ve buradaki yeni nesili silmek ve süpürmek için geldim diyebilirim. Bir süre yeniden canlanan Ultimateyi izledim ve Ultimate'nin teklifini kabul ettim bundan pişman değilim. Beni yaşlı bilip dalga geçenlerin sonunu herkez biliyor. Umarım şimdiki o genç nesil benim yaşlı ve güçlü vee en önemlisi "Sexy Boy" olduğumu biliyordur umarım? Artık buraya oynamaya ve hile yapmaya değil erkekçe güreşmeye geldim çok oldu güreş ile uğraşmamayı.. Ama bunu duyan saf gençler aldanmasınlar bu gücümü ölünceye dek yitirmicem! Her zaman iyilikle davrandım dostça davrandım ama beni yaşlı ve bunak görenler bunu yaptıklarına pişman oldular. Evet şimdi beni dinliyorlar geçmiş televizyon başına kuru kayısı yiyip benim sexyliğimi izliyorlardır umarım? Onlara çok acısamda dayanamıyorum, çok görmüşsünüzdür dövsem bile ağladığım dakikaları.. O acıyı ben gençliğimde çok çektim diyebilirim.. Vurduğum tüm darbeleri adeta kendi vücudumda hissettim ama yine de vurdum! Bana vuranlar gibi aynı.. Her bu işi yaptığım da içim acıdı ama onun pis ve lanet bakışı etkileyerek vurdum! Neyse bu eski zamanlarda kaldı belki bu kalp kıran çocuğu birdaha göremiceksiniz, onlara acıdım ama her zaman bunu kötüye kullandılar ezmeye çalıştılar dalga geçmeye aşşağalamaya çalıştılar ama nafile! Hepsinin sonları tek bir tekmem ile bitirdim! Sadece bir tekme ile onların dalga geçmesine alay etmesine noktayı getirdim! Eğer bu genç nesiller beynini kullanarak bana diklenmemeyi bilmeleri gerek, yoksa hepsinin sonu televizyon başında beni izlemek olucak tabi Beyni dağılmassa! Bi ara yaşlılığımdan dolayı rakiplere diz çökmek zorunda kaldım ah! Lanet olsun o günlere! Yaşlılığım ayakta durmama müsade etmedi ve güreş kariyerimi sonladırdılar, ama ben yılmadım Wrestlemania'da geri döndüm onlara hattini bildirerek "WWE Champion" oldum! Bunu tek başıma gücümle kazandım ve kemerimi uzun süre korudum! Hiç bir kimseden yardım almadan! Ozamanlar hep tektim ama şimdi bir dost ahbab Neden olmasın? Bu konuşmamın kısa özeti ise! ;
Sexy BOY!geri döndü! |-|Çığlık ve "Sexy Boy" sesleri yükseliyor!|-|
BigBoy
Mesaj Sayısı : 19 Rep Gücü : 25 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 20/02/11
Konu: Geri: Ultimate yeniden canlanıyor!? Paz Şub. 27, 2011 8:44 am
Crank it çalar. Big show yavaş yavaş ringe gelir.
[img:25e5][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][/img] Hey Shawn UWF ye hoşgeldin. Sen benim saygı duyduğum nadir insanlardan birisin. Aramıza döndüğüne sevindim,umarım eski başarılarını devam ettirirsin, der
Raziel
Lakap : Raziel Mesaj Sayısı : 2147 Rep Gücü : 2595 Rep Puanı : 17 Nerden : Nereye (: Kayıt tarihi : 13/07/10 Yaş : 26
Konu: Geri: Ultimate yeniden canlanıyor!? Paz Şub. 27, 2011 10:32 am
- Hmm, öyle olsun koca şişko! |-|Şakalaşırlar..|-| - Merak etme, başarılarımı devam ettirmicem. Artırıcağımdan emin olabilirsin! Umarım bu Ultimate evreni benim gücüme farketip senin gibi saygı duysalar. Ama onların tek hayali en güçlü olmak.. Benim varlığım burada olduğu sürece tek kelime ile "İmkansız!" Hala farkına varamadılar ama ben teker teker göstericem. Bundan emin olsunlar ki haddini bilmeyeni bildireceğimden! Onların güç dedikleri şey belirsiz bişi.. Ama benim gibi kullanan başarılar alabiliyor.. Kısacası koca şişko onlara haddini bildireceğim.
(Yanlış anlama şaka olarak "koca şişko" diyorum.)
