Mesaj Sayısı : 27 Rep Gücü : 38 Rep Puanı : 1 Kayıt tarihi : 12/02/11
Konu: Million Dolar Ted Dibiase The Ring Cuma Şub. 18, 2011 12:48 pm
Çalıyor. Ted Dibiase podyumda gözüküyor ve mic isteyip konuşuyor.
Ted Dibiase:
Merhaba UWF ! Beni çok güçlü gördünüz sanırım. Galibada milyoner birisi olduğumumu gördünüz. Sizin gözleriniz beni görünce parlıcak. O gereksiz güreşciler için hayır. Ben bu UWF federasyonunun bir kralı olucağım. Bu federasyonu aydınlatıcağım. Bir ışık gibi. Ama bu federasyonda çok abartan kişiler olduğunu ben biliyorum. Tabi siz b*yinsiz kafanız bunu kaldıramıcak güçde olmadığı için sizlerin inanmamanız her canlı için normaldır. O abartanlar bile yanlış yola gidiyorlar. Ben hiç bir zaman hayal kurmadım. Kendi adımlarımla bu başarıları el atdım. Peki ya o güreşciler ? Onlar haksız yere buraya geldiler. Onlar hayal kura kura çocuk rolleri yaptılar. Aynı sizler gibi. Ama görüceksiniz beni. O paralarım ile sizlere iyi bir muhteşem başarılarım olucak. Paralarım ve ben. Haha !
The Punisher
Lakap : Deadman (Eightteen) Mesaj Sayısı : 761 Rep Gücü : 913 Rep Puanı : 7 Nerden : Okanlardan yani Mr.Awesome'den Kayıt tarihi : 30/10/10 Yaş : 26
Konu: Geri: Million Dolar Ted Dibiase The Ring Cuma Şub. 18, 2011 2:59 pm
...Gong sesi duyulur. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Tamponda görülür. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Yürümeye başlar. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Çelik adımlara çıkıp tauntunu yapar. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Ringin içinde muhteşem bir görsel şov yaşanmaktadır. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Konuşmaya başlar.
-Hoşgeldin aramıza çaylak.Babandan sonra sen.Baban gibi ezik olmamanı diliyorum.Sana nasihat vermek zorundayım.Para ile bir yere kadar gelirsin.Sonrası mezar.Mezarda paran hiç bir işe yaramaz.Bana bu alemde ölü adam diyorlar.Elbet bir anlamı var bunun.Eğer bu evrende ayağını denk almadan hareket edersen REST-İN-PEACE ! (Seyircilerden bir çığlık yükselir.Ted DiBiase'nin gözündeki korkuyu herkes fark eder.)Evet ufaklık gözündeki korkuyu görüyorum.Ama ben seninle muhattap olmayacağım.Eğer seninle bir dövüşmeye girersek benim şanım tamamen elimden gider.Benim hayatımdaki en büyük varlığım şanımdır.Özel güçlerimin bana pek yararı yok.Özel güçsüz de yaparım.Neyse.Seninle ben dövüşmeyeceğim.Yeni takım arkadaşım The Miz ile dövüşeceksin artık.Derken "I Came To Play" çalar.
King Amazing
Konu: Geri: Million Dolar Ted Dibiase The Ring Cuma Şub. 18, 2011 3:12 pm
Rp Qut: Editlendi. Konu silinmedi.
En son King Amazing tarafından Cuma Şub. 18, 2011 3:20 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
The Punisher
Lakap : Deadman (Eightteen) Mesaj Sayısı : 761 Rep Gücü : 913 Rep Puanı : 7 Nerden : Okanlardan yani Mr.Awesome'den Kayıt tarihi : 30/10/10 Yaş : 26
Konu: Geri: Million Dolar Ted Dibiase The Ring Cuma Şub. 18, 2011 3:17 pm
RP Out:Peki.Bekleyelim birazcık.
