Daniel Bryanielson
Lakap : The Anımal Mesaj Sayısı : 477 Rep Gücü : 639 Rep Puanı : 5 Nerden : İzmir Kayıt tarihi : 09/03/10
| Konu: Kafamızdaki Sorular Cuma Eyl. 17, 2010 9:35 pm | |
| -Night Of Champions:[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]WWE’nin beklide son dönemlerdeki en önemli PPV’su Night Of Champions, bu sene ayrı bir önem kazandı. Daha oturmuş senaryolardan doğmuş rekabetleri izleyeceğiz. 2 gün sonra gerçekten heyecanlı bir Pazar akşamı bizi bekliyor. Tabi, WWE’nin ortaya koyacağı iş önemli bu noktada. İyi bir iş çıkarabilirler yada fiyasko ile sonuçlanabilir. Kane ve Taker’ın yapacağı maç gecenin en önemli maçı diyebiliriz ki bana göre 6- Pack Challange’dan daha önemli. Kane ile Taker arasında son defa söylüyorum ki bu sefer alışılmışın dışında bir rekabet var. Kane her zamanın aksine bu kez üstün tarafta bulunuyor. Tabi ki Taker’ı ezmeyelim. Ancak her şey apaçık ortada. Belkide bir daha böyle bir Kane göremiyeceğiz. WWE’nin bu yaz dönemi içinde yarattığı en güzel senaryolardan biri diyebilirim. 6- Pack Challange’da kuşkusuz zevkli olacaktır. 6 tane RAW’ın en önemli yıldızları karşı karşıya gelecekler. Ben Wade Barrett’ı destekliyeceğim. Nexus gibi güçlü bir Stable’ı olduğundan daha güçlü yapabilecek en önemli şey, liderlerinin belinde bir ana kemer olmasıdır. Sheamus’ta koruyabilir tabi ki, Sheamus zaten çoktan kendine yeni bir era açtı. Ancak yakında sıkacaktır, sonuçta bu kemeri HHH’nin hala gerçekleşmeyen dönüşü için almıştı. IC kemeri için hepimizi uyutan bir feud var karşımızda, 10. sefer maç yapacak Kofi ile Ziggler. U.S kemeri maçı heyecanlı geçmeyecek değil. Daniel Bryan’ı döndürüp uzun zamandır rakibi olan ve eski Pro’su Miz ile rekabete sokmak WWE’nin yaptığı olumlu hamlelerden biriydi. Burada çıkaracakları güzel bir maçla bunun meyvesini de alacaklardır. Hart Dynasty’nin rakipleri o akşam belli olacak. Ancak Hart’ların artık kemeri kaybetmesi gerektiğini düşünüyorum. Unification maçıda zevkli olcaktır, Melina’nın o kemerleri hak ettiğini düşünüyorum. Melina Undisputed Divas Champion olmalı ki, Layla ile Michelle arasında da güzel bir feud alevlenebilir. -Matt Hardy Gidiyor Mu?:[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Geçen günlerde Smackdown, İngiltere’de bir tur düzenledi. İngiltere’deki hayranları eğlendirmek amacıyla güzel bir şov yapıldı. Tabi, buraya kadar her şey normaldi. Ancak arkasından internet sitelerine bir haber düştü. Matt Hardy evine gönderildi. Araştırdık baktık, Matt Hardy dinlenmesi için evine gönderilmiş. Buraya kadar da bir anormallik yoktu ancak ardından Matt bu söylentileri yalanladı ve bir video yayınladı. İngiltere’de olduğunu kanıtlayan bir video. Burada olay birazcık daha karmaşıklaştı. Arkasından, Matt bugün Twitter’da, Hardy Boyz’u tekrar görebilirmiyiz sorusuna ‘’%100’’ yanıtını verdi. Tabi burada kafalar iyice karıştı. Matt ile WWE’nin arası mı bozuldu? Matt TNA’e mi gidiyor? Matt, WWE’ye yıllardır hizmet veren bir isim hemde bunu hakkıyla yapıyor. Ancak sorunları var. Matt’in kilo sorunu kısa bir süreç içinde büyüdü. Matt biranda şişti. Bizde pek anlam veremedik buna ancak Matt bunu telafi etmek için çok çalıştı ancak, genede sonuç nötr. Matt bu kadar çalıştıktan sonra eline bir