| Superstar'lar | |
|
+3The Future The Awesome One Goldust 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Goldust
Lakap : The Bizarre One Mesaj Sayısı : 300 Rep Gücü : 381 Rep Puanı : 1 Kayıt tarihi : 02/09/10
| Konu: Superstar'lar Perş. Kas. 11, 2010 9:02 pm | |
| Yeni Superstar'lar ekleyelim.
Alberto Del Rio Big Show Caylen Croft Chavo Guerrero Chris Masters Christian Cm Punk Cody Rhodes Curt Hawkins Daniel Brayn Darren Young David Hart Smith David Otunga Dolph Ziggler Drew Ncintyre Edge Evan Bourne Ezekiel Jackson Finlay Goldust Heath Slater Hornswoggle Husky Harris Jack Swagger Jey Uso Jimmy Uso Joey Mercury John Cena John Morrison JTG Justin Gabriel Kane Kaval Kofi Kingston Luke Gallows Mark Henry Michael McGillycutty Michael Tarver MVP Primo R-Truth Randy Orton Rey Mysterio Santino Marella Shad Sheamus Skip Sheffield Ted DiBiase The Great Khali The Miz Trent Barreta Triple H Tyler Reks Tyson Kid Undertaker Vance Archer Vladimir Kozlov Wade Barret William Regal Yoshi Tatsu Zack Ryder
Diğerleri: Brian Kendrick Carlito Chris Jericho Festus Goldberg JBL Jeff Hardy Matt Hardy Mike Knox Mr.Kennedy The Rock Shawn Michaels Shealton Benjamin Steve Austin Tommy Dreamer Umaga Tazz Suicide Homicide Hernandez Alex Shelley Hardcore Holly Abyss Brother Devon Brother Ray Robert Rode Samoa Joe Scott Steiner Socal Val Val Venis Charlie Haas Chris Sabin Christopher Daniels Eric Young Funaki James Storm Jamie Noble Matt Morgan Billy Kidman British Bulldog Doink The Clown Hacksaw Jim Duggan Jamie Noble Jim Neidhart Lance Storm Paul London Rikishi The Hurricane Ultimate Warrior Yokozuna ''Sick'' Nick Mondo The Sandman Ric Flair Petey Williams Ultimo Dragon
Divas: Alicia Fox Beth Phoenix Brie Bella Eve Gail Kim Jillian Maryse Melina Natalya Nikki Bella Tamina Kelly Kelly Layla MichelleMcCool Rosa Mendes Vikie Guerrero Bir de sadece menager olmak için bir grup koyabiliriz sunucular vb. dahil: Jerry Lawler Justin Roberts Michael Cole Mr.Mc.Mahon Ranjin Singh Tiffany Theodore Long Tony Chimel Todd Grisam Ricardo Rodriguez Paul Bearer Matt Striker
Sizce olsun mu?
| |
|
| |
The Awesome One
Mesaj Sayısı : 1022 Rep Gücü : 1122 Rep Puanı : 7 Kayıt tarihi : 07/07/10
| Konu: Geri: Superstar'lar Perş. Kas. 11, 2010 9:08 pm | |
| Alberto Del Rio,yeni NXT divaları filan eklenmeli bence.
Paul Bearer Matt Striker T.Long Vikie Guerrero vb. olunca nasıl feud yapacaksın? | |
|
| |
The Future
Lakap : Sexy Mesaj Sayısı : 908 Rep Gücü : 1006 Rep Puanı : 26 Nerden : Uzaydan Kayıt tarihi : 14/02/10 Yaş : 28
| Konu: Geri: Superstar'lar Perş. Kas. 11, 2010 9:11 pm | |
| Paul ile Taker'ı satabiliriz. Ayrıca Matt Striker güreşçiydi. | |
|
| |
Goldust
Lakap : The Bizarre One Mesaj Sayısı : 300 Rep Gücü : 381 Rep Puanı : 1 Kayıt tarihi : 02/09/10
| Konu: Geri: Superstar'lar Perş. Kas. 11, 2010 9:13 pm | |
| - The One demiş ki:
- Alberto Del Rio,yeni NXT divaları filan eklenmeli bence.
