Ultimate Wrestling Federation
Hoşgeldiniz... Forumumuzdan Daha İyi Yararlanmak İçin Lütfen Üye Olunuz...

Justin gabriel in the ring. Wwe1110

| WWE Ultimate |
Hoşgeldiniz... Forumumuzdan Daha İyi Yararlanmak İçin Lütfen Üye Olunuz...

Justin gabriel in the ring. Wwe1110

| WWE Ultimate |
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

1 Şubat 2010'dan Bu Güne...

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Justin gabriel in the ring.

2 posters
YazarMesaj
Justin Gabriel
Moderatör
Moderatör
Justin Gabriel

Uyarı Yok
Rep Gücü : 275
Rep Puanı : 0

Justin gabriel in the ring. Empty
MesajKonu: Justin gabriel in the ring.   Justin gabriel in the ring. EmptyC.tesi Şub. 12, 2011 5:20 pm

Justin Gabriel ringde gözükür konuşmasına başlar :

Chris Jericho denilen kod gerisi sefille maç yapacağım.Aslında onu kendime rakip olarak görmüyorum ama bu bana liderimin bir emri.Chris Jericho'yu ezmek için liderim beni kullanacak ama ben buna hiç karşı çıkmadım.Çünkü liderim ile Chris Jericho'nun önceki çarpışmalarına baktım ki Chris Jericho hep liderime yenilmiş ve hiç usanmadan hep bulaşmış ama her defasında mağlup olmuş.Şimdi Cm Punk'ın yani liderimin soyunu ben devam ettireceğim.Nasıl mı? Tabikide ''KOD GERİSİ SEFİL'' Chris Jericho'yu yenerek (!) Aslında dünyada bundan kolay ne var diye düşünüyorum ki hiçbir şey bulamıyorum.AA buldum.Chris Jericho'yu yenmek ahh kafam yine aynı şeyi bulmuşum. *Sırıtır*. Olsun aynı şeyi bulabilirim buda Chris Jericho'yu ne kadar küçümsediğimi gösterir Chris Jericho minnacık bir bebek be dostum.Aslında düşünüyorum da onunla çarpışmasam mı? Yarım saat bebek sesi duyamıyacağım ben artık işi gücü olan gelecekte süper bir kariyer sahibi olacak bir güreşçiyim.Chris Jericho gibi '' KOD GERİSİ SEFİL'' insanlarla uğraşmak benim gerilediğimi gösteriyor ama ne yapalım? Emir yerine getirilmelidir.Emir yerine getirilmezse ne olur? Cm Punk bana çok kızar ve belkide ceza bile verebilir.Ama ben CM PUNK'dan korktuğum için onun emrini yerine getireceğim.O da en kısa sürede Chris Jericho'ya alt etmek olacak.Yoksa onunla karşı karşıya gelmesem mi? *Ringde dolanır.* Hayır,hayır,hayır.Ben liderimin emirlerine karşı çıkacak bir güreşçi değilim.O benim liderim ve ben onun yaşam tarzını benimsiyorum burada olmamdaki en büyük kaynakta o ona asla ihanet etmemeliyim.Evet,doğru yol bu kesinlikle doğru yol bu.Yoksa değil mi? Aman ne farkeder eninde sonunda Chris Jericho gibi bir ah*ak benim karşıma çıkacaktı ve ben onu ezecektim.Başlangıçta böyle bir ah*akı ezmek belki işime yarar.Evet,Chris Jericho ile karşı karşıya geleceğim ve onu alt edeceğim.Buna eminim.Çünkü ben artık temiz yaşıyorum.Liderim bana temiz yaşarsan herşeyi başarabileceğini gösterdi ve kanıt olarak kendisini gösterdi.Evet,ben ona inanıyorum.Ne olursa olsun onun yolunda gideceğim.Yoksa gitmemeliyim? Gitmeliyim öyle değil mi? *BOO* Size bundan sonra birşey sormamalıyım.Çünkü hep beni kötü düşünceye ***ürüyorsunuz.Kararımı verdim.''KOD GERİSİ SEFİL CHRİS JERİCHO'YU ALT EDECEĞİM!''

Rp Out: Chris Jericho gel ve lütfen uzun yaz. Smile
The Rated R
Moderatör
Moderatör
The Rated R

Uyarı Yok
Lakap : The Rated R
Rep Gücü : 2038
Rep Puanı : 10

MesajKonu: Geri: Justin gabriel in the ring.   Justin gabriel in the ring. EmptyC.tesi Şub. 12, 2011 9:13 pm

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Chris Jericho tamponda belirir ve seyirciler yuhlamaya başlar.

Sandalye alır ve oturur.

