- Sakat Nexus üyesi ve WWE Superstarı Skip Sheffield 29 Yaşına girdi. Mutlu Yıllar Sheffield.
- Yarın Shawn Michaels ve Triple H Atlanta'da Wrestlemania tanıtımı için bulunacaklar. Shawn Michaels WWE'den emekli olmasına rağmen Atlanta'da bulunacak.
- Shawn açıklamasında . " Triple H ile beraber WM Tanıtımını yapacağını doğruladı. Wrestlemania Atlanta tanıtımını yapar mısın sorusuna Evet dediğini, ve WWE'ye her zaman yardımcı olabileceğini açıkladı.
- Ayrıca eski WWE Superstarı Shawn Michaels, gelecek hafta school RAW'da olamıyacağını açıkladı. Bazı haberler Shawn'ın orada olacağını söylüyordu. Ama belli olmaz.
- Wrestlemania 27 biletleri bu Cumartesi satışa sunulacak.
- Bu hafta NXT'de gelecek hafta 3. Elemenin gerçekleştirileceği açıklandı. Şuanda kalan NXT Rookiler'i Aksana, Kaitlyn, Naomi ve AJ Lee.
- Jerry Lawler'ın dizinde Ciddi bir sakatlık olduğu açıklandı. O yüzden Jerry Lawler bir süre WWE'de gözükmüyebilir.
_ Ayrıca Sheamus'ın bacağında ufak bir sakatlık var. Sheamus geçtiğimiz hafta TV'de topallıyordu. Şuanda Sheamus'ın durumu belli değil. Ciddi olmadığı düşünülüyor.
- Diğer yaralanan güreşcilerinde 3 , 4 aya kadar iyileşmesi bekleniyor. CM Punk Ocak ayına kadar kendini toparlayabilirmiş. Taker, için durum belli değil.
- Alberto Del Rio'nun özel ring spikeri Ricardo Rodriguez, WWE ile bir anlaşma imzaladı. Ve FCW'de eğitim görüyor.
- Eski WWE Superstarı Kurt Angle'a Facebook'ta WWE'ye geri dönecek misin ? Sorusuna " Ben Tna'i seviyorum, ancak herşey mümkün. " diye cevap verdi.