º° Straight Edge Saviorº° Co-Admin
Lakap : ѕтяαιgнт є∂qє Mesaj Sayısı : 2201 Rep Gücü : 2304 Rep Puanı : 22 Nerden : Çayamı Gelecen? Kayıt tarihi : 03/02/10
| Konu: New UWF CHAMPİON Ptsi Şub. 21, 2011 2:34 pm | |
| Aman tanrım This Fire Burns Duyuluyor? Evet Yeni UWF Champion Cm Punk ? Ama yok ? Evet tepede yine herzamanki yerinde [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Evet Kemerini havaya kaldırıyor ardından Konuşmaya başlıyor [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Evet! Evet işte ben ! Kemeri aldıım ! Ve hepiniz şok içindesiniz Adi Cena Bozuntusunu ezmek gerçekten harikaydı !Ama artık bu duruma alışmak zorundasınız sizin tek ve gerçek''UWF CHAMPİONUNUZ'' Benim ! Kesinlikle büyük çabalarım ve o asil gücüm sayesinde bu kemeri aldım En iyisi oldugumu tekrar kanıtlamış oldumCena gerçekten acınıcak haldeydi Bakın Titatron'a [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Cenaya öyle baktım ve o küçük iğrenç gözlerininin korku içinde oldugunu anlamıştımVe Daha Maç başlamadan kazancağımı biliyordum evet ben bu evren'in en iyisiyim.Justin Contender oldu evet ! O hakkını bana değil başka kemerlerde kullanmasını emrediyorum yada bana karşı koyun amaJustin'i gerçekten seviyorum hep yanımdaydı ! Benimle derdi olan şimdi gelsin ve paylaşşın ! | |
|
The Rated R Moderatör
Lakap : The Rated R Mesaj Sayısı : 1695 Rep Gücü : 2038 Rep Puanı : 10 Nerden : geldin ? Mertcanlardan. Kayıt tarihi : 03/08/10 Yaş : 27
| |