You think you know me
On this day I see clearly everything has come to life
bitter place and a broken dream
And we leave it all behind
On this day it's so real to me
Everything has come to life
Another chance to chase a dream
Another chance to feel
Chance to feel alive
i have been defeted and brought down
droped to my knees when hope went
out ohhhhh they time has come to change my ways
On this day I see clearly everything has come to life
bitter place and a broken dream
And we leave it all leave it all behind (yeah)
I'll never long for what might have been
no regret won't waste my life again ohhhh
I won't look back
I'll fight to remain
EDGE Gözükür.
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Ringe Girer.
Microfon Alır
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Konuşmaya Başlar:
Hey ben döndümv ve hemende layik olduğum kemerin maçına adımı yazdım.Ben o Alberto Del Rio denen kişiliği yenip onu geçip rakibimden kemeri alıcam kimse beni durduramıcak.O kemer benim sizin alıcağınızı zannetmiyorum çünkü siz alamazsınız.Sizde bir azim hiç bir şey göremiyorum.İşte ben gördüğünüz gibi alıcam o kemeri bunu bilin o kemeri almak için elimden geleni yapıcam. O kemer benim Alberto'yu yenip finalde rakibimle karşılaşıcam.Bir maçlara baktımda rakibim gerçektende kolaymış.Sizce karşıma kim çıkıcam Christian mı?,Taker mı?,Batista mı? bence Batista gelicek çünkü batistada her zaman bir uyanıklık vardır.O maçın son anında çıkar ve bir şey yaparak o kemeri alır.O uyanık biri ama ben ondanda uyanığım o kemeri ona kaptırmam.Taker sen artık yaşlandın yakında buralardan bile gidebilirsin.Yani anlıcağın senin zamanın dolmuş artık fazla kalma buralarda kemer peşindede koşma fazla sonra yere düşersinde kimse kaldırmaz seni ortada kalırsın Christian'a gelirsek o iyi biri ama WHC için elinden bir şey gelmez ama IC beşinde koşa bilirsin o yakışır sana WHC sana göre deil Alberto'ya geldiği zaman kendini Meksikalı sanneden bir kişiden ne beklenirki adam kafayı Meksika ile bozmuş bunlar için hayat içkiden ve S.X'den başka bir şey deil ama Batista benimle karşılaşıp o maçı kaybediceksin bunu biliyorum.
O Anda Çalan Entarence