Ultimate Wrestling Federation
Hoşgeldiniz... Forumumuzdan Daha İyi Yararlanmak İçin Lütfen Üye Olunuz...

Kimse varmı? - Sayfa 2 Wwe1110

| WWE Ultimate |
Hoşgeldiniz... Forumumuzdan Daha İyi Yararlanmak İçin Lütfen Üye Olunuz...

Kimse varmı? - Sayfa 2 Wwe1110

| WWE Ultimate |
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

1 Şubat 2010'dan Bu Güne...

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Kimse varmı?

+7
Save_US.Y2J
The Punisher
º° Straight Edge Saviorº°
Mr. Awsome
Justin Gabriel
Hawk
Raziel
11 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2
YazarMesaj
Save_US.Y2J
Booker
Booker
Save_US.Y2J

Uyarı Yok
Lakap : Y2J
Rep Gücü : 939
Rep Puanı : 2

Kimse varmı? - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Kimse varmı?   Kimse varmı? - Sayfa 2 EmptyCuma Şub. 11, 2011 8:46 pm

Üff Mert'e falan sor biliyormusun biz hep Mert abi Mertcan abi Ben takılırdık,takılıyoruz da.Peki siz nerdeydiniz? Havalarda.Bunu senin için söylemiyorum.Senlede takılırdık,takılıyoruz hala.Ama ben en çok onlarla takılırım he bak Mert'te şahidimdir.Wink
Hawk
Moderatör
Moderatör

Uyarı Yok
Lakap : The Great One
Rep Gücü : 274
Rep Puanı : 4

MesajKonu: Geri: Kimse varmı?   Kimse varmı? - Sayfa 2 EmptyCuma Şub. 11, 2011 9:01 pm

Ben birşey mi dedim? Sadece olay yatışsın diye yorum yaptım ancak anlamamışsın galiba.
The Rated R
Moderatör
Moderatör
The Rated R

Uyarı Yok
Lakap : The Rated R
Rep Gücü : 2038
Rep Puanı : 10

MesajKonu: Geri: Kimse varmı?   Kimse varmı? - Sayfa 2 EmptyCuma Şub. 11, 2011 9:05 pm

Lan olum sen "İşte ringlerdeyim ve tag team arkadaşı arıyorum.Dostlarım gelebilirmi ?" yazardın eskiden.Seni buralara kadar kim getirdi ? Sana her zorlukta kim yardım etti Onur.Onur sana iyilik yaparken Onura bile diyordum yapma diye.Onur o benim kardeşim diyordu.Her maçta bana orhanı kazandır diyordu.Bu mu şimdi ? Eskiden Onur abi Onur abi derdin ? Şimdi Onuru kötüleme Orhan ! Sana UWF'de Onur'dan başka adam gibi yardım eden kimse olmadı.Burda Mertcanı işe atmıyorum.Mertcanda benim dostum.Hatta en iyi dostum.Mertcanı kötülemek için demiyorum hatta sözümde Mertcan diye birşeyde demedim yanlış anlamayın.Mertcanı şimdi seviyorsun,olabilir.Birşey demiyorum fakat sana burda en çok Onur yardım etti ben bunu çok iyi biliyorum.Mertcanda yardım etti.Bende yardım ettim.Mertte,Göktuğ abide buralara gelmen için yardım etti ama senle en çok Onur uğraştı.
The Viper
Admin
Admin
The Viper

Uyarı Yok
Lakap : The Legend Killer
Rep Gücü : 1987
Rep Puanı : 71

MesajKonu: Geri: Kimse varmı?   Kimse varmı? - Sayfa 2 EmptyCuma Şub. 11, 2011 9:15 pm

Kavganın forum içinde devam etmesinin lüzumu yok. Aslında kavga etmenin lüzümu yok.. İlla ben tartışıcam, kavga edicem derseniz Msn'de edin. Bunları artık foruma yansıtmayın. Kilit.
http://wwe-rpg.ultimaterpg.org

Kimse varmı?
2 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2
 Similar topics
-
» Kimse Görevini yapmıyor
» Şu anlık kimse konusmasını yapıyor