Ultimate Wrestling Federation
Hoşgeldiniz... Forumumuzdan Daha İyi Yararlanmak İçin Lütfen Üye Olunuz...

ECW 22.02.2011  Wwe1110

| WWE Ultimate |
Hoşgeldiniz... Forumumuzdan Daha İyi Yararlanmak İçin Lütfen Üye Olunuz...

ECW 22.02.2011  Wwe1110

| WWE Ultimate |
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

1 Şubat 2010'dan Bu Güne...

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

ECW 22.02.2011

YazarMesaj
The Rated R
Moderatör
Moderatör
The Rated R

Uyarı Yok
Lakap : The Rated R
Rep Gücü : 2038
Rep Puanı : 10

ECW 22.02.2011  Empty
MesajKonu: ECW 22.02.2011    ECW 22.02.2011  EmptySalı Şub. 22, 2011 7:13 pm

Muhteşem pyro gösterisiyle ECW şovu başlıyor.

Gecenin ilk maçına geçiyoruz.

The Rated R
Moderatör
Moderatör
The Rated R

Uyarı Yok

ECW 22.02.2011  Empty
MesajKonu: Geri: ECW 22.02.2011    ECW 22.02.2011  EmptySalı Şub. 22, 2011 7:28 pm

Daniel Bryan vs. Ted DiBiase - ECW Championship #1 Match

Zil sesiyle maçımız başladı.İki taraf lock up bağlar.Ted DiBiase adi bir şekilde tekme atar.Daniel karnını tutup eğilir.Ted gerilip dizi geçiriyor.Daniel yüzünü tutar.Ted köşeye çıkıp CrossBody hazırlıklarına başlar.Tam zıplarken Daniel yuvarlanıp dışarı çıkar.Ted çok kötü bir hale gelir.Daniel rahat bir şekilde içeri girer.Tip tip bakar.Sinirden tekmelemeye başlar.Kaldırıp Clothes line çakar.Kaldırır tekrar çakar.Son kez kaldırır.Bu sefer çok sert çakar.Daniel iplerden gerilip LegDrop çakar.Ted yerde acılar içinde kıvranır.Daniel Ted'i kaldırıp iplere yollar.Daniel eğilerek onu bekler.Ted iplerden Daniel'e döner ve tekmeyi çakar.Ted yumruklar.Daniel'i köşeye yollar.Ted koşarak üstüne zıplar.Daniel yere çakılır.Daniel'i kaldırıp Stream Streak yapmak için kolunu kavrar.Kahkaha atar.Tam havaya kaldırırken Daniel ayağının arasına Ted'in kolunu bağlar.LeBell bağlar.Ted uzun süre dayanamaz.Pes eder.

Maçı kazanan : Daniel Bryan
The Rated R
Moderatör
Moderatör
The Rated R

Uyarı Yok

ECW 22.02.2011  Empty
MesajKonu: Geri: ECW 22.02.2011    ECW 22.02.2011  EmptySalı Şub. 22, 2011 7:41 pm

Chris Jericho vs. Batista - ECW Championship #1 Match

Zil sesi çalar.İki taraf el sıkışacakken Jericho elini uzatmaz ve kızgın bir şekilde suratına tükürür."Animal !" diye bağırır.Lock up ile başlarlar.Batista Jerichoyu bütün gücünü kullanarak köşeye iter.İplere tutunup tekmelemeye başlar.Hakem ayırır.Chris Jericho köşede sızıp kalmıştır.Batista koşa koşa tam spear çakacakken Jericho hemen kendini dışarı atar.Çok güzel bir zamanlamadır.Batista kafasını demire çarptığı için orada sızmıştır.Jericho onu kaldırıp karşı köşeye atar.Koşar ve Clothes Line çakar.Batista yerdedir.Jericho ayağından tutar.Aman tanrım.Walls of Jericho mu ? Evet Walls of Jericho ! Ayağını kaldırır.Fakat Batista onu kuvvetli bir şekilde iter.Jericho yerde dinlenir.Batista kalkar.Batista onu kaldırıp SpineBuster'i çakar.Spear hazırlıkları başlar.Batista koşa koşa gelirken Jericho zıplar.Ve Kafasını tekrar demire çarpar.Galiba The Animal'ın kafası şişti.Batista'yı kaldırır.Batista sersemken ona Lionsault yapar.Bu Lionsault biraz cross body'e benzer.Batistayı kaldırır ve CodeBreaker.Jericho galiba hıncını alamamış durumdadır.Walls Of Jericho'yu bağlar.Batista uzun süre pes etmez.Batista pes eder fakat hakem görmez.Jericho Batista'yı bırakır ve hakemle tartışmaya başlar.Tam o sırada Batista Roll Up dener.1...2...2,70... Jericho son anda kurtulur.Bu sefer de Batista hakemle tartışmaya başlar.Batista tam arkasına dönerken CodeBreaker'i yer.Chris Jericho tuş denemesi yapar.1...2...3... Maçı kazanan Jericho oluyor.

