Lakap : The Great One Mesaj Sayısı : 235 Rep Gücü : 274 Rep Puanı : 4 Nerden : Sakarya Kayıt tarihi : 10/02/11 Yaş : 27
Konu: Daniel Bryan ECW kemeri için konuşuyor. Paz Şub. 20, 2011 8:14 am
Ride Of The Valkyries eşliğinde Daniel Bryan ringe gelir. Micheal Cole'dan mikrofonu aldıktan sonra konuşmaya başlar.
-Merhaba UWF halkı! Buraya sizlere gelişen yenilikleri konuşmaya geldim! Bildiğiniz gibi artık ECW'dayım. Daha doğrusu ECW'nun en iyisiyim. Çünkü benim karşıma çıkabilecek hiç moruk yok! Artık herkesi acımasız bir şekilde mahfedicem! Çünkü onlar böyle olmayı hak ediyor! Güzellikle konuşursun sert çıkarlar! Laftan anlamazlar asla! O yüzden karşınızda kötü bir Daniel Bryan var! Her zamankinden daha acımasız, kahpe ve korkutucu bir Daniel Bryan! Karşıma çıkıcak ezikler benden korksun yada korkmasın suratına LeBell Lock yiyince anlar ne olduğunu! Şimdi asıl konuma geliyorum. ECW'ye draft olduktan sonra yeni bir karara vardım. Ben bu brandda hüküm sürdüğüm süreye, ECW kemeri bana ait olacaktır! O kemeri kimse benden alamacayak! Ben en iyisiyim ben bir Amerikan Ejder'iyim. Kimse karşıma çıkamaz çünkü alevlerimi onların üstüne püskürtürüm. Korkun benden ahmak herifler! Karşıma çıkan herkesi cehenneme yollayacağım! Ey, karşıma çıkacak varlık! Benim karşıma çıkarken dikkat etmelisin çünkü karşında yeni ECW Şampiyon'u duracak!
Save_US.Y2J Booker
Lakap : Y2J Mesaj Sayısı : 712 Rep Gücü : 939 Rep Puanı : 2 Kayıt tarihi : 09/10/10
Konu: Geri: Daniel Bryan ECW kemeri için konuşuyor. Paz Şub. 20, 2011 7:42 pm
Hey hey heyy! Ahmak buradaymış! ECW'ye yeni gelen bir Jobber ha! Buraya pataklanmaya geldin heralde! Cehenemme yollayacaksın demek! HAHAHAH! Güldürdün beni! Senden ECW Champion olmaz ahmak! Küçücük boyunla birşey yapacağını sanıyorsun ama laf laf icraat gösteremiyorsun! Ne oldu bakalım! Bende ECW'ye yeni draft oldum! Bu dediklerinin hepsi yalan küçük adam.Ben Batista Bomb'um ve Spear'ım ile seni alt edeceğim! Sen ise bırak beni bırak beni! Diyeceksin! Ve ben sana acımayacağım! Sen eziğin tekisin! Sen annenin kucağındayken ben buralarda adamları tekmeliyordum! Bu ahmak seyircilerde izliyordu! Bu ahmaklara güveniyorsun! Baştan kaybetmişsin ahmak! Bence vazgeçmelisin! Çünkü ECW Champion'u ben olacağım! Sen git biraz saçını kestir! Kellik bana yakışıyor ayrıca! Bu ahmak seyircilerde Şahittir! *Seyirciler yuhlar.* Hahaha! Bu parazit topluluğunun birşey yaptığı yok! Sende bu parazitler gibisin! Hiçbirşey yapamassın! Sadece kıçını sallarsın! Ben ise öyle değilim! Kıçımı sallayıp İcraat gösteremeyenlerden değilim ahmak! Anladınmı? Tabii sen anlamassın! Çünkü sen ahmaksın! Bunu sormam bir hataydı! Ben senin gibilerine acımam! Ben kimseye acımam! ECW Champion ben olacağım! Haddini bil ahmak! Yoksa çok kötü olur!
Hawk Moderatör
Lakap : The Great One Mesaj Sayısı : 235 Rep Gücü : 274 Rep Puanı : 4 Nerden : Sakarya Kayıt tarihi : 10/02/11 Yaş : 27
Konu: Geri: Daniel Bryan ECW kemeri için konuşuyor. Paz Şub. 20, 2011 7:54 pm
Güldükten sonra konuşmasına başlar.
-Sen kimle böyle konuştuğunun farkında mısın? Seni ahşalık pis herif! Öküz gibi büyümüşsün ancak aklın hala bir karış havada! Çok artistsin! Sen kime bebeksin! Korkak dev bir gerzeksin! Senden hiçbirşey olmaz biliyor musun pislik herif? Sen burda kendini birşey sana bir ahmaktan başka biri değilsin. Batista, burada sen yokken bir sürü adam pataklıyordum diyorsun ancak sende buraya yeni geldin! Kimi kimin mekanından kovuyorsun! Kral tahtında bir kişilik yer vardır ve o yer benim! Burda boş laf gevezelemene gerek yok! ECW kemeri benimo olucak bunu kafana sok ahmak herif! Yoksa LeBell Lock yiyince böyle konuşamıyacaksın. Gelmişsin buraya artist artist konuşuyorsun. Seni anlamış değilim!
Biraz gülerek konuşmasına devam eder.
