Ultimate Wrestling Federation
Hoşgeldiniz... Forumumuzdan Daha İyi Yararlanmak İçin Lütfen Üye Olunuz...

Ultimate Wrestling Federation | Time UP! - 19.02.2011 Wwe1110

| WWE Ultimate |
Hoşgeldiniz... Forumumuzdan Daha İyi Yararlanmak İçin Lütfen Üye Olunuz...

Ultimate Wrestling Federation | Time UP! - 19.02.2011 Wwe1110

| WWE Ultimate |
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

1 Şubat 2010'dan Bu Güne...

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Ultimate Wrestling Federation | Time UP! - 19.02.2011

3 posters
YazarMesaj
Justin Gabriel
Moderatör
Moderatör
Justin Gabriel

Uyarı Yok
Rep Gücü : 275
Rep Puanı : 0

Ultimate Wrestling Federation | Time UP! - 19.02.2011 Empty
MesajKonu: Ultimate Wrestling Federation | Time UP! - 19.02.2011   Ultimate Wrestling Federation | Time UP! - 19.02.2011 EmptyC.tesi Şub. 19, 2011 4:42 pm

Muhteşem pyro showlarıyla beraber TİME UP başlıyor!

Ringde Micheal Cole'yi görüyoruz sanırım bugün olacak maçları açıklayacak.Gerçekten UWF'deki şuanki atmosfer çok büyük seyirciler çığlık çığlığa bu gecenin maçlarını öğrenmek istiyor.Evet,Michael Cole konuşmasına başlıyor sanırım maç kartı söyliyecek :

Merhaba UWF kitlesi yönetimimiz bu geceye özel harika maçlar hazırladı şimdi hemen onlara bir göz atayım,hım.Harika maçlar sizde mi öğrenmek istiyorsunuz tamam,tamam söylüyorum.

Justin Gabriel vs. Chris Jericho | Draft Match

The Undertaker vs. Edge | World Heawyeight Championship Revenge Match

Christian vs. Alberto Del Rio | İntercontinenal Championship Match

Sheamus vs. Triple H vs. John Morrison | Normal Match

Nihayet gecemizin ilk maçına geçiyoruz!

En son Justin Gabriel tarafından C.tesi Şub. 19, 2011 9:25 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Save_US.Y2J
Booker
Booker
Save_US.Y2J

Uyarı Yok
Lakap : Y2J
Rep Gücü : 939
Rep Puanı : 2

MesajKonu: Geri: Ultimate Wrestling Federation | Time UP! - 19.02.2011   Ultimate Wrestling Federation | Time UP! - 19.02.2011 EmptyC.tesi Şub. 19, 2011 4:45 pm

