Ozzy
Lakap : Million Dollar Champion Mesaj Sayısı : 131 Rep Gücü : 159 Rep Puanı : 9 Nerden : Geliyor bu paralar ? Kayıt tarihi : 10/02/11 Yaş : 24
| Konu: Ted DiBiase is in the ring and talks about for Chris Jericho Perş. Şub. 24, 2011 7:26 pm | |
| Pump It ! Ted DiBiase podyumda gözüküyor. Ceketinden seyircilere para atıyor ve ringe giriyor. Bir mikrofon alıp konuşmaya başlıyor : ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Bugün siz fakirlerle bir konu hakkında konuşmak istiyorum. Sizi seçip seçmeme nedenimi de bilmiyorum.. Gidip McMahon'a da konuşurdum. Gider yüzyüze o adamla da konuşurdum. Ama hayır ! Ben sizinle konuşacağım. Yuhalamalarınızı dinleyeceğim. Evet. Çoğu süperstar bunlarla uğraşmıyor bile.. Zaten çok can sıkıcı bir iş. Sizin o lanet olası yuhalamalarınızı duymak beni sinirden deliye döndürüyor. Paradan bile soğuyorum. O kadar deli oluyorum. Heh, biz bir konu hakkında konuşacaktık. Bu arada buyur para, saat başı 25 $.*Öndeki seyircilerden birini seçip 25 $ verir ve onu yanına çağırır. Masa ve sandalye kurarak konuşmaya başlarlar*Gel bakalım sen. Seni seçtim. Tipin hoşuma gitti. Güvenilir biri olabilirsin. Ama bak, bu konuşulanlar aramızda kalacak yoksa 25 $'ı geri alırım bunu bil.*Göz kırpar*Hadi başlayalım ha. Sana öncelikle birşey soracağım. Chris Jericho'u seviyor musun ?*Seyirci başını evet anlamında sallar*Lanet olsun ! O kod gerisi sefil sevilir mi ? O herif güreşten anlamayan şarkıcı züppenin teki. Ama ilginç.. Bana Jeri'yi anlat.*Seyirci anlatır ve Ted etkilenir (gibi yapar)*Vay canına. Jeri, özür dilerim dostum. Halbuki sen çok iyiymişsin. O lanet mid carder kemerini 9 kere kazanmışsın. Onu bende yaparım 20 yılda g*rizekalı ! Hem o senin övdüğün adam 9 kere yılın mid carder'ı olmuş desene. O g*rizekalı bir sefilin teki. Hemde kod gerisi sefil ! Yapma dostum.. Ben ondan daha iyiyim.. Benim de kemerlerim var.*Parmak şıklatır ve MC'a getir der.*Bak, Tag Team kemeri. Bu, benim takım çalışmasını da yapabildiğimin göstergesi. Takım çalışması daha değerlidir. Bunu unutma. Şimdi al şu parayı ve kafamı bozmadan çek git !*100 $ verir ve yuhalanır. Seyirci gider*Oh be. Gitti lanet olası herif. Geri gelme ! Kahretsin. Ne yapmam gerek benim ? Heh. Buraya Chris Jericho'yu çağırıyorum. Seninle konuşmam gereken iki üç şey var Jeri. Ve keyfini çıkar... ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Der ve masaya ayaklarını uzatır. Ceketinden para çıkarır ve eroin gibi koklar. Zevkle Jeri'yi bekler. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ RP Out : Tek Jeri gelsin. | |
|
Save_US.Y2J Booker
Lakap : Y2J Mesaj Sayısı : 712 Rep Gücü : 939 Rep Puanı : 2 Kayıt tarihi : 09/10/10
| Konu: Geri: Ted DiBiase is in the ring and talks about for Chris Jericho Perş. Şub. 24, 2011 9:02 pm | |
