Ultimate Wrestling Federation
Hoşgeldiniz... Forumumuzdan Daha İyi Yararlanmak İçin Lütfen Üye Olunuz...

Turkish Power Wrestling'in İmza Günü - Bursa Wwe1110

| WWE Ultimate |
Hoşgeldiniz... Forumumuzdan Daha İyi Yararlanmak İçin Lütfen Üye Olunuz...

Turkish Power Wrestling'in İmza Günü - Bursa Wwe1110

| WWE Ultimate |
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

1 Şubat 2010'dan Bu Güne...

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Turkish Power Wrestling'in İmza Günü - Bursa

+4
The Rated R
Raziel
The Awesome One
The Charismatic Enigma
8 posters
YazarMesaj
The Charismatic Enigma

The Charismatic Enigma

1. Uyarı
Lakap : By Excalibur
Rep Gücü : 664
Rep Puanı : 3

Turkish Power Wrestling'in İmza Günü - Bursa Empty
MesajKonu: Turkish Power Wrestling'in İmza Günü - Bursa   Turkish Power Wrestling'in İmza Günü - Bursa EmptyPtsi Ekim 25, 2010 6:54 am

Bilgehan Demir Bursa'da büyük heyecana sebep oldu. Bursaspor'un Ankaragücü maçı ile hemen hemen aynı saatte yapılan ve aynı gün Fenerbahçe - Galatasaray maçının da bulumasına rağmen yine maşeri bir kalabalık imza gününde hazır bulundu.
Bursa'da eski santral garajın bulunduğu meydanda binlerce kişi imza masasının çevres...inde kurulan bariyerlerin etrafında büyük bir kalabalık oluştururlarken uzun süren bir beklemenin ardından Bilgehan Demir ile buluştular. 7'den 70'e çoluk çocuk anne baba yaşlı ihtiyar imza gününde imza alabimek için büyük bir çaba gösterdiler.
WWE dergileri dağıtıldı, Play Station'da Smackdown ve Raw oyunları oynandı yarışmalarda şampiyonlar belirlendi.
Turkish Power Wrestlig TPW üyelerinden Bursalı Big Boy ve The Turkish Rock da büyük kalabalığı selamladı.
Ayrıca Kobra ve Camoka lakapları ile bilinen TPW güreşçisi izleyenleri büyüledi.
İZDİHAM ORGANİZASYONU YARIDA BIRAKTIRDI
Bilgehan Demir, hayranları ile yaptığı sohbetin henüz 10. dakikasında bariyerleri aşan minik seyircilerin resmen izdihamına uğradı. Kent Meydanında yeterli güvenlik olmamasından yararlananlar birden bire baryerlerin aralarından gösteri alanına sıvışıp alanı doldurdu. Turkish Power Güreşçilerinin yapacağı muhteşem şov güvenlik sebebi ile iptal edilirken seyirciler bir anda WWE dergilerine yöneldi ve dergi alabilmek için adeta savaş verdi.
İMZA GÜNÜNDE İMZA VERİLEMEDİ
Bilgehan Demir imza verme aşamasına geldiğinde bir anda ortalık karıştı ve bariyerler yerle bir oldu. Sonrasında imza verme işlemi de gerçekleşemedi. Bu sebeple acil olarak alandan ayrılan TPW üyeleri ve Bilgehan Demir soluğu yönetim katında aldılar. Özellikle çocuklar koşarak yönetim katına geldiler orada da uzun süre imza için beklediler. Bilgehan Demir VE TPW üyeleri imza için bekleyenlere kısıtlı sayıda imza verebildi.
Bursa basını da alanda imza gününde hazır bekliyordu. Onlar da böylesine bir olay karşısında adeta şaşkına döndü. Güvenlik zaafına dikkat çeken Bursa yerel basını şovun yarıda kalmasına üzülenlerdendi.
Alanda kurulan ve sabah saatlerinden itibaren ücretsiz hizmet veren Play Station makinalrının başından uzun süre ayrılamayan çocuklar bu heyecana da ortak oldular.
Smackdown T-Shirtler'i de alanda Amerikan Güreşi severler için standa satışa sunuldu. Gerçekten de çok renkli ve süper geçmesi beklenen ve başladığı anda tezahüratlarla inleyen alanda güvenlik zaafı olaya gölge düşüren tek olaydı.

Resimler

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Not:Alıntıdır.
The Awesome One

The Awesome One

Uyarı Yok
Rep Gücü : 1122
Rep Puanı : 7

MesajKonu: Geri: Turkish Power Wrestling'in İmza Günü - Bursa   Turkish Power Wrestling'in İmza Günü - Bursa EmptyPtsi Ekim 25, 2010 12:53 pm

Bursa'yamı gelmişler.Very Happy Valla gitseydim şişe filan atardım Bilgehan'ın kafaya.
Raziel

Uyarı Yok
Lakap : Raziel
Rep Gücü : 2595
Rep Puanı : 17

MesajKonu: Geri: Turkish Power Wrestling'in İmza Günü - Bursa   Turkish Power Wrestling'in İmza Günü - Bursa EmptyPtsi Ekim 25, 2010 2:22 pm

The One demiş ki:
Bursa'yamı gelmişler.Very Happy Valla gitseydim şişe filan atardım Bilgehan'ın kafaya.

Aynen..