-Seyirciler duydunuz mu bu ahmak herifin dediğini! Yeni ECW Champion ben olacağım diyor! Saçmalıyor! Sana o kadar acıyorum ki aslında! Buraya karşıma çıkman bile büyük gelişme koca adam! Beyni çekirdek kadar ancak kendisi dev bir pislik olan herif! Sen kendini ne sanıyorsun! UWF evreninin ilk ECW Champion'u ben olacağım! Bunu aklına sok tamam mı koca oğlan? Aslında sana herşeyi kısaca anlatayım. Ben buraya geldim ve bir kral'ım. Canım çok sıkılıyor ve beni eğlendirecek birilerine ihtiyacım var. Sende tam bu işi gerketiren yetenekler var! Tam bir soytarısın Batista anladın mı? Tam bir soytarı! Bunu aklına sok koca oğlan! Beni daha fazla sinirlendirme ve hemen çek git burdan! UWF evreninin ilk ECW Champion'u ben olacağım!
The Punisher
Lakap : Deadman (Eightteen) Mesaj Sayısı : 761 Rep Gücü : 913 Rep Puanı : 7 Nerden : Okanlardan yani Mr.Awesome'den Kayıt tarihi : 30/10/10 Yaş : 26
Konu: Geri: Daniel Bryan ECW kemeri için konuşuyor. Paz Şub. 20, 2011 11:13 pm
...Gong sesi duyulur. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Tamponda görülür. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Yürümeye başlar. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Çelik adımlara çıkıp tauntunu yapar. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Ringin içinde muhteşem bir görsel şov yaşanmaktadır. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Konuşmaya başlar.
-Hahaha.ECW haa.Çaylak kurulu.Buraya ben ECW kemeri için gelmedim.Zaten belimdeki kemer federasyonun en önemli kemeri.Benim buraya gelmemin asıl nedeni The Miz adlı tag arkadaşım.Ona ECW kemerini kazandırmak için elimden gelen herşeyi yapacağım.Kemeri o kazanacak.Siz asla kazanamayacaksınız.Siz ezik çaylaklarsınız.O kendini çok hızlı geliştiriyor.Aklı ile sizi yenebilir.The Miz.Çabuk bu ringe gel dostum.Asıl rakiplerini tanımanın asıl zamanı gelmiş durumda...Derken...
Mr. Awsome
Mesaj Sayısı : 165 Rep Gücü : 233 Rep Puanı : 0 Nerden : Mertlerden yani The Punisher'den :D Kayıt tarihi : 03/11/10
Konu: Geri: Daniel Bryan ECW kemeri için konuşuyor. Ptsi Şub. 21, 2011 4:31 pm
The Miz ringe ilerler. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
The Miz konuşmaya başlar. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Undertaker dostum bunların hepsi çaylak ama önlerinde benim gibi bir superstar varrken ollar hiç bir kemeri alamıyacak biliyormusun Taker.Burada ben varken (ECW superstarlarını kastediyom) kimse hiç bir zaman ECW kemerini alamıyacak sizi parazitler! Ben herzanan heel'dim ve ECW'de tarih yazacak en iyi Heel'de ben olacam.
The Rated R Moderatör
Lakap : The Rated R Mesaj Sayısı : 1695 Rep Gücü : 2038 Rep Puanı : 10 Nerden : geldin ? Mertcanlardan. Kayıt tarihi : 03/08/10 Yaş : 27
Konu: Geri: Daniel Bryan ECW kemeri için konuşuyor. Ptsi Şub. 21, 2011 6:33 pm
RP Out ; Heel,face veya tweener gibi kelimeleri lütfen feudlarda kullanmayınız + yazım kurallarına dikkat ediniz.Şimdiden teşekkür ediyorum.Devam edebilirsiniz.
Hawk Moderatör
Konu: Geri: Daniel Bryan ECW kemeri için konuşuyor. Ptsi Şub. 21, 2011 8:18 pm
Biraz sinirlenir.
-O kadar boş konuşuyorsunuz ki sizi anlamamazlıktan geliyorum. Çok boş konuşuyorsun ve benim sinirimi bozuyorsunuz! Sizlerden nefret ediyorum ahşalık herifler! Gelmişsiniz yarım saattir konuşuyorsunuz. Ancak ne yok? İcraat! Hiçbirşey yok sizde! Yetenek, karizma, tecrübe hiçbirşey! Burda boş konuşmayı kesinde önümüzdeki maçlarda kozlarımızı paylaşalım ahmaklar! Şimdi lütfen yerlere kırmızı halı serin! ECW'nun efendisi bu ringi terk ediyor!
Kahkaha atarak ringen dışarı çıkar. Aprona gittikten sonra duraklar ve arkasını döner.
-Ne kadar eziksiniz! Şu hallere bak! Sizden nefret ediyorum pislikler artık ECW'da Amerikan Ejderha'sı devri! Bunu aklınıza sokunuz!
Sinirli bir şekilde ringi terk eder.
Hawk Moderatör
Konu: Geri: Daniel Bryan ECW kemeri için konuşuyor. Salı Şub. 22, 2011 6:18 pm
Feud sona ermiştir bu nedenle konuya kilit atılmıştır. ECW kemeri için yapılan feuda Chris Jericho, Daniel Bryan ve The Miz dahil olmuştur. Chris Jericho adlı üyemiz aslında Batistaydı. Ancak karakterini değiştirdiği için feudunu Chris Jericho olarak kabul ediyoruz. KİLİT!