şey geçmeyince doğal olarak sinirleri gerilmiş olmalı. Hem zaten Matt şuanda ME seviyesinden çok uzakta, haftalık şovlarda bile bazen kendine zor yer bulduğunu düşünüyorum. WWE’de bu normal karşılanmalı aslında, zaten yaşı da gelmiş bir oyuncu. Ancak düşündüğüm gibi sinirleri bozuksa, arada bir problem yaratmış olabilir. Matt’in aklında bu düşünce muhakkak vardır. Kardeşi Jeff ve yakın dostu Moore TNA’deyken neden oraya gitmeyeyim diye .. Matt belkide bunu kafasından geçiriyor, ancak WWE güreşçi kaybetmek istemiyor sonuçta, kolay kolay izin vermezler. Gelecek günlerde bu olay bir sonuca bağlanacak, göreceğiz .. - Michael Cole for President ! :[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Michael Cole aslında basit bir spiker gibi görünüyor. Tabi, haftalarca orada tutup, 2-3 maç başımızı şişiren birinden başka ne bekliyebiliriz ki. Ama durum sandığım(ız)dan farklı. Cole geçmişte, Jerry Lawler, Joey Styles, Tazz ve JBL ile partner olup SD ve RAW şovlarında görev almış bir spiker. Ancak bu sene WWE, Cole’a farklı bir şekilde ilgi göstermeye başladı. İlgi derken Cole’u maçlara çıkarmaktan bahsetmiyorum yada ana kemer şansı vermekten. Cole, kimsenin sevmediği nadir insanlardan biri WWE’de. Zaten yıllardır heel bir spiker olarak takılıyordu ancak bu sene bu olay farklı bir boyut kazandı. Cole şuanda organizasyonun önemli isimleri arasında yer alıyor. Cole’u Daniel Bryan’a takmış biri olarak biliyoruz. Cole NXT’deyken Daniel Bryan’ı eleştirdiği için birçok tartışmaya girmişti. Sonuç olarak hala Bryan’a derin bir nefret besliyor. Bundan dolayıda onun en büyük düşmanı olan The Miz’e karşı iyi bir desteği var. WWE yaz başından beri ‘’ Gizli GM’’ senaryosunu ortaya koydu. Michael Cole’da yaz başından beri GM’den gelen mesajları bize aktarıyor ‘’ I Quote’’ diyerek. Şimdi size çılgın ama iyi düşünüldümü mantıklı olabilecek fikrimi açıklıyorum. Michael Cole RAW’ın yeni GM’dir. Bu bir spoiler yada kesin bir bilgi değil. Sadece benim düşüncem. WWE’nin Gizli GM konusunda ilk başta kararsız kaldığı için yeni bir GM bulamadığını ancak sonuçta Michael Cole’da karar kıldıklarını düşünüyorum. Peki, Michael Cole GM olursa ne olur? Hemen olmaz demeyin, diyenlere .. Mike Adamle’yi hatırlatayım. ECW spikerliğindeyken RAW GM’i olmuştu. Michael Cole fikrini ortaya atmamdaki destek aldığım neden geçen RAW’da olabilir biraz. Jericho GM’in konuşmasını bölünce Cole hemen cevap verdi tabi mesajla ama şüpheci bir durumdu. ‘’ Chris sakın bir daha konuşmamı bölme’’. RAW’ın yeni GM’i Cole olursa çok güzel olacağını düşünüyorum. Heel bir GM’e ihtiyaç var. Umarım tahminim tutar çünkü RAW’a senaryo yönünden büyük bir zenginlik katacak bir hamle olur. HHH artık Executive:[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Triple H’i hepimiz aylardır merakla bekliyoruz. Extreme Rules’ta Sheamus onu göndermişti. WWE film çekimleri bittikten sonra HHH’yi döndürüp, Sheamus ile kemer rekabetine sokmayı planlıyordu. Ancak HHH’nin ameliyat olması gerekti ve HHH olduğundan daha kötü bir duruma düştü böylece HHH’nin dönüş planları da suya düşmüş oldu. HHH, hala dönecek durumda.Yani onu tekrar göreceğiz elbet zaten yıllardır alıştığımız süperstarlar Batista ve HBK gidince büyük bir boşluğa düştü çoğumuz. HHH’de