Maç Sonrası : Jericho hıncını alamıyor.Batista'ya Walls of Jericho yapar.Batista yerleri yumruklar.Fakat Jericho uzun süre bırakmaz.Ardından Batistayı bırakır.Yuhalamalar eşliğinde ringi terk eder.
The Rated R
Moderatör
Moderatör
The Rated R

Uyarı Yok

ECW 22.02.2011  Empty
MesajKonu: Geri: ECW 22.02.2011    ECW 22.02.2011  EmptySalı Şub. 22, 2011 7:55 pm

Shawn Michaels vs. Sheamus - ECW Hardcore Championship #1 Match

Zil sesi eşliğinde maç başlar.Shawn ve Shemus bakışırlar.Sheamus tam Bicycle Kick çakacakken köşeye yapışır.Aletleri çok kötü olur.Penisini uzun süre tutar.Galiba Sheamus erken işe kalkıştı.Shawn Michaels köşede onu yumruklamaya başlar.Bu sefer hakem ayırır.Sheamus köşede sızıp kalmıştır.Fakat Shawn Michaels'e kötü kötü bakar.Shawn Michaels koşa koşa Sheamus'a Clothes line çakacaktır.Fakat Sheamus çekilir ve kendini dışarı atar.Shawn Michaels'in göğüs kafesi sakatlanmış gibi.Fakat Shawn Michaels çabuk toparlanır.Shemus içeri çoktan girmiştir.Shawn tam kalkacakken Sheamus onu tekmelemeye başlar.Shawn tekrar kötü olur.Aman tanrım.HBK ani bir kalkış yapar.Sheamus'u yumruklamaya başlar.Olamaz.Atomic Drop gelir.Shawn Sheamus'u kaldırıp iplere yollar.FaceBuster'i çakar.Sheamus sersemler.Shawn Clothes line çakar.Shawn köşeye çıkar.Elbow Drop hazırlıkları başlar.Shawn Michaels tam zıplayacakken Sheamus yuvarlanır ve kurtulur.Sheamus Shawn'dan yararlanır ve Onu tekmelemeye başlar.Shawn'ı kaldırıp Bicycle kick çakar.Tuş denemesi 1...2...2,70... aman tanrım.Sheamus çok şaşırır.Sheamus yorgun düşmüştür.İkiside yerdedir.Maç gerçekten kıran kırana geçiyor.Hakem yerde oldukları için sayıyor.1...2...3...4... ve Shawn kalkar.İplerde sersemler.Düşecek durumdadır.Yürümekte zorluk çeker.Zar zor köşeye gider.Sweet Chin Music hazırlıkları başlar.1...2...3...4...5 derken Sheamus kalkar ve Sweet Chin Music'i yer ve Shawn'da yere düşer.Sheamus'un göğsüne elini uzatmıştır.1...2...3 ve maçı Shawn kazanmıştır.Shawn zar zor da olsa kalkar ve taunt yapar.

Maçı kazanan : Shawn Michaels
The Rated R
Moderatör
Moderatör
The Rated R

Uyarı Yok

ECW 22.02.2011  Empty
MesajKonu: Geri: ECW 22.02.2011    ECW 22.02.2011  EmptySalı Şub. 22, 2011 8:03 pm

Ride Of The Valkyries eşliğinde Daniel Bryan ringe gelir. Micheal Cole'dan mikrofonu aldıktan sonra konuşmaya başlar.

-Merhaba UWF halkı! Buraya sizlere gelişen yenilikleri konuşmaya geldim! Bildiğiniz gibi artık ECW'dayım. Daha doğrusu ECW'nun en iyisiyim. Çünkü benim karşıma çıkabilecek hiç moruk yok! Artık herkesi acımasız bir şekilde mahfedicem! Çünkü onlar böyle olmayı hak ediyor! Güzellikle konuşursun sert çıkarlar! Laftan anlamazlar asla! O yüzden karşınızda kötü bir Daniel Bryan var! Her zamankinden daha acımasız, kahpe ve korkutucu bir Daniel Bryan! Karşıma çıkıcak ezikler benden korksun yada korkmasın suratına LeBell Lock yiyince anlar ne olduğunu! Şimdi asıl konuma geliyorum. ECW'ye draft olduktan sonra yeni bir karara vardım. Ben bu brandda hüküm sürdüğüm süreye, ECW kemeri bana ait olacaktır! O kemeri kimse benden alamacayak! Ben en iyisiyim ben bir Amerikan Ejder'iyim. Kimse karşıma çıkamaz çünkü alevlerimi onların üstüne püskürtürüm. Korkun benden ahmak herifler! Karşıma çıkan herkesi cehenneme yollayacağım! Ey, karşıma çıkacak varlık! Benim karşıma çıkarken dikkat etmelisin çünkü karşında yeni ECW Şampiyon'u duracak!