Mr. Awsome
Mesaj Sayısı : 165 Rep Gücü : 233 Rep Puanı : 0 Nerden : Mertlerden yani The Punisher'den :D Kayıt tarihi : 03/11/10
Konu: Geri: Million Dolar Ted Dibiase The Ring Cuma Şub. 18, 2011 3:21 pm
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Evet Ted seni yeneceğim ve buralarda hiç yüzün olmayacak bak sana birşey söleyecem ben yenersem burada hiç yüzün kalmas ama benimde istediğimde senin hiç suratın kalmayacak ve hiç bi zaman iyi olmayacaksın.
Becusme I'am The Miz and I'm Awesome!!!
The Punisher
Konu: Geri: Million Dolar Ted Dibiase The Ring Cuma Şub. 18, 2011 3:26 pm
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Tekrar konuşmaya başlar.
-Hahah ! Anlıyor musun beni küçük Ted ! Görüyormusun.Seninle yaşıt tag arkadaşım.Artık senin yeni düşmanın olacak.Senden güçlü olduğuna eminim.Fakat seni deneme tahtası olarak kullanacak.Adeta antreman aleti olacaksın onun.Farkındayım.O da seni ezik görüyor.Ama o da senin gibi yeni.Ona yardım edeceğim.İlk olarak küçükten başlamayı biliyor.Hahahah !
King Amazing
Konu: Geri: Million Dolar Ted Dibiase The Ring Cuma Şub. 18, 2011 3:27 pm
Kendini muhteşem sana ahm*k ! Sana bir maç teklif ediyorum ve ben yenersem o muhteşemliğin malesef çöpe gidicek ve sen yenersen muhteşemliğini ve paralar senin olucak. ama benim gibi milyoner birisi kazanması lazım dimi Miz ? Yada sizinle bir maç yapalım tag team. Taker And The Miz Vs Ted Dibiase And John Morrison ?
Nediyorsan muhteşem olası b*dala Miz ?
The Punisher
Konu: Geri: Million Dolar Ted Dibiase The Ring Cuma Şub. 18, 2011 3:36 pm
-Hahaa.Ted.Doğrusunu yaptın.Artık onu ben yetiştirmiyeceğim.Seni deneme tahtası olarak kullanacak ve kendini geliştirecek.Senin gibi ezikleri üflese yere düşürür ahbap.Anlıyor musun beni.Sen ancak Santino gibi ezikleri zor yenersin.Acı gerçekleri anla.Babadan oğula eziksiniz.
King Amazing
Konu: Geri: Million Dolar Ted Dibiase The Ring Cuma Şub. 18, 2011 3:39 pm
Taker seni anlamıyorum. Çünkü anlancak bir insan değilsin. Sadece haline yaşlı birisi diyorum. Hiç bir zaman size yenilmicez Taker. O kendini muhteşem sana arkadaşın bile bize yenilecek ve mısış mışıl uyuyacak. Aynı senin gibi Taker. Seni dabuta katıp sonrada sınırsız gün ölü bulunacaksın. Ve o dabuta bir para doldurup seni huzur içinde ölüceksin ve ölü adam devri biticek Taker !
The Punisher
Konu: Geri: Million Dolar Ted Dibiase The Ring Cuma Şub. 18, 2011 7:12 pm
-Hahaha.Beni gömeceksin haa ? Şimdi gömmeni yeğlerim.Hadi göm.Burdayım.Bekliyorum seni.Hahaha tepki yok.Gerizekalıca paranla k*çını sil.Çünkü onlar hiç bir işe yaramaz.Beni para ile tabuta gömecek olsaydın şimdi ben olmazdım.Cesaret paradan daha değerli birşey.Neyse.Hadi getir tabutu.Aaah ahbaab.Seni beklemek zorunda değilim.Bana bak ufaklık.Kendinle beni asla karıştırma.Bu evrende gömücü benim ve ben kalacağım.Seni her an gömüp sonsuz bir yolculuğa uğratırım.Bunu örümcek kadar küçük beyninden asla ve asla çıkarmamanı tercih ederim.Aksi taktirde sana ait yer orası(Yeri gösterir.).Evet ciddiyim.Eğer böyle aptallık yapmaya devam edersen birazdan mezar taşını yaptırmak zorunda kalacağım.Öbür gün ise tabutunu.Hahahah.Heryer karanlık olur ve aydınlık olduğunda Taker orada olmaz.