| WM da bu seneki belli olmuş en güzel maç hanGisi | |
|
+8Nicholas Theodore The Viper The Future LeeRooy Captain Cactus Jack The Instant Classic Kofii Kingston 12 posters |
|
WM da bu seneki belli olmuş en güzel maç hanGisi | UNDERTAKER VS SHAWN MİCHEALS | | 70% | [ 16 ] | CHRİS JERİCHO VS EDGE (WORLD HEAVYWEİGHT CHAMPİONSHİP) | | 9% | [ 2 ] | BATİSTA VS JOHN CENA (WWE CHAMPİONSHİP) | | 21% | [ 5 ] |
| Toplam Oylar : 23 | | |
|
Yazar | Mesaj |
---|
LeeRooy
Lakap : Heart Breaker Kid Mesaj Sayısı : 178 Rep Gücü : 184 Rep Puanı : 4 Nerden : Çanakkale Kayıt tarihi : 07/03/10 Yaş : 29
| Konu: Geri: WM da bu seneki belli olmuş en güzel maç hanGisi Ptsi Mart 29, 2010 7:19 pm | |
| HBK Gidioooooooooo olamaz taker bırakmış maçı yapmak istemiom demiş ama hbk arkasından vurmuş. Sonra taker sinirlenip dövmüş off... | |
|
| |
The Future
Lakap : Sexy Mesaj Sayısı : 908 Rep Gücü : 1006 Rep Puanı : 26 Nerden : Uzaydan Kayıt tarihi : 14/02/10 Yaş : 28
| Konu: Geri: WM da bu seneki belli olmuş en güzel maç hanGisi Ptsi Mart 29, 2010 7:30 pm | |
| - LeeRooy demiş ki:
- HBK Gidioooooooooo olamaz taker bırakmış maçı yapmak istemiom demiş ama hbk arkasından vurmuş.
Sonra taker sinirlenip dövmüş off... Arkasından vurmadı taker taunt yaptı tombstone yapacaktı vazgeçti yapmakdan,sonra shawn kalktı tokat attı taker'a sonra taker tombstone gömdü 1-2-3 tuş 18-0 [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
The Instant Classic Co-Admin
Mesaj Sayısı : 3472 Rep Gücü : 3357 Rep Puanı : 36 Kayıt tarihi : 12/02/10 Yaş : 26
| Konu: Geri: WM da bu seneki belli olmuş en güzel maç hanGisi Ptsi Mart 29, 2010 7:36 pm | |
| Undertaker bıktrdı yeter ya izlemeyeceğim şu mereti! | |
|
| |
LeeRooy
Lakap : Heart Breaker Kid Mesaj Sayısı : 178 Rep Gücü : 184 Rep Puanı : 4 Nerden : Çanakkale Kayıt tarihi : 07/03/10 Yaş : 29
| Konu: Geri: WM da bu seneki belli olmuş en güzel maç hanGisi Ptsi Mart 29, 2010 7:37 pm | |
| - Y2J demiş ki:
- LeeRooy demiş ki:
- HBK Gidioooooooooo olamaz taker bırakmış maçı yapmak istemiom demiş ama hbk arkasından vurmuş.