Chris Jericho vs Justin Gabriel / Draft Match

Herkez sıradaki kişiyi beklerken No Chance In Hell duyuluyor! Aman tanrım! Chairman return! Mr.Mcmahon! Mr.Mcmahon ringe ilerliyor.Gülüyor ve konuşmaya başlıyor.Nasılsınız UWF Halkı! *İyiyiz* Siz değerli seyircilerimize bu gecenin ilk maçını duyurmaktan gurur duyarım! Ama bu maç normal bir maç değil! Bu maç bir Draft maçı! Ve bu draft maçında ECW'de olan 2 güreşçi var! Bu kişiler Justin Gabriel ve Chris Jericho! Kazanan Raw'a draft olacak! Şimdi o kişiler bu ringe gelecek! İyi seyirler dileriz! Diyor ve ringi terk ediyor.Ardından Break The Walls Down duyuluyor.Chris Jericho ringe ilerliyor.Taunt yapıyor.Ardından We Are One duyuluyor.Justin Gabriel ringe ilerliyor.Taunt yapıyor.Ardından Gong sesi duyuluyor ve maç başlıyor.Jericho hemen bir Clostline vuruyor.Ardından onu yerde yumrukluyor.Ardından onu alıyor ve harika bir slam ile yere yapıştırıyor.Onu iplere atıyor ve Shoulderblock ile yere yıkıyor.Seyircilere bakarak taunt yapıyor.İplerden sekiyor ve Elbow drop geçiriyor.Onun başından tutup kaldırıcakken Justin Gabriel onun gözünü dürtüyor.Bundan fırsat bulup hemen Back Kick geçiriyor.Ardından bir kick daha geçiriyor.İplerden sekiyor ve harika bir Dropkick yapıyor.İplerin köşesine çıkıyor.Jericho kalkıyor ve Justin onun üzerine Crossbody ile atlıyor.Ardından iplerden sekiyor ve bir Elbow drop yapıyor.Onu kaldırıp dirsek darbeleri geçiriyor.Ardından iplere çıkıyor ve bu sefer Springboard Crossbody yapıyor! Onu kaldırıyor iplere atıyor.Dropkick yapacakken Jericho ellerini blok olarak kullanıyor ve Justin Gabriel yere düşüyor.İplerden sekiyor.Chris Jericho Bigboat yapacakken Justin onun ayağını tutuyor ama Jericho fırsat bilip harika bir Step-Up Enzuigiri geçiriyor.Onu iplere atıyor.Kendiside iplerden sekiyor.Justin yumruk atacakken Jericho eğiliyor ve harika bir Russian Legsweep! Chris Jericho iplerden sekiyor.Ve Lionsault yapıyor! Ardından hiç beklemeden Justin'e Walls Of Jericho bağlıyor.Justin acı içinde kıvranırken Jericho dahada sıkı kavrıyor.Justin bağırıyor.Justin biraz daha dayanırsa ağzından kan çıkacak! Ama Justin dayanıyor ve iplere tutunuyor.Jericho hakeme deli gibi itiraz ederken Justin hemen Russian Legsweep geçiriyor.Justin onu iplere atıyor ve Clostline geçiriyor.Ardından harika bir Spin Kick yapıyor! İplerden sekiyor.Bir tekme atıyor.Ardından Jericho'nun arkasına geçip harika bir İnverted Facelock Backbreaker geçiriyor.Onu kaldırıyor.İplere atıyor ve harika bir DDT! Ardından kaldırıyor ve bir Suplex yapıyor.Justin taunt yapıyor! Üstündeki tişörtü çıkarıyor ve seyircilere atıyor.Ardından Jericho'yu kaldırıyor ve harika bir STO geçiriyor! Ardından onu kaldırıyor iplere atıyor ve o kadar sinirli bir şekilde Clostline çakıyor ki Flying Clostline oluyor ve Jericho ile Justin kendini ringin dışında buluyor.Justin onu ringin dışardaki demirlerine vuruyor.Ardından spiker masasını indiriyor.Jericho'yu Spiker masasına koyuyor.Ve köşelere çıkıyor.Tam 450 Splash için taunt yapacakken Jericho fırsat bilip Spiker masasından iniyor.Ve bunu gören Justin Gabriel hemen Jericho'nun üstüne Springboard Crossbody ile atlıyor.Ardından onu alıyor ve ringe atıyor.Tuş deniyor. 1... 2... 2.99 Aman tanrım! Justin hakeme itirazlarda bulunuyor! Ama Jericho o itiraz ederken iplerden sekiyor ve harika bir Bulldog geçiriyor.İplere çıkıyor ve üstüne Crossbody ile atlıyor.Taunt yapıyor.Ardından iplerden sekiyor ve harika bir Elbow Drop geçiriyor! Oyalanmadan yine iplerden sekiyor ve harika Bir Lionsault geçiriyor.Tuş denemesi 1... 2... 2.99! Aman tanrım! Jericho çıldırıyor! Jericho çok sinirli şekilde Justin'i iplere atıyor ve harika bir Clostline geçiriyor! Justin adeta havada takla atıyor.Tuş denemesi 1... 2... 2.99 Bu sefer Justin Gabriel iplere tutunuyor! Jericho sinirinden kendini ringin bir köşesinden bir köşesine atıyor.Walls Of Jericho yapacakken Justin Gabriel harika Bir Reversal yapıyor ve reversal sonrası hemen bir Roll-Up yapıyor.Tuş denemesi 1... 2... 2.99! Justin o kadar sinirleniyor ki harika bir Flying Spin Kick yapıyor.Jericho ölü gibi yatıyor.Justin köşeye çıkıp 450 Splash için taunt yapıyor.Tam yapacakken Jericho dizlerini kaldırıyor ve Justin Jericho'nun dizlerine çarpıyor.Hakem Count Out için sayıyor.1...2...3...4...5...6...7...8...9...10... Maç Double Count Out ile bitiyor! Ve bu arada Mcmahon rampada beliriyor.Ve konuşma yapıyor.İkinizinde performansı güzeldi! Ve bu maç Count-Out ile bitti ama bu sizin Draft olmayacağınız anlamına gelmiyor! 2'nizde Raw'a Draft oldunuz! Diyor ve seyirciler çığlıklar atıyor.Mcmahon gülerek orayı terk ediyor.Jericho'da ardından Justin'e pis pis sırıtarak ringi terk ediyor.Bizde reklamlara gidiyoruz.
Justin Gabriel
Moderatör
Moderatör
Justin Gabriel

Uyarı Yok

MesajKonu: Geri: Ultimate Wrestling Federation | Time UP! - 19.02.2011   Ultimate Wrestling Federation | Time UP! - 19.02.2011 EmptyC.tesi Şub. 19, 2011 5:00 pm

Şimdi sırada bir röportajımız var.