Paul Bearer Matt Striker T.Long Vikie Guerrero vb. olunca nasıl feud yapacaksın? Onlar feud yapmayacak.Dersleri çok olan ve sınavaları olan kişiler ya sakatlık yerine bir konu açarlar veya menager olurlar. Eğer onaylanırsa benim yazdığım kişiler komple wwe aluminiye geçebilirler.Ben herkesi yazdım.WWE sitesinden baktım.Orda olmayanları bu siteden baktım .Ölye ,öyle herkesi yazdım işte . | |
|
| |
The Punisher
Lakap : Deadman (Eightteen) Mesaj Sayısı : 761 Rep Gücü : 913 Rep Puanı : 7 Nerden : Okanlardan yani Mr.Awesome'den Kayıt tarihi : 30/10/10 Yaş : 26
| Konu: Geri: Superstar'lar Perş. Kas. 11, 2010 9:18 pm | |
| - Goldust demiş ki:
- The One demiş ki:
- Alberto Del Rio,yeni NXT divaları filan eklenmeli bence.
Paul Bearer Matt Striker T.Long Vikie Guerrero vb. olunca nasıl feud yapacaksın? Onlar feud yapmayacak.Dersleri çok olan ve sınavaları olan kişiler ya sakatlık yerine bir konu açarlar veya menager olurlar. Eğer onaylanırsa benim yazdığım kişiler komple wwe aluminiye geçebilirler.Ben herkesi yazdım.WWE sitesinden baktım.Orda olmayanları bu siteden baktım .Ölye ,öyle herkesi yazdım işte . Manager olurlarsa UWF için kâr. | |
|
| |
Goldust
| Konu: Geri: Superstar'lar Perş. Kas. 11, 2010 9:27 pm | |
| Bence bu aynı kadroyu wwe alumini'ye geçirelim. | |
|
| |
~ Lionheart Dany™
Lakap : Save_us.Y2J Mesaj Sayısı : 2902 Rep Gücü : 3468 Rep Puanı : 31 Nerden : Naapcaan ? Kayıt tarihi : 08/03/10 Yaş : 26
| Konu: Geri: Superstar'lar Cuma Kas. 12, 2010 1:26 pm | |
| Sadece MANAGER bölümünü geçirsek yeterli.Senin verdiğin listede ki ALUMNI'nin tıpı zaten bizim UWF ALUMNI'de var. | |
|
| |
The Punisher
Lakap : Deadman (Eightteen) Mesaj Sayısı : 761 Rep Gücü : 913 Rep Puanı : 7 Nerden : Okanlardan yani Mr.Awesome'den Kayıt tarihi : 30/10/10 Yaş : 26
| Konu: Geri: Superstar'lar Cuma Kas. 12, 2010 2:09 pm | |
| - ~ Lionheart Dany™ demiş ki:
- Sadece MANAGER bölümünü geçirsek yeterli.Senin verdiğin listede ki ALUMNI'nin tıpı zaten bizim UWF ALUMNI'de var.
Katılıyorum.Zaten diğerlerine gerek yok. | |
|
| |
Save_US.Y2J Booker
Lakap : Y2J Mesaj Sayısı : 712 Rep Gücü : 939 Rep Puanı : 2 Kayıt tarihi : 09/10/10
| Konu: Geri: Superstar'lar Cuma Kas. 12, 2010 4:21 pm | |
| Evet manager olarak ekliyelim. | |
|
| |
Goldust
| Konu: Geri: Superstar'lar Cuma Kas. 12, 2010 5:28 pm | |
| Bir kaç gün önce birisi Albero Del Rio olmak istemişti.Hiç kimseden cevap gelmedi.Alberto'yu koyalım.Bir de menagerlere Dink'i de ekleyelim.Dounk The Clown'un küçüğü . | |
|
| |
The Instant Classic Co-Admin
Mesaj Sayısı : 3472 Rep Gücü : 3357 Rep Puanı : 36 Kayıt tarihi : 12/02/10 Yaş : 26
| Konu: Geri: Superstar'lar Cuma Kas. 12, 2010 5:52 pm | |
| Manager olayı çok dandik. | |
|
| |
| Superstar'lar | |
|