Lakap : ѕтяαιgнт є∂qє Mesaj Sayısı : 2201 Rep Gücü : 2304 Rep Puanı : 22 Nerden : Çayamı Gelecen? Kayıt tarihi : 03/02/10
Konu: The UWF Leader Salı Şub. 08, 2011 12:29 pm
This Fire Burns Çalıyor Etraf Sarıya Bürünüyor Müthiş Çıglıklar Duyuluyor Ama Punk yok ? Birden Titatronun tepesinde bir çılgın insan görünüyor evet o evet! (Elini havaya kaldırıyor Straight Edge) [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] [Aşağıya atlıyor] Gülerek ringe ilerliyor [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] (Taund'unu yapıyor) [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] *Mikrofon alarak* [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Nasılsınız!!! Gerçekten bende iyiyim ama sizin gibi sefil hayatın değerini anlamıyan Pislik insanları gördükçe sinirim bozuldu *Kıkırdar* Uzun süreli bir ara vermiştim güreş hayatı beni yoruyordu ama artık tam gaz ! Rakiplerimi karşıma çıkan İtleri teker teker ezicem ! Çünkü Çok büyük bir grup oluşturarak UWF alemindeki herkesi deviricez ! Grubumun Adı The NexSeS ? Ve eskiden yaptıgım gibi Bu Brand'ın Şampiyonu olucam yani ''UWF CHAMPİONSHİP!'' *Raw İs Punk* Kemeri alınca Bu Evrenin en iyisi oldugumu tekrar açıklamış olucam. Birden Bir ses Duyulur
Justin Gabriel Moderatör
Mesaj Sayısı : 233 Rep Gücü : 275 Rep Puanı : 0 Nerden : Arkadan Kayıt tarihi : 09/02/11
Justin Gabriel podyumda gözüküyor,Cm Punk'ı selamlayıp ringe doğru koşuyor,mikrofon alıp konuşmasına başlıyor ;
Uzun süredir UWF'de Nexses yoktu.Ama artık olacak.Hemde tek bir cesur liderle olacak.O cesur liderde şüphesiz sensin Cm Punk.Beni çok etkiliyorsun.Evet,hedeflerinde sana katılıyorum.Sen UWF Title'nin sahibi olacaksın ve ben sana UWF Title yolunda yardımcı olacağım.Şüphesizki o kemeri alacaksın.Ama bunu duyanlar yanlış anlamasın.Cm Punk yani benim yeni liderim o kemeri kendisi de tek başına kazanabilir.Ama sadece ben onun yükünü hafifletmek istiyorum ve onun gözüne girmek istiyorum.Ama eğer beni grubuna alırsa.Ne dersin Cm Punk beni o kralların grubuna alır mısın ? Emin ol ki ben temiz yaşacağım ve sana itaat edeceğim.Hiçbir zaman sana ihanet etmiyecek hep seninle dolaşıp başarılara imza atacağız.Senin gibi bir liderim olduktan sonra kimseden korkmam.Çünkü sen beni ve diğer arkadaşlarımı koruyacaksın.Diğer arkadaşlar şuanlık yok ama eminim ki gelecekler çünkü neden mi ? Cm Punk'un stable kuracağını öğrenenler hemen bu ringe akın edecek ve o stablenin üyesi olmak için and içecek.Ama ilk olarak ben and içeceğim.Cm Punk sayın liderim,senin grubunda olup temiz yaşayacağıma ve sana ve grubuma asla ihanet etmiyeceğime and içiyorum.Artık karar sana kalmış Cm Punk.Ya beni grubuna alırsın yada beni en büyük düşmanın ilan edersin.Ama sen çok akıllı bir lidersin.Kesinlikle beni grubuna alıcaksın ama yinede düşünebilirsin.Hemen şimdi senden bir yanıt bekliyorum CM PUNK!