Josh Matthews : Merhaba Justin.

Justin Gabriel : Merhaba Josh.

Josh Matthews : Neden bu kadar sinirlisin Mc.Mahon'a mı kızdın?

Justin Gabriel : Evet,o aptal yüzünden tüm kariyerim mafoldu.

Josh Matthews : Neden Raw'a geçtin Raw'ı beğenmiyor musun?

Justin Gabriel : Raw mı? Raw ne? Raw kadar ezik bir brand yok.

Josh Matthews :
Anlıyorum Justin.Sanırım Raw'dan hoşlanmıyorsun.

Justin Gabriel :
Sonunda anlayabildin Josh.

Josh Matthews : Neyse sana Raw'da başarılar.

Justin Gabriel :
Ne başarısı ben Raw'da başarı falan elde edemem.

Josh Matthews : Tamam ne yaparsan yap!

Justin Gabriel : Çok konuşuyorsun ben gidiyorum Josh.

Şimdi diğer maçımıza geçiyoruz!
Save_US.Y2J
Booker
Booker
Save_US.Y2J

Uyarı Yok
Lakap : Y2J
Rep Gücü : 939
Rep Puanı : 2

MesajKonu: Geri: Ultimate Wrestling Federation | Time UP! - 19.02.2011   Ultimate Wrestling Federation | Time UP! - 19.02.2011 EmptyC.tesi Şub. 19, 2011 5:24 pm

The Undertaker vs. Edge | World Heawyeight Championship Revenge Match

Metalingus çalıyor ve podyumda Edge gözüküyor. Podyumda tauntunu yaptıktan sonra hemen ringe geliyor ve Taker'i bekliyor. Dark Side çalıyor ve her yer karanlık oluyor. Sisler ve alevler kaplıyor her yeri. Undertaker yavaş adımlarla ringe geliyor ve zil sesiyle maç başlıyor. Edge Taker'e sert yumruklar atıyor ama Taker hemen eğilip Edge'e bir tekme atıyor karnına ve bir tekme atıyor ve Sidewalk slam yapıyor. Edge performansını yakalayabilecekmi. Taker onun boğazını sıkıyor. Pes etdirmek için uğraşıyor ama Edge iplere dokunmak için uğraşıyor. Taker beline bir tekme atıyor ve kaldırıp iplere yolluyor. Geldiğinde yüzüne sert bir Big boot yapıyor. Edge bu hamlede çok acı çekmiş olmalı. Taker onun yanına gelince Edge ona bir dropkick yapıyor. Taker yere düşüyor ama hamle onun için sert olmuyor. Taker kalkıyor Edge hemen ona köşeye gidip köşeden bir Diving crossbody yapıyor. Tuş denemesi ve Taker tuşdan kurtuluyor. Edge sinirleniyor ve Taker'in saçından tutuyor ve kafasını köşeye vurduruyor. Köşeye sıkıştırıp ona sert yumruklar atıyor. Taker onu itdiriyor ve ona Running DDT yapıyor. Taker kendine yavaş yavaş gelmiş gibi. Edge yavaş yavaş kalkmayı deniyor ve Taker'e yumruklar atıyor ve Taker ona tekme atıp iplere yolluyor. Geldiğinde onu kaldırıp yere atıyor. Taker Edge'i kaldırıyor ama Edge iplerden serkerek Clothesline yapıyor. Yerde ona tekmeler atıyor. Taker kalkmayı deniyor ama sert tekmelerden toparlama şansı olmuyor. Edge Taker'i kaldırıyor ve onu köşeye sert biçimde itdiriyor. Taker belini tutuyor. Çok acımış olmalı. Edge acımasız hareketleriyle ona yumruklar atıyor. Taker kendini yavaş yavaş toparlayarak Edge'e Corner clothesline yapıyor ve ikiside yerde oluyor. İkiside çok acı çekmiş olmalı. Taker kendini toparlıyor ve Edge'e sert bakışlar atıyor. Elini havaya kaldırıyor. Ov ! Chokeslam hazırlıkları yapma aşamasında Taker. Edge yavaş yavaş kalkıyor ve Taker onun boynunu tutuyor ve bir Chokeslam yapıyor Edge'e. Tuş deniyor ama Edge tuşdan kurtuluyor. Taker sinirlenmiş olmalı. Undertaker kalkıyor ve seğircilerin önünde taunt yapıyor. Edge kendini yavaş yavaş toparlıyor. Taker Edge'i görünce yanına gidiyor ve bir yumruk atıyor ve kaldırıp Tombstone piledriver zamanı olduğunu belirtiyor. Tam yapıcağında Edge kurtulmayı başarıyor ve arkasına geçip ona Edge-O-Matic yapıyor. Taker olanlara inanamıyor. Edge onu yerde görünce hemen çıldırıyor. Sert bakışlar atıyor ve köşeye gidip saçlarını oynuyor. Edge için bu zaman heyecanlı gibi. Taker yavaş yavaş kalkıyor ve Edge ona doğru koşuyor ama Taker hemen zıplıyor ve Edge Spear gerçekleştiremiyor. Taker Edge'e doğru gelince Edgecution yapıyor Edge. İkiside yorgun şekilde yerde duruyor. Bu maç onlar için yorgunca gibi. Taker kendini toparlıyor ve Edge'i kaldırıyor ve onu ringden atıyor. Bir kaç saniye sonra Edge hemen ringe geliyor. Taker aceleci hareketlerle ona Reverse STO yapıyor.Ardından hemen iplerden sekip bir Legdrop geçiriyor! Ardından hemen onu tekmeliyor.Onu omuzlayıp ringin köşesine atıyor.Ardından hemen iplerden sekip harika bir Bigboot geçiriyor.RIP Tauntunu yapıyor.Ve ona harika bir tekme çakıyor.Ardından onu alıp The Last Ride yapacakken Edge reversal yapıyor ve Harika bir Edge-O-Matic yapıyor! Ona tekme atıyor ve harika bir Edgecution yapıyor.Spear tauntları geliyor.Tam Spear olacakken Undertaker Reversal yapıyor.Edge ringin köşesine yapışıyor.Undertaker onu Chokeslam için boğazlıyor ama Edge yine Reversal yapıyor.Undertaker sinirleniyor ve hemen arkasını dönüyor.Edge'yi Tombstone pozisyonuna alıyor.Edge yine Reversal yapıyor! Ardından hemen Undertaker arkasını dönünce Spear'ı yiyiyor! 1... 2... 2.99 Aman tanrım! Undertaker kurtuluyor.Chokeslam'a alıyor.Tuş denemesi 1.. 2.. 2.99 Edge kurtuluyor! Undertaker sinirlice bir Bigboat çakıyor! Ardından onu kaldırıyor Tombstone pozisyonuna alıyor.Ardından Harika bir Tombstone 1.. 2.. 2.99! Undertaker çok sinirleniyor.Edge'yi boğazlıyor.Edge zar zor Reversal yapıyor! Ardından Harika bir Spear geçirecekken Undertaker çok hızlı boğazına yapıştırıyor ve Chokeslam'ı yapıştırıyor! Tuş denemesi 1... 2... 3... Undertaker Eğilerek RIP tauntunu yapıyor.Ve orayı terk ediyor.Edge ise o aprondayken ona pis pis bakıyor.Undertaker tek yumruğunu kaldırıyor ve kaldırdıktan sonra orayı terk ediyor.
Justin Gabriel
Moderatör
Moderatör
Justin Gabriel

Uyarı Yok

MesajKonu: Geri: Ultimate Wrestling Federation | Time UP! - 19.02.2011   Ultimate Wrestling Federation | Time UP! - 19.02.2011 EmptyC.tesi Şub. 19, 2011 5:25 pm

Christian'ı ringde görüyoruz ve konuşmasına başlıyor :

Ben UWF'ye yeni katılmış olmama rağmen bu gece İntercontinenal Title için kapışacağım.Bu benim için gerçekten büyük bir hedef olacak.Ama kesinlikle ben o maçı kazanacağım.Smackdown showunda Batista bana şöyle söylemişti.Sana ne olursa olsun o maçı kazandırmıyacağım.Senin bu gece ne yapacağını bekliyeceğim Batista.Sana söz veriyorum ki sen ringe gelene kadar rakibimi mağlup etmiyeceğim.Ama şu konu hakkında bir şüphem var.UWF binasına hayvanları alıyorlar mı? *Kıkırdar* Sanırım alıyorlar geçen gün köpeğimle gelmiştim onu almışlardı sanırım senide alırlar.Ama eğer arenaya giremezsen söyle ben seni köpek kılığına sokar yinede alırım o arenaya.Zaten bir hayvan diğer hayvanın şekline kolay geçermiş.Sende bir hayvan olduğuna göre köpeğe dönüşmen zor olmayacak öyle değil mi Batista? Hımmm şimdi o hayvanı bırakalımda bu gece ki rakibim olan Alberto Del Rio'ya geçelim.Aslında ben hayatımda hiç kimseyi küçümsemedim,küçümsememde ama Alberto Del Rio küçüksenmeyecek biri değil ki.O kadar ezik ki Batista'yı bile şanş ile yendi.Neymiş ben bir hayvanı yendim Christian'ı neden yenemiyeyim? Christian'ı yenmek öyle kolay iş değil.Bu gece zaten anlayacaksın kolaş iş olup olmadığını.Seni öyle bir zorlayacağım ki aklın hayalin duracak.*Ciddileşir.* Şimdiden yeni İntercontinenal Title'nin sahibini selamlayın! Evet,bunu neden mi kesin söyledim? Çünkü ben bir hayvanda ve bir yer cücesinden korkmuyorum.Onlar benim kılıma bile zarar veremez. *Gülerek.* Kıl bile fazla gitti ne desem bilemiyorum.Şimdi ben yere tükürük sıvısı atsam ona bile zarar veremez bu ezik sürüsü öyle değil mi? *EVET* Sizin bana destek çıkacağınızı biliyordum UWF seyircileri var mısınız o maçta bana destek verip beni o kemerin sahibi yapmaya? *YES* İşte bu biz böyle birlikte haraket edersek kimse bizim karşımızda duramaz!

Backstagenin yolunu tutar.

Justin Gabriel
Moderatör
Moderatör
Justin Gabriel

Uyarı Yok

MesajKonu: Geri: Ultimate Wrestling Federation | Time UP! - 19.02.2011   Ultimate Wrestling Federation | Time UP! - 19.02.2011 EmptyC.tesi Şub. 19, 2011 5:31 pm

Şimdi Christian ile bir röportajımız var.

Josh Matthews : Merhaba Christian.

Christian : Merhaba dostum.

Josh Matthews :
Ringdeki konuşmanı izledim ve birşey dikkatimi çekti.

Christian : O dikkatini çeken şey nedir Josh?

Josh Matthews :
Sanki maçı kesin kazanacakmışsın gibi konuştun.

Christian :
Zaten kazanacağım ki hiçbir şüpheniz olmasın.

Josh Matthews : Sana seyircilerde bende güveniyorum Christian.

Christian :
Zaten sizin güveninizle bu yerlere geldim.

Josh Matthews : Maç saati yaklaşıyor sana maçta başarılar dostum.

Christian :
Teşekkür ederim dostum güle güle.

Josh Matthews : Güle güle iyi şanslar.

Şimdi diğer maçımıza geçiyoruz!
Justin Gabriel
Moderatör
Moderatör
Justin Gabriel

Uyarı Yok

MesajKonu: Geri: Ultimate Wrestling Federation | Time UP! - 19.02.2011   Ultimate Wrestling Federation | Time UP! - 19.02.2011 EmptyC.tesi Şub. 19, 2011 5:58 pm

Christian vs. Alberto Del Rio | İntercontinenal Championship Match

İki isim ringe geliyor.Hakem gongu çalıyor ve maç başlıyor.Christian ADL'ye yaklaşıyor ve onu itiyor.Ardından ayağına bir çelme takıp head lock bağlıyor.Hakem pes mi diye soruyor? Ama ADL bırakmamakta kararlı zaten maçın başında dayanır.ADL üstüste dirsek darbeleri vuruyor.Christian bırakmak zorunda kalıyor ve bırakıyor.Hemen iplerden sekip ADL'ye closline yapacakken ADL ayaklanıp ona closline yapıyor.Daha sonra Christian kalkıyor ADL onu ırısh whıpe gönderiyor ve ardından üzerine uçuyor.Christian sersem bir şekilde ringin ortasına doğru gelirken ADL onu ringin dışına atıyor.Ardından Christian'ın ayaklanmasını bekliyor ve Christian ayaklanıyor.ADL onun üzerine Suicide Dive ile uçuyor.İkiside yerde kalıyor ilk kalkan isim ADL oluyor.Christian'ı kaldırıp bariyerlere vuruyor ve ardından hakem ''HEMEN İÇERİYE GELİN'' diye bağırıyor.ADL hakemin dediğini dinliyor ve Christian'ı ringe atıyor ve ardından kendiside ringe giriyor.Girdiği anda Christian ayaklanıp ona bir Roll-up yapıyor.1-2 ADL roll-updan kurtuluyor.Daha sonra ikiside ayaklanıyor ve iplerden sekiyorlar ikiside closline vurmaya çalışıyor fakat ıskalıyorlar.Christian duruyor ve ADL şaşırıyor ama sinirli bir şekilde Christian'ı yumruklamaya başlıyor.Ardından rakibine Irish Whip'e gönderiyor.Hip Toss ile bitiriyor
kombinasyonu.Ardından Extreme Leg Drop için rakibinin bacaklarını açmaya çalışıyor
ama Christian onun yüzüne bacağı ile vuruyor.ADL yere düşüyor ve Christian kalkıyor.Ardından rakibinide kaldırıyor karnına sert bir tekme atıyor ve suplex yapıyor.Ardından Alberto Del Rio'yu Twsting sunset Flip için köşeye ***ürüyor.Tam haraketini uygulayacakken ADL kendine geliyor ve düşmüyor.Christian'a super suplex yapıyor.Ardından Christian ayağını iplere koyuyor.ADL tuş denemesinde bulunuyor fakat hakem saymıyor.ADL hakeme kızgınlıkla bakarken Christian Inverted Suplex Slam yapıyor ADL'ye. Christian tuş denemesinde bulunacakken konuşmada yaptığı sözünü yerine getiriyor ve tuş denemesinde bulunmuyor.Christian ADL'yi kaldırıyor ve ADL kendine geliyor ama çaktırmıyor.Christian köşeye çıkıyor ama ADL geliyor ve köşeye çıkmış
Christian’a yumruk atıyor. Ardından Back Body Drop yapıyor ADL.Christian kalkınca ADL üzerine koşuyor Christian’ın ama Christian Powerslam yapıyor. Christian yine köşeye çıkıyor, ADL kalkınca bir Missile Dropkick çakıyor ona ve bir anda I Walk Alone duyuluyor.Ama hiç kimse etrafta görünmüyor.Christian ringi turlayıp etrafa göz atıyor ama o anda ADL ayaklanıyor ve hemen Christian'ın arkasından gelip ona bir DDT yapıyor.Christian yere yapışıyor o anda seyircilerin arasından Batista çıkıp geliyor ve spiker masasına oturuyor.ADL hadi gel buraya diye onu çağırıyor ama o uygun zamanı bekle dercesine işaret ediyor.ADL maça devam ediyor ve Christian'ı ringin dışına atıyor ve ardından Suicide Dive ile üzerine atlıyacakken Christian çekiliyor ve ADL yere düşüyor.Christian gidip sandalye alıyor ve geliyor.Ardından ADL'nin kafasını sıkıştırıp bariyerlere çarptırıyor.Ama o da ne! Arkasında Batista spear için taunt yapıyor.Seyirciler ''DİKKAT ET'' diye bağırıyor.Batista Christian'ın üzerine doğru koşarken Christian dikkat ediyor ve suratına sandalyeyi geçiriyor ve Batista olduğu yere yığılıyor.Hakem ''SEVEN'' diyor.Christian ADL'yi ringe sokuyor ve ardından kendiside ringe giriyor.Hemen tuş denemesinde bulunuyor,1-2-2,5 ADL son anda kendine geliyor ve tuş gerçekleşmiyor.Christian bu duruma sinirleniyor.Ringi dolanıyor ve Batista'nın durumunu kontrol ediyor.Ardından ADL'nin üzerine koşup sert bir tekme geçiriyor.ADL toparlanmaya çalışırken bi de Running Double Axe Handle geliyor Christian’dan.Daha sonra Christian yerdeki ADL'ye head lock bağlıyor ve bu sefer kafasını çok süper yakalamış durumda.Ama Christian ADL'nin iplere yakın olduğunu farketmiyor.ADL iplere doğru uzanıyor ve uzandı.Hakem Christian'a bırakmasını söylüyor Christian çaresiz bırakıyor.O da ne Batista ring dışında yavaş yavaş ayaklanmaya başlıyor ama bunu kimse farketmiyor. Christian ADL'yi kaldırıyor ve ringin köşesine doğru çıkarıyor.Ardından ADL kendine geliyor ve ikili yumruklaşmaya başlıyor.ADL yumruk atıyor,Christian yumruk atıyor.ADL yumruk atacakken Christian eğiliyor ve ona uppercut vuruyor ve ardından harika bir tekme atıyor ve işte super suplex geliyor.Geliyor,geliyor ve geldi.Christian ADL'ye harika bir super suplex yaptı ve şu anda ikiside ringde öylece yatıyor.Ama Christian hafifçe haraket ediyor ve kolunu ADL'nin üzerine koyuyor.1-2-2,9.ADL son anda kendine geliyor Christian sinirden kıpkırmızı oluyor ve ADL'ye iplerden sekip bir tekme atıyor.Ardından ringde dolanıyor ve Batista'nın yerinde olmadığını farkediyor ama çaktırmıyor.Devam ediyor ADL'yi hırpalamaya Christian ADL'yi kaldırıyor ve ardarda tekmeler atıyor.Ardından Batista ringe giriyor Christian farkediyor ama farketmiyorum gibi davranıyor.Christian hemen ADL'yi kaldırıyor.Batista SPEAR için taunt yapıyor ve SPEAR için koşarken Christian yere yatıyor ve SPEAR'ı ADL'ye yapıyor.Ardından Christian hemen Batista'ya bir DDT yapıp ringin dışına atıyor ama hakem nerede diye düşünüyoruz Batista hakemi oyalamak için bir çocuğu ringe sokmuş.Ama Christian çocugu kovuyor ve hakemi tuş deneyeceğim gibisinden haraket yapıyor.Christian ADL'yi ringin ortasına çekiyor ve köşeye çekiliyor ADL ayaklanıyor,ayaklanıyor.Christian omuzlarından kollarını geçiriyor ve harika bir Killswitch yapıyor.1-2-3 Kazanan Christian oluyor.

Maç Sonrası :

Christian kemerini omuzluyor ve hemen seyircilerin arasına giriyor.Orada beraber eğleniyorlar ve Christian kemerini öpüyor.Harika bir atmosfer oluşuyor Christian bir mikrofon alıyor ve Batista ile dalga geçiyor.Seyirciler kahkalara boğuluyor.Christian gerçekten çok büyük uğraş vererek ve kafasını kullanarak kemerini kazanıyor.Just Close Your Eyes eşliğinde ringi terk ediyor.
Justin Gabriel
Moderatör
Moderatör
Justin Gabriel

Uyarı Yok

MesajKonu: Geri: Ultimate Wrestling Federation | Time UP! - 19.02.2011   Ultimate Wrestling Federation | Time UP! - 19.02.2011 EmptyC.tesi Şub. 19, 2011 7:04 pm

Şimdi sırada bir röportajımız var.

Josh Matthews : Merhaba Batista.

Batista : Yine mi sen?

Josh Matthews : Neden bu kadar sinirlisin ben sana ne yaptım?

Batista : Şuan çok sinirliyim benim üzerime gelme Josh!

Josh Matthews : Neden bu kadar sinirlisin?

Batista : Neden olacak o lanet olası Christian kemeri kazandı!

Josh Matthews : Seni sanırım rahatsız ediyor onun kemeri kazanması.

Batista :
Evet rahatsız ediyor Josh.Çünkü ben onu engelleyemedim!

Josh Matthews : Ben o maçı izledim Christian hakkı olanı aldı.

Batista :
Ne hakkıylamı? 2 maçtır fırsatçılığıyla maç kazanıyor.

Josh Matthews : Hayır o sadece kafasını kullanıyor seni ADL'nin üzerine saldı.

Batista : Josh! Sakın bir daha bunu söyleme!

Josh Matthews : Özür dilerim ama Christian bu maçı hakkıyla kazandı.

Batista : Artık sinirlenmeye başladım Josh ben gidiyorum.

Josh Matthews :
Sen zaten doğuştan sinirlisin seni pis hayvan!

TİME UP bu görüntülerle sona eriyor.
Ozzy

Ozzy

Uyarı Yok
Lakap : Million Dollar Champion
Rep Gücü : 159
Rep Puanı : 9

MesajKonu: Geri: Ultimate Wrestling Federation | Time UP! - 19.02.2011   Ultimate Wrestling Federation | Time UP! - 19.02.2011 EmptyC.tesi Şub. 19, 2011 9:22 pm

Sheamus vs. John Morrison vs. Triple H | Normal Match

Maça John Morrison ve Sheamus yumruklarla başlıyorlar. Ardından Triple H’e dönüyorlar. Sinsice gülüyorlar ve John Morrison, Sheamus’la konuşuyor. Ama o da ne ? Bir anda Brogue Kick geliyor ! Triple H de aşağıya iniyor ve Jerry Lawler’dan bir mic alıyor. Ringe giriyor ve Sheamus’a sadece pis bir bakış atıyor. Sheamus da aşağıya inip bir boru alıyor ve Triple H’e de bir balyoz fırlatıyor. Triple H kahkahalar atarak Sheamus’u şöyle aşağılıyor : Balyoz savaşına boruyla gelen aptal İrlandalı ! Sheamus da sinirlenerek Brogue Kick yapmaya çalışıyor. Ancak Triple H buna hazırlıklı olarak Spinebuster yapıyor. John Morrison’ı da kaldırıyor ve el sıkışıyorlar. İkisi de Irish Whip’ten sekiyor ve John Morrison, Starship Pain yapıyor. Triple H de Sheamus’u saçlarından çekerek Pedigree yapıyor. Sonra John Morrison, Sheamus’un saçlarından bir tutam saç koparıyor ve Triple H’e gösteriyor. Gördün mü Triple H ? Full jöle ! Çünkü onun gibi sexy olamayan insanlar jöle kullanır. Triple H de saçı alıp bakıyor. Sheamus’a dönüp Al şu lanet şeyi ! Ellerime yapıştı. diyor ve boruyu alıyor. Boruyu da inceliyor ve ringin dışına atıp tükürüyor. O sırada John Morrison da Sheamus’u dövmekle meşgul. Ard arda yumruklar geliyor ardından bir Starship Pain daha…derken Sheamus bir Backstabber yapıyor. Karnını tutup yere yapışan John Morrison’ı da hemen sırtına alıyor ve High Cross yapıyor. Hedefi de Triple H ! Bir taşta iki kuş vuruyor Sheamus. Ardından balyozu sırtlıyor ve Triple H’e geçirecek..ken John Morrison bir Flying Chuck yapıyor. Triple H’i kaldırıyor ve yine el sıkışıyorlar. Acaba işbirliği falan mı yapıyor bu ikisi ? Sheamus, balyozu arıyor ama Triple H, balyozu ayağıyla kendi tarafına çekiyor. Sheamus’un da saçlarına basıyor ve WCW’dayken kullandığı Inverted Indian Deathlock için hazırlanıyor. Ve bir Inverted Indian Deathlock bağlıyor.. Sheamus, iplere dokunmaya çalışıyor ama her seferinde John Morrison, aşağıdan Sheamus’un eline vuruyor. Sheamus çaresiz gibi görünüyor.. Triple H ile John Morrison kahkahalar atıyorlar. Sheamus da bir anda bir dirsek darbesi geçiriyor. Kurtulup John Morrison’a da bir Dropkick vuruyor. Triple H’i de saçlarından çekip bir High Cross yapıyor. John Morrison korkmuşa benziyor. Hem dudağı da patlamış. Spiker masasına doğru kaçmak için hamle yapıyor. Sheamus korkunç bir gülüşle John Morrison’ı daha çok korkutuyor. Tuşa gidiyor. 1..2..John Morrison Sheamus’u önlüyor ve bir C4 yapıyor. Klasik tauntlarından birini daha yapıyor ve Triple H’i bu sefer kaldırmıyor. Ona da bir Starship Pain yapıyor ! İhanete uğramış olan Triple H, aşağıya inip kaçıyor ve Sheamus da C4’ten etkilenmemiş gibi zorla ayağa kalkıyor. John Morrison’ı görüp seyircilere pis bakışlar atıyor. Herkesi süzüyor ardından Brogue Kick geliyor ! Triple H arkasını dönmeden gidiyor. PIN. 1…2…3

Maçı Sheamus kazanıyor.

Maç sonrası : Maç sonunda Triple H, geri geliyor ve Sheamus’a bir Spinebuster yapıyor. Ardından John Morrison’ı kaldırıyor ve ona da bir bakış atıyor. John Morrison da bir Flying Chuck yapıyor. Sheamus’a bir Starship Pain yapıyor ardından podyuma gidiyor. Tauntunu yapıyor ve Pump It eşliğinde ringden ayrılıyor.

[Niye sen yazdın diye sorarsanız Mehmet söyledi.]

Ultimate Wrestling Federation | Time UP! - 19.02.2011
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Ultimate Wrestling Federation
» Ultimate Wrestling Federation | Raziel`
» Facebook | Ultimate Wrestling Federation
» Ultimate Wrestling Federation - Rakings
» Ultimate Wrestling Federation'ın Enleri!