Ultimate Wrestling Federation
Hoşgeldiniz... Forumumuzdan Daha İyi Yararlanmak İçin Lütfen Üye Olunuz...

Triple H Ringde ! Wwe1110

| WWE Ultimate |
Hoşgeldiniz... Forumumuzdan Daha İyi Yararlanmak İçin Lütfen Üye Olunuz...

Triple H Ringde ! Wwe1110

| WWE Ultimate |
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

1 Şubat 2010'dan Bu Güne...

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Triple H Ringde !

3 posters
YazarMesaj
Rey Mysteri

Rey Mysteri

Uyarı Yok
Rep Gücü : 782
Rep Puanı : 5

Triple H Ringde ! Empty
MesajKonu: Triple H Ringde !   Triple H Ringde ! EmptyCuma Şub. 18, 2011 9:02 pm

Triple H ringe gelir.Micheal Cole'den mikrofonu alır ve konuşmaya başlar.

"Geri döndüm.Buradaki herkezi ve düşündüklerimi parçalayacağımı düşünüceğinizi biliyorunuzdur umarım.Ben bir oyunum, yeni gelen jobberler gibi kolay yenilen birisi değilim.Edge, The Rock, Randy Orton, Steve Austin, Batista, Chris Benoit ! Bu Superstar'ları tek yenen benim.Tabikide Mid-Cardları saymıyorum.Onları defalarca yendim ki sayısını tutmakta artık zorlanıyorum.Neyse.Burada yani UWF'de bazı yeni superstarlar var.Justin Gabriel, Daniel Bryan gibi.Onların önleri açık.Ama benim önüm dahada açık ! Şu an Kemer vesaireden başlamıyorum dostlarım ve düşmanlarımı buraya çağırıyorum."
Sheamus

Sheamus

Uyarı Yok
Lakap : The Celtic Warrior
Rep Gücü : 51
Rep Puanı : 0

Triple H Ringde ! Empty
MesajKonu: Geri: Triple H Ringde !   Triple H Ringde ! EmptyCuma Şub. 18, 2011 9:10 pm

Bir anda Written In My Face duyulur.

Sheamus ringe doğru yürür.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Sonra ringe girer.

Bir mikrofon alır.

" Benim adımı saymamana gerçekten alındım (!) Benim gibi tanrı tarafından seçilmiş birinin adını saymaman hiç hoşuma gitmedi. Senin gibi bir yaşlı bunağın WWE ye geri dönmesi. Zaten bir kaç güne benim tarafımdan sakatlanmış olarak evinin yolunu geri tutacaksın. Hiç şüphem yok. Düşmanın olmaya gelmedim buraya (!) Sadece seni biraz hırpalıyacağım " der ve vurmuş gibi yapar. Gülmeye başlar. Tribünlerden "yuh" sesleri yükselir.
Rey Mysteri

Rey Mysteri

Uyarı Yok

Triple H Ringde ! Empty
MesajKonu: Geri: Triple H Ringde !   Triple H Ringde ! EmptyCuma Şub. 18, 2011 9:24 pm

Titantron'a bak Sheamus !

King olmuşsunda havalanmışsın ama bu UWF Aleminde tek king benim ve buna tüm UWF alemi şahittir.Senin gibileri yendiğimi ilk cümelelerimde söylememişmiydim ben Sheamus ? Tüm UWF benim burada senle maç yaparsak 10 dakika bile sürmeden seni yenebileceğimi biliyordur.Çünkü UWF Universe, KİNG (!) Ünvanına kapılmış Sheamus'a hiç bir şey vermicektir.

Tekrar bak o titantrona ! Tekrar !

Aptal İrlandalı.Balyoz savaşına boru ile gelmiş.

En son Rey Mysteri tarafından Cuma Şub. 18, 2011 9:31 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Justin Gabriel
Moderatör
Moderatör
Justin Gabriel

Uyarı Yok
Rep Gücü : 275

Triple H Ringde ! Empty
MesajKonu: Geri: Triple H Ringde !   Triple H Ringde ! EmptyCuma Şub. 18, 2011 9:26 pm

Rp Out: WWE değil,UWF'yiz beyler ona göre yazalım lütfen. Smile

Devam edebilirsiniz.
Rey Mysteri

Rey Mysteri

Uyarı Yok

Triple H Ringde ! Empty
MesajKonu: Geri: Triple H Ringde !   Triple H Ringde ! EmptyCuma Şub. 18, 2011 9:30 pm

RPG Out : İlk başlarda UWF yazdım sonra WWE'ye kısa dönüş oldu.Sağol. Very Happy
Sheamus

Sheamus

Uyarı Yok
Lakap : The Celtic Warrior
Rep Gücü : 51

Triple H Ringde ! Empty
MesajKonu: Geri: Triple H Ringde !   Triple H Ringde ! EmptyC.tesi Şub. 19, 2011 10:05 pm

" Hey ben bu başarıyı hak ederek aldım. Senin gibi havadan gelen bir başarı değil bu. Ben şu ana kadar ki bütün başarılarımı hak ederek aldım"
Tribünler "yuh". " Ama sen... Sen öyle almadın hep birilerinin yardımıyla kazandın ama bu önemsiz. 3'lü maçta seni yenerek gücümü gösterdim zaten. Sen ve takım arkadaşı gibi çalıştığınız o korkak morrison'u. Bu benim gücümü kanıtlıyor. Senin maçtan kaçtığını herkes gördü. Ama ben orda savaştım ve hakkım olan o maçı kazandım. Bu tribünlerdeki aptal insanlara burada kimin gerçek efsane olduğunu gösterdim. Senin gibi boş laflarla şişirilmiş bir kral değilim. Ben gerçek kralım. Ben Celtic Warrior'um ." Sonra gülmeye başlıyor.

Triple H Ringde !
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» John Cena Ringde...
» Chris Jericho ringde !
» Heath Slater Ringde
» Triple H set!
» Triple HHH