| Kimse varmı? | |
|
+7Save_US.Y2J The Punisher º° Straight Edge Saviorº° Mr. Awsome Justin Gabriel Hawk Raziel 11 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Raziel
Lakap : Raziel Mesaj Sayısı : 2147 Rep Gücü : 2595 Rep Puanı : 17 Nerden : Nereye (: Kayıt tarihi : 13/07/10 Yaş : 26
| Konu: Kimse varmı? Perş. Şub. 10, 2011 6:32 pm | |
| Selamun Aleyküm, sitenin çoğu tanır beni çok öncelerden beri üyeyim ayrıca süper moderatördüm. Bazı nedenlerden dolayı yetkim alındı, bende hala anlamış değilim ama neyse, adım Onur bana "Raziel" derler genellikle. Grafiklerle ünlüyüm sitede ben tekrar arkadaşlık ve dostluk için burdayım kısacası rütbem gitti diye bukadar arkadaşlarımdan ayrılcak değilim, yeni gelenler hoşgeldiniz iyi vakit geçirirsiniz umarım. (: | |
|
| |
Hawk Moderatör
Lakap : The Great One Mesaj Sayısı : 235 Rep Gücü : 274 Rep Puanı : 4 Nerden : Sakarya Kayıt tarihi : 10/02/11 Yaş : 27
| Konu: Geri: Kimse varmı? Perş. Şub. 10, 2011 7:05 pm | |
| | |
|
| |
Justin Gabriel Moderatör
Mesaj Sayısı : 233 Rep Gücü : 275 Rep Puanı : 0 Nerden : Arkadan Kayıt tarihi : 09/02/11
| Konu: Geri: Kimse varmı? Perş. Şub. 10, 2011 7:06 pm | |
| Hoşgeldin. | |
|
| |
Raziel
Lakap : Raziel Mesaj Sayısı : 2147 Rep Gücü : 2595 Rep Puanı : 17 Nerden : Nereye (: Kayıt tarihi : 13/07/10 Yaş : 26
| Konu: Geri: Kimse varmı? Perş. Şub. 10, 2011 7:16 pm | |
| Hoşbulduk da, " " bu işaretle neyi ima ettin kardeş? (: | |
|
| |
Justin Gabriel Moderatör
Mesaj Sayısı : 233 Rep Gücü : 275 Rep Puanı : 0 Nerden : Arkadan Kayıt tarihi : 09/02/11
| Konu: Geri: Kimse varmı? Perş. Şub. 10, 2011 7:17 pm | |
| - Raziel demiş ki:
- Hoşbulduk da, "" bu işaretle neyi ima ettin kardeş? (:
Birşey ima ettiğimi nerden çıkardın ? Ne gülüyorum ne de üzülüyorum işte. | |
|
| |
Mr. Awsome
Mesaj Sayısı : 165 Rep Gücü : 233 Rep Puanı : 0 Nerden : Mertlerden yani The Punisher'den :D Kayıt tarihi : 03/11/10
| Konu: Geri: Kimse varmı? Perş. Şub. 10, 2011 7:21 pm | |
| Hoşgeldin Onur abi . | |
|
| |
Raziel
| Konu: Geri: Kimse varmı? Perş. Şub. 10, 2011 7:22 pm | |
| - Justin Gabriel demiş ki:
- Raziel demiş ki:
- Hoşbulduk da, "" bu işaretle neyi ima ettin kardeş? (:
Birşey ima ettiğimi nerden çıkardın ? Ne gülüyorum ne de üzülüyorum işte. Yanlış anlama sadece meraktan sordum üzülme gibi bi durum varda. - Hoşbulduk kardeş. | |
|
| |
Justin Gabriel Moderatör
| |
| |
º° Straight Edge Saviorº° Co-Admin
Lakap : ѕтяαιgнт є∂qє Mesaj Sayısı : 2201 Rep Gücü : 2304 Rep Puanı : 22 Nerden : Çayamı Gelecen? Kayıt tarihi : 03/02/10
| |
| |
The Punisher