Bilgehan abi hiçbir zaman seni izlemiyoruz ve Smackdown Haraketlerini deniyoruz.

derdim. Smile
http://wwe-rpg.ultimaterpg.org
The Rated R
Moderatör
Moderatör
The Rated R

Uyarı Yok
Lakap : The Rated R
Rep Gücü : 2038
Rep Puanı : 10

MesajKonu: Geri: Turkish Power Wrestling'in İmza Günü - Bursa   Turkish Power Wrestling'in İmza Günü - Bursa EmptyPtsi Ekim 25, 2010 3:06 pm

Vay bea.Ne kadar fox çocuğu var. Shocked
~ Lionheart Dany™

~ Lionheart Dany™

Uyarı Yok
Lakap : Save_us.Y2J
Rep Gücü : 3468
Rep Puanı : 31

MesajKonu: Geri: Turkish Power Wrestling'in İmza Günü - Bursa   Turkish Power Wrestling'in İmza Günü - Bursa EmptyPtsi Ekim 25, 2010 3:31 pm

Oranın %50'si Jeff taunt'u yapıyor. silent
Raziel

Uyarı Yok
Lakap : Raziel
Rep Gücü : 2595
Rep Puanı : 17

MesajKonu: Geri: Turkish Power Wrestling'in İmza Günü - Bursa   Turkish Power Wrestling'in İmza Günü - Bursa EmptyPtsi Ekim 25, 2010 3:42 pm

Aaaa kent meydanındalar, keşke gitseydim genellikle arkadaşlarla gitiğimiz yer.. Rolling Eyes
http://wwe-rpg.ultimaterpg.org
Ban Of Captain

Ban Of Captain

Uyarı Yok
Rep Gücü : 1686
Rep Puanı : 12

MesajKonu: Geri: Turkish Power Wrestling'in İmza Günü - Bursa   Turkish Power Wrestling'in İmza Günü - Bursa EmptyPtsi Ekim 25, 2010 3:49 pm

Güzel manzara. Razz
The Great One

The Great One

Uyarı Yok
Rep Gücü : 145
Rep Puanı : 0

MesajKonu: Geri: Turkish Power Wrestling'in İmza Günü - Bursa   Turkish Power Wrestling'in İmza Günü - Bursa EmptyPtsi Ekim 25, 2010 3:54 pm

TPW güzel uygulama belki ama gimmickleri berbat.Ayrıca ben orda olsaydım You suck Jeff! diye pankart açardım ve kesin kavga ederdim ordan biriyle. Smile
The Charismatic Enigma

The Charismatic Enigma

1. Uyarı
Lakap : By Excalibur
Rep Gücü : 664
Rep Puanı : 3

MesajKonu: Geri: Turkish Power Wrestling'in İmza Günü - Bursa   Turkish Power Wrestling'in İmza Günü - Bursa EmptySalı Ekim 26, 2010 7:02 am

The Texas Rattlesnake demiş ki:
TPW güzel uygulama belki ama gimmickleri berbat.Ayrıca ben orda olsaydım You suck Jeff! diye pankart açardım ve kesin kavga ederdim ordan biriyle. Smile

Oradaki çocukların yarısı jeffci kavga çıkarsaydın kafanı kırarlardı seni fatmagüle çevirirlerdi
º° Straight Edge Saviorº°
Co-Admin
Co-Admin
º° Straight Edge Saviorº°

Uyarı Yok
Lakap : ѕтяαιgнт є∂qє
Rep Gücü : 2304
Rep Puanı : 22

MesajKonu: Geri: Turkish Power Wrestling'in İmza Günü - Bursa   Turkish Power Wrestling'in İmza Günü - Bursa EmptySalı Ekim 26, 2010 12:34 pm

The Charismatic Enigma demiş ki:

Oradaki çocukların yarısı jeffci kavga çıkarsaydın kafanı kırarlardı seni fatmagüle çevirirlerdi
Rahat ol Punkçu kardeşlerimizde vardır orda;)
http://wwe-rpg.ultimaterpg.org/
The Great One

The Great One

Uyarı Yok
Rep Gücü : 145
Rep Puanı : 0

MesajKonu: Geri: Turkish Power Wrestling'in İmza Günü - Bursa   Turkish Power Wrestling'in İmza Günü - Bursa EmptySalı Ekim 26, 2010 1:31 pm

º° Straight Edge Saviorº° demiş ki:

Evet,ayrıca bebelerden dayak yiyecek değilim Wink.
The Rated R
Moderatör
Moderatör
The Rated R

Uyarı Yok
Lakap : The Rated R
Rep Gücü : 2038
Rep Puanı : 10

MesajKonu: Geri: Turkish Power Wrestling'in İmza Günü - Bursa   Turkish Power Wrestling'in İmza Günü - Bursa EmptySalı Ekim 26, 2010 4:00 pm

º° Straight Edge Saviorº° demiş ki:

Evet,ayrıca bebelerden dayak yiyecek değilim Wink.

PUNK Rulz Wink Jeffci bebelerden dayak yiyeceğime,küçük çocuktan dayak yerim daha iyi. Very Happy

Turkish Power Wrestling'in İmza Günü - Bursa
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Turkish Power
» Turkısh Power Wrestling Başarılı Olurmu
» Turkish Power Wrestling'den Yeni Güreşçi Alımı
» Turkish Power Wrestling [amerikan güreşi artık türkiyedede olacak]
» Turkish Dexter - Dahsin