|
| Smackdown Maç Sonuçları - 18.02.2011 | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Justin Gabriel Moderatör
Mesaj Sayısı : 233 Rep Gücü : 275 Rep Puanı : 0 Nerden : Arkadan Kayıt tarihi : 09/02/11
| Konu: Smackdown Maç Sonuçları - 18.02.2011 Perş. Şub. 17, 2011 8:20 pm | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Smackdown pyro showlarla başlıyor. Micheal Cole ringde gözüküyor ve eline bir mikrofon alıyor konuşmasına başlıyor :Merhaba Smackdown alemi.Bu şovumuzda size harika maçlar hazırladık ve bu şovda size yapacağımız gösterirle gönlünüzde büyük bir yere yerleşeceğiz.Hadi ben size o muhteşem gecenin muhteşem maçlarını tanıtayım! Sabırlanıyor musunuz?
The Undertaker vs Edge | World Heawyeight Championship
Christian vs. Kane | İntercontinenal Championship Qualifying Match
Batista vs. Alberto Del Rio | İntercontinenal Championship Qualifying Match
Hazırsanız gecenin ilk maçına geçiyoruz!
En son Justin Gabriel tarafından Perş. Şub. 17, 2011 9:44 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
| | | Justin Gabriel Moderatör
Mesaj Sayısı : 233 Rep Gücü : 275 Rep Puanı : 0 Nerden : Arkadan Kayıt tarihi : 09/02/11
| Konu: Geri: Smackdown Maç Sonuçları - 18.02.2011 Perş. Şub. 17, 2011 8:37 pm | |
| The Undertaker vs Edge | World Heawyeight Championship Match
Gongçalıyor ve maç başlıyor. Edge'nin klasik tauntunu görüyoruz maçın başında. The Undertaker ise ona birşeyler söylüyor ve hafif bir tebessüm ile bakıyor rakibine. Ardından Lock-up girişimlerine başlıyorlar. Başta pek bir sonuç çıkmıyor Lock-up'larda. İkili üsütünlüğü ele almaya çalışıyor maçın ilk kısmında. Lock-up'ı bozup bir Headlock yapıyor Edge ama Taker bozuyor ve iplere yolluyor ama Edge dönüşte eğiliyor ve diğer iplerden dönüp Undertaker'in üzerine koşarken Undertaker'de onun üzerine koşuyor Edge eğiliyor ve omuzunun altından kayıyor harika bir DDT yapıyor.Daha sonra tuş denemesinde bulunuyor.1-2.The Undertaker son anda tuşu bozuyor.Maç devam ediyor.Edge biraz sinirleniyor The Undertaker'i kaldırıp Irısh Wiph'e yolluyor dönüşte harika bir closline vuruyor.Edge ardından ringin köşesine doğru tırmanıyor,tauntunu yapıyor.The Undertaker'in üzerine atlayacakken Taker yana kayıyor.Edge boşluğa atlıyor.The Undertaker ayağa kalkıyor.Daha sonra Edge'nin kalkmasını bekliyor ve Edge kalkar kalkmaz saldırmak istiyor rakibine ama bir de Side Effect geliyor! Taker tuşa gidiyor bu sefer. 1..2.. ama başarısız oluyor.Tuş denemesinin ardından kalkıyor ve kalkmasını bekliyor rakibinin Taker. Ve Edge kalkınca hemen kavrıyor rakibini ve tam DDT yapacakken birden ittiriyor Edge, Taker'i. Ve iplerden dönüyor Taker. Ve Edge'den bir Carbon Footprint geliyor!Ardından da taunt yapıyor. Ve taraftarlara bağırıyor. Ve kalkan rakibine bir European Uppercut yapıyor. Daha sonra da bir Snap Suplex görüyoruz.Edge tam rakibini bayıyor.Köşeye geçip SPEAR haraketini gerçekleştirmek istiyor.''KALK,KALK,KALK'' diye bağırıyor.The Undertaker kalkıyor Edge üzerine doğru SPEAR için koşuyor ama The Undertaker zıplıyor Edge onun altından geçip kafasını köşeye çarpıyor.Halsiz bir şekilde ringin ortasına doğru yürürken The Undertaker onun boğazından yapışıyor ve choke slam için kaldırıyor fakat Edge bir anda pozisyonu Edge Cution'a çeviriyor.Hemen köşeye geçip,SPEAR için taunt yapıyor.Edge bağırıyor,''KALK ARTIK KALK'' diye bağırıyor.The Undertaker kalkıyor,Edge üzerine doğru koşarken Taker farkediyor.