Lakap : Deadman (Eightteen) Mesaj Sayısı : 761 Rep Gücü : 913 Rep Puanı : 7 Nerden : Okanlardan yani Mr.Awesome'den Kayıt tarihi : 30/10/10 Yaş : 26
| Konu: Geri: Kimse varmı? Perş. Şub. 10, 2011 8:25 pm | |
| Hoşgeldin başkan.Mertcan tatsızlık çıkarma kardeş. | |
|
| |
Raziel
| Konu: Geri: Kimse varmı? Perş. Şub. 10, 2011 10:41 pm | |
| Hoşbulduk Mert kardeş. - Ayrıca burada artislik yapma, bu arada hayatımda senin kadar iki yüzlü bi insan görmedim. Site çöküşteydi, Göktuğ abi online olamıyordu sonradan oda dahil oldu zaten ayrıca Daha bu site canlanmadan önce Versus'da fing atıyordun ya daha canlanmadan öncee! Şimdi buraya gelmiş Göktuğ abinin gözüne giriyorsun yazık lan sana, erkeksen diğer zamanlardaki gibi mesajımı silme erkeksen.. | |
|
| |
Lakap : ѕтяαιgнт є∂qє Mesaj Sayısı : 2201 Rep Gücü : 2304 Rep Puanı : 22 Nerden : Çayamı Gelecen? Kayıt tarihi : 03/02/10
| Konu: Geri: Kimse varmı? Perş. Şub. 10, 2011 11:52 pm | |
| Ne silcem lan köpek ben her zaman göktug abinin yanındaydım site çöküşteyken bile her zaman selamımı verir ona olan saygımı gösterirdim Göktugda artık iş yok vb kelimeler söylüyen kimdi lan geçen günde gelmişsin bana uydurmalar sölüyon ! Sokacam ha ! meraklı değilsen yürü git çekemiyosan kaybol Herkes seviyor beni senin gibi değersiz birininde sevip sevmemesi umrumda değil ne yazarsan yaz okumucam hadi eyvallah | |
|
| |
Save_US.Y2J Booker
Lakap : Y2J Mesaj Sayısı : 712 Rep Gücü : 939 Rep Puanı : 2 Kayıt tarihi : 09/10/10
| |
| |
Raziel
| Konu: Geri: Kimse varmı? Perş. Şub. 10, 2011 11:56 pm | |
| Çocuk olduğun nerden belli, çocuksun çocuk hep çocuk çoluk hareketler.. Şimdi söylüyorum kesinlike site çöküşdeyken herkezi çağırdım vs. Ultimate çöküşte yeni RPG'ye gidelim dedim. En çokta sen hak verdin bana şimdi burada çocukluk yapma. Ayrıca ben havalı köstebekler ile işim olmaz, şimdi zaten geveliyip duruyorsun site gitti geldin oynadık geri Ultimate canlanıyor ve burada artislik yapıyorsun. | |
|
| |
The Rock Hero
Lakap : Behlül XD Mesaj Sayısı : 2363 Rep Gücü : 2379 Rep Puanı : 23 Nerden : Tampa,Florida Kayıt tarihi : 16/05/10 Yaş : 28
| Konu: Geri: Kimse varmı? Cuma Şub. 11, 2011 12:08 am | |
| - Raziel demiş ki:
- Çocuk olduğun nerden belli, çocuksun çocuk hep çocuk çoluk hareketler.. Şimdi söylüyorum kesinlike site çöküşdeyken herkezi çağırdım vs. Ultimate çöküşte yeni RPG'ye gidelim dedim. En çokta sen hak verdin bana şimdi burada çocukluk yapma. Ayrıca ben havalı köstebekler ile işim olmaz, şimdi zaten geveliyip duruyorsun site gitti geldin oynadık geri Ultimate canlanıyor ve burada artislik yapıyorsun.
Onur,öncelikle hoşgeldin,ama bence yanış yapıyorsun kardeş.Mertcanı senden uzun süredir tanıyorum ve 1 kere artislik yaptığını görmedim...Mertcanla benimde kavgalarım oldu fakat hepsinde delikanlı gibi kavga etti..Ben herzaman insanların yüzüne hatalarını doğrularını söliyen biriyim,hiç duygularını düşünmem.Eğer en iyi arkadaşım bile haksızsa haksızsın derim.Beni tanıyan tanır.Şuandada Mertcanı haklı buluyorum şahsen.Beni Mertcanı haklı bulduğum için kızamazsın böyle bir hakka sahip değilsin.Çünkü bu benim özgür irademdir.Biz Peygamber değiliz bizimde hata yapabilme gibi bir unsurumuz vardır.Eğer biri hata yaptıysa ve hatasını kabul ederse olaylar daha çabuk çözülebilir.Sakın "Ben hatalı değilim" gibi bir sey söyleme çünkü sana hatalısın diye bir sey sölemiyorum.Ama şuan yanış yapıyorsun bence biraz otur düşün,sakinleş. | |
|
| |
| Konu: Geri: Kimse varmı? Cuma Şub. 11, 2011 12:11 am | |
| - Raziel demiş ki:
- Çocuk olduğun nerden belli, çocuksun çocuk hep çocuk çoluk hareketler.. Şimdi söylüyorum kesinlike site çöküşdeyken herkezi çağırdım vs. Ultimate çöküşte yeni RPG'ye gidelim dedim. En çokta sen hak verdin bana şimdi burada çocukluk yapma. Ayrıca ben havalı köstebekler ile işim olmaz, şimdi zaten geveliyip duruyorsun site gitti geldin oynadık geri Ultimate canlanıyor ve burada artislik yapıyorsun.
Tamam onur sen bu işin en iyisisin anladım seni devam et abim doğru yoldasın böle git Too Many Lies diyorum | |
|
| |
Raziel
| Konu: Geri: Kimse varmı? Cuma Şub. 11, 2011 12:44 am | |
| Yav tamam, durduk yere adam yine bozmassın sitemizi diyince kan beynime sıçradı kardeşim, bak bak ayrıca sözünde durmuyor okumucam dedi ama maşallah. | |
|
| |
The Instant Classic Co-Admin
Mesaj Sayısı : 3472 Rep Gücü : 3357 Rep Puanı : 36 Kayıt tarihi : 12/02/10 Yaş : 26
| Konu: Geri: Kimse varmı? Cuma Şub. 11, 2011 12:58 am | |
| - º° Straight Edge Saviorº° demiş ki:
- Yine batır siteyi olurmu Hoşgeldin
Yapma şunu, yapma şunu ...! | |
|
| |
Raziel
| Konu: Geri: Kimse varmı? Cuma Şub. 11, 2011 1:01 am | |
| Ya işte adaş! Hepimiz gidiyor ve suçlusu ben oluyorum, bu ne biçim işdir hepinize sordum ve onayladınız bukadar basit yav! | |
|
| |
The Punisher
Lakap : Deadman (Eightteen) Mesaj Sayısı : 761 Rep Gücü : 913 Rep Puanı : 7 Nerden : Okanlardan yani Mr.Awesome'den Kayıt tarihi : 30/10/10 Yaş : 26
| Konu: Geri: Kimse varmı? Cuma Şub. 11, 2011 3:45 pm | |
| Mertcan.Nerden biliyorsun herkesin seni sevdiğini ? Ben Onur'un yanındayım. | |
|
| |
| Konu: Geri: Kimse varmı? Cuma Şub. 11, 2011 7:08 pm | |
| - The Punisher demiş ki:
- Mertcan.Nerden biliyorsun herkesin seni sevdiğini ? Ben Onur'un yanındayım.