| Break The Walls Down duyuluyor! Jericho ringe ilerliyor. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Ringe giriyor.Etrafına bakınıyor. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Ardından bir mikrofon alıyor ve konuşuyor. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Heey heey heey dur bakalıım.Sen kendini ne sanıyorsun ha! Süpermen falanmı! Buraya gelmiş havalı havalı konuşuyorsun falan! Şu parazit toplumuna lafmı anlatıyorsun ha? Der ve hemen bir sandalye ister.Görevliler sandalyeyi DiBiase'nin oturduğu masanın karşısına koydurur.Ardından konuşmasına devam eder.Hmmm.Sanırım benim senin gibi parazit olduğumu düşünmüşsün bay parazit.Kendini ne sanıyorsun sen? Million Dollar Man falan filan para vermeler ha?Çok güldürüyorsun.Senin o seyircilere dağıttığından bendede var.Hemde çok çok fazla! Senin tek kemiğini bırakmam biliyorsun değilmi! Sen eziğin tekisin! Buralarda ben harikayım diye dolaşıyorken ben gidip adamların kıçlarını tekmeliyordum.Bana kod gerisi sefil diyorsun.Asıl sefil sen ve senin gibilerdir ahmak.Küçük bir parazitten başka bir şey değilsin.Sen ve takımın beş para etmezsiniz lanet olası pislikler! Bana kod gerisi sefil diyen milyon dolarlık sefil.Benim takımım yani NexSES! Punk önderliğinde harika bir takım! Punk benim yakın arkadaşımdır ve onla çok iyi işler çıkardık! Siz ise züppe herifler ortalıkta dolaşıp karı gibi kıkırdıyorsunuz! Tek yaptığınız kıç sallamak ve boş boş konuşmak! Haddini bilin ahmaklar! Hele sen Milyon Dolarlık Sefil! Bak dostum bendede para var.*Jericho takım elbisesinden para çıkartır.Ardından ringden iner.Seyircilerin olduğu tarafa doğru gider.Giderken paraları Ted DiBiase'ye gösterir.Seyirciler paraları alır.Jericho'yu tutarlar.Küçük kız ve erkek çocuğunun Jericho diye tezavhurat ettiğini görünce onlara sırıtarak göz kırpar.Ardından ringe girer.* Bak ahmak herif! Para diye buna denir.Senin o aptal ceketin beş para etmez! Peki ya saç stilin hahahah! Eminim en yakın berberde yaptırıyorsundur! Kasaba berberleri! HAHAHAHAHAHAAH! Ben ise takım elbisem,kravatım,saç stilim ile yakışıklı biriym hahahah.Bence kendine bakım yaptırmalısın dostum.Eminim senin o ahmak kafan bunları almadı! Ama ne kadar laf atarsan at ne kadar kıç sallarsan salla her zaman senden üstünüm! Her zaman! Ben senden her zaman üstünüm! Ben Dünya'nın en üstünüyüm.Eğer haddini bilmessen Walls Of Jericho'mun tadına bakarsın! Ahmak Batista'yı görmüştün! Beni bırak diye ağlıyordu! Sende öyle olacaksın ahmak! Öylesinde! Haddini denk almazsan katlanırsın! Çok kötü olur.Sonsuz acına katlanırsın.Sende o parazitler gibi olma ahmak! Bana saygı göster! NexSES'e saygı göster! Sende kıçını sallayanlardan olma! Eğer bana sefillik ve saygısızlık edersen sonunda sende pes edeceksin! Sen haklıydın! Bırak beni! Sen kralsın! Diyeceksin! Seni bırakmam için yalvaracaksın! Ben ise sana acımadan Walls Of Jericho'ma devam ediceğim! Ve sakatlanacaksın! Sonsuza dek! Bir daha bu federasyona uğrayamayacaksın bile! Ardından ona bakar.Bir kaç saniye pis pis sırıtıp ona baktıktan sonra Sandalyeden kalkar.Ve yüksek bir ses tonu ile *Ben bu Dünya'nın en iyisiyim!* Der ve sandalyeyi tekmeler.Ardından taunt yapar.Ona pis pis bakarak sırıtır. | |
|
Ozzy
Lakap : Million Dollar Champion Mesaj Sayısı : 131 Rep Gücü : 159 Rep Puanı : 9 Nerden : Geliyor bu paralar ? Kayıt tarihi : 10/02/11 Yaş : 24
| Konu: Geri: Ted DiBiase is in the ring and talks about for Chris Jericho C.tesi Şub. 26, 2011 8:56 am | |
