| Turkish Power Wrestling'in İmza Günü - Bursa | |
|
+4The Rated R Raziel The Awesome One The Charismatic Enigma 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
The Charismatic Enigma
Lakap : By Excalibur Mesaj Sayısı : 507 Rep Gücü : 664 Rep Puanı : 3 Nerden : Malatya Kayıt tarihi : 08/07/10 Yaş : 29
| Konu: Turkish Power Wrestling'in İmza Günü - Bursa Ptsi Ekim 25, 2010 6:54 am | |
| Bilgehan Demir Bursa'da büyük heyecana sebep oldu. Bursaspor'un Ankaragücü maçı ile hemen hemen aynı saatte yapılan ve aynı gün Fenerbahçe - Galatasaray maçının da bulumasına rağmen yine maşeri bir kalabalık imza gününde hazır bulundu. Bursa'da eski santral garajın bulunduğu meydanda binlerce kişi imza masasının çevres...inde kurulan bariyerlerin etrafında büyük bir kalabalık oluştururlarken uzun süren bir beklemenin ardından Bilgehan Demir ile buluştular. 7'den 70'e çoluk çocuk anne baba yaşlı ihtiyar imza gününde imza alabimek için büyük bir çaba gösterdiler. WWE dergileri dağıtıldı, Play Station'da Smackdown ve Raw oyunları oynandı yarışmalarda şampiyonlar belirlendi. Turkish Power Wrestlig TPW üyelerinden Bursalı Big Boy ve The Turkish Rock da büyük kalabalığı selamladı. Ayrıca Kobra ve Camoka lakapları ile bilinen TPW güreşçisi izleyenleri büyüledi. İZDİHAM ORGANİZASYONU YARIDA BIRAKTIRDI Bilgehan Demir, hayranları ile yaptığı sohbetin henüz 10. dakikasında bariyerleri aşan minik seyircilerin resmen izdihamına uğradı. Kent Meydanında yeterli güvenlik olmamasından yararlananlar birden bire baryerlerin aralarından gösteri alanına sıvışıp alanı doldurdu. Turkish Power Güreşçilerinin yapacağı muhteşem şov güvenlik sebebi ile iptal edilirken seyirciler bir anda WWE dergilerine yöneldi ve dergi alabilmek için adeta savaş verdi. İMZA GÜNÜNDE İMZA VERİLEMEDİ Bilgehan Demir imza verme aşamasına geldiğinde bir anda ortalık karıştı ve bariyerler yerle bir oldu. Sonrasında imza verme işlemi de gerçekleşemedi. Bu sebeple acil olarak alandan ayrılan TPW üyeleri ve Bilgehan Demir soluğu yönetim katında aldılar. Özellikle çocuklar koşarak yönetim katına geldiler orada da uzun süre imza için beklediler. Bilgehan Demir VE TPW üyeleri imza için bekleyenlere kısıtlı sayıda imza verebildi. Bursa basını da alanda imza gününde hazır bekliyordu. Onlar da böylesine bir olay karşısında adeta şaşkına döndü. Güvenlik zaafına dikkat çeken Bursa yerel basını şovun yarıda kalmasına üzülenlerdendi. Alanda kurulan ve sabah saatlerinden itibaren ücretsiz hizmet veren Play Station makinalrının başından uzun süre ayrılamayan çocuklar bu heyecana da ortak oldular. Smackdown T-Shirtler'i de alanda Amerikan Güreşi severler için standa satışa sunuldu. Gerçekten de çok renkli ve süper geçmesi beklenen ve başladığı anda tezahüratlarla inleyen alanda güvenlik zaafı olaya gölge düşüren tek olaydı. Resimler [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Not:Alıntıdır. | |
|
| |
The Awesome One
Mesaj Sayısı : 1022 Rep Gücü : 1122 Rep Puanı : 7 Kayıt tarihi : 07/07/10
| Konu: Geri: Turkish Power Wrestling'in İmza Günü - Bursa Ptsi Ekim 25, 2010 12:53 pm | |
| Bursa'yamı gelmişler. Valla gitseydim şişe filan atardım Bilgehan'ın kafaya. | |
|
| |
Raziel
Lakap : Raziel Mesaj Sayısı : 2147 Rep Gücü : 2595 Rep Puanı : 17 Nerden : Nereye (: Kayıt tarihi : 13/07/10 Yaş : 26
| Konu: Geri: Turkish Power Wrestling'in İmza Günü - Bursa Ptsi Ekim 25, 2010 2:22 pm | |
| - The One demiş ki:
- Bursa'yamı gelmişler. Valla gitseydim şişe filan atardım Bilgehan'ın kafaya.
