Lakap : The Champ İs Here Mesaj Sayısı : 184 Rep Gücü : 262 Rep Puanı : 6 Nerden : New YORK Kayıt tarihi : 09/10/10
Konu: John Cena Ringde... Paz Şub. 13, 2011 2:22 pm
My Time İs Now duyulur.John Cena aprondan yürüyerek ringe gelir.Ve Konuşur: - Merhabalar.Öncelikle buraya 2 sebepten ötürü konuşmaya geldim.1.si Hedefim olan Intercontinenhal Championluk! 2. si Yeni bir stableyi size tanıtmaya geldim. Öncelikle şunu diyebilirim,NexSeS korkaklardan oluşan bir takım.Hele o takımdaki en beceriksiz üye ''Batista'' hayvanın teki evet. Ama şunada bakarsak ben orada aslında NexSeS in en ince ayrıntısına kadar herşeyini çözdüm.Onun için bir stable kurdum. Adı : Rescuers Fearless. Ama öncelikle şu hedefimi size açıklayayım.I.C yi kazanıp kaptırana kadar Smackdown da olucam.Ama burdayken R.F ile heryeri serip süpürücez.Burada birşeyede dayanmak lazımki ; NeXSeS Smackdown veya RAW da R.F nin koruması altındaki güreşçiler dışında kimseye sataşamıyacak.Eğer bir saldırma olursa bunu bütün Smackdown ve RAW alemiyle halledicez.Ve Sizlerle Smackdown and RAW alemi.Sizde yardım edeceksiniz.Siz bize destek verdikce R.F hep kalıcaktır.Ama şunada deyiniyimki, IC Kemeri kısa süre sonra bende olucak.Bunun için ilk maçıma çıkmaya hazırım.General Manegerdende cevap bekleyeceğim. Şimdi ringe Rescuers Fearless üyelerini ve bize katılıp destek verecek kişileri ve IC deki rakibimi öğrenmek için bekliyorum Der ve Bekler...
( Bu feudda dalmak yoktur,ona göre ringe geliniz. )
Sheamus
Lakap : The Celtic Warrior Mesaj Sayısı : 45 Rep Gücü : 51 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/02/11
Konu: Geri: John Cena Ringde... Paz Şub. 13, 2011 2:34 pm
Bir anda Written In My Face duyulur.
Sheamus ringe doğru yürür. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
" Cena senden yardım isteyen olmadı. Ben NeXSES veya herhangi bir güreşçi ile tek başıma mücadele edebilir. Sadece güçsüzlerin arkasında arkadaşlara ihtiyacı vardır. Yani kısaca senin gibilerin. Benim tanrı tarafından gönderildiğimi biliyorsun bu yüzden NeXSES'in bana saldırması imkansız. Ordaki herkesi yenmek için sadece sağ elime ihtiyacım var. Ve gelelim sizin kurduğunuz saçma gruba... Her ne kadar NeXSES den nefret etsemde sizin grubunuzun onlar karşısında hiç bir şansı yok. Zaten seni saymıyorum bile seni tek elleriyle yenebilirler. Zaten kurduğun stable ile de NeXSES den ne kadar korktuğunu belli ediyorsun..." Seyirciler yuhlamaya başlamıştır " Evet haklıyım. Bu küçük farenin ve küçük fare arkadaşlarının NeXSES e karşı hiç bir şansı yok. Sadece 1-2 korkağın kurduğu ucuz bir grupsunuz siz o kadar... NeXSES i yenmenin tek yolu benim gibi tanrı tarafından seçilmiş birinin liderliği altında toplanmaktır "der ve gülümser
John Cena
Lakap : The Champ İs Here Mesaj Sayısı : 184 Rep Gücü : 262 Rep Puanı : 6 Nerden : New YORK Kayıt tarihi : 09/10/10
Konu: Geri: John Cena Ringde... Paz Şub. 13, 2011 2:38 pm
John Cena Konuşur
- Hey Sheamus senin liderliği altında toplanmamıza gerek yok.Bizim stablemizde herkes lider sayılır.Ve senin korkak dediklerin asıl seçilmiş olan kişilerdir.Sana bir teklifim var ; 1 - Bize Katıl ve Seçilmiş Kişilerden Biri Ol... 2 - Bize katıl liderlerden biri ol. 3 - İyi Düşün.
Der ve Bekler.
Sheamus
Lakap : The Celtic Warrior Mesaj Sayısı : 45 Rep Gücü : 51 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/02/11
Konu: Geri: John Cena Ringde... Paz Şub. 13, 2011 2:49 pm
Sheamus önce güler... " Bir noktayı unuttun John Sucks ben zaten seçilmiş kişiyim... Tanrı beni çoktan seçti. Evet asında sizin seçilmiş olduğunuzda doğru ama çöpçülük yapmak için seçilmişsiniz. Ama ben dünyayı değiştirmek için seçildim. Bunu yapmam için sizi iğrenç stable nize ihtiyacım yok. Benim liderliğim olmadan siz bir hiçsiniz... Sende bunu düşün"
John Cena
Konu: Geri: John Cena Ringde... Paz Şub. 13, 2011 3:02 pm
John Cena Konuşur
- Mutlaka birgün NexSeS seni çok pis hırpalıyacak,Sheamus.Ama o gün sana yardım etmiyeceğiz.Tam tersine bizde gelip seni hırpalıyacağız Sheamus.Anladınmı ?! Senide ezicez.Çünkü sen artık tambir ''ezik'' görselisin. Ve bizim yapacağımız tek şey seni ezmek olucak. Bunu unutma ''ahmak''!!!...
( Dalmak yok hatırlatıyim )
Sheamus
Konu: Geri: John Cena Ringde... Paz Şub. 13, 2011 3:07 pm
"Hey! Sen mi ? Sen ve senin ezik grubun bana hiç bir şey yapamaz. Seninle bir maç istiyorum Cena . Ve seni kariyerimin en kolay maçında yeneceğim"der
En son Sheamus tarafından Paz Şub. 13, 2011 3:13 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
The Punisher
Lakap : Deadman (Eightteen) Mesaj Sayısı : 761 Rep Gücü : 913 Rep Puanı : 7 Nerden : Okanlardan yani Mr.Awesome'den Kayıt tarihi : 30/10/10 Yaş : 26
Konu: Geri: John Cena Ringde... Paz Şub. 13, 2011 3:08 pm
...Gong sesi duyulur. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Tamponda görülür. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Yürümeye başlar. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Çelik adımlara çıkıp tauntunu yapar. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Ringin içinde muhteşem bir görsel şov yaşanmaktadır. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Konuşmaya başlar.
-Cena ve Sheamus.Doğru yolu seçeceğinizi biliyordum.Siz ancak İntercontinentali alabilirdiniz.World Heavyweight kemerinde benim gibi güçlü bir güreşçi adayı vardı zaten.Neyse.İkiniz.Evet siz.Artık seyirciler atışmalarınızdan bıkmış vaziyette.Hep aynı şeyleri tekrar ediyorsunuz.İkinizde aptalsınız.Sizle uğraşmaya değmez biliyorsunuz değil mi ? Çaylaklar.Kemer maçına çıkmak istiyorsanız 1 numaralı contender olmalısınız.Ve bunu beceremeyeceksiniz.Kemer kazanmak yüzde 50 akla dayanmaktadır.İkinizde aklınızı geliştirip stratejiler geliştirmelisiniz bir an önce.Size yardım bile ettim o kemeri kazanmanız için.Neyse çok konuştum.Size tekrar teşekkür ederim.Beni yormadan bu işi hallettiniz.Olacakları herkes biliyordu.Bütün UWF evreni.Anlıyor musunuz beni ? Anladığınız gözünüzden okunuyor ezikler.
The Big Red Monster
Lakap : The Big Red Monster Mesaj Sayısı : 124 Rep Gücü : 135 Rep Puanı : 0 Nerden : İzmir Kayıt tarihi : 27/11/10 Yaş : 27
Konu: Geri: John Cena Ringde... Paz Şub. 13, 2011 3:10 pm
Bir anda heryer kıpkırmızı oluyor ve ringe bir tabut geliyor
Konu: Geri: John Cena Ringde... Paz Şub. 13, 2011 3:16 pm
"Undertaker seni yenmek benim için çok kolay olacaktır. Bundan hiç şüphem yok. Çünkü sen yaşlısın. Bunun doğru olduğunu sen de biliyorsun. Artık tüm her şeyini toplayarak burdan uza. Senin için en iyisi bu olur. Çünkü bu dakikadan sonra o iğrenç yüzün her an benim brogue kick'im ile parçalanabilir. Ve seni yeneceğim ve bunu burdaki herkes görecek."Sonra undertaker'ın tauntunu yapar.
The Punisher
Lakap : Deadman (Eightteen) Mesaj Sayısı : 761 Rep Gücü : 913 Rep Puanı : 7 Nerden : Okanlardan yani Mr.Awesome'den Kayıt tarihi : 30/10/10 Yaş : 26
Konu: Geri: John Cena Ringde... Paz Şub. 13, 2011 3:26 pm
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Taker Sheamus'un boğazından sıkıp onu ringin köşesine iter.Sheamus yerde Taker'e korkulu gözlerle bakarken Taker konuşmaya başlar.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] -Bana kafa tutmak ha.Senin ne haddine beyaz çikolata.Senin yerin dibine diri diri hapsederim.Toprak olursun [Yanına gider.]Ve şöyle fısıldar.REST...İN...PEA...derken...
Ozzy
Lakap : Million Dollar Champion Mesaj Sayısı : 131 Rep Gücü : 159 Rep Puanı : 9 Nerden : Geliyor bu paralar ? Kayıt tarihi : 10/02/11 Yaş : 24
Konu: Geri: John Cena Ringde... Paz Şub. 13, 2011 7:11 pm
Pump It ! John Morrison podyumda gözüküyor, taunt yaptıktan sonra ringe giriyor ve mic alıp konuşmaya başlıyor :
Sus Sheamus ! Seni Rescuers Fearless olarak 2 dakikada yere serebiliriz. Ve "beni Tanrı gönderdi" diyebilecek bir dilin bile kalmaz. Sen Tanrı tarafından gönderilmedin Sheamus. Eğer öyle olsaydı biraz güçlü olurdun, çene çalıp durmazdın. Benim gibi Sexy olurdun, ki o beyaz tenle nasıl olacaksın bilemiyorum. Dinle. Biz NexSES'ten korkmuyoruz ! Aksine, onlarla ölesiye savaşabiliriz. Yani senin gibi vurup kaçmayız. Şimdi Tanrı tarafından gönderildim saçmalıklarını bırak ve biraz gerçek Dünya'yla iletişim kur.
Off.. Yine mi şu ölü adam geldi ? Sözde bizim gözümüzü korkutup her istediğini yapabilecek. Taker, anla artık. Sen ne ölüsün, ne de korkutucu. Sadece gözlerine lens takıp gözlerini döndürebildiğini iddia ediyorsun. Seninle bu yüzden dalga geçiyoruz. Ve öyle kötü bir İngilizcen varki, boğukluğundan birşeyler anlaşılmıyor. Ne demiştin ? İkinizde aptalsınız mı, yoksa ben aptalım mı ? Sanırım ben aptalım demiştin. Çünkü sen, kendini tanıtmayı biliyorsun, sanırım. Yanılıyor muyum ? Yanıldığımı sanmıyorum.
Ve g*rizekalı Taker'ın ateş düşkünü kardeşi Kane.. Birbirinizle tıpatıp aynısınız. Çünkü ikinizde g*rizekalısınız.*Cena'yla gülerler ve Morrison, dalga geçmek için Taker'la Kane'in ortak tauntunu yapar*Ooo ! Seyircileri çok korkuttum. Değil mi Kane ? Çık artık o lanet olası tabuttan, senin orada bize rol yaptığını biliyoruz. Rol konusunda hiç yetenekli değilsin. Ha bu arada, sen İngilizce öğretmeniydin. Şu üvey kardeşine biraz İngilizce öğret.
Der ve Cena'yla gülüşmeye başlarlar. Ardından Taker'a bakar ve tauntunu yapar. Her taraf kararır ve John Morrison, Taker'ın zafer tauntunu yapar. Cena'yla gülüşürler ve John Morrison yavaş yavaş rampaya gider.
Sheamus
Konu: Geri: John Cena Ringde... Paz Şub. 13, 2011 7:45 pm
" Sakin ol önce. Madem bu kadar eminsin... Deneyelim o zaman. Bu hafta Ecw'de John Morrison VS Sheamus ne diyorsun bakalım Big Fat Shaman"
En son Sheamus tarafından Salı Şub. 15, 2011 10:19 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
John Cena
Konu: Geri: John Cena Ringde... Paz Şub. 13, 2011 7:52 pm
John Cena Konuşur
- Sheamus Benden Korktuğun İçinmi Saygı Değer Üyelerimizden John Morrison a Teklif Ettin!!!
Ozzy
Lakap : Million Dollar Champion Mesaj Sayısı : 131 Rep Gücü : 159 Rep Puanı : 9 Nerden : Geliyor bu paralar ? Kayıt tarihi : 10/02/11 Yaş : 24
Konu: Geri: John Cena Ringde... Paz Şub. 13, 2011 7:58 pm
Hayır Cena, emin ol ki senden korkmuyor. O, benden korkuyor. Kabul ediyorum Sheamus. Ama karşıma bronzlaşmış olarak çık !
Konu: Geri: John Cena Ringde... Paz Şub. 13, 2011 8:07 pm
John Cena Geri Çekilir ve İkilinin Kavgasını İzler...
Sheamus
Konu: Geri: John Cena Ringde... Paz Şub. 13, 2011 8:09 pm
" Hayır Cena senden korktuğum falan yok ama önce bu parazit yapan sineği ezmem gerekiyor o kadar. Morrison senden de korkmuyorum bu maçı kazandığımda sen benim neden tanrı tarafından gönderildiğim anlayacaksın. Sen sadece büyük konuşuyorsun. Bu maçtan sonra inan bana bu büyük konuşmalarından eser kalmayacak . Sana o kadar büyük zarar vereceğim ki kendine artık sexy diyemeyeceksin çünkü bedenine büyük hasarlar vereceğim . Bu artık senin kaderin bundan kurtulamazsın . " der ve tauntunu yapar
The Big Red Monster
Lakap : The Big Red Monster Mesaj Sayısı : 124 Rep Gücü : 135 Rep Puanı : 0 Nerden : İzmir Kayıt tarihi : 27/11/10 Yaş : 27
Konu: Geri: John Cena Ringde... Paz Şub. 13, 2011 8:19 pm
Hemen tauntunu yaptı ve ringe girdi, o korkunç maskesi insanları etkilemeyi gayet iyi başarıyor gibiydi.Eline bir mikrofon aldı ve konuşmaya başladı.
Sizi sefiller hayatta yaptığınız hataları diğer dünyada çekersiniz burda da ben devreye girerim şu an güçsüz bir durumdayım ama bu halimle bile sizi cehenneme gönderebilirim
(Abisi Undertaker'a dönerek) Onlar cehenneme gidicek kardeşim der ve konuşmasını bitirir.
The Punisher
Konu: Geri: John Cena Ringde... Paz Şub. 13, 2011 11:17 pm
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Tekrar konuşmaya başlar.
-Morrison.Ufaklık.Seninle uğraşmayacağım.Boşuna zaman kaybı ufaklık.Seninle uğraşmak bana boş geliyor. Sana gelecek olursak Kane.Kardeşimsin.İyi ki döndün.Artık gücümüze güç katmanın zamanı gelmişti dimi ahbap ? İşlerini bitirmeliyiz.Onları yerin dibine gömmeliyiz.Ya da neyse.Hedeflerimiz daha büyük olmalı kardeşim.Hadi kardeşim.Burada bulunmak boş.Zaman kaybı.Der ve brothers of destruction ile orayı terk ederler. (Yeni bir tag mi doğuyor ?)
The Rated R Moderatör
Lakap : The Rated R Mesaj Sayısı : 1695 Rep Gücü : 2038 Rep Puanı : 10 Nerden : geldin ? Mertcanlardan. Kayıt tarihi : 03/08/10 Yaş : 27
Konu: Geri: John Cena Ringde... Ptsi Şub. 14, 2011 1:35 pm
Bir dakika bir dakika ! Sheamus sen seçilmiş bir insanım dedin diye duydum sanırım ? Sen seçilmiş biri olsaydın dünyaya beyaz bir çikolata olarak gelmezdin dostum.Seni bu ringde herkes çikolata gibi yiyebilir öyle değil mi ahmaklar he ? Öyle değil mi parazitler ? Seni bu ringde bir kerette yutabilirim Sheamus inan buna.Bu yüzden kendine seçilmiş birisiyim deme.Seçilmek ayrıcalıktır ve bırak o ayrıcalık bende kalsın ! Ben bir efsaneyim ve UWF'de tek seçilmiş güreşçiyim.Ben Chris Jerichoyum ! Ben Y2J'yim !.
Sheamus
Konu: Geri: John Cena Ringde... Ptsi Şub. 14, 2011 1:44 pm
" Senin benim mükemmel irlandalı cildimle dalga geçemezsin. Evet sizden beyazım bu da benim buraya tanrı tarafından gönderildiğimi kanıtlıyor. İyiliği getirecek kişi. Seçilmiş olan. Sen artık yaşlandın Jericho bu işleri bırakmalısın sen seçilmiş filan değilsin. Sadece bir bunaksın o kadar. Benim kadar yakışıklı değilsin. Ayrıca güçlü de değilsin John Morrisonu yendikten sonra sanada sıra gelecek Jericho. Buradaki herkese sıra gelecek. Sen sadece sıranı bekle. Duydun mu beni ? Pek emin değilim insanlar yaşlanınca kulaklarında sorunlar oluşur diye biliyorum ben "der ve gülmeye başlar.