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Feudumuzu izledikten sonra diğer maçımıza geçiyoruz,iyi seyirler!
The Rated R
Moderatör
Moderatör
The Rated R

Uyarı Yok

ECW 22.02.2011  Empty
MesajKonu: Geri: ECW 22.02.2011    ECW 22.02.2011  EmptySalı Şub. 22, 2011 8:20 pm

John Morrison vs. Triple H - Normal Match

Gecenin son maçında sizlerle birlikteyiz.

Zil sesiyle maç başladı.İki taraf birbirine başarılar dileyip el sıkışırlar.Lock up ile maça başlarlar.Morrison tekme atar.HHH'yi iplere yollar ve eğilerek Triple H'i bekler.Triple H gerilip Morrison'un yanına gelirken dizi yapıştırır.Morrison yere düşer.Triple H sık sık Elbow Drop yapmaya başlar.Morrison çekilip yuvarlanır.Dışarı çıkar.1...2...3...4...Her seferinde girmeye çalışırken Triple H girmesine izin vermiyor.5...6...7...8...9.Tam 10 olacakken JoMo içeri süratle girer.Girerken iplere koşar.İplerden gerilir Ve Triple H'e Clothes line çakar.Köşeye sakin bir şekilde gider.Starship Pain yapacakken Triple H çekilir.Triple H arkasına geçer.Taunt yapar ve JoMo'yu kaldırır.İplere yollar ve FaceBuster yapar.John Morrison sersemler.JoMo kendine gelir.JoMo Triple H'in üstüne koşarken Triple H eğilir ve JoMo iplere doğru gider.Döndüğünde ise SpineBuster'i yer.Triple H Pedigree tauntu yapar.Tam kalkarken tekmeyi geçirir.Pedigree pozisyonuna alır.Tam pedigree çakacakken Morrison boynu ile HHH'yi kaldırır.Yere gömer.İplere tutunup tekmelemeye başlar.Tam o sırada hakem ayırır.Triple H dışarı çıkar ve masaları söker.Hakem saymaya başlar.1...2...3...4... Morrison dışarı çıkar ve Triple H ile kapışmaya başlarlar.Triple H Morrison'ı masaya alır.Masada pedigree çakar.7. saniyeye gelirler.Triple H hemen JoMo'yu içeri yollar.Ve kendisi 9. saniye'de içeri girer.İçeride tuş eder.1...2...2,70.Son anda John tuştan kurtuldu.Triple H artık çok sinirlendi.Ve John Morrison'u kaldırır.Pedigree çakar.Sonra yine Pedigree çakar.Ve sonuncu Pedigree'yi de başlar.Tam 3 tane pedigree çakmıştır.Triple H tuş denemesine kalkışır.1...2...3.Maçı kazanan Triple H.Köşeye çıkıp tauntunu yapar.

Maç Sonrası : Tam o sırada Written My Face çalar.Sheamus girer girmez Triple H'e Bicycle Kick çakar.Yerdeki Triple H'e tip tip bakar.Sonra da John Morrison'u kaldırır.High Cross yapar.Tauntunu yapıp Written My Face eşliğinde ringi terk eder.Şimdi The Miz ile yaptığımız röportaj ekranlara geliyor ..
The Rated R
Moderatör
Moderatör
The Rated R

Uyarı Yok

ECW 22.02.2011  Empty
MesajKonu: Geri: ECW 22.02.2011    ECW 22.02.2011  EmptySalı Şub. 22, 2011 8:29 pm

Şimdi backstage de The Miz ile bir röportajımız var.

Josh Matthews : Hey Miz dur.ECW Hardcore için yeni rakibiniz Shawn Michaels.Ne düşünüyorsunuz ?

The Miz : Biliyorum Josh.Bunun için hiçbirşey düşünmüyorum.Onu yeneceğimi planlıyorum ve yeneceğimde.

Josh Matthews :
Çok emin konuşuyorsunuz Mr.Awesome.Shawn Michaels gerçekten çok güçlü biri.

The Miz : Benim emin konuştuğum yok Josh.Onu kesin yeneceğim ve kendime inanıyorum.

Josh Matthews : Tamam dostum yenilirsen ne yapıcaksın peki ?

Batista : Kemerin peşinden koşmaya devam edeceğim ve alacağım.Koşmak ne kelime karış adımlarla yürüyeceğim.

Josh Matthews : Hmm.Tamam dostum röportaj için teşekkürer.

The Miz : Birşey değil şimdi odayı terk edermisin ?

Josh Matthews : Hemen gidiyorum ..

Programımız sonra erdi.Herkese görüşmek üzere hoşçakalın ..

ECW 22.02.2011
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» PES 2011 ve FIFA 2011 Demo'ları Çıktı!..
» Smackdown - 11.02.2011
» ECW Matchs 16.02.2011
» RAW 20.02.2011
» Pes 2011 pas sistemi