bunların arasına katılırsa büyük bir yıkım olur. Geçenlerde bir haber yayıldı. Evet, WWE HHH’ye ofis açtı. Bu şu demek oluyor, HHH’nin yöneticilik masası hazır. Evet, HHH dönecek ama ne kadar sürecek artık. Güreş kariyerinin yavaş yavaş bitme noktasına geldiğini anlıyoruz. Bıraktıktan sonra ne mi olacak, işte orada. Masası duruyor. Onun başına geçecektir. McMahon ailesinin yeni varisi Paul Levesque. Ancak umarım bu olabildiğince geç olur, HHH’nin kariyerinin bittiği anı izleyebileceğimi sanmıyorum bile. - Saturday Night’s Main Event: [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Şimdi tabi nerden aklına esti, diyeceksiniz. Kafamdan geçti bu. WWE, Perşembe günleri Superstars şovunu düzenliyor. Bu şova genellikle, normal haftalık şovlar RAW ve SD’da yer alamayan güreşçiler kendini göstermek için katılıyor. WWE bu şovu canlı yayınlamıyor. Maçlar SD ve RAW şovlarından önce çekiliyor. Zaten canlı bir şov değil, reyting hele hiç getirmiyor. Nereye bağlayacaksın diyeceksiniz şuna bağlıyacağım. WWE’nin zaten pek gelir getirmediği bir şov yerine bahsettiğim, Saturday Night’s Main Event’ı geri getirse olmaz mı diye düşündüm. Saturday Night’s Main Event nedir peki? Bu şov, PPV’lardan önce yapılırdı. O PPV’ya çıkacak isimler tıpkı haftalık şovlarda birbirlerine yaptıkları gibi mesaj vermeye çalışırlardı. Ek olarak, beer contest gibi yarışmalarda olurdu. Bazılarınıza saçma gelecek ama Superstars gibi zevksiz, heyecansız ve gelir getirmeyen bir şov yerine WWE bu mantığı yürütse nasıl olur diye düşünüyorum .. Hem bununla da kısıtlı değil, WWE’nin daha geri getirmesi gereken çok şey var. Cruserweight kemeri gibi. Ondan güzel rekabetler çıkıyor, bu adam niye hakkını almıyor tantanalarını da duymuyorduk. Alıntı!!
En son Animal Batista tarafından Cuma Eyl. 17, 2010 9:42 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
Ban Of Captain
Mesaj Sayısı : 1492 Rep Gücü : 1686 Rep Puanı : 12 Kayıt tarihi : 09/08/10 Yaş : 29
| Konu: Geri: Kafamızdaki Sorular Cuma Eyl. 17, 2010 9:40 pm | |
| Teşekkürler . Süper Haber Sen mi Hazırladın ? | |
|
Daniel Bryanielson
Lakap : The Anımal Mesaj Sayısı : 477 Rep Gücü : 639 Rep Puanı : 5 Nerden : İzmir Kayıt tarihi : 09/03/10
| Konu: Geri: Kafamızdaki Sorular Cuma Eyl. 17, 2010 9:41 pm | |
| WWE sitesinde buldum pardon alıntı yazmayı unutmuşum | |
|
Ban Of Captain
Mesaj Sayısı : 1492 Rep Gücü : 1686 Rep Puanı : 12 Kayıt tarihi : 09/08/10 Yaş : 29
| Konu: Geri: Kafamızdaki Sorular Cuma Eyl. 17, 2010 9:42 pm | |
| Ama bir iki edit yapmışsın heralde . | |
|
Daniel Bryanielson
| Konu: Geri: Kafamızdaki Sorular Cuma Eyl. 17, 2010 9:43 pm | |
| Evet | |
|
The Rated R Moderatör
Lakap : The Rated R Mesaj Sayısı : 1695 Rep Gücü : 2038 Rep Puanı : 10 Nerden : geldin ? Mertcanlardan. Kayıt tarihi : 03/08/10 Yaş : 27
| Konu: Geri: Kafamızdaki Sorular Cuma Eyl. 17, 2010 11:23 pm | |
| Çok Güzel Yazmışsın Lan Ali | |
|
~ Lionheart Dany™
Lakap : Save_us.Y2J Mesaj Sayısı : 2902 Rep Gücü : 3468 Rep Puanı : 31 Nerden : Naapcaan ? Kayıt tarihi : 08/03/10 Yaş : 26
| Konu: Geri: Kafamızdaki Sorular C.tesi Eyl. 18, 2010 7:06 am | |
| Michaels Cole for President'i okudum hakkaten GM, Michael Cole olabilir. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|