Sonra taker sinirlenip dövmüş off... Arkasından vurmadı taker taunt yaptı tombstone yapacaktı vazgeçti yapmakdan,sonra shawn kalktı tokat attı taker'a sonra taker tombstone gömdü 1-2-3 tuş 18-0 [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Hern neyse işte tam izleyemedim goruntu bozuk. | |
|
| |
R-Truth*
Lakap : Mr. What's Up Mesaj Sayısı : 332 Rep Gücü : 285 Rep Puanı : 5 Nerden : Mysterious ViLLaqe ! Kayıt tarihi : 13/03/10 Yaş : 30
| Konu: Geri: WM da bu seneki belli olmuş en güzel maç hanGisi Ptsi Mart 29, 2010 9:21 pm | |
| Canlı Olarak İzledim ...Gayet Güzel Bi Maçtı 3 Sweet 3 Tombstone + 1 Last Ride ... Hbk Dövdü Diorum Fazla Olarak .. Ama Yinede Eşit Bi Maçtı ... Hbk 'nın Röpartajını Okudum ... '' Ben Ne Zaman Ailemle Olmazk İStersem O Zaman Olurum '' Demiş .. Emekli Olacağınız Acıklamıstır .. Undertaker HBK'nın Gitmesini İstemiyordu Bu Yüzden En son Kalkmasını bekledi bişi ypmıcaktı ama HBK Kasındı ve Underin Boğaz Kesme Hareketini Yapıpı Tokat Attı Under Sinirden Kızardı ve Hayatımda Görmediğim Bi Tombstone Yaptı ... Hbk Giderken Bütün Her Yer HBK sesleri ile inledi hbk gayet sakin gülerek seyircilerle tokalaşarak cıktı | |
|
| |
LeeRooy
| Konu: Geri: WM da bu seneki belli olmuş en güzel maç hanGisi Ptsi Mart 29, 2010 9:45 pm | |
| - R-Truth* demiş ki:
- Canlı Olarak İzledim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]...Gayet Güzel Bi Maçtı 3 Sweet [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 3 Tombstone + 1 Last Ride [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]... Hbk Dövdü Diorum Fazla Olarak .. Ama Yinede Eşit Bi Maçtı ... Hbk 'nın Röpartajını Okudum ... '' Ben Ne Zaman Ailemle Olmazk İStersem O Zaman Olurum '' Demiş .. Emekli Olacağınız Acıklamıstır .. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Undertaker HBK'nın Gitmesini İstemiyordu Bu Yüzden En son Kalkmasını bekledi bişi ypmıcaktı ama HBK Kasındı [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ve Underin Boğaz Kesme Hareketini Yapıpı Tokat Attı Under Sinirden Kızardı ve Hayatımda Görmediğim Bi Tombstone Yaptı [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ... Hbk Giderken Bütün Her Yer HBK sesleri ile inledi hbk gayet sakin gülerek seyircilerle tokalaşarak cıktı [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Bilgi için teşekkürler yahu facede izliorum video donuor bide bulanık ya off | |
|
| |
тнє ∂αяк ѕανισυя Moderatör
Lakap : The Rated One Mesaj Sayısı : 769 Rep Gücü : 730 Rep Puanı : 9 Nerden : WrestleMania 26 Kayıt tarihi : 03/02/10 Yaş : 29
| Konu: Geri: WM da bu seneki belli olmuş en güzel maç hanGisi Salı Mart 30, 2010 1:49 pm | |
| HBK'ya çok üzüldüm Emekli olcakmış Ne kadar sevmesemde onun kariyerini çok iyi bilirim Yaşadığı bütün o olayları kim nasıl unutsun | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 3472 Rep Gücü : 3357 Rep Puanı : 36 Kayıt tarihi : 12/02/10 Yaş : 26
| |
| |
тнє ∂αяк ѕανισυя Moderatör
Lakap : The Rated One Mesaj Sayısı : 769 Rep Gücü : 730 Rep Puanı : 9 Nerden : WrestleMania 26 Kayıt tarihi : 03/02/10 Yaş : 29
| Konu: Geri: WM da bu seneki belli olmuş en güzel maç hanGisi Salı Mart 30, 2010 2:12 pm | |
| | |
|
| |
R-Truth*
Lakap : Mr. What's Up Mesaj Sayısı : 332 Rep Gücü : 285 Rep Puanı : 5 Nerden : Mysterious ViLLaqe ! Kayıt tarihi : 13/03/10 Yaş : 30
| |
| |
| |
| |
Nicholas Theodore
Mesaj Sayısı : 1634 Rep Gücü : 1847 Rep Puanı : 26 Nerden : Kastamonu/Taşköprü Kayıt tarihi : 03/02/10 Yaş : 29
| Konu: Geri: WM da bu seneki belli olmuş en güzel maç hanGisi Salı Mart 30, 2010 6:26 pm | |
| | |
|
| |
Kane_53
Mesaj Sayısı : 44 Rep Gücü : 45 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 15/03/10
| Konu: Geri: WM da bu seneki belli olmuş en güzel maç hanGisi Salı Mart 30, 2010 8:22 pm | |
| sende Jeff Gibi Gitme Heart Breaker Kid | |
|
| |
_Michelle McCool_
Mesaj Sayısı : 91 Rep Gücü : 94 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 04/04/10
| Konu: Geri: WM da bu seneki belli olmuş en güzel maç hanGisi Ptsi Nis. 05, 2010 7:09 pm | |
| | |
|
| |
| WM da bu seneki belli olmuş en güzel maç hanGisi | |
|