Arkadaşlar ben yazdım.Bi git senin sölediklerin tutmuyor vesaire derseniz Wrestlemania'da olacak 3 maçı 2 PPV öncesinden tahmin etmiştim.Summerslam'dede tahminlerimin hepsi tuttu.
WWE Championship : Sheamus (c) vs. Randy Orton
Gene klasik bir maç olacak fakat bu sefer haftalık şovlarda Sheamus yener PPV'dede