Biraz dinlenir ve konuşmaya başlar ;

Evet dostum senle maç yapıcaz ama sakın beni dövme tamam mı ? Sana yenileceğimi daha baştandır biliyordum ama bunu saklıyordum.Bu maçı iptal etmek istiyorum.Doğru,haklısın ! Ben senin rakibin değilim. "SIRITIR." Hemen gerçek anladın değil mi Punkun köpeği ? Asıl sen benim rakibim değilsin çaylak.Ben bir efsane,sen ise daha dün WWE'ye gelen sefil bir rookie.Bana kafa tutarak gerçekten hayatının hatasını yapıyorsun dostum.Bu arada CM Punku WWE Süperstarsta ezerek mağlup etmiştim.Tabi sen o zamanlar rookieydin dostum bizim yaptığımız maçı hatırlamazsın.Hayatım boyunca Punkla 2 maç yaptım ve sonuç her zaman aynı kaldı.Bir kere ben bir kere o yendi çaylak.Kendi kendine keşfettiğin sonuçları bana söyleme birdaha tamam mı çaylak ? Ayrıca CM Punkun köpeği olarak gerçekten hayatının en büyük hatasını yapıyorsun dostum.Eninde sonunda sana gerçek bir köpek gibi acımadan tekmeyi basıcak.Öyle değil mi şekil çocuk ?

RP Out ; Kimse karışmasın ve dalmasın.
Justin Gabriel
Moderatör
Moderatör
Justin Gabriel

Uyarı Yok

MesajKonu: Geri: Justin gabriel in the ring.   Justin gabriel in the ring. EmptyC.tesi Şub. 12, 2011 9:23 pm

Justin Gabriel sinirli bir şekilde konuşur :

Beni sinirlendiyorsun,Jericho.Sana şurda saldırmamak için kendimi zor tutuyorum.Uslu dur canın yanmasın.Evet bir zaman rookieydim ama şuan rookiemiyim değilim.Çalışarak,senin gibi bir profesyonel oldum.Ahh pardon(!) Canını çok yaktım değil mi? Sana profesyonel dedim ben profesyonel oldum sen ise rookie. *Kıkırdar.* Senin gibi bir ezikten rookie bile olmaz dostum.Sen anca ne olursun biliyor musun? Sokaktakı ay*aşlardan birisi olursun sen ancak.Sana o da fazla olabilir.Bilmiyorum bir düşüneyim.*Ringde döner.* Yok,yok düşündüm en iyisi sen ay*aşsın.Evet,Jericho.Benimle maça çıkmamak için neden bahaneler üretiyorsun? Yoksa benden çok mu korkuyorsun? Benim senden korkmam gerekirdi ama korkmuyorum.Sen benden korkuyorsun.Evet zaten Jericho her zaman herkezden korkardı.Şimdi ona ''BOOM'' desem yine korkar.*BOOM* Hey sakin ol bebek! Sadece bir ağız sesiydi.*Güler* Chris Jericho şimdiki yüz ifaden neden kıpkırmızı? Yoksa seni aşşağıladım diye bana kırıldın mı dostum? Of,bak şimdi çok üzüldüm.Senden özür dilemelimiyim? *Ringde dolanır.* Hayır,dememeliyim çünkü liderim bana hak edene hak ettiği gibi davran demişti sanada böyle davranmam gerekir çünkü sen bunu hakediyorsun,KOD GERİSİ SEFİL!
The Rated R
Moderatör
Moderatör
The Rated R

Uyarı Yok

MesajKonu: Geri: Justin gabriel in the ring.   Justin gabriel in the ring. EmptyC.tesi Şub. 12, 2011 9:34 pm

Gülerek konuşmaya başlar ;

Tamam kızma şeker çocuk.Artık seni rookie diyerek kızdırmayacağım.Çünkü bana göre bir rookie bile değilsin.Sadece sokaklarda gezen bir çöpçüsün.Pardon çöpçü değil şarapçı.Çünkü çöpçüler bile iş yapıyor.Senin bir işe yaradığın yok.Ayrıca bana profosyonel diyerek hayatının hatasını yaptın.Çünkü ben profosyonel değilim.Ben tanrının gönderdiği gelmiş geçmiş en güçlü güreşçisiyim.Ben efsaneyim.Ben oğlanüstüyüm.Bana profosyonel demen bile bana büyük bir hakaret.Ayrıca senden korktuğum felan yok alkolik.Senle o maça çıkacam ve seni ringin dibine diri diri gömeceğime emin ol.
Justin Gabriel
Moderatör
Moderatör
Justin Gabriel

Uyarı Yok

MesajKonu: Geri: Justin gabriel in the ring.   Justin gabriel in the ring. EmptyC.tesi Şub. 12, 2011 9:41 pm

Justin Gabriel gülerek konuşmaya başlar :

Bla,bla,bla.Gelmiş geçmiş en büyük güreşçiymiş. (!) Vay sen ne kadar hayal kuruyorsun dostum.Beni çok etkiledin.Bak,bak sen nedir bu havalar dostum? Çok havalara girdin sen ya.Seni o girdiğin havanda boğarım! Beni sinir etme ben çöpçümüyüm ha! Çöpçüymüşüm,şarapçıymışım bilmem ne! Sen kendi halinden utanıp kendi mesleğini bana mı yamamaya çalışıyorsun ha? Ama çok başarısız oldun çünkü burdaki herkez senin şarapçı olduğunu biliyordu dostum. *Kıkırdar.* Chris Jericho buraya gelerek ne yaptın? Bana laf attın ve misliyle laf yedin.Seni daha fazla üzmemi aşağılamamı istemiyorsan burada toz ol git artık! Ben sinirlenirsem seni dahada yerin dibine sokarım.Buda senin UWF kariyerin için iyi olmaz.Daha başlamadan bitersin dostum.Seni bitiren adamda NexS.E.S olur anladın mı? Seni tanrı mı gönderdi? Evet seni tanrı gönderdi ama niye gönderdi? Dünyada en gereksiz insan ol ve sadece konuşmak için gönderdi ve senin artık bir lakabın var ve bunu sana ben taktım sen KOD GERİSİ SEFİLsin.Uğraşacak birşey bulamayınca kendini şifreli kodlaramı saldın dostum.Senin güreş kariyerin bitmiş bile be.Ben senin dünya kariyerini bitirsem iyi olacak.Yoksa o da mı bitti?
Justin Gabriel
Moderatör
Moderatör
Justin Gabriel

Uyarı Yok

MesajKonu: Geri: Justin gabriel in the ring.   Justin gabriel in the ring. EmptyPtsi Şub. 14, 2011 6:51 pm

UP!

Spoiler:
The Rated R
Moderatör
Moderatör
The Rated R

Uyarı Yok

MesajKonu: Geri: Justin gabriel in the ring.   Justin gabriel in the ring. EmptyPtsi Şub. 14, 2011 8:10 pm

Konuşmaya başlar ;

Evet rookie ben gelmiş geçmiş en iyi güreşçisiyim ve bu bir hayal değil.Sana ne demeli dostum ? CM Punkun ezilmiş bir köpeği mi ? Saçlarını yana tarayıp dahada tipsiz olan biri mi ? Yoksa sakallarını uzatan bir alkolik mi ? Bak ufaklık bana bulaşmayı sakın deneme yoksa seni çok kötü yaparım dostum.Ayrıca bana toz ol diyemezsin köpek.Sen burdan toz ol ! Hadi,sahibin emrediyor. Wink
Justin Gabriel
Moderatör
Moderatör
Justin Gabriel

Uyarı Yok

MesajKonu: Geri: Justin gabriel in the ring.   Justin gabriel in the ring. EmptyPtsi Şub. 14, 2011 8:28 pm

Justin Gabriel gülülerek konuşur :

Sen mi sahibimsin? Sen daha kendine sahip olamıyorsun bana nasıl sahip olacaksın ha? Hem seni sahip olarak isteyen kim? Hem benim bir sahibim yok ben sadece birine inanıyor ve güveniyorum ve onu efendim olarak görüyorum.Bu bu kadar basit.Bana seni bir sinek gibi ezmemi emredince bende bunu zevkle yerine getireceğini söyledim.Ama çok pişman oldum.Senin gibi bir ezikle nasıl maça çıkacağım ben.*Kıkırdar.* Seni çok aşağılıyorum biliyor musun? Bu yüzden burdan sana küçümseyerek bakıyorum.Ama aslında sen zaten küçük değil misin? Hiç maçla ilgili konuşmuyorsun benim hep dış görünüşüme laf atıyorsun sen hiç aynaya baktın mı dostum? *Ciddileşir.* Bence bakmadın bakmış olsaydın buraya utancından gelemezdin.(!) Çünkü ben sana baktıkça gözlerime acıyorum.Senin o tipsiz buruşmuş suratına baktıkça gözlerim bozulacak gibi oluyor.Neredeyse miyoplaşıyor seni görünce o derece yani dostum.*Kıkırdar.* Sen beni asla ve asla yenemezsin bu UWF'nin bir gerçeği ve bu gerçeği herkez biliyor ve bu gerçeği bir tek sen kabullenmedin.Çünkü sen kod gerisi sefilsin ve beyinsiz bir insandan bir gıdım bir farkın yok Jericho.Şimdi seni daha fazla rezil etmemi istemiyorsan lütfen git.Yoksa yavaş yavaş sinirleniyorum.

Rp Out:Dalma da keyif çıksın.

Justin gabriel in the ring.
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Ted DiBiase is in the ring and talks about for Chris Jericho
» Justin Gabriel Hakkında.
» King Of The Ring
» Justin Bieber Maskeli Ortaya Çıktı.
» Million Dolar Ted Dibiase The Ring