Aynen.. Bilgehan abi hiçbir zaman seni izlemiyoruz ve Smackdown Haraketlerini deniyoruz.derdim. | |
|
| |
The Rated R Moderatör
Lakap : The Rated R Mesaj Sayısı : 1695 Rep Gücü : 2038 Rep Puanı : 10 Nerden : geldin ? Mertcanlardan. Kayıt tarihi : 03/08/10 Yaş : 27
| Konu: Geri: Turkish Power Wrestling'in İmza Günü - Bursa Ptsi Ekim 25, 2010 3:06 pm | |
| Vay bea.Ne kadar fox çocuğu var. | |
|
| |
~ Lionheart Dany™
Lakap : Save_us.Y2J Mesaj Sayısı : 2902 Rep Gücü : 3468 Rep Puanı : 31 Nerden : Naapcaan ? Kayıt tarihi : 08/03/10 Yaş : 26
| Konu: Geri: Turkish Power Wrestling'in İmza Günü - Bursa Ptsi Ekim 25, 2010 3:31 pm | |
| Oranın %50'si Jeff taunt'u yapıyor. | |
|
| |
Raziel
Lakap : Raziel Mesaj Sayısı : 2147 Rep Gücü : 2595 Rep Puanı : 17 Nerden : Nereye (: Kayıt tarihi : 13/07/10 Yaş : 26
| Konu: Geri: Turkish Power Wrestling'in İmza Günü - Bursa Ptsi Ekim 25, 2010 3:42 pm | |
| Aaaa kent meydanındalar, keşke gitseydim genellikle arkadaşlarla gitiğimiz yer.. | |
|
| |
Ban Of Captain
Mesaj Sayısı : 1492 Rep Gücü : 1686 Rep Puanı : 12 Kayıt tarihi : 09/08/10 Yaş : 29
| Konu: Geri: Turkish Power Wrestling'in İmza Günü - Bursa Ptsi Ekim 25, 2010 3:49 pm | |
| Güzel manzara. | |
|
| |
The Great One
Mesaj Sayısı : 74 Rep Gücü : 145 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 20/10/10
| Konu: Geri: Turkish Power Wrestling'in İmza Günü - Bursa Ptsi Ekim 25, 2010 3:54 pm | |
| TPW güzel uygulama belki ama gimmickleri berbat.Ayrıca ben orda olsaydım You suck Jeff! diye pankart açardım ve kesin kavga ederdim ordan biriyle. | |
|
| |
The Charismatic Enigma
Lakap : By Excalibur Mesaj Sayısı : 507 Rep Gücü : 664 Rep Puanı : 3 Nerden : Malatya Kayıt tarihi : 08/07/10 Yaş : 29
| Konu: Geri: Turkish Power Wrestling'in İmza Günü - Bursa Salı Ekim 26, 2010 7:02 am | |
| - The Texas Rattlesnake demiş ki:
- TPW güzel uygulama belki ama gimmickleri berbat.Ayrıca ben orda olsaydım You suck Jeff! diye pankart açardım ve kesin kavga ederdim ordan biriyle.
Oradaki çocukların yarısı jeffci kavga çıkarsaydın kafanı kırarlardı seni fatmagüle çevirirlerdi | |
|
| |
º° Straight Edge Saviorº° Co-Admin
Lakap : ѕтяαιgнт є∂qє Mesaj Sayısı : 2201 Rep Gücü : 2304 Rep Puanı : 22 Nerden : Çayamı Gelecen? Kayıt tarihi : 03/02/10
| Konu: Geri: Turkish Power Wrestling'in İmza Günü - Bursa Salı Ekim 26, 2010 12:34 pm | |
| - The Charismatic Enigma demiş ki:
- The Texas Rattlesnake demiş ki:
- TPW güzel uygulama belki ama gimmickleri berbat.Ayrıca ben orda olsaydım You suck Jeff! diye pankart açardım ve kesin kavga ederdim ordan biriyle.
Oradaki çocukların yarısı jeffci kavga çıkarsaydın kafanı kırarlardı seni fatmagüle çevirirlerdi Rahat ol Punkçu kardeşlerimizde vardır orda;) | |
|
| |
The Great One
Mesaj Sayısı : 74 Rep Gücü : 145 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 20/10/10
| Konu: Geri: Turkish Power Wrestling'in İmza Günü - Bursa Salı Ekim 26, 2010 1:31 pm | |
| - º° Straight Edge Saviorº° demiş ki:
- The Charismatic Enigma demiş ki:
- The Texas Rattlesnake demiş ki:
Oradaki çocukların yarısı jeffci kavga çıkarsaydın kafanı kırarlardı seni fatmagüle çevirirlerdi Rahat ol Punkçu kardeşlerimizde vardır orda;) Evet,ayrıca bebelerden dayak yiyecek değilim . | |
|
| |
The Rated R Moderatör
Lakap : The Rated R Mesaj Sayısı : 1695 Rep Gücü : 2038 Rep Puanı : 10 Nerden : geldin ? Mertcanlardan. Kayıt tarihi : 03/08/10 Yaş : 27
| Konu: Geri: Turkish Power Wrestling'in İmza Günü - Bursa Salı Ekim 26, 2010 4:00 pm | |
| | |
|
| |
| Turkish Power Wrestling'in İmza Günü - Bursa | |
|