| Sus Jericho ! Sandalyeyi de düzelt hemen ! Sen yakışıklı mısın ? Hayır. Horozun tekisin. Ve sarı çiyan. Lanet olsun dostum. Paralarımla dalga geçemezsin. Onlarla senin yapamayacağın şeyleri yaparım. O kravatların, takım elbiselerin, saç stilinin 10 kat daha iyisini yaparım ! Ve dostum, benim en yakınımda olan berber dünyanın en iyi berberlerinden. Senin gibi ben kilometrelerce o iğrenç arabaları kendim sürüp berber aramıyorum. Iyy! Arabayı kendin sürmek nasıl birşey Jericho ? Eminim iğrenç birşeydir. Senin o lanet olası beynin gibi. NexSES'i çok büyütüyorsun Jericho. O liderin CM Punk da yeni saçlarıyla yarı horoz yarı insan bir yaratıktan başka birşey olamaz. Bana Milyon Dolarlık sefil de diyemezsin Jericho ! Babamın bana bıraktığı mirasla dalga geçemezsin sarı çiyan ! Anladın mı ? DALGA GEÇEMEZSİN ! Ve sen Jeri.. Sen ancak Tag Team arkadaşının kıçını tekmeleyip ona ihanet edersin. PİSLİK ! Lanet olsun. O Walls of Jericho'yu gerçekten bana bağlayabileceğini mi düşünüyorsun Jeri ? Halbuki ben seni zeki biri sanıyordum. Ama sarışınlar aptal olurdu değil mi ? Senin gibi aptallara nasıl tezahürat ediyorlar. Hey siz lanet olası veletler !*Çocukların yanına gider ve onlara para verir, "DiBiase, DiBiase !" diye tezahürat etmelerini ister ve Jeri'ye gülerek ringe geri döner. Çocuklar DiBiase demeye başlamıştır.*Gördün mü Y2J ? Save'lendin lanet olası. Evet, artık onlar da benim tarafımda. Paranın tarafındalar. Doğru yolu seçtiler.. Emin olabilirsin Jeri. Parayla herşeyi satın alabilirim. Seni de ! McMahon'ı da. UWF'ı da ! Dünya'yı bile ! Çünkü, artık bu dünyada herşey parayla işliyor Jeri.. Birşeyler zırvalamakla işlemiyor. Neden biliyor musun ? Çünkü senin gibilerden bıktılar ! Bırak da para konuşsun Jeri. Paraya şans ver.*Jeri'ye para uzatır.*Al. Sende olandan fazla. Git yeni bir takım elbise al. O iğrenç sarı saçlarını ortaya çıkarmayan birşey al. Ve saçlarını da kahverengiye boyat, tavsiyem. Hiç değilse Best olmaya biraz yaklaşabilirsin. Ama olamazsın. Çünkü Best olan benim Jeri ! Ben, sen kıç tekmelerken Malibu'da kızlarla *****iyordum dostum. Ve senin, DX'in almaya çalıştığı kemerle her yerde geziyordum ben. Bunları da para sayesinde yapmıştım Jeri.. Şimdi de param var. Evet. Bende para tükenmiyor. Ya sendeki ? Dur bakalım ceplerine.*Jeri'nin ceplerine bakar ancak para bulamaz.*Sefil. Bir kuruş bile paran kalmamış. Ama benden, para akıyor.*Ceplerini karıştırır ve tonla para çıkar.* Gördün mü ? Bu paraları sana veriyorum Jeri.. Çünkü deminkiler çok azdı. Biliyorum. Özür dilerim. Al yerdeki paraları topla.. Bu arada Jeri, ben Batista değilim. O hayvandan çok daha güçlüyüm. Şişme kaslarım yok benim. Benim gerçek kaslarım var. Bu kaslar da sadece bana has. NexSES'i de tek başına yere yıkar bu kaslar ! Jeri. Çağır arkadaşlarını ! O lanet olası heriflerden yardım al ve yıkın beni yere ! Beni yere yıkarsanız sen kralsın diyeceğim Jeri. Bunu sadece sana söyleyeceğim ! Tamam mı Jeri ? Şu anda senin yaptığın da eziklik Jeri. Ve ben ezik değilim lanet olası pislik !*Sinirden masayı yıkar ve Jeri'ye gülümser.*Masayı yıktığım gibi sizi de yıkarım Jeri. Hadi, getir o lanet arkadaşlarını. Paranın gücünü görsünler. Milyon Dolarlık Ted DiBiase Jr.'ın gücünü görsünler ! Ve adamım. Artık yalnız dolaşacağım. Rescuers Fearless yok ! --------------------------------------------------------------------------- Ve bir anda I Come From Money çalmaya başlar ! | |
|