İplere koşup ipleri serkitiyor Edge ringin dışına düşüyor.The Undertaker içerde biraz soluklanıyor dışarıdaki rakibinin kalkamasını bekliyor ve ardından Suicide Dive ile atlıyor.İki isimde ringin dışında kalıyor.The Undertaker ilk ayaklanan isim oluyor.Rakibi Edge'yi kaldırıp bariyerlere çarptırıyor.Hakem ''SEVEN'' diye bağırıyor.The Undertaker rakibini ringe sokuyor.Tuş denemesinde bulunuyor,1-2-2,7.Edge son anda kendine geliyor ve tuşu bozuyor.The Undertaker kalkıp choke slam için taunt yapıyor.Eldivenini doğrultuyor.Edge ayaklanıyor The Undertaker boğazına yapışıyor ve choke slam yapıyor.Taker daha sonra Chinlock bağlıyor. Ve bir süre bu harekete devam ediyor. Ancak daha sonra Edge yavaş yavaş kalkmaya başlıyor ve engellemeye başlıyor hareketi. Kalkınca dirsek darbeleri ile engelliyor rakibini. Morgan dirsek darbelerini yiyince bozuluyor Chinlock hareketi.Taker'in hareketi bozulsa da Taker üstünlüğü elinden kaybetmemek için iplerden dönüyor ve saldırmak istiyor ama Edge eğiliyor bu sefer de ve bir Forearm Smash yapıyor. Edge daha sonra da hemen bir Russian Leg Sweep yapıyor. Daha sonra Taker'in kalkmasını bekliyor ve Taker kalkar kalkmaz saldırmak istiyor rakibine ama Edge karnına bir tekme atıyor.İplerden serkip bir diz darbesi vuruyor.The Undertaker tamamen yere düşüyor.Edge hemen koşup head lock bağlıyor.Kafasını tamamen sıkıştırıyor.The Undertaker zombi dirilişi yapıyor.Edge'nin boğazına yapışıyor ve o anda Edge'yi ringin dışına atıyor.Ardından The Undertaker'de ringin dışına çıkıyor.Edge hemen kalkıp eline bir sandalye alıyor.The Undertaker hiç korkusuzca üzerine yürüyor.Edge sandalyeyi vuracakken The Undertaker sandalyeye tekme atıyor ve Edge'nin kafasından tutup bariyere vuruyor.Daha sonra choke slam ile seyircilerin içerisine atıyor.Seyirciler çığlık çığlığa maçı izlerken Undertaker Edge'yi boğazından çekip Tombstone pozisyonuna getiriyor ve Tombstone yapıyor.Hakem bağırıyor,''EİGHT'' The Undertaker hemen tutup Edge'yi ringe sokuyor kendiside ardından ringe giriyor ve tuşa ***ürüyor 1-2-2,9.Edge son anda kendine geliyor The Undertaker çok sinirleniyor.Hakemle tartışıyor.Edge arkasında kalkıyor ve harika bir Roll-up geliyor.1-2-2,5.The Undertaker Roll-Up'u bozuyor.Edge karnına tekme atıyor ve köşeye geçip SPEAR için taunt yapıyor.Edge bağırıyor,''BU SEFER OLACAK,KALK,KALK'' diye bağırıyor.The Undertaker kalkıyor Edge üzerine koşarken çekiliyor ve Edge adeta köşeye çakılıyor.The Undertaker boğazından tutup choke slam yapıyor.Ardından kaldırıp Last Ride yapıyor.Edge'yi kaldırıyor iplerden sekip closline ile vuruyor ve ters çevirip Tombstone pozisyonuna getiriyor.1-2-3 The Undertaker kazanıyor ve New World Heawyeight Title'nin sahibi oluyor The Undertaker.
