Ultimate Wrestling Federation
Hoşgeldiniz... Forumumuzdan Daha İyi Yararlanmak İçin Lütfen Üye Olunuz...

Big Show Heavyweight kemeri için promo kesiyor Wwe1110

| WWE Ultimate |
Hoşgeldiniz... Forumumuzdan Daha İyi Yararlanmak İçin Lütfen Üye Olunuz...

Big Show Heavyweight kemeri için promo kesiyor Wwe1110

| WWE Ultimate |
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

1 Şubat 2010'dan Bu Güne...

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Big Show Heavyweight kemeri için promo kesiyor

3 posters
YazarMesaj
BigBoy

BigBoy

Uyarı Yok
Rep Gücü : 25
Rep Puanı : 0

Big Show Heavyweight kemeri için promo kesiyor Empty
MesajKonu: Big Show Heavyweight kemeri için promo kesiyor   Big Show Heavyweight kemeri için promo kesiyor EmptyCuma Şub. 25, 2011 4:34 pm

THeme Songs çalıyor ve Big show yavaş yavaş ringe geliyor. The big tauntunu yapıp mikrofo istiyor.
-Hey ben UWF nin süperstaqrı Big Show. Sizlere daha önce neler yapabildiğimi göstermek için gelmiştim. Ama geçen hafta gördünüz. The Rock denen gösterişten güreşçi olan herifi KO Puncımla yere yıktım. Ayılması dakikalar aldı. Brandımdaki kemer World Heavy Weight Champions. Sizce benden daha ağır siklet adam olabilirmi. Buradaki sersemler ben,m için sadece çerez. Duyduğuma göre Punk yeni bir grup kurmuş. Bu sadece tek başına bir şey yapamayacak kadar beceriksiz olduğunu kabul ettiğini gösterir. Batista döndü diyorlar. Onunda ilk yaptığı şey NexSes denilen çerezlere katılmak istemek oldu. Batista yenilgiyi kabul etti. Ve UWF size son sözümü diyorum. Rawı darma duman etmek için burdayım.
(out:kusura bakmayın resim koyamadım pc de sorun varda.)
The Punisher

The Punisher

1. Uyarı
Lakap : Deadman (Eightteen)
Rep Gücü : 913
Rep Puanı : 7

MesajKonu: Geri: Big Show Heavyweight kemeri için promo kesiyor   Big Show Heavyweight kemeri için promo kesiyor EmptyCuma Şub. 25, 2011 10:07 pm

...Gong sesi duyulur.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Tamponda görülür.
Yürümeye başlar.
Çelik adımlara çıkıp tauntunu yapar.
Ringin içinde muhteşem bir görsel şov yaşanmaktadır.
Konuşmaya başlar.

-Ha ha ha.Şişko.Beni mi çağırdın koca göbek ? Ağırsiklet kemerini almak mı ? Sen aklını kaçırmış olmalısın.Ağırsiklet kemerini çaylaklar alamaz.Ağır gelir o kemer.Sen en iyisi kıtalararası kemerden başla koca göbek.Hmm.Biliyorum.Şunu düşünüyorsun."Acaba benden korktu mu ?"Asla ! Senin gibi bir ezikten korkmak mı ? Maç yapmak bana uygun.Fakat yazık olursa benim elimden gelecek bir şey olmayacak.Sana 1 günlük düşünme süresi tanıyacağım.Dua ediyorum ki iyi tarafı seç.Eğer kötü tarafı seçersen senin için asla iyi olmayacak dostum.Ha ha ha.Der ve her yer karanlık olur.Yıldırım çarpar.Ve şu ses duyulur.Rest...İn...PEACE...Big Show korku içindedir.Işıklar açıldığında Undertaker ortada yoktur.
https://www.facebook.com/uA.Merdo
BigBoy

BigBoy

Uyarı Yok

MesajKonu: Geri: Big Show Heavyweight kemeri için promo kesiyor   Big Show Heavyweight kemeri için promo kesiyor EmptyCuma Şub. 25, 2011 10:10 pm

Big Show Aydınlık olduğunda mikrofona konuşmaya devam eder:
-Hey ölü bozuntusu. Sen git ve mezarında saklan. Bak benim senin o ezik ışık oyunlarına ihtiyacım yok. Ben buradayım ve her daim hazırım. Belki maç yaparız ve sana gerçek ölümü yaşatırım.
The Punisher

The Punisher

1. Uyarı

MesajKonu: Geri: Big Show Heavyweight kemeri için promo kesiyor   Big Show Heavyweight kemeri için promo kesiyor EmptyC.tesi Şub. 26, 2011 4:15 pm

...Zzzzzz ! Elektrik sesleri gelir.Işıklar gelip gider ve ekranda Undertaker belirir.Seyirciler çığlık içindedir.

-Haha ! Bak dostum.Ölünün arkasından konuşulmaz.Aksi takdirde seninle oyun oynarım.Oyunun sonu tabut.Bana kafa tuttuğun sürece sana yaşatmadık işkence bırakmayacağım şişman herif.Sana öyle bir tabut hazırlayacağım ki içindeki oksijen sana 3 dakika yetecek.İçinde nefes alamayacaksın.Arkamdan konuşmayacaksın.Yüzüme konuşacaksın.Bak.Gözündeki ifade beni görünce bir anda değişti.Seyirciler şahidim.Benden korkuyorsun.Korkmaya devam et.Benden kormuyorsan seninle yüzleşirim.Ve seni toprak ederim.
Zzzzz ! Elektrip gidip gelir.Ekranda Big Show'un montajlaşmış tabuttaki fotoğrafı gözükür.Ses gelir.Fotoğrafı gerçekleştireceğim...Ardından şu ses duyulur.Rest...İn...PEACE...Ringin altındaki bomba patlar.Ve ringin direkleri düşer.Ring çöker.Big Show telaştan ne yapacağını şaşırmış vaziyettedir.Tekrar ölü sesi duyulur.Bu daha hiç birşey !
BigBoy

BigBoy

Uyarı Yok

MesajKonu: Geri: Big Show Heavyweight kemeri için promo kesiyor   Big Show Heavyweight kemeri için promo kesiyor EmptyC.tesi Şub. 26, 2011 6:03 pm

Big Show gerçekten telaşlanmıştır:
-Hey çakma fenomen o yaptıkların senin güçsüzlüğünün bir parçası. Yaptığın oyunlar seni daha güçlü yapmaz. World HeawY Weight kemerine dikkatle bak çünkü onu kaybedeceksin.
O sırada Undertakerın müziği duyulur. Ringe biri gelir. Ringe geldiğinde o kişinin Aslında aktör olduğu ve big showun önünde diz çektiği görülür.
-Hey gördünmü Taker? Aynen böyle olacak.
The Punisher

The Punisher

1. Uyarı

MesajKonu: Geri: Big Show Heavyweight kemeri için promo kesiyor   Big Show Heavyweight kemeri için promo kesiyor EmptyPaz Şub. 27, 2011 1:36 pm

-Her yer karanlık olur.Işıklar açıldığında aktör yoktur.Big Show şaşkınlık içindedir.
BigBoy

BigBoy

Uyarı Yok

MesajKonu: Geri: Big Show Heavyweight kemeri için promo kesiyor   Big Show Heavyweight kemeri için promo kesiyor EmptyPaz Şub. 27, 2011 2:02 pm

Hey Taker gene oyun ha ? *güler* Neyse senin oyunlarınla vakit geçiremem. sen sadece oyunu bilirsin.
Hawk
Moderatör
Moderatör

Uyarı Yok
Lakap : The Great One
Rep Gücü : 274
Rep Puanı : 4

MesajKonu: Geri: Big Show Heavyweight kemeri için promo kesiyor   Big Show Heavyweight kemeri için promo kesiyor EmptyPaz Şub. 27, 2011 2:03 pm

Aynı zamanda iki tane feudda bulunamazsın. Saçmalık olur. Konu kilitlenmiştir. Diğer konuda feuduna devam edebilirsin.

Big Show Heavyweight kemeri için promo kesiyor
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Daniel Bryan ECW kemeri için konuşuyor.
» Big Show vs Jack Swagger / World Heavyweight Championship / Over the Limit / Kim Kazanır ?
» New World Heavyweight Champion
» World Heavyweight Championship
» World Heavyweight Champion