Ultimate Wrestling Federation
Hoşgeldiniz... Forumumuzdan Daha İyi Yararlanmak İçin Lütfen Üye Olunuz...

Sheamus Debut !!! Wwe1110

| WWE Ultimate |
Hoşgeldiniz... Forumumuzdan Daha İyi Yararlanmak İçin Lütfen Üye Olunuz...

Sheamus Debut !!! Wwe1110

| WWE Ultimate |
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

1 Şubat 2010'dan Bu Güne...

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Sheamus Debut !!!

YazarMesaj
Sheamus

Sheamus

Uyarı Yok
Lakap : The Celtic Warrior
Rep Gücü : 51
Rep Puanı : 0

Sheamus Debut !!! Empty
MesajKonu: Sheamus Debut !!!   Sheamus Debut !!! EmptyC.tesi Şub. 12, 2011 5:06 pm

Bir anda Written In My Face duyulur.

Sheamus ringe doğru yürür.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Sonra ringe girer.

Bir mikrofon alır.

" Hey ben geldim. İsmimi bildiğinizi düşünüyorum bu yüzden söylememe gerek yok sanırım. Hem zaten sizin gibi sıradan insanlara ismimi
söylemem gereksiz di mi ?"
der ve gülümser. Seyirciler yuhlarlar.
" Tamam tamam kesin. Geçen gün evimde sıkılmış şekilde televizyon karşısındayken bu fedarasyonda Undertaker adı verdiğiniz sefil bir yaratık olduğunu gördüm. Kendini tabuttan çıkarıyor ve "Deadman" diyor. Ben buna televizyon karşısında 1 saat boyunca güldüm."
" Ve gördüğünüz gibi buraya gelmem de zor olmadı. Benim gibi büyük birini hemen kabul ettiler. Undersefile efsane dediğinizi duydum. Demek ki artık her önüne gelen efsane olabiliyormuş. Bu sefil fedarasyonu kurtarabilecek tek kişinin ben olduğumu görüyorsunuz değil mi Sefil fedarasyonun sefil seyircileri."Tekrar yuhlamalar başlar. " Ve Undersefil geçen programda ona kafa tutacağına büyük işkenceler yapacağını söyledi. Asında biraz haklı zaten onun çirkin yüzünü görmek işkence sayılır. Big Showun p*posuna benziyor." Ve sonra kahkaha atmaya başlar. " Hm bu büyük (!) adam whc yi alacağını söylemiş. Ama onun yerine whc yi ben alacağım. Çünkü tanrı öyle istiyor. Tanrı beni buraya bu sefil yeri değiştirmem için seçti. Ve buranın değişimi benim World Heavyweight Champion olmamla başlayacak"
diyor. Ve tekrar gülmeye başlıyor.

Sheamus Debut !!!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Mistico WM'dan Önce Debut Yapabilir
» Big Show debut yapar.
» John Cena Debut Maçı ve Kurt Angle Rap Battle
» Sheamus'a bak sen :)
» Sheamus