Triple H ringe gelir.Micheal Cole'den mikrofonu alır ve konuşmaya başlar.
"Geri döndüm.Buradaki herkezi ve düşündüklerimi parçalayacağımı düşünüceğinizi biliyorunuzdur umarım.Ben bir oyunum, yeni gelen jobberler gibi kolay yenilen birisi değilim.Edge, The Rock, Randy Orton, Steve Austin, Batista, Chris Benoit ! Bu Superstar'ları tek yenen benim.Tabikide Mid-Cardları saymıyorum.Onları defalarca yendim ki sayısını tutmakta artık zorlanıyorum.Neyse.Burada yani UWF'de bazı yeni superstarlar var.Justin Gabriel, Daniel Bryan gibi.Onların önleri açık.Ama benim önüm dahada açık ! Şu an Kemer vesaireden başlamıyorum dostlarım ve düşmanlarımı buraya çağırıyorum."
Sheamus
Lakap : The Celtic Warrior Mesaj Sayısı : 45 Rep Gücü : 51 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/02/11
" Benim adımı saymamana gerçekten alındım (!) Benim gibi tanrı tarafından seçilmiş birinin adını saymaman hiç hoşuma gitmedi. Senin gibi bir yaşlı bunağın WWE ye geri dönmesi. Zaten bir kaç güne benim tarafımdan sakatlanmış olarak evinin yolunu geri tutacaksın. Hiç şüphem yok. Düşmanın olmaya gelmedim buraya (!) Sadece seni biraz hırpalıyacağım " der ve vurmuş gibi yapar. Gülmeye başlar. Tribünlerden "yuh" sesleri yükselir.
Rey Mysteri
Mesaj Sayısı : 708 Rep Gücü : 782 Rep Puanı : 5 Kayıt tarihi : 17/03/10 Yaş : 28
King olmuşsunda havalanmışsın ama bu UWF Aleminde tek king benim ve buna tüm UWF alemi şahittir.Senin gibileri yendiğimi ilk cümelelerimde söylememişmiydim ben Sheamus ? Tüm UWF benim burada senle maç yaparsak 10 dakika bile sürmeden seni yenebileceğimi biliyordur.Çünkü UWF Universe, KİNG (!) Ünvanına kapılmış Sheamus'a hiç bir şey vermicektir.
Tekrar bak o titantrona ! Tekrar !
Aptal İrlandalı.Balyoz savaşına boru ile gelmiş.
En son Rey Mysteri tarafından Cuma Şub. 18, 2011 9:31 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Justin Gabriel Moderatör
Mesaj Sayısı : 233 Rep Gücü : 275 Rep Puanı : 0 Nerden : Arkadan Kayıt tarihi : 09/02/11
" Hey ben bu başarıyı hak ederek aldım. Senin gibi havadan gelen bir başarı değil bu. Ben şu ana kadar ki bütün başarılarımı hak ederek aldım" Tribünler "yuh". " Ama sen... Sen öyle almadın hep birilerinin yardımıyla kazandın ama bu önemsiz. 3'lü maçta seni yenerek gücümü gösterdim zaten. Sen ve takım arkadaşı gibi çalıştığınız o korkak morrison'u. Bu benim gücümü kanıtlıyor. Senin maçtan kaçtığını herkes gördü. Ama ben orda savaştım ve hakkım olan o maçı kazandım. Bu tribünlerdeki aptal insanlara burada kimin gerçek efsane olduğunu gösterdim. Senin gibi boş laflarla şişirilmiş bir kral değilim. Ben gerçek kralım. Ben Celtic Warrior'um ."Sonra gülmeye başlıyor.