Maç sonrası :
The Undertaker kemerini alıp tauntunu yapıyor.Ama bir anda ışıkları açıyor ve Edge'ye saldırmak istiyor hakemler engel oluyor The Undertaker hakemlere saldırıyor ve hakemler kaçıyor.The Undertaker ringde Edge ile yanlız kalıyor.Seyirciler adeta çıldırıyor çığlık çığlığa birileri ''BOO'' çekerken birileri ''ATTACK'' diye bağırıyor.The Undertaker saldırmayı tercih ediyor.Dışardan sandalye alıyor ve Edge'nin kafasını sıkıştırıyor.Edge'yi kavrayıp sandalyeyle beraber kafa üstü ringin dışına uçurtuyor.Edge'nin görüntüsü ekranla geliyor ve adeta Edge uyuyor.The Undertaker ringin dışına çıkıp Edge'nin kafasındaki sandalyeyi çıkarıyor ve Edge'yi Tombstone pozisyonuna getirip,Tombstone yapıyor.Eline bir mikrofon istiyor ve mikrofonu alıyor,konuşmasına başlıyor : EDGE REST İN PEACE! Işıklar kapanıp açılıyor ve kimse ortada yok,kemerinide almış ve The Undertaker gitmiş.Sadece ringin ortasında ölü gibi yatan bir Edge'yi görüyoruz ve Taker'in değimiyle huzur içinde yatıyor Edge! Yani Edge öldü.
Winner : The Undertaker | |
| Konu: Geri: Smackdown Maç Sonuçları - 18.02.2011 Perş. Şub. 17, 2011 8:58 pm | |
| Justin Gabriel ringde gözükür konuşmasına başlar :
Chris Jericho denilen kod gerisi sefille maç yapacağım.Aslında onu kendime rakip olarak görmüyorum ama bu bana liderimin bir emri.Chris Jericho'yu ezmek için liderim beni kullanacak ama ben buna hiç karşı çıkmadım.Çünkü liderim ile Chris Jericho'nun önceki çarpışmalarına baktım ki Chris Jericho hep liderime yenilmiş ve hiç usanmadan hep bulaşmış ama her defasında mağlup olmuş.Şimdi Cm Punk'ın yani liderimin soyunu ben devam ettireceğim.Nasıl mı? Tabikide ''KOD GERİSİ SEFİL'' Chris Jericho'yu yenerek (!) Aslında dünyada bundan kolay ne var diye düşünüyorum ki hiçbir şey bulamıyorum.AA buldum.Chris Jericho'yu yenmek ahh kafam yine aynı şeyi bulmuşum. *Sırıtır*. Olsun aynı şeyi bulabilirim buda Chris Jericho'yu ne kadar küçümsediğimi gösterir Chris Jericho minnacık bir bebek be dostum.Aslında düşünüyorum da onunla çarpışmasam mı? Yarım saat bebek sesi duyamıyacağım ben artık işi gücü olan gelecekte süper bir kariyer sahibi olacak bir güreşçiyim.Chris Jericho gibi '' KOD GERİSİ SEFİL'' insanlarla uğraşmak benim gerilediğimi gösteriyor ama ne yapalım? Emir yerine getirilmelidir.Emir yerine getirilmezse ne olur? Cm Punk bana çok kızar ve belkide ceza bile verebilir.Ama ben CM PUNK'dan korktuğum için onun emrini yerine getireceğim.O da en kısa sürede Chris Jericho'ya alt etmek olacak.Yoksa onunla karşı karşıya gelmesem mi? *Ringde dolanır.