Graveyard Seremhon duyuluyor.Undertaker apronda beliriyor.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Ağır adımlarla ringe ilerliyor.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Ringe giriyor.Şapkasını çıkartıyor.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Taunt yapıyor.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Ardından konuşuyor.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]The Deadman geri döndü.Azrail geri döndü.*Seyirciler tezavhuratlar* Ben burada yokken çok şey değişmiş! Bazı ahmakların kıçı havalanmış! Bana kafa tutuyorlar! Onların ruhunu cehennemi derinliklerine yollayacağım! Şimdi bana karşı çıkacak,laf atacak kim olacak ha? Söylesenize? Sırada ruhunu tabuta gömdürecek kim var? Bana saygısızlık edeni asla affetmem! Benim düşmanım kim olacak? Kimse! Korkun Deadman'dan korkun! Deadman bu camiadaki herkezin ruhunu cehennemin dibine gömecek.Bana saygısızlık yapan cezalandırılacak! Ben kıç sallamıyorum! O ahmak güreşçiler sallıyor! Onlar annelerinin kucağındayken ben burada bana saygısızlık yapanları tabuta tıkıyordum! Benim karşıma çıkacak güreşçilerin sonu çok kötü olur! Hadi gidin biraz idman yapın kemikleriniz güçlensin! Ve biraz Smackdown'dan bahsedelim! Bu Brandın kralıyım! World Heavyweight Champion olmayı en çok ben hakediyorum! Ve olacağımda! World Heavyweight Champion olunca güreşçiler benden özür dileyecek! Ayaklarıma kapanacaklar! Bana yalvaracaklar! Kral sensin diyecekler! Her zaman gülen ben olacağım! Şimdi azrailinize gelin! The Darkness Lord'a gelin! Hangi ahmak benim karşıma çıkıp bana saygısızlık yapmaya cürret ederse onun ruhunu tabuta gömüp Cehennemin derinliklerine yollayacağım!