The Punisher
Lakap : Deadman (Eightteen) Mesaj Sayısı : 761 Rep Gücü : 913 Rep Puanı : 7 Nerden : Okanlardan yani Mr.Awesome'den Kayıt tarihi : 30/10/10 Yaş : 26
| Konu: The Undertaker RETURN ! Çarş. Şub. 09, 2011 4:39 pm | |
| O an her yer karanlık olur.Etraf aydınlanır.Cellatlar görülür. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Tabut ile ilerlemeye başlarlar. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Cellatları Tabutu ringe sokarlar.VE İÇİNDEN UNDERTAKER ÇIKIYOR ! Aman tanrım ! Bu büyük bir süpriz. Mikrofon alır ve konuşmaya başlar. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]-"Bu büyük bir süpriz öyle değil mi ? Şu an UWF evreninin kralı kim bilmiyorum.Fakat ben yokken kraldılar.Artık yeni kral benim ! Asla ve asla kimseyle dost olmayı düşünmüyorum.Ben tekim ve tek kalacağım.Eğer güreş hayatımda bana kafa tutacak olan olursa , o kafa tutana yapmadık işkence bırakmayacağım.Onu diri diri toprağa gömeceğim.Hatta ve hatta çarmıha gereceğim.Onu dünyadan yok edeceğim.Hatırlarsanız güreş hayatım boyunca bana kafa tutan insanlar artık toprakta huzur içinde yatıyorlar."Derken.... | |
|