The Punisher
Lakap : Deadman (Eightteen) Mesaj Sayısı : 761 Rep Gücü : 913 Rep Puanı : 7 Nerden : Okanlardan yani Mr.Awesome'den Kayıt tarihi : 30/10/10 Yaş : 26
...Gong sesi duyulur. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Tamponda görülür. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Yürümeye başlar. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Çelik adımlara çıkıp tauntunu yapar. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Ringin içinde muhteşem bir görsel şov yaşanmaktadır. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Konuşmaya başlar.
-Heey Shawn.Demek geri döndün.Senden korkan onca insanı korkutmaya devam mı edeceksin yoksa.Heey şişko da buradaymış.Sen de hoşgeldin koca göbekli ahbab.Heee.Dünki yaptığımız contender maçına gelecek olursak dünki maçı bilerek sana verdim.Çünkü ağırsiklet kemeri için maç yapacağım kişi yoktu.Her neyse şişko.Sen buraya yağcılık yapmaya mı geldin ? Shawn'ın dönüşünü yağcılıklarınla alt üst ettin ! Neyse.Tekrardan hoş geldin demek istiyorum Shawn.Senden korkan insanların korkulu rüyası olmaya devam edeceksin herhalde öyle değil mi dostum ?
BigBoy
-Hey Taker royal den elenmende bilerekdi dimi *güler*. Ben buraya yağcılık için gelmedim. ona saygı duyuyorum çünkü bunu hakediyor. Sen ise sadece aşağılanmayı hakediyorsun. Neyse seninle uğraşamayacağım. Kemerini aldığımda görüşeceğiz.
The Punisher
Lakap : Deadman (Eightteen) Mesaj Sayısı : 761 Rep Gücü : 913 Rep Puanı : 7 Nerden : Okanlardan yani Mr.Awesome'den Kayıt tarihi : 30/10/10 Yaş : 26
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Tekrar konuşmaya başlar.
-Haha Big Show.Çok komiksin.Hilelerin kralı Big Show.Ancak dışarıdayken ayağımdan tutup beni atarsın.Başka türlü beni yenemezsin.Ağırsiklet kemerini alamayacağın için maalesef görüşemeyeceğiz şişman budala.Dost yapmaktan başka birşey yapamıyorsun.Çünkü tek başına beni devirmek imkansız gibi birşey.Ağırsiklet kemerini alamayacaksın ve o gün seni aşağılamaktan sıkılacağım.Tüm seyirciler önünde yemin ederim ki seni yeneceğim.
Sheamus
Lakap : The Celtic Warrior Mesaj Sayısı : 45 Rep Gücü : 51 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/02/11
"Efsane geri döndü. Çocukluk zamanlarında televizyonun karşısında oturupta hayranı olarak izlediğim güreşçi şu anda burda. Geri döndü. Onunla aynı ringte olmak gerçekten çok güzel bir duygu." Biraz bekledikten sonra devam eder " Shawn birinin senin yaşlı olmanla dalga geçmesi için önce senin kadar iyi olması lazım. Ve gerçekten şu ana kadar burada senden daha iyi bir güreşçi yoktu. İnan bana. Ama ben tanrı tarafından seçilmiş birisi olduğum için senden daha iyi bir güreşçiyim.Şu anda bu ringte bulunanlar arasında seni gölgeleyebilecek tek kişi benim. Senin efsaneni yok edeceğim ve yeni efsane olacağım. Seni yok ettikten sonra bir daha asla bu ringe adım bile atamıyacaksın. Benim adımdan bile korkmaya başlayacaksın. Bu bittiğinde sadece küçük sefil bir yaşlı olacaksın. Emekliliğini yaşayan bir budala. Undertaker' da yanında ***ürmeye ne dersin. Birlikte satranç oynarsın sabahtan akşama kadar. Yaşlılar partilerine gidersiniz. Göbek yaparsınız. Sabah yürüyüşlerine gidersiniz. Ve televizyondan benim başarılarımı seyredersiniz. Tıpkı beni seyreden şu sefil insanlar gibi" der ve tribünleri gösterir. Tribünler yuhlamaya başlar.
Ozzy
Lakap : Million Dollar Champion Mesaj Sayısı : 131 Rep Gücü : 159 Rep Puanı : 9 Nerden : Geliyor bu paralar ? Kayıt tarihi : 10/02/11 Yaş : 24
RP Out : Ama Booker'lara zorluk oluyor. Şimdi ben Booker'ım ve feudlara bakarak maç yazarım. Ve bu feuddan bir maç çıkarmam gerek. Hangi branda bir maç yazmalıyım ? Biraz da Booker'ları düşünelim.
The Rated R Moderatör
Lakap : The Rated R Mesaj Sayısı : 1695 Rep Gücü : 2038 Rep Puanı : 10 Nerden : geldin ? Mertcanlardan. Kayıt tarihi : 03/08/10 Yaş : 27
-Merhaba UWF ve sizi parazit seyirciler ! *Seyirciler Yuhlarlar.* *Jericho sırıtır.* Shawn gördüm ki UWF'ye geri dönmüşsün .Ama bu hiç bir işe yaramayacak.Sen sadece bir güreşçisin ama ben öğle değilim !Senden daha iyi ve daha güçlüyüm!Senin gibi parazitleri sevmiyorum dostum!*Sırıtır.*Taker sen burda ölü adammış gibi dolanıyorsun .Sende sadece bir bunaksın.Sheamus sende bir mayonezsin !Hepiniz çaylaksınız!Hepiniz.!Dediğim gibi ..Size sadece UWF'yi değil Dünyayı dar edeceğim!...Big Show sana bir teklifim var sen onlardan farklısın benle Tag Team olmak istermisin en iyi olmak için
BigBoy
Konu: Geri: Ultimate yeniden canlanıyor!? C.tesi Mart 12, 2011 7:27 pm
-Hey Jericho neden olmasın.Böylece yok etmem gereken kişi sayısında bir kişi azalacak. Bu benim yorulmamı engeller.Bu arada Sheamus sen tanrının bize gönderdiği bir şaklabandan farklı bir şey değilsin.
Animal Dave Batista Booker
Mesaj Sayısı : 41 Rep Gücü : 58 Rep Puanı : 0 Nerden : geldi bu adam yha:) Kayıt tarihi : 22/02/11
Konu: Geri: Ultimate yeniden canlanıyor!? C.tesi Mart 12, 2011 8:19 pm
-Evet Big Show doğru olanı yaptın.Herkezi yok edip geçeceğiz Shawn dostum senden özür diliyorum.*Jericho el uzatır.*
BigBoy
Konu: Geri: Ultimate yeniden canlanıyor!? C.tesi Mart 12, 2011 10:19 pm
out:Pardon avatarın yüzünden dikkat hatası Bencede jericho biz buranın en iyisi olacağız.
En son BigBoy tarafından Paz Mart 13, 2011 1:47 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Animal Dave Batista Booker
Mesaj Sayısı : 41 Rep Gücü : 58 Rep Puanı : 0 Nerden : geldi bu adam yha:) Kayıt tarihi : 22/02/11
Konu: Geri: Ultimate yeniden canlanıyor!? Paz Mart 13, 2011 1:18 pm
Rp Out;Big Boy NexS.E.S.'de değilim.Mesajını düzeltirsen sevinirim sadece ikimiz ;)Ve batista değilim Jericho oldum hiç resimlerede mi bakmıorsun karar senin.Mesajını düzelt.
Sheamus
Lakap : The Celtic Warrior Mesaj Sayısı : 45 Rep Gücü : 51 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/02/11
Konu: Geri: Ultimate yeniden canlanıyor!? Paz Mart 13, 2011 6:20 pm
"Ne? Ben mi? Şaklaban? O şaklaban sensin. Sadece kilolarıyla buraya gelmiş olan bir ahmaktan farkın yok. Bir gün senin o kilolarını bir yerlerine yollayacağım ve sen o gün keşke bu kadar çok yemeseydim diceksin. Tanrı tarafından seçilmiş birine karşı gelmenin ne demek olduğunu hepinize göstereceğim. Ama cezanızı önce tanrı kesecektir buna eminim. Yakında yeni ECW şampiyonu olacağım ve hepiniz tanrı tarafından gönderildiğimi isteseniz de istemesenizde kabul etmek zorunda kalacaksınız ahmaklar. Siz sadece kafası boş güreşçilersiniz o kadar."
Raziel
Konu: Geri: Ultimate yeniden canlanıyor!? Paz Mart 13, 2011 6:24 pm
* Shawn Michaels sinirlenip birden Big Show'a "Sweet Chin Music" yapar.. * Şaşıran Chris Jericho'ya Shawn Michaels birdaha "Sweet Chin Music" yapar.. * Sheamus sırıtmaya başlar ve birden Shawn Michaels Sheamus'a da "Sweet Chin Music" yapar.
Herkez şaşırır Shawn eline mikrofon alır ve bağırarak : - Burası benim ringim! Herkez haddini bilecek..