| Aman tanrım! | |
|
+4Justin Gabriel Hawk The Rock Hero Save_US.Y2J 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Save_US.Y2J Booker
Lakap : Y2J Mesaj Sayısı : 712 Rep Gücü : 939 Rep Puanı : 2 Kayıt tarihi : 09/10/10
| Konu: Aman tanrım! Perş. Şub. 10, 2011 11:24 am | |
| Beyleeeerrrr Bilgehaaaannnn spikerliği bırakktıııııııııı! TPW özel sayfasında : Turkish Power WrestlingBilgehan Demir tam 5 senedir devam ettiği Fox'taki görevinden istifa etti.Smackdown ve Raw anlatımlarını da artık yapmayacak.Boks ve kickboks karşılaşmalarının Fox'taki anlatımlarını da artık Bilgehan Demir gerçekleştirmeyecek.Pazartesi günü Jim Ross'u getirirlerse şaşmam. | |
|
| |
The Rock Hero
Lakap : Behlül XD Mesaj Sayısı : 2363 Rep Gücü : 2379 Rep Puanı : 23 Nerden : Tampa,Florida Kayıt tarihi : 16/05/10 Yaş : 28
| Konu: Geri: Aman tanrım! Perş. Şub. 10, 2011 3:27 pm | |
| Abi adama hakkaret ede ede adamın ekmek parasını elinden aldınız.Adam gibi eleştiri yapsanıza karşısızdaki bir robot yada bir bilgisayar sistemi değil.WWE.Com.Tr'de bazıları gidip bilgehana küfürlü mesajlar atıyorlar.Tamam çok iyi bir spiker değil ama adamın ekmek parası,böyle yorumlar gördükçe üzülüyordur.Bende bu kadar şey alsam bende istifa ederdim..[Sözüm herkeze değil] | |
|
| |
Hawk Moderatör
Lakap : The Great One Mesaj Sayısı : 235 Rep Gücü : 274 Rep Puanı : 4 Nerden : Sakarya Kayıt tarihi : 10/02/11 Yaş : 27
| Konu: Geri: Aman tanrım! Perş. Şub. 10, 2011 3:31 pm | |
| Bence adama yazık olmuş. Dediğin gibi ekmek parası elinden alındı. Adam o kadar iyi spikerlik yapamasada zamanında güreşi ondan öğrenmiştik. Adam elinden geleni yapıyordu bizim için. O kadar iyi olmasada. Biz izlemesek bile o kadar kötü yorumlar, küfürlü yorumlara gerek yoktu. Şimdi istifa yaptıda noldu? Adam ekmeğinden oldu. O spikerlik yaparkende izlemiyorduk. Yapmadığı zamanda zaten hiç izleyemeyiz. Bizim için birşey farketmezdi. Bence yazık oldu. Yolun açık olsun. | |
|
| |
Justin Gabriel Moderatör
Mesaj Sayısı : 233 Rep Gücü : 275 Rep Puanı : 0 Nerden : Arkadan Kayıt tarihi : 09/02/11
| Konu: Geri: Aman tanrım! Perş. Şub. 10, 2011 4:12 pm | |
| Yazık oldu,ben bundan öğrenmiştim. | |
|
| |
The Rated R Moderatör
Lakap : The Rated R Mesaj Sayısı : 1695 Rep Gücü : 2038 Rep Puanı : 10 Nerden : geldin ? Mertcanlardan. Kayıt tarihi : 03/08/10 Yaş : 27
| Konu: Geri: Aman tanrım! Perş. Şub. 10, 2011 5:11 pm | |
| - The Rock Hero demiş ki:
- Abi adama hakkaret ede ede adamın ekmek parasını elinden aldınız.Adam gibi eleştiri yapsanıza karşısızdaki bir robot yada bir bilgisayar sistemi değil.WWE.Com.Tr'de bazıları gidip bilgehana küfürlü mesajlar atıyorlar.Tamam çok iyi bir spiker değil ama adamın ekmek parası,böyle yorumlar gördükçe üzülüyordur.Bende bu kadar şey alsam bende istifa ederdim..[Sözüm herkeze değil]
Tamamen katılıyorum.Adam yine buraya kadar dayanmış. | |
|
| |
Justin Gabriel Moderatör
Mesaj Sayısı : 233 Rep Gücü : 275 Rep Puanı : 0 Nerden : Arkadan Kayıt tarihi : 09/02/11
| Konu: Geri: Aman tanrım! Perş. Şub. 10, 2011 5:17 pm | |
| - Lionheart Dany™ demiş ki:
- The Rock Hero demiş ki:
- Abi adama hakkaret ede ede adamın ekmek parasını elinden aldınız.Adam gibi eleştiri yapsanıza karşısızdaki bir robot yada bir bilgisayar sistemi değil.WWE.Com.Tr'de bazıları gidip bilgehana küfürlü mesajlar atıyorlar.Tamam çok iyi bir spiker değil ama adamın ekmek parası,böyle yorumlar gördükçe üzülüyordur.Bende bu kadar şey alsam bende istifa ederdim..[Sözüm herkeze değil]
Tamamen katılıyorum.Adam yine buraya kadar dayanmış. Bir zamanlar küfür ettiğimiz adama şimdi acıyoruz vay be insan böyle ders alıyormuş demekki. | |
|
| |
Raziel
Lakap : Raziel Mesaj Sayısı : 2147 Rep Gücü : 2595 Rep Puanı : 17 Nerden : Nereye (: Kayıt tarihi : 13/07/10 Yaş : 26
| Konu: Geri: Aman tanrım! Perş. Şub. 10, 2011 6:37 pm | |
| Haklısınız, ekmek parası ama TPW başladığı için spikerliği bıraktı ve işlerine yoğunlanıcak sanırım. (: | |
|
| |
Justin Gabriel Moderatör
| Konu: Geri: Aman tanrım! Perş. Şub. 10, 2011 7:07 pm | |
| Adam TPW'nin Mc.Mahon'u oldu. | |
|
| |
Hawk Moderatör
Lakap : The Great One Mesaj Sayısı : 235 Rep Gücü : 274 Rep Puanı : 4 Nerden : Sakarya Kayıt tarihi : 10/02/11 Yaş : 27
| Konu: Geri: Aman tanrım! Perş. Şub. 10, 2011 7:09 pm | |
| Bir zahmet olsun. | |
|
| |
The Viper Admin
Lakap : The Legend Killer Mesaj Sayısı : 1597 Rep Gücü : 1987 Rep Puanı : 71 Nerden : Monday Night RAW ;) Kayıt tarihi : 01/02/10 Yaş : 30
| Konu: Geri: Aman tanrım! Perş. Şub. 10, 2011 7:19 pm | |
| Adamın ekmeği diyorsunuzda o TPW'den daha çok para kazanacak. Ayrıca o kadar hakaret ediyorsunuz, küfür ediyorsunuz ama yeni gelen ikiz dingiller daha mı iyi? | |
|
| |
Justin Gabriel Moderatör
| Konu: Geri: Aman tanrım! Perş. Şub. 10, 2011 7:21 pm | |
| - The Viper demiş ki:
- Adamın ekmeği diyorsunuzda o TPW'den daha çok para kazanacak. Ayrıca o kadar hakaret ediyorsunuz, küfür ediyorsunuz ama yeni gelen ikiz dingiller daha mı iyi?
Neresi beter ya,dökülüyor desek yeridir.Adam ''ŞEHMUZ'' diyor.Showu sunarken yemek konuşuyorlar. | |
|
| |
The Rock Hero
Lakap : Behlül XD Mesaj Sayısı : 2363 Rep Gücü : 2379 Rep Puanı : 23 Nerden : Tampa,Florida Kayıt tarihi : 16/05/10 Yaş : 28
| Konu: Geri: Aman tanrım! Perş. Şub. 10, 2011 7:22 pm | |
| - The Viper demiş ki:
- Adamın ekmeği diyorsunuzda o TPW'den daha çok para kazanacak. Ayrıca o kadar hakaret ediyorsunuz, küfür ediyorsunuz ama yeni gelen ikiz dingiller daha mı iyi?
Olsun abi,sonuçta üzülüyordur.Eurosportaki adamları getirsin valha hiç kaçırmadan izlerim. Adamlar çok komik,"Şu anda maçı anlatamıyoruz çünkü yanımdaki arkadaş üstüme çay döktü" diyor maçın ortasında... | |
|
| |
The Viper Admin
Lakap : The Legend Killer Mesaj Sayısı : 1597 Rep Gücü : 1987 Rep Puanı : 71 Nerden : Monday Night RAW ;) Kayıt tarihi : 01/02/10 Yaş : 30
| Konu: Geri: Aman tanrım! Perş. Şub. 10, 2011 7:25 pm | |
| Flash Tv'deki kamillere benzetmişler. | |
|
| |
Hawk Moderatör
| Konu: Geri: Aman tanrım! Perş. Şub. 10, 2011 7:35 pm | |
| Geçen gün teyzemlerdeydim. Canım sıkıldı izleyeyim dedim. Dolph Ziggler, Zig Zag yapıyor. Adamlar sırtından aldı ve yere yapıştırdı diyor. Bilgehan daha güzeldi en azından. | |
|
| |
The Instant Classic Co-Admin
Mesaj Sayısı : 3472 Rep Gücü : 3357 Rep Puanı : 36 Kayıt tarihi : 12/02/10 Yaş : 26
| Konu: Geri: Aman tanrım! Cuma Şub. 11, 2011 1:13 am | |
Bende üzüldüm şimdi ama o zaman işi iyi yapsaydı? Patron işini iyi yapmayanları nasıl kovuyorsa? Başka bir iş yapsın o zaman. | |
|
| |
The Rock Hero
| Konu: Geri: Aman tanrım! Cuma Şub. 11, 2011 9:57 am | |
| - The Instant Classic demiş ki:
Bende üzüldüm şimdi ama o zaman işi iyi yapsaydı? Patron işini iyi yapmayanları nasıl kovuyorsa? Başka bir iş yapsın o zaman. Adam istifa etmiş ama...Kovulmamış. | |
|
| |
The Instant Classic Co-Admin
Mesaj Sayısı : 3472 Rep Gücü : 3357 Rep Puanı : 36 Kayıt tarihi : 12/02/10 Yaş : 26
| Konu: Geri: Aman tanrım! Cuma Şub. 11, 2011 6:56 pm | |
- The Instant Classic demiş ki:
Bende üzüldüm şimdi ama o zaman işi iyi yapsaydı? Patron işini iyi yapmayanları nasıl kovuyorsa? Başka bir iş yapsın o zaman. Adam istifa etmiş ama...Kovulmamış. Olsun farketmez. | |
|
| |
| Aman tanrım! | |
|