* Hayır,hayır,hayır.Ben liderimin emirlerine karşı çıkacak bir güreşçi değilim.O benim liderim ve ben onun yaşam tarzını benimsiyorum burada olmamdaki en büyük kaynakta o ona asla ihanet etmemeliyim.Evet,doğru yol bu kesinlikle doğru yol bu.Yoksa değil mi? Aman ne farkeder eninde sonunda Chris Jericho gibi bir ah*ak benim karşıma çıkacaktı ve ben onu ezecektim.Başlangıçta böyle bir ah*akı ezmek belki işime yarar.Evet,Chris Jericho ile karşı karşıya geleceğim ve onu alt edeceğim.Buna eminim.Çünkü ben artık temiz yaşıyorum.Liderim bana temiz yaşarsan herşeyi başarabileceğini gösterti..Evet,ben ona inanıyorum.Ne olursa olsun onun yolunda gideceğim.Yoksa gitmemeliyim? Gitmeliyim öyle değil mi? *BOO* Size bundan sonra birşey sormamalıyım.Çünkü hep beni kötü düşünceye itiyorsunuz.Kararımı verdim.''KOD GERİSİ SEFİL CHRİS JERİCHO'YU ALT EDECEĞİM!'' [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Feudumuzu izledikten sonra diğer maçımıza geçiyoruz,iyi seyirler! | |
| Konu: Geri: Smackdown Maç Sonuçları - 18.02.2011 Perş. Şub. 17, 2011 9:28 pm | |
| Christian vs. Kane | İntercontinenal Championship Qualifying Match
Maç karşılıklı lock-uplarla başlıyor. Kane üstünlüğü clothesline ile alıyor. Ardından dropkick yapıyor ve rakibini tekmeliyor.Ardından rakibini kaldırıp iplere gönderiyor ancak Christian iplerden geri gelmeyip Kane'nin kafasına tekmeyi geçiriyor.Ardından hemen üzerine closline ile koşuyor ve yere yapıştırıyor.Hemen eğilip head lock bağlıyor.Kane dirsek darbeleri ile kurtulmaya çalışıyor ve dirsek darbelerini ardarda geliyor.Kafasını sıkmayı bırakıp Kane'nin elini döndürüyor,Christian ve döndürüp bir tekme atıyor hemen kaldırıp Irısh Wıph'e yolluyor üzerine closline yapmak için koşarken Kane'den bir big bood geliyor.Daha sonra Christian'ı kaldırıyor köşeye dayıyor ve göğüsüne bir tokat atıyor.Christian göğüsünün acısıyla ringin ortasına doğru gelirken Kane boğazından yapışıyor ve kaldırıyor derken Christian kurtulup DDT yapıyor.Biraz köşeye çekilip dinleniyor ve Killswitch tauntları yapıyor.Christian..Kalkıyor,Christian kollarını geçiriyor fakat Kane kafa üstü ters takla ile kollarından Christian'ı ringin dışına fırlatıyor.Kane'de ringin dışına çıkıyor ve bir sandalye alıyor.Tam önüne dönmüşken bariyerlerden üzerine Christian atlıyor fakat Kane onu yakalıyor ve bariyerle çarptırıyor.Hemen kaldırıp ırısh wıphe diğer bariyer tarafına yolluyor Christian büklüm büklüm oluyor.Kane Christian'ın üzerine sandalye ile yürürken Christian çelme takıyor ve ringin içine giriyor.Daha sonra iplerden sekip üzerine Suicide Dive ile atlıyor.İki isimde dışarda kalıyor.Hakem ''SEVEN'' diye bağırıyor ikiside hemen kalkıp ringe giriyor.Kane ringe giriyor ve Christian'a ani bir Clothesline vuruyor. Christian tekrar kalkıyor ve Kane iplerden gerilip Running Bulldog yapıyor.Kane rakibini kaldırıyor ve iplere yolluyor Christian omuzunun altından geçip dönüşte closline yapıyor.Christiankaldırıyor rakibini ve köşeye gidiyor. Christian bir yandan Kane’yi yumruklarken diğer yandan köşeye çıkıyor ve Twsting sunset Flip ile pin deniyor ama Kane'yi düşürmeyi başaramıyor, Kane de bu esnada ani bir tuş deniyor Christian’a ama bu esnada hakem Kane'nin ipleri tuttuğunu görüyor ve tuşu saymıyor.Kane hakeme kızgınlıkla bakarken Christian Inverted Suplex Slam yapıyor Kane’e. Tuş deniyor Christian ama kurtuluyor Kane. Christian tekrar köşeye çıkıyor ama Kane geliyor ve köşeye çıkmış Christian’a yumruk atıyor. Ardından Back Body Drop yapıyor Kane.Christian kalkınca Kane üzerine koşuyor Christian’ın ama Christian Powerslam yapıyor. Christian yine köşeye çıkıyor, Kane kalkınca bir Missile Dropkick çakıyor ona. Kane toparlanmaya çalışırken bi de Running Double Axe Handle geliyor Christian’dan.Şimdi Christian Killswitch için bekliyor, Kane kalkıyor Christian Killswitch deniyor ama Kane onu köşeye itiyor ve Splash yapıyor. Ardından Reverse STO geliyor Kane’den. Kane rakibini kaldırıyor, ve Followin’ DDT yapıyor.Daha sonra Choke slam için taunt yapıyor.Kane iri bir sesle,''HADİ ARTIK KALK'' diye bağırıyor.Christian kalkıyor Kane boğazından tutuyor kaldırıyor Christian ellerinden kayıyor beline tekme atıp Killswitch pozisyonuna getiriyor ve yapıyor.1-2-3 İntercontinenal Title için maça çıkma hakkı kazanan isim Christian!
Maç sonrası :
Christian çok seviniyor ve tauntlarını yapıyor.Bir anda I Walk Alone duyuluyor ve Batista podyumda gözüküyor konuşmasına başlıyor : Meraklanma küçük adam Alberto Del Rio'yu yenip senin rakibin ben olacağım ve sana o kemeri vermiyeceğim.Boşuna sevinme bu kadar Kane'yi yendim diye.Kane benim için çocuk oyuncağı asıl sen benimle yapacağın maçı düşün der ve I Walk Alone duyulur Batista gider.Christian bla,bla,bla diye bağırır ve Just Close Your Eyes eşliğinde seyircilerle tokalaşarak küçük hayranlarına bakarak ringden ayrılır.
Winner :Christian | |
| Konu: Geri: Smackdown Maç Sonuçları - 18.02.2011 Perş. Şub. 17, 2011 9:38 pm | |
| Şimdi backstage de Batista ile bir röportajımız var.
Josh Matthews : Batista öncelikle hoşgeldin.Deminki maçı izledin mi?
Batista : Evet,izledim ve o aptal Christian kazandı.
Josh Matthews : Neden Christian'a aptal diyorsun? Veya ona bu öfken ne?
Batista : Benim öfkem herkeze benim hedefime göz dikenlere Josh.
Josh Matthews : Maç sonrasında çok kesin konuştun kendine güveniyor musun?
Batista : Güvenmek ne kelime? O maçı kazanacağıma %100 eminim.
Josh Matthews : Hmm.Çok umutlusun kendinden Batista ama maçın başlıyor.
Batista : O lanet olası çeneni kapa! Ben gidiyorum.
Josh Matthews : Canın cehenneme Batista! Defol git!
Son maçımıza geçiyoruz. | |
| Konu: Geri: Smackdown Maç Sonuçları - 18.02.2011 Perş. Şub. 17, 2011 9:56 pm | |
| Batista vs. Alberto Del Rio | İntercontinenal Championship Qualifying Match
Gong sesi duyuluyor ve maç başlıyor.İkili uzun süre birbirlerine baktıkdan sonra Batista hemen saldırıp boğazını sıkıyor.Batista en sonunda ADL'nin boğazını sıkmayı bırakıyor fakat ADL'nin göğsüne sert bir tokat vuruyor! Batista, şimdi ADL'yi iplere yolluyor ve dönüşte bir Clothesline vuruyor. Batista ringden aşağıya iniyor ve ringin altından bir sandalye alıyor. Edge bunu görüyor ve O da ringden iniyor Batista'nın birden karşına çıkıyor. Batista bir an şaşırıyor fakat sandalye ile ADL'ye saldırıyor.Batista üstüste sandalye ile vurduktan sonra ADL sersemliyor ve Batista bariyerlere onu ırısh whıpe yolluyor.Hakem o sırada ''THREE'' diye bağırıyor.Hemen kalkıp ADL Batista'ya yumruk atıyor fakat Batista daha da sinirlenip Spear ile diğer bariyere Spear yapıyor.Hakem o sırada ''EIGHT'' diyor.Batista bu sefer kızdı ve hakeme ''ÇATLAMA BE'' diye bağırıyor.ADL'yi ringin içerisine sokuyor ve tuşa ***ürüyor 1-2.ADL kendine geliyor.Batista sinirleniyor ve hakeme bağırıyor.''YAVAŞ SAYMAYI BIRAK!'' der.Ardından ADL'yi kaldırıp iplere yollar ve ADL dönüşte omuzunun altından geçer ve harika bir closline yapar.ADL DTT için kaldırıyor ama Batista bir anda Spınebuster yapıyor ve Front Powerslam için ADL'yi kaldırıyor fakat ADL, Batista'nın arkasına geçiyor ama ayakları yere basmıyor. ADL, Batista'nın boynuna arkadan sarılıyor ve boğazını sıkıyor.Batista, kurtulmaya çalışıyor fakat kurtulamıyor. Batista, ADL'yi en sonunda omzundan atıyor ve dizlerinin üstüne çökerek dinleniyor.ADL şimdi Batista'nın karşısında ayağa kalkıyor ve Batista'yı da kaldırıyor ama karnına sert bir tekme atıyor.Ardından ringin köşesine tırmanıyor.Batista'nın ayaklanmasını bekliyor,Batista ayaklanıyor ADL üzerine atlıyor Batista tam Batista Bomb pozisyonunda ADL'yi havada yakalıyor tam Batista Bomb ile yere yapıştırıyor.Tuş denemesinde bulunuyor.1-2-3 Batista hemen tauntunu yapıyor.Fakat hakem ADL'nin ayağının ipte olduğunu yeni farkediyor maç devam ediyor.Batista hakeme itiraz ederken ADL arkadan Roll-up yapıyor.1-2-3 Alberto Del Rio maçı kazanıyor ve İntercontinenal Title için maça çıkma hakkı kazanıyor.
Maç sonrası :
Batista sinirden deliye dönüyor.Hakeme saldırıyor,hakemi kafasından tutup ringin dışına atıyor.Spikerin yanına geliyor ve spiker masasını param parça ediyor.Seyirciler Batista'ya ''BOO'' çekiyor.Batista hakemi ringin içine katıyor ve Batista Bomb pozisyonuna getiriyor ve harika bir Batista Bomb yapıyor ve bir mikrofon alıp konuşuyor : Bu hakem bozuntusunun yüzünden maçı kaybettim ama ona cezasını verdim.Olsun maçı kaybetmek önemli değil ama benim için önemli olan o sarı kafalı Christian'a bu kemeri kazandırmamak hey Christian o kemeri unut ne yaparsan yap o kemeri sana kazandırmayacağım.Bunu da buraya yazıyorum.Sözü kesilir ve Just Close Your Eyes duyulur Christian podyumda gözükür konuşmasına başlar : Noldu hayvan? Yenildin mi? Beni kazandırmayacaksın ha? Çok hayalprestsin hayvan.Sen kim bana karşı koymak kim? Noldu Alberto Del Rio seni yenilgiyemi uğrattı.Sinirinden yerinde duramıyorsun hayvan.Senin yerin hayvanat bahçesi der ve seyirciler kahkalara boğulur ve şovda tekrarla son bulur.Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. | |
| | | | Smackdown Maç Sonuçları - 18.02.2011 | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |