The Rated R Moderatör
Lakap : The Rated R Mesaj Sayısı : 1695 Rep Gücü : 2038 Rep Puanı : 10 Nerden : geldin ? Mertcanlardan. Kayıt tarihi : 03/08/10 Yaş : 27
| Konu: Chris Jericho CM Punk'u ringe çağırıyor. Perş. Şub. 10, 2011 5:09 pm | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Chris Jericho tamponda belirir ve seyirciler yuhlamaya başlar. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Sandalye alır ve oturur. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Biraz dinlenir ve konuşmaya başlar ; Biliyorsunuz ki bir önceki showda Punk ve arkadaşı Batista bana saldırmıştı.Hep birbirlerine güvenerek hareket ediyor ahmaklar,aynı kurt sürüsü (Jericho kıkırdar.) Bak Punk,sen bir önceki showda gerçekten korkak olduğunu kanıtladın.Haksızmıyım Punk ? Haksızmıyım korkak söyle ? Şimdi korkaklığın sırası değil.Senle bir sonraki showda,bu ringde maç yapmak istiyorum.Bu maçı sen kazanırsan senin önünde diz çökücem.Fakaat,ben kazanırsam NexSES'le beraber benim önümde diz çöküceksiniz.Bu ringe tek başına gelip kararını vermeni istiyorum. | |
|
Justin Gabriel Moderatör
Mesaj Sayısı : 233 Rep Gücü : 275 Rep Puanı : 0 Nerden : Arkadan Kayıt tarihi : 09/02/11
| Konu: Geri: Chris Jericho CM Punk'u ringe çağırıyor. Perş. Şub. 10, 2011 5:30 pm | |
| Justin Gabriel bir anda seyircilerin arasından çıkıp ringe giriyor. Mikrofon alıp konuşmasına başlıyor.
Hey,merhaba Jericho.Seninle buraya kavga etmeye gelmedim.Sadece liderimin birkaç iletisi var onları iletmeye geldim.O seninle maça çıkar ama senin o maçta hiç şansın olmaz çünkü sen bir hiçsin.Seni bir sinek gibi ezer.Hemde hiç bir hamle yapmadan ''üff'' dese uçarsın dostum.O yüzden seni liderimle aynı kefeye koymuyorum.Öncelikle senin gibi bir ez*k benimle maç yapmalı öyle değil mi? Senin ezerek ne kadar güçlü olduğumu NexSES grubunun bana nasıl güç kattığını herkeze kanıtlayacağım ama o zaman elimde bir kurban olacak o da sen olacak Jericho.Bana ezilmeye hazır mısın kod gerisi sefil! Evet,kod gerisi sefilsin.Bak sana şunu söyliyeyim ki eğer ben sana yenilirsem NexSES'den çıkarım.Ama sen bana yenilirsen NexSES'den af dileyeceksin tamam mı? Bu söylediklerin ve liderime meydan okumandan dolayı af dileyeceksin.Ama eğer ben yenilirsem ki bu imkansız NexSES'den çıkarım.Bu iş bu kadar basit Jericho.Ya beni yenilgiye uğratacaksın yada bu ringde NexSES'den özür dileyeceksin.Aşağılayıcı olmalı dostum (!) Sana acıyorum,sefil.Yanıtını bekliyorum hadi söyle bana yanıtını söyle,kod gerisi sefil by Chris Jericho! | |
|
The Rated R Moderatör
Lakap : The Rated R Mesaj Sayısı : 1695 Rep Gücü : 2038 Rep Puanı : 10 Nerden : geldin ? Mertcanlardan. Kayıt tarihi : 03/08/10 Yaş : 27
| Konu: Geri: Chris Jericho CM Punk'u ringe çağırıyor. Cuma Şub. 11, 2011 11:16 am | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Konuşmaya başlar ; Hey ufaklık,ben seni mi çağırdım ? Bu senin için sadece bir heves.Seni yenmem sadece 10 saniyemi alır.Ayrıca CM Punk korktu ve seni gönderdi öyle değil mi ? Korkmasaydı seni buraya göndermezdi ? Hadi CM Punk ben senin bücürlerini çağırmadım ringe seni çağırdım.Bak Justin,senle bu maçı yapıcam.Seni eze eze yenicem ve bu NexSES denen gruptan atıcam.Siz bir rookie iken ben bu ringlerde efsaneliğimi konuşturuyordum o yüzden seni yenmek zor olmayacak ! | |
|
Justin Gabriel Moderatör
Mesaj Sayısı : 233 Rep Gücü : 275 Rep Puanı : 0 Nerden : Arkadan Kayıt tarihi : 09/02/11
| Konu: Geri: Chris Jericho CM Punk'u ringe çağırıyor. Cuma Şub. 11, 2011 11:29 am | |
| Justin Gabriel konuşmasına devam eder ;
Çok boş konuşuyorsun,Jericho.Liderimin senden korktuğu falan yok.Bunu o koca kafana sok lütfen.Senden neden korksun ki? Seninle karşılaştığı maçlarda hep mağlup ediyor,senden sıkıldığı için beni yolladı.Artık o seni mağlup etmekten çok sıkıldı Jericho.Kendisinin denginde bir düşman arıyor kendisine bunu bil ki o da sen değilsin.Beni anladın mı? Hayır,beni anlamadın.Çünkü ben konuşmayı bıraktıktan sonra yine dediklerini tekrar ediceksin.O yüzden bana liderim onunla '' Kod Gerisi Sefil '' diye dalga geçmemi söylemişti şimdi neden onu söylediğini çok iyi anlıyorum,Jericho.Bu '' Kod Gerisi Sefil '' aşağılayıcı kelimeyi sana ilk kez ben söylemiyorum sanırım.Liderimde seninle karşı karşıya geldiğinde hep bu kelimeyi kullanıp seni rezil edermiş.Artık onun soyundan ben gideceğim seni ben rezil edeceğim.İlk maçımızda gelecek hafta PPV'de olacak.Seni ezeceğim! Seni mahvedeceğim.Artık sen Justin Gabriel'e yenileceğini o koca kafana sok,Jericho.Seni çevikliğimle aynı bir deliye çevireceğim.Gerçi sen zaten delisin senin gibi bir deliyi UWF'ye nasıl aldılar acaba ben onu düşünüyorum.Şimdi bana cevabını söyle PPV'de benimle maça çıkacak mısın,KOD GERİSİ SEFİL CHRİS JERİCHO!
| |
|