| He is Back! | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
~ Lionheart Dany™
Lakap : Save_us.Y2J Mesaj Sayısı : 2902 Rep Gücü : 3468 Rep Puanı : 31 Nerden : Naapcaan ? Kayıt tarihi : 08/03/10 Yaş : 26
| Konu: He is Back! Perş. Ağus. 19, 2010 4:36 pm | |
| Break the Walls Down çalıyor ve ringe Chris Jericho geliyor. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.](Mikrafon alır ve konuşmaya başlar)
- I am the best ,I am the best,I am the world's best anlıyormusunuz ben en iyiyisiyim Raw'da bulunmam ve Raw'un rosterini ezecek olmam benim için bir keyif olucaktır.Burayı özlemişim.Burda ezmem gereken çok ezikler var bunun yanında kendini bir şey sanıp bir şey yapamayan çok kişi var.Şimdi sizler bana her ne kadar hakaret etseniz beni ne deli ediyor nede kendimi küçük düşürüyorum.Aksine rakiplerimi öldüresim geliyor.Raw'a sizin sevginizi,hayranlığınızı,üstünlüğümü göstermeye geldiğimi düşünmeyin.Buraya yeni kariyerden başlamaya,sizin lanet olası hayranlarınızı yok etmeye geldim.Ben RAW'ın gerçek yüzüyüm.Raw is Jericho. (Yeni stil promo kesişim artık) | |
|
| |
Kurt Angle
Mesaj Sayısı : 1645 Rep Gücü : 1582 Rep Puanı : 15 Kayıt tarihi : 12/02/10
| Konu: Geri: He is Back! Perş. Ağus. 19, 2010 4:49 pm | |
| Kurt Angle gold medal le geliyor artık face olmuştur (Ben başdan beri face ama bazı bokerlar hell olduğumu düşünüyor:) Mikrofonu eline alır. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Kemerini göstererek sen raw ın kralımı olucaksın sen gitte bilgisayar şifreni çözmeye çalış kendi koyduğun şifreyi unutan beğinsiz sen raw kralı filan değilsin raw kralı varsa oda enim seni ezik (Uzun zamandır feud yapmıyordum. ) | |
|
| |
Raziel
Lakap : Raziel Mesaj Sayısı : 2147 Rep Gücü : 2595 Rep Puanı : 17 Nerden : Nereye (: Kayıt tarihi : 13/07/10 Yaş : 26
| Konu: Geri: He is Back! Perş. Ağus. 19, 2010 4:55 pm | |
| İ Walk Alone Şarkısı İle "The Animal" Batista Gelir Ringe Doğru İlerler ve Ringe Girer. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Tauntlarını Yapar.. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Ve Mikrofonu Eline Alarak Konuşmaya Başlar.. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]- Bak Dostum! Raw'ın Gerçek Yüzü ve Kralı Jericho'dur Sen İse Aşşağılık Moruksun Dostum! Hiçbir Zamanda Yükselmiceksin [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
~ Lionheart Dany™
Lakap : Save_us.Y2J Mesaj Sayısı : 2902 Rep Gücü : 3468 Rep Puanı : 31 Nerden : Naapcaan ? Kayıt tarihi : 08/03/10 Yaş : 26
| Konu: Geri: He is Back! Perş. Ağus. 19, 2010 5:04 pm | |
| -Sen bizim Kurt'umuzada var uuu'lamaya başlamış.Batista hayvanda olsa benim RAW'ın yüzü olduğumu biliyor dostum.Batista şaka yapıyorum dostum yanlış anlama.2002'yi hepimiz hatırlıyoruz değil mi ? Rated R Barber'ide biliyoruz değil mi?Senin saçını nasıl kesmişti dostum hatırlıyor musun o günden beri sen keltoş moruk insanlardan birisin. | |
|
| |
Raziel
Lakap : Raziel Mesaj Sayısı : 2147 Rep Gücü : 2595 Rep Puanı : 17 Nerden : Nereye (: Kayıt tarihi : 13/07/10 Yaş : 26
| Konu: Geri: He is Back! Perş. Ağus. 19, 2010 5:05 pm | |
| Batista Kahkahalar Atar. (: | |
|
| |
Kurt Angle
| Konu: Geri: He is Back! Cuma Ağus. 20, 2010 4:14 pm | |
| Sen sen kendini ne zannediyorsun senin saçın varda ne olmuş saçın olmasada iyiydi palyaço saç tasarım yerlerine mi gidiyordun ?Cevap ver der. tamam jerichop konuşucakken ağızına eroupean uppercut vurur jericho ağzını tutar
Kurt Angle Kapa çeneni ben bir efsaneyim ben wcw efsanesiyim ben wwf efsanesiyim ben wwe ve tna efsanesiyim ben dünyanın gördüğü en iyi efsaneyim diyerek bir eropean uppercut vurur jericho ringten aşağı uçar batistanın karnına tekmeler atar sonra bir olimypic slam yapar. Aşağı iner ve jericho ya angle lock bağlar jericho acılar içerisinde kıvranır girşin oraya gider Raw ın kralı benimder ve bekler. | |
|
| |
The Rock Hero
Lakap : Behlül XD Mesaj Sayısı : 2363 Rep Gücü : 2379 Rep Puanı : 23 Nerden : Tampa,Florida Kayıt tarihi : 16/05/10 Yaş : 28
| Konu: Geri: He is Back! Cuma Ağus. 20, 2010 4:24 pm | |
| O sırda bi anda edge belirir Batistaya Spear yapar [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Ardından 3 kere arka arkaya Sandalyeyle kafasına geçirir. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Sonra kahkalar atarak oradan uzaklaşır. | |
|
| |
Kurt Angle
| Konu: Geri: He is Back! Cuma Ağus. 20, 2010 4:27 pm | |
| Kurt Angle bunları görünce her zaman dayak yersiniz sizi gidi ezikler der ve odasına gider. | |
|
| |
Raziel
| Konu: Geri: He is Back! Cuma Ağus. 20, 2010 5:52 pm | |
| Batista Yerde Sürünerek :
- Elbet Hepiniz Benim Dayağımı Tatıcaksınız ve Göreceksiniz ki Kral Herzaman Ben Olucam ! | |
|
| |
~ Lionheart Dany™
| Konu: Geri: He is Back! Cuma Ağus. 20, 2010 10:25 pm | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]-Kurt dövüldükten sonra birde bize laf mı atıyorsun dostum çok komiksin hemen buradan git! | |
|
| |
Kurt Angle
| Konu: Geri: He is Back! C.tesi Ağus. 21, 2010 3:58 pm | |
| - Save_us.Y2J demiş ki:
- [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
-Kurt dövüldükten sonra birde bize laf mı atıyorsun dostum çok komiksin hemen buradan git! Ne dövülmesai ben çoktan gittim olum | |
|
| |
| He is Back! | |
|