Save_US.Y2J Booker
Lakap : Y2J Mesaj Sayısı : 712 Rep Gücü : 939 Rep Puanı : 2 Kayıt tarihi : 09/10/10
Hey susun ahmak seyirciler! Hey hey hey bakıyorum Punk geri dönmüş! Ve Justin! Hmm kulağa hiç kötü gelmiyor.Temiz yaşam falan.Bende sizin Stable'nize gelirsem çok büyük işler çıkartabiliriz! Bu evrendeki bütün ahmakların kıçlarını teker teker tekmeleriz ve onlara günlerini gösteririz! Punk'un stablesinde iyi işler çıkarabiliriz! UWF Title şüphesiz CM Punk'un olacak! *Seyirciler yuhalar* Kesin sesinizi! Yoksa size gününüzü gösteririm! Bakın ahmak seyirciler bunu anlamalısınız krallar biziz! Dediğim gibi Punk senin stablene gelirsem çok büyük işler çıkarırız! UWF'deki herkez bizim önderliğimizde olur! Krallığımıza muhteşemlik katarız! Herkezin kıçını tekmeleyip bu evrenden sonsuza kadar kovarız! Herkez gününü görür! Şimdi düşün! Eğer size katılmamı istiyorsan iyi bir karar verirsin! Ama hayır seni almıyorum dersen kötü bir karar alırsın! Der ve eğilir.Elini havaya kaldırır.CM Punk'tan ona NexSES bilekliğini koluna takmasını ister.*Seyirciler yuhalar*
º° Straight Edge Saviorº° Co-Admin
Lakap : ѕтяαιgнт є∂qє Mesaj Sayısı : 2201 Rep Gücü : 2304 Rep Puanı : 22 Nerden : Çayamı Gelecen? Kayıt tarihi : 03/02/10
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Evet Size Demiştim Basit Ve Yeterince Ezik Seyirciler ! Çok ezici ve harika bir grup kuracağım demiştim Justin Harika Bir geleceğe sahip olucaksın ve benim için düşündüklerin beni etkiledi Batista İri dostum senle uzun süredir tanışırız ! Beni en iyi şekilde koruyacağınıza inanıyorum *Birden ciddileşerek* ''DİZ ÇÖKÜN''
En son º° Straight Edge Saviorº° tarafından Çarş. Şub. 09, 2011 2:35 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Save_US.Y2J Booker
Lakap : Y2J Mesaj Sayısı : 712 Rep Gücü : 939 Rep Puanı : 2 Kayıt tarihi : 09/10/10
Heath Slater Ringe doğru ilerler... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Mikrofon Alır ve konuşmasına başlar; [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
-[Seyircilere döner] Ne? Yoksa yüzünüz mü düştü? Aman tanrım siz ağlicaksınızda..[birden güler] Bende Tabiki Bay Punk'ın bassettiği o mütiş gurupta yer alıcağım.Ne düşdünüzki? Abartmıyorum,çoğu kişi bu ringe çıkıp abartır.İşte yok şunu yok edicezde yok şöyle yapıcazda ama faliyet göstermezler.Fakat biz,söylediğimizi yapıcağız.Eğer burda Mütiş bir grup olucak ve UWF alemini sarsıcak diyorsak,bunu yapıcağız.Her federasyonun bir kahramanı olur.İnsanlar kaybedenleri sever çünkü insanların beyni sulanmıştır.Kahraman olan kişi çeşitli şaklanbanlıklar yapar ama biz bu kurallı bozucağız.Çünkü Biz NEXSES'iz..! [Susar ve Cm punk'ın önünde diz çöker ve bekler]
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Punk Cebinden 3 Tane Bileklik Çıkarır Kollarına geçirir Bana daima sadık kalıcaksınız ! Bileklikleriniz ve T-shirtleriniz mutlaka olucak! Başkalarına ringi dar etmeye başlıyabiliriz [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
John Cena
Lakap : The Champ İs Here Mesaj Sayısı : 184 Rep Gücü : 262 Rep Puanı : 6 Nerden : New YORK Kayıt tarihi : 09/10/10
- CM Punk bende senin grubuna katılıcam.Ama senden bir isteğimde olucak.Bu grupta ikimiz yetkili olucaz.Eğer bunu kabul edersen senin takımına katılmaktan gurur duyarım.CM Punk.Yanıt bekliyorum...
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Benim gibi asil bir lider senin gibi en basitinden Sokaklarda büyümüş pislik bir P.Ç'i Neden yanında istesin ki Hemen burdan defol yoksa Benim güçlü ve Lider Grubum senin işini bitirecek Punk göz kırpar ardından Tüm NexSes Cenaya saldırıyor [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
John Cena
Lakap : The Champ İs Here Mesaj Sayısı : 184 Rep Gücü : 262 Rep Puanı : 6 Nerden : New YORK Kayıt tarihi : 09/10/10
Batista harikasın iyi benzettin iri adam *Bırak ve onu sırtıma koy* -Bağırarak Hemen Şimdi- [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Batista:Tabiki Efendim Cm Punk:Heath Justin boş durmayın sizde
Ve Sırtına koyarlar Go To Sleeep ! ! [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Justin Gabriel Moderatör
Mesaj Sayısı : 233 Rep Gücü : 275 Rep Puanı : 0 Nerden : Arkadan Kayıt tarihi : 09/02/11