Ultimate Wrestling Federation
Hoşgeldiniz... Forumumuzdan Daha İyi Yararlanmak İçin Lütfen Üye Olunuz...

Daniel Bryan geri döndü! Wwe1110

| WWE Ultimate |
Hoşgeldiniz... Forumumuzdan Daha İyi Yararlanmak İçin Lütfen Üye Olunuz...

Daniel Bryan geri döndü! Wwe1110

| WWE Ultimate |
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

1 Şubat 2010'dan Bu Güne...

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Daniel Bryan geri döndü!

2 posters
YazarMesaj
Hawk
Moderatör
Moderatör

Uyarı Yok
Lakap : The Great One
Rep Gücü : 274
Rep Puanı : 4

Daniel Bryan geri döndü! Empty
MesajKonu: Daniel Bryan geri döndü!   Daniel Bryan geri döndü! EmptyPerş. Şub. 10, 2011 3:45 pm

Ride Of The Valkyries duyulur! Seyirciler çok şaşırmıştır. Hiç beklemedikleri bir güreçi ortaya çıkmıştır! Seyircilerin çığlığı içerisinde aprona çıkar. Seyircilerle selamlaşarak ringe girer ve köşeye çıkıp taunt yapar. Ardından mikrofon alıp konuşmaya başlar.

-Merhaba Ultimate evreni! Ben geri döndüm ve en iyisi olmak için döndüm! Döndüğüm için şaşırmış olabilirsiniz ancak bu bir gerçek! Daniel Bryan artık Ultimate'de güreşçicek! Bunu herkes böyle bilsin! Size herşeyi baştan ve öz bir şekilde anlatayım. WWE'de zor dakikalar geçiriyordum ve kararsızdım. Kendimin iyi bir güreşçi olduğunu zannederek ve Ultimatede iyi işler çıkaracağıma inanarak buraya geldim! Her zaman kendimle yarışıp en iyisi olacağım! Herkes bunu bilsin! Öncelikle şunu açıklamam gerekir. Bildiğiniz gibi RAW brandında United States kemeri var! Şimdiden o kemeri almak isteyenlere sesleniyorum! O kemer benim! Hazırlansanız iyi olur. Ben her zaman en iyisi olmaya çalışıyorum ve olacağım!
Ozzy

Ozzy

Uyarı Yok
Lakap : Million Dollar Champion
Rep Gücü : 159
Rep Puanı : 9

MesajKonu: Geri: Daniel Bryan geri döndü!   Daniel Bryan geri döndü! EmptyPerş. Şub. 10, 2011 8:57 pm

Ain't No Make ! John Morrison podyumda görünüyor. Tauntunu yapıp ringe giriyor. Mic alıp konuşmaya başlıyor :

Şu anda buraya sizin kahramanlarınızdan bahsetmeye gelmedim. Burada, kendimi anlatmak için duruyorum. Evet, ben sexyim, çeviğim, güçlüyüm, zekiyim, ahlaklıyım.. Vesayre... En önemlisi ben John Morrison'ım ! Bakın, size ben Muhteşem'im, ben İkon'um felan demiyorum.. Ben John Morrison'ım. Bunu bilmeniz yeterli.. O kalın kafalarınıza girerse.*Kıkırdar*Şimdi size birini takdim etmek istiyorum. O kişi, 1 numara !*Podyumu gösterir*Hahaha ! Kimse yok gördünüz mü ? Çünkü benden iyisi de yok. Ben John Morrison'ım. Sexy, çevik, güçlü, zeki ve ahlaklıyım. Dahası da var ama saymak istemiyorum.
Burada bir ejder gördüm. Ama bu ejder çok yaramaz. US Title istiyor. Ama alamayacak. O kemer benim olacak. Sırf o ejder, US Title istiyor diye o kemeri alacağım. Yoksa istediğim felan yok. Benim gözüm daha yukarılardaydı ama yukarılara çıkamazsam prestijim olsun. Bryan, sana gelelim. Senin sözlerin hakkında konuşacağım, yanılgılarını göreceğiz. Yani göreceksin. "O kemer benim !" Yoo, o kemer benim. Tanrı aşkına sen ne dediğini sanıyorsun Bryan ? O kemeri alamayacağını bile bile niye öyle şeyler söylüyorsun. Annen sana hiç ayıbı öğretmedi mi ? "Daniel Bryan artık Ultimate'de güreşecek." Bence pılını pırtını toparlayıp başka federasyonlara git. Burası sana göre çok büyük. "Ben her zaman en iyisi olmaya çalışıyorum ve olacağım !" Sen git önce Jobber'ları yen Bryan. Sonra en iyi olmaya çalış. Jobber'ları yenmen, güreş kariyerinin sonlarını bulur tabii. Sonra daha Mid Carder olacaksın ohoooo... "Hazırlansanız iyi olur." Ben zaten hazırım Bryan. Senin sütünü içip büyümeni, sonra da Debut yapmanı bekledim. Şimdi Bryan, sana iki seçenek veriyorum. Ya, RAW'da benimle US Title Contendar Match yaparsın, yada önümden çekilirsin. Seçim senin "ejder".
Hawk
Moderatör
Moderatör

Uyarı Yok

MesajKonu: Geri: Daniel Bryan geri döndü!   Daniel Bryan geri döndü! EmptyPerş. Şub. 10, 2011 9:06 pm

Biraz gülümsedikten sonra konuşmasına başlar.

-Güldürüyorsun biliyor musun beni? Çok saçma konuşuyorsun ahbap. Gelmişsin daha buralara yeni o yüzden sana fazla söyleyecek söz bulamıyorum. Gelip burda bana meydan okumana bile şaşıyorum aslında. Sen benim gibi asil birinin yanında durmaya nasıl cürret ettin ki? Seni kötü çocuk eşyalarını topla ve sen evine git! Burda evine gitmesi gereken ve süt içmesi gereken sensin. Çünkü senin aklın başında değil. Aklın başında olsaydı bana sataşmamayı çoktan öğrenmiş olurdun. Neyse artık çok geç. Bana bir kere meydan okudun cezasını çekeceksin. LeBell Lock'un tadını hissedince hiç böyle konuşmayacaksın seni lanet, ahşalık herif! Beni böyle kötü kelimeler kullanmaya zorlandırıyorsun ancak artık fazla birşey söylemiyeceğim. Kolunda ve boynunda hisstetiğin LeBell Lock'tan sonra böyle konuşamıyacaksın! Bana birda şart koşuyorsun! ''Ya benle U.S Title Contender maçına çıkarsın, yada önümden çekilirsin'' Çok korktum! Hemen evime gitmeliyim! Çok komiksin biliyor musun? Neyse cevabım, kabul ediyorum ahmak herif! Senle o maça çıkacağım!
Ozzy

Ozzy

Uyarı Yok

MesajKonu: Geri: Daniel Bryan geri döndü!   Daniel Bryan geri döndü! EmptyPerş. Şub. 10, 2011 9:23 pm

Sen asil misin ? Yapma Bryan. Çöp toplayan bir ejder, nasıl asil olabilir ki ? Burada asıl asil olan benim. Sexy, güçlü biriyim. Ve kendimi "Ben ejderim" diyerek kandırmıyorum. Çünkü ben, kendini kandıranlardan değilim. Bryan, biliyor musun, kabul ettiğine pişman olacaksın. Bana yeni gelmiş diyorsun da sen burada 40 yıllık adamsın sanki. İlk defa bu ringlerde konuşuyorsun. Ve o kahrolası LeBell Lock denen saçmalığa da hazırım. Peki sen hazır mısın Bryan ? Şimdi yiyeceğin darbeye hazır mısın ?

JoMo, Daniel'ın üstüne gider ama ona saldırmaz. Gülerek devam eder :

Daniel, senin için bir şey düşünüyorum. Sen, şizofren bir ejdersin ! Evet sen şizofrensin. Çünkü etrafındaki herşeyi yanlış görüyorsun. Seyircilerin seni alkışladığını "Go Bryan" dediklerini sanıyorsun, ama onlar benim tarafımda.*Seyircilere bir gülücük atar*Go Bryan ! Go to the hell !
Hawk
Moderatör
Moderatör

Uyarı Yok

MesajKonu: Geri: Daniel Bryan geri döndü!   Daniel Bryan geri döndü! EmptyPerş. Şub. 10, 2011 9:27 pm

Güldükten sonra konuşmasına başlar.

-Bak sen kendin söylüyorsun. Seyircilerin sana dediklerini bana söylüyorsun. Çok yazık. Neden böyle konuşuyorsun zaten anlamıyorum. Ben ne zaman 40 yıldır burda güreşçiyorum dedim? Güreşmesem bile senden daha tecrübeliyim lanet olası herif! Kendini ne sanıyorsun sen! LeBell Lock'dan korkmuyor musun? Maçta yedikten sonra hiç böyle konuşmayacağına eminim. Çok değişmişsin Morrison. Eskiden hiç böyle biri değildin. Hep saygılı biriydin. Buraya geldiğinde evrimmi geçirdin anlayamadım. Neyse! Biri bize nasıl davranırsa bizde karşılığını öyle veririz! Ben hazır değilim daha doğrusu hazırlanmama gerek yok! Çünkü sen uzun şartlarda hazırlanıpta kazanacağım bir güreşçi değilsin Morrison. Adalet ile kazanacağım bir güreşçisin!
Ozzy

Ozzy

Uyarı Yok

MesajKonu: Geri: Daniel Bryan geri döndü!   Daniel Bryan geri döndü! EmptyC.tesi Şub. 12, 2011 1:43 pm

Bryan, elbette adalet ile kazanabilirsin. Başka ne ile kazanmayı düşünüyorsun ? O koca k*çınla gereksiz kuyruğunun arasından çıkan ateşe mi ? Ama bana karşı kazanamazsın. Gidipte istediğin her güreşçiyi yen. Zack Ryder'ından tut Randy Orton'ına kadar. Ama şunu bil : Beni asla yenemezsin. Hele ejder olarak yenmek istiyorsan, ejderlerin kökünü kuruturum ! Sexy'liğim ile başınızı döndürür, Flying Chuck ile de noktayı koyarım Bryan. Bunu sakın unutma. Benimle maç yapma isteğiyle yanıp tutuşurken sakın şunu unutma : Flying Chuck ile de noktayı koyarım. Bu senin sonun, benim ise başlangıcım olacak. Bu hafta, RAW'da.. O ateş çıkan k*çına tekmeyi basacağım. Başka Sexy konuşmalarda görüşmek üzere Bryan.

Diyerek ringden ayrılır.
Hawk
Moderatör
Moderatör

Uyarı Yok

MesajKonu: Geri: Daniel Bryan geri döndü!   Daniel Bryan geri döndü! EmptyC.tesi Şub. 12, 2011 1:50 pm

Biraz sinirlenir ve o gittikten sonra konuşmasına devam eder.

-Çok sinirlenmiyorum çünki gereksiz birisi onun gibilerle çok güreştim. Güreş kariyerim boyunca onun kadar ahlaksız kendini bir halt sana birilerini görmedim! Hepsi en azından yenilgiyi kabul ediyordu! Daha çok gençsin maç kazanmak için ''Sexy Çaylak''. Daha bu yollardan çok geçiceksin. Bir zaman gelecekki o zaman haftayaki RAW şovu, LeBell Lock'u kafanda ve kolunda hissedince, benim kim olduğumu öğreneceksin ''Sexy Çaylak''. Şimdi burayı neden terkettin? Çünki benden korkuyorsun! Benden dayak yemekten korkuyorsun! Sen tam bir ahşalık herifsin! Haftayaki RAW şovunda görüşeceğiz Çaylak..

Mikrofonu yere fırlatır. Ride Of The Valkyries çalar seyircilere taunt yaptıktan sonra ringi terk eder.

Daniel Bryan geri döndü!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Daniel Bryan
» Daniel Bryan un çalışmaları.
» Returns Daniel Bryan
» Daniel Bryan vs Chris Jericho
» Daniel Bryan ECW kemeri için konuşuyor.