Ultimate Wrestling Federation
Hoşgeldiniz... Forumumuzdan Daha İyi Yararlanmak İçin Lütfen Üye Olunuz...

Edge WHC İçin Konuşuyor. Wwe1110

| WWE Ultimate |
Hoşgeldiniz... Forumumuzdan Daha İyi Yararlanmak İçin Lütfen Üye Olunuz...

Edge WHC İçin Konuşuyor. Wwe1110

| WWE Ultimate |
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

1 Şubat 2010'dan Bu Güne...

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Edge WHC İçin Konuşuyor.

+2
Save_US.Y2J
The Master Manipulator
6 posters
YazarMesaj
The Master Manipulator

The Master Manipulator

Uyarı Yok
Rep Gücü : 261
Rep Puanı : 4

Edge WHC İçin Konuşuyor. Empty
MesajKonu: Edge WHC İçin Konuşuyor.   Edge WHC İçin Konuşuyor. EmptyPerş. Şub. 10, 2011 3:13 pm

You think you know me

On this day I see clearly everything has come to life
bitter place and a broken dream
And we leave it all behind

On this day it's so real to me
Everything has come to life
Another chance to chase a dream
Another chance to feel
Chance to feel alive

i have been defeted and brought down
droped to my knees when hope went
out ohhhhh they time has come to change my ways

On this day I see clearly everything has come to life
bitter place and a broken dream
And we leave it all leave it all behind (yeah)

I'll never long for what might have been
no regret won't waste my life again ohhhh
I won't look back
I'll fight to remain
EDGE Gözükür.
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Ringe Girer.
Microfon Alır
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Konuşmaya Başlar:
Hey ben döndümv ve hemende layik olduğum kemerin maçına adımı yazdım.Ben o Alberto Del Rio denen kişiliği yenip onu geçip rakibimden kemeri alıcam kimse beni durduramıcak.O kemer benim sizin alıcağınızı zannetmiyorum çünkü siz alamazsınız.Sizde bir azim hiç bir şey göremiyorum.İşte ben gördüğünüz gibi alıcam o kemeri bunu bilin o kemeri almak için elimden geleni yapıcam. O kemer benim Alberto'yu yenip finalde rakibimle karşılaşıcam.Bir maçlara baktımda rakibim gerçektende kolaymış.Sizce karşıma kim çıkıcam Christian mı?,Taker mı?,Batista mı? bence Batista gelicek çünkü batistada her zaman bir uyanıklık vardır.O maçın son anında çıkar ve bir şey yaparak o kemeri alır.O uyanık biri ama ben ondanda uyanığım o kemeri ona kaptırmam.Taker sen artık yaşlandın yakında buralardan bile gidebilirsin.Yani anlıcağın senin zamanın dolmuş artık fazla kalma buralarda kemer peşindede koşma fazla sonra yere düşersinde kimse kaldırmaz seni ortada kalırsın Christian'a gelirsek o iyi biri ama WHC için elinden bir şey gelmez ama IC beşinde koşa bilirsin o yakışır sana WHC sana göre deil Alberto'ya geldiği zaman kendini Meksikalı sanneden bir kişiden ne beklenirki adam kafayı Meksika ile bozmuş bunlar için hayat içkiden ve S.X'den başka bir şey deil ama Batista benimle karşılaşıp o maçı kaybediceksin bunu biliyorum.

O Anda Çalan Entarence

Save_US.Y2J
Booker
Booker
Save_US.Y2J

Uyarı Yok
Lakap : Y2J
Rep Gücü : 939
Rep Puanı : 2

MesajKonu: Geri: Edge WHC İçin Konuşuyor.   Edge WHC İçin Konuşuyor. EmptyPerş. Şub. 10, 2011 5:35 pm

I Walk Alone duyuluyor.Batista ringe ilerliyor.

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Ringe giriyor.İplere çıkıyor ve taunt yapıyor.

Taunt yaptıktan sonra arkasına bakıyor.

Ardından bir mikrofon alıyor ve konuşuyor.

*Bağırarak* Hey ahmak! Kendini ne sanıyorsun? Süpermen falanmı? Rated Rezil Superstar Edge! Oohohohoho! Çok korktum! Ne yapacaksın bebeğim? Beni spearlıycakmısın? Deli deli kıvrancakmısın? Saçlarını etrafamı saçacaksın! SPEAR SPEAR SPEAR! LUCK ME LUCK ME! IM RATED STUPİD SUPERSTAR EDGE! Bende Spear yapabiliyorum merak etme! Ve birde Batista Bomb'um var bunu unutma! Ben senin gibi kıçı kalkıp sallanan kişileri ne yaptım gördün! Jericho! Onun kolunu kırdım! Cena! Onun her yerini kırdım! Amacın nedir? SENDE BATİSTA BOMB'umdan tadacaksın galiba! Evet tadacaksın! Sen o kıçını sallamaktan başka birşey yapamıyorsun! Maça gelince! Kurtar beni ayy çok acıdı off! İcraat gösteremiyorsun haa! Sana asıl Spear'ı gösteririm ahmak! Ozaman görürsün gününü! Benim yanımda takımım var! NexSES! Onlarda sonra gelip senin ağzını burnunu kırar hı? Evet! O kemeri alıcağını sanıyorsan çok yanılıyorsun! Çünkü o kemeri en çok ben hakediyorum! Sen haketmiyorsun! Sadece show yapıyorsun! Bakın ben Edge'yim! Aptalım ben! Kıçımı sallarım! Şov yaparım! Ben buyum! Edge'yim! Evet gördünmü Edge! Senin gibi sefil,aciz,güçsüz,kıç sallayanları haketmiyor o kemer! O kemer benim gibileri yani birtek beni hakediyor! Seni Spear'layınca gününü göreceksin! Sonrada Batista Bomb'umu yiyeceksin! Ardından senin kolunu kıracağım! Anladınmı! *Bağırarak* O kemeri ben alacağım! Bunu kafana sok! Yoksa çok kötü şeyler olur! Anladınmı! *Bağırarak* Haddini bil ahmak! Yoksa seni mahvederim anladınmı! Ben kurnazım! Benim takımım var! Ben her zaman o kemeri alabilirim.Uyanığım dediğin gibi her zaman son anda alabilirim o kemeri! Kendini kollamalısın ahmak! Yoksa *Bağırarak* SENİN TEK KEMİĞİNİ SAĞ BIRAKMAM!
JeFF_07

JeFF_07

Uyarı Yok
Rep Gücü : 30
Rep Puanı : 0

MesajKonu: Geri: Edge WHC İçin Konuşuyor.   Edge WHC İçin Konuşuyor. EmptyPerş. Şub. 10, 2011 8:45 pm

No More Words duyuluyor ve Jeff ringe doğru geliyor.

Ringe giriyor ve iplere çıkarak Taunt'unu yapıyor.

Bir mikrofon alıyor ve konuşmaya başlıyor.

'Siz iki şapşal burada durmuş Spear kavgası yapıyorsunuz. Sadece ikiniz kemere adaymışsınız gibi konuşmayın. O kemerin bir adayıda benim. *Seyirciler destek verir.* Asla da vazgeçmeyeceğim. Beni yere sersenizde pes etmeyeceğim. Tekrar kalkıp o kemer için savaşacağım. Kimsede o kemeri almama engel olamayacak. *Batistaya dönerek.* Ne sen ve şapşal takımın ! *Edge'e dönerek.* Ne de sen ! Kimse üçüncü Dünya Şampiyonluğumu kazanmama engel olamayacak. Ne Undertaker, ne Batista, ne Edge, ne Christian, ne de Alberto Del Rio. O kemeri alacağım. Kemeri almak içinde asla pes etmeyeceğim. Çünkü ben 'Seçilmiş Kişi'yim !

The Rated R
Moderatör
Moderatör
The Rated R

Uyarı Yok
Lakap : The Rated R
Rep Gücü : 2038
Rep Puanı : 10

MesajKonu: Geri: Edge WHC İçin Konuşuyor.   Edge WHC İçin Konuşuyor. EmptyCuma Şub. 11, 2011 11:33 am

Chris Jericho tamponda belirir ve seyirciler yuhlamaya başlar.

Sandalye alır ve oturur.

Biraz dinlenir ve konuşmaya başlar ;

Bak boyalı çocuk,sen en iyisi Intercontinental Champions kemerine bulaş çünkü bu kemeri alma ihtimalin yok.Sen eziğin tekisin.Sana gelirsek hayvan Batista.Bu kemeri anca korkaklığınla,yani NexSES denen it sürüsüyle alabilirsin.Çünkü sen bu UWF aleminin en korkak ve en güçsüz kişisisin.Sana gelirsek deli hastası.O gözlerini açarak herkesi korkuttuğunu sanıyorsun değil mi ? Spearın kralı olduğunu sanıyorsun değil mi ? Köşeye gidip saçlarını geri atarak seyircileri coşturduğunu mu sanıyorsun he söyle ? Bu ringe 3'ünüzde bu kemeri alamaz.Alma ihtimalide yok.Neden diye sorarsanız karşınızda tanrının yolladığı en güçlü ve efsane güreşçi var.Chris Jericho ! Yani Y2J.Şimdi sana burda dalardım ama tarzım değil Batista.Ben korkak değilim ve herkese dalmak zorunda değilim.Ayrıca bu maç olucaksa Fatal Four Way maçı olur !
The Mexican Aristocrat

Uyarı Yok
Rep Gücü : 1028

MesajKonu: Geri: Edge WHC İçin Konuşuyor.   Edge WHC İçin Konuşuyor. EmptyCuma Şub. 11, 2011 3:02 pm

Ricardo Ringe gelir ve Alberto'yu anons eder.

Del Rio arabasyıla gelir.

Ringe çıkar.

Konuşmaya başlar.

Hey, hey, hey. Siz kendini insan zannedenler. Ben geldim. Alberto Del Rio. Dünyanın en büyük güreşcisi. Öyle değil mi Ricardo?

Ricardo: Si señor.

Evet. Ben dünyanın en büyük güreşcisiyim. Siz ise gelmiş burada zırvalıyorsunuz. Siz kimsiniz beyler. Şampiyon olma hayali kuran eziklerden başka ne siziniz? Söyleyin bana.

Mesela sen Edge! Sen nesin. 6 ayda bir sakatlanan rezil bir herif mi? Sarı saçlı bir şapşal mı? İki kelimesinden biri ''Spear'' olan bir özürlü mü? Kanadalı bir ahmak mı? Bence nesin biliyor musun? Bu söylediklerimin hepsisin. Ayrıca bu hafta bana yenilecek olan bir losersın!

Sen Batista? Bir hayvan? CM Punk'ın köpeği mi yoksa mı yoksa? O ilaçlarla şişirdiği kaslarını herkese gösteren ve bundan zevk alan egoist bir ayı mı? Hepsi Batista... Sen bu saydıklarımın hepsine sahipsin.

Peki ya Jeff Hardy? Şu adama bakın. Yüzüne boyalar sürerek uyuşturucu almaktan kaymış olan tipini saklamaya çalışan bir ezik desem zaten onu tanımlamış olurum. Bu arenadaki aptal insanlar onun için ölebilir. Ama biliyorum ki o bir gün uyuşturucu içerken ölecek.

Chris Jericho'ya ne demeli. O tavuk k*çına benzeyen saçlarıyla ortalıkta gezmeye neden utanmadığına şaşırıyorum. Kendine Y2J diyor ama adı bence Y2G olmalı.

İşte bu adamlar WHC kemerine talip. Haha. Boşuna hayal kurmayın beyler. Çünkü WHC kemerinin sahibi belli. O kişiyi Ricardo biliyor. Söyle Ricardo!

Ricardo: Alberto Del Riooooooooooooo!

The Punisher

The Punisher

1. Uyarı
Lakap : Deadman (Eightteen)
Rep Gücü : 913
Rep Puanı : 7

MesajKonu: Geri: Edge WHC İçin Konuşuyor.   Edge WHC İçin Konuşuyor. EmptyCuma Şub. 11, 2011 4:01 pm

...Gong sesi duyulur.
Tamponda görülür.
Yürümeye başlar.
Çelik adımlara çıkıp tauntunu yapar.
Ringin içinde muhteşem bir görsel şov yaşanmaktadır.
Konuşmaya başlar.

-Sizi gidi çaylaklar.Siz benim gözümde hep çaylak kaldınız biliyorsunuz değil mi ? Gelelim asıl konuya. O kemere göz dikmeyeceğimi mi düşündünüz yoksa ? O kemer benim olacak.Çünkü ben UWF evreninin gelmiş geçmiş en güçlü güreşçisiyim.Size tavsiyede bulunmak isterim ki eğer bu kemerden çekilirseniz canınızın yanmayacaktır. Buna dair endişeniz olmasın.

Edge ! Sen bu kemeri alacağını düşünüyorsun.Öyle değil mi ? Hahah.Sen git yatakta Lita ile şampiyonluk yaşa.

Sana gelirsek boyalı çocuk.Sana tavsiyem var.Sen anca İntercontinental Şampiyonu olabilirsin.Burada zaman harcama.

Hahah.Jericho ! Senin hedefin bu kemer olmalı.Sende güçlüsün.Brandların en yüksek kemerlerine layıksın.Fakat bu kemere sakın bulaşma.Benden söylemesi.

Alberto.Heey.Aramızdaki en yeni kişi sensin budala.Senin daha kendini geliştirmen lazım öyle değil mi ? Eğer bir anda bu kemere saldırırsan sonun iyi olmaz.Richardo ve sen.Biliyorsunuz değil mi ? Siz çok aptalsınız.
https://www.facebook.com/uA.Merdo
The Rated R
Moderatör
Moderatör
The Rated R

Uyarı Yok
Lakap : The Rated R
Rep Gücü : 2038

MesajKonu: Geri: Edge WHC İçin Konuşuyor.   Edge WHC İçin Konuşuyor. EmptyC.tesi Şub. 12, 2011 11:43 am

Konuşmaya başlar ;

Hey araba çocuğu ? Sana ne demeliyiz acaba ? Sende omuzuna taktığın havluyla burda herkesin dikkatini mi çekiyorsun ? Sen burda güreşçi değil,anca bir şöför olursun Alberto ! Bak Alberto sana iyi bir teklifim var ! Şöförlüğümü yaparsan sana haftada 2000$ vericem dostum kabul ediyormusun ? Dostum sanada cazip geldi bu teklif öyle değil mi ? Bak ağzından salyaların aktığını ta burdan görüyorum sefil.Sen hem korkak,hem çaylaksın bunu biliyorsun değil mi ? Sen bilmiyor olabilirsin,ama bu ringdeki tüm sefiller ve tüm parazit seyirciler bunu çok iyi biliyor.

Edge WHC İçin Konuşuyor.
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Daniel Bryan ECW kemeri için konuşuyor.
» Edge UWF Championship hakkında konuşuyor ..
» Jeff Hardy Cm Punk Hakkında Konuşuyor
» John Cena ile Wade Barret Konuşuyor[Altyazılı]
» Divalar İçin NXT