Sen ikiyüzlüsün olum Onura dediklerini unutmuş değilim | |
|
| |
The Instant Classic Co-Admin
Mesaj Sayısı : 3472 Rep Gücü : 3357 Rep Puanı : 36 Kayıt tarihi : 12/02/10 Yaş : 26
| Konu: Geri: Kimse varmı? Cuma Şub. 11, 2011 7:19 pm | |
| - º° Straight Edge Saviorº° demiş ki:
- The Punisher demiş ki:
- Mertcan.Nerden biliyorsun herkesin seni sevdiğini ? Ben Onur'un yanındayım.
Sen ikiyüzlüsün olum Onura dediklerini unutmuş değilim Sende işine geldiği gibi konuşuyon. Biz bişi diyoh mu oloom? | |
|
| |
The Rated R Moderatör
Lakap : The Rated R Mesaj Sayısı : 1695 Rep Gücü : 2038 Rep Puanı : 10 Nerden : geldin ? Mertcanlardan. Kayıt tarihi : 03/08/10 Yaş : 27
| Konu: Geri: Kimse varmı? Cuma Şub. 11, 2011 7:45 pm | |
| Ya kavganızın sebebi nedir ? Herkes kavgayı durdurucağına ben bunun yanındayım,asıl yanlışı sen yaptın vb. şeyler diyor.Abi 2 yüzlülük yapmayın.Onurlada Mertcanlada arkadaşsınız şimdi hepiniz bir kişiyi desteklemeyin.Özellikle Orhan.Onur abin hani en sevdiğin kişiydi ? Şimdi Mertcanın yaptığı yoruma " " yazmışsın.Şimdi sana desem kimi daha çok seviyorsun düşünüpte karar verirsin.Burda bizi üzmeyin.Bizde arada kalıyoruz.Onla konuşursan bidaha benle konuşma vb. kelimeler söylerseniz şahsen ben o kişiye küsersen küs derim.Yeter. | |
|
| |
Save_US.Y2J Booker
Lakap : Y2J Mesaj Sayısı : 712 Rep Gücü : 939 Rep Puanı : 2 Kayıt tarihi : 09/10/10
| Konu: Geri: Kimse varmı? Cuma Şub. 11, 2011 8:40 pm | |
| EN SEVDİĞİMİN KİŞİMİ! NE KADAR SAÇMALIYORSUN! GİT SEN Bİ BENİ ARAŞTIR ONDAN SONRA KONUŞ! BENİM EN SEVDİĞİM KİŞİ HER ZAMAN Mertcan ABİDİR BUNU BİL! RPG DAĞILDIKTAN SONRA BİRİSİ BANA MSNDEN YAZDIYSA NAMERDİM BE! BİZ HEP MERTCAN ABİYLE TAKILIRDIK! | |
|
| |
Hawk Moderatör
Lakap : The Great One Mesaj Sayısı : 235 Rep Gücü : 274 Rep Puanı : 4 Nerden : Sakarya Kayıt tarihi : 10/02/11 Yaş : 27
| Konu: Geri: Kimse varmı? Cuma Şub. 11, 2011 8:43 pm | |
| Bence konu çok uzadı. Kim, kimle küsse bunu dışarı vurmasınlar ki bizide üzmesinler. Kendi aralarında halletsinler. Sitemizin iyiliğini istiyorsak hepimiz eskisi gibi dost olmalıyız. Orhan, zamanındada bana derdin en sevdiğim abim sensin diye falan. Ben herkesi seviyorum ve herkese eşit davranıyorum. Herkes içinde böyle olması gerekir. Tabi herkesin biraz daha fazla ısındığı biri vardır bu normal. Eğer beni anlıyorsanız bu mesajdan sonra birşey yazmayında konu daha kötü yerlere gitmesin. | |
|
| |
| Kimse varmı? | |
|