Ultimate Wrestling Federation
Hoşgeldiniz... Forumumuzdan Daha İyi Yararlanmak İçin Lütfen Üye Olunuz...

The Deadman Return! Wwe1110

| WWE Ultimate |
Hoşgeldiniz... Forumumuzdan Daha İyi Yararlanmak İçin Lütfen Üye Olunuz...

The Deadman Return! Wwe1110

| WWE Ultimate |
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

1 Şubat 2010'dan Bu Güne...

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

The Deadman Return!

YazarMesaj
Save_US.Y2J
Booker
Booker
Save_US.Y2J

Uyarı Yok
Lakap : Y2J
Rep Gücü : 939
Rep Puanı : 2

The Deadman Return! Empty
MesajKonu: The Deadman Return!   The Deadman Return! EmptySalı Şub. 08, 2011 12:04 pm

Graveyard Seremhon duyuluyor.Undertaker apronda beliriyor.

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Ağır adımlarla ringe ilerliyor.

Ringe giriyor.Şapkasını çıkartıyor.

Taunt yapıyor.

Ardından konuşuyor.

The Deadman geri döndü.Azrail geri döndü.*Seyirciler tezavhuratlar* Ben burada yokken çok şey değişmiş! Bazı ahmakların kıçı havalanmış! Bana kafa tutuyorlar! Onların ruhunu cehennemi derinliklerine yollayacağım! Şimdi bana karşı çıkacak,laf atacak kim olacak ha? Söylesenize? Sırada ruhunu tabuta gömdürecek kim var? Bana saygısızlık edeni asla affetmem! Benim düşmanım kim olacak? Kimse! Korkun Deadman'dan korkun! Deadman bu camiadaki herkezin ruhunu cehennemin dibine gömecek.Bana saygısızlık yapan cezalandırılacak! Ben kıç sallamıyorum! O ahmak güreşçiler sallıyor! Onlar annelerinin kucağındayken ben burada bana saygısızlık yapanları tabuta tıkıyordum! Benim karşıma çıkacak güreşçilerin sonu çok kötü olur! Hadi gidin biraz idman yapın kemikleriniz güçlensin! Ve biraz Smackdown'dan bahsedelim! Bu Brandın kralıyım! World Heavyweight Champion olmayı en çok ben hakediyorum! Ve olacağımda! World Heavyweight Champion olunca güreşçiler benden özür dileyecek! Ayaklarıma kapanacaklar! Bana yalvaracaklar! Kral sensin diyecekler! Her zaman gülen ben olacağım! Şimdi azrailinize gelin! The Darkness Lord'a gelin! Hangi ahmak benim karşıma çıkıp bana saygısızlık yapmaya cürret ederse onun ruhunu tabuta gömüp Cehennemin derinliklerine yollayacağım!

The Deadman Return!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Deadman Inc.
» HHH Return Video
» The Undertaker RETURN !
» Edge İs Return
» Sexy Return