NOC’ın tüm maçlarını bir değerlendirelim. 6. da belli olduğuna göre rahat yazabiliriz sanırım. Kimin ne kadar kemer alma şansı var bunu değerlendireceğim. Umarım beğenirsiniz
John Cena: Fazlasıyla uzak dursun kemerden acelesi yok elbet alır bu onun maçı değil zaten yaratılan feudlarda onun için değil sanırım bekleyebilir. Bu maç Cena’nın maçı değil tabi son 3te olacaktır orası kesin…
Randy Orton: Haftalık şovlardaki performansı belli zaten. Ben Randy hayranıyım bunu biliyorsunuz ama nedense bana Randy kemer alamayacak gibi geliyor. Umarım yanılırım. Kemer alıp heel turn yapabilir harika olur
Bkz: A.J Styles
Chris Jericho: Asıl kapalı kutu bu. Gidecek mi kalacak mı? Tam bir muamma. Gitmemesi için kemer alması lazım. Alır mı almaz mı? Bu kadar çok soru sormamalıyım Jericho konusunu sanırım NOC gecesinden önce öğrenemeyeceğiz
Edge: SmackDown’a gidecek söylentileri var. Ben şans vermiyorum. Başta elenecekler arasında görüyorum. Edge şuan başarılı olmasa da SmackDown’a gönderilirse başarılı olacaktır. Edge hayranları bence bu maça çok ümit bağlamasın.
Sheamus: Çoğu kişi kemerini korur diyor. Yani eğer WWE Triple H ve Sheamus arasında çok süper bir feud planlamıyorsa ki HHH’in sağlık durumu da çok önemli Sheamus’un kemeri elinde tutması çok gereksiz olur. Tutma şansı var NOC gecesi belli olacak.
Wade Barrett: Direk ME yapmak Nexus’ı dağıtmak veya güçlendirmek için bir fırsat. Şansı var mı? Edge’den daha fazla var bence. Alması iyi olabilir hatta bana göre alacak kişi ama maça Nexus karışır mı? Sanmıyorum bence güzelim maç berbat olur.
Cash-in: Miz yaptı yapacak diyoruz ama NOC da sadece gövde gösterisi olabilir. Kemeri kazananın karşına gelir konuşur konuşur. Şuanda cash-in ihtimaline %50 %50 diyebiliriz bence.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Daniel Bryan vs The Miz: Fazla konuşmaya gerek yok herkesin düşüncesi aynı Bryan bu maçı alacak gibi…
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Tag Team kemerleri: Hart Dynasty herkesi sıkmıştır. Rakipleri o akşam belli olacakmış. Kemeri kaybedeceğine kesin gözüyle bakabiliriz.Rakipler daha önemli. S.E.S olamaz Joey sakat. Morrison&R-Truth inşallah olmaz Morrison R-Truth ile görmekten tiksiniyorum. Drew Cody ihtimali var son SD şovunda takım maçıda yaptılar. Veya Nexus’ın herhangi 2 üyesi. Sheffield olsa kesin o diyebilirdim ama şimdi Kalan üyelerden hepsi olabilir. Ama olursa Justin kesin olacak gibi.
Kofi vs Dolph: İşkence maçım Dolph kemerini korur gibi feud umarım burada biter başka bir şey demiyorum
Big Show vs C.M Punk: Punk kazanacak gibi. Big Show bu maçta sakatlanabilir veya Gallows yardım eder daha sonrasında Punk’a saldırabilir. Bana göre her türlü Punk alacak saçma feud çoğu kişiye göre zaten umarım bu da burada biter.
Alberto vs Christian: Kesin değil ama olursa Alberto alır push alıyor nasıl olsa…
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Melina vs LayCool Lumberjill match: Yani genel görüş aynı. Benim gibi bir Melina hayranı için de farklı olamaz. Meli 2 kemeride taşıyacaktır. Zaten lumberjill maç ve nerdeyse hepsi face (en azından LayCool'a karşı) umarım melina gecenin galibi olur:)
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Kane vs Undertaker No Holds Barred Match : Birçok kişi Kane kemerini koruyacak diyor. Bence de öyle olacak. Ama Undertaker busefer bukadar ezilmez. Son SD şovunda zaten chokeslam ve tombstone da yediğini düşünürsek… Mesela ben senaryo yapayım. Kane kemerini korur ama Undertaker güçlerini geri alır maç sonu Kane’e bir chokeslam yapabilir sabırsızlıkla beklediğim maç bu…
Alıntı.