Ultimate Wrestling Federation
Hoşgeldiniz... Forumumuzdan Daha İyi Yararlanmak İçin Lütfen Üye Olunuz...

John Morrison'a Wwe1110

| WWE Ultimate |
Hoşgeldiniz... Forumumuzdan Daha İyi Yararlanmak İçin Lütfen Üye Olunuz...

John Morrison'a Wwe1110

| WWE Ultimate |
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

1 Şubat 2010'dan Bu Güne...

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

John Morrison'a

2 posters
YazarMesaj
Sheamus

Sheamus

Uyarı Yok
Lakap : The Celtic Warrior
Rep Gücü : 51
Rep Puanı : 0

John Morrison'a Empty
MesajKonu: John Morrison'a   John Morrison'a EmptyÇarş. Şub. 16, 2011 5:27 pm

Bir anda Written In My Face duyulur.

Sheamus ringe doğru yürür.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Sonra ringe girer.

Bir mikrofon alır.

Sheamus çok sinirlidir.

" John , bu hafta ECW de şansının yardımıyla kazandın maçı ama bir daha böyle bir şey olmıyacak senin gibi amatörlerle uğraşmayı sevmem
ama sen amatörden biraz daha iyisin. Ama şunu bil ki sen o maçı benim küçük bir hatam sayesende kazandın. Sen kesinlikle benden iyi değilsin
olamayacaksın. Şimdi buraya gel de sana neden benden iyi olamayacağını göstereyim. Yoksa korkudan gelemiyecek misin ? Haha tabiiki de gelemeyeceksin benim gibi bir profesyonelden korktuğun için gelemiyeceksin. Sana neden benim profesyonel senin amatör olduğunu göstereceğim John beni bi daha yenemiyeceksin. Böyle küçük hatalar yapmayacağım bi daha. Seni yendiğim zaman bir daha asla güreşemeyeceksin. Bunu da bilmelisin çünkü senin kariyerine de önceki yendiğim kişiler gibi bitireceğim. Bi daha ayağa bile kalkamayacaksın küçük amatör. "
Der ve seyirciler yuhlamaya başlar. Tam o sırada bir müzik çalar ...

En son Sheamus tarafından C.tesi Şub. 19, 2011 10:07 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Ozzy

Ozzy

Uyarı Yok
Lakap : Million Dollar Champion
Rep Gücü : 159
Rep Puanı : 9

John Morrison'a Empty
MesajKonu: Geri: John Morrison'a   John Morrison'a EmptyÇarş. Şub. 16, 2011 5:51 pm

Pump It ! John Morrison podyumda gözükür. Gözlerini, gözlüğünden aralayıp seyircilere göz kırpar. Ardından tauntunu yapar ve pyrolar patlar. Ringe gelir, mic alarak konuşmaya başlar :

Basit bir hata mı dedin sen ? O basit hata senin saçma Finisherını becerememendi. Senden de bu beklenirdi Sheamus. Bana amatör diyorsun da Sheamus. Ben hata yapmadım ki ? Hatayı yapan sensin ve sözde "profesyonel" olan sensin. Vay be ! Demek işler böyle yürüyor. Ama ben işleri değiştiriyorum. Hata yapanlar asla profesyonel olamayacak Sheamus. Senin gibiler.. Sen ve senin gibiler asla profesyonel olamazlar. Sen profesyonel ne demek biliyor musun ki ? Sheamus, biliyor musun, şu "Tanrı tarafından gönderildim" işini kestiğin için sevindim. Hem ben buradayım. Bak, canlı ve diri..*Gözlüğünü çıkarır ve göz kırpar*Önce ne yapmalısın Sheamus tahmin et.. O havuç saçların için aldığın jölelerin parasının birazını da bronzlaşmak için alınan o kremlere ayırmalısın.. Çünkü tenin çok beyaz dostum ! Ve o sakallar.. Onlar ne öyle ? Tıpkı...Iıı.. Bulamadım. Çünkü hiçbir insan senin o sakallarından bırakmaz. Yakışmaz.. Sende olduğu gibi..

Biraz duraksar ve görevlilerden bir kova su alır. Sheamus'un kafasına boşalttıktan sonra tekrar konuşmaya devam eder :

Bak Sheamus. Birazcık su senin o işe yaramaz jölelerini ne hale getirdi.. Tavsiyeme uyup biraz bronzlaşma kremi al..
Sheamus

Sheamus

Uyarı Yok
Lakap : The Celtic Warrior
Rep Gücü : 51
Rep Puanı : 0

John Morrison'a Empty
MesajKonu: Geri: John Morrison'a   John Morrison'a EmptyÇarş. Şub. 16, 2011 6:05 pm

Sheamus çok sinirlenir ve bağırmaya başlar.
" Sen asla benim gibi güçlü olamıyacaksın amatör. Sadece seni çok küçümsediğim için öyle bir hata yaptım. Ama bundan sonra böyle olmıyacak. Beni bir daha yenemiyeceksin küçük amatör asla. Ve evet haklıyım ben tanrı tarafından gönderildim. Hala da öyle düşünüyorum. Tanrı beni seçti seni seçmedi. Seçmezde zaten önce o ucuz ve saçma gözlüğünü çıkarmalısın. Gerçekleri görmelisin. O saçma gözlükler seni gerçeklerden uzaklaştırıyor. Anlamanı güçlendiriyor . Sen benden daha güçlü değilsin. Bunu yakında anlıyacaksın. Küçük amatör... Tanrı tarafından gönderilmiş birine böyle bir saygısızlık yapmamalıydın. Şimdi tanrılar tarafından cezalandırılacaksın. Şimdi benden özür dile yoksa tanrı seni cezalandıracak..."
Diyor ve Morrisona bir tokat atıyor.

John Morrison'a
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» John Cena
» John Cena
» The Miz And John Morrison Rap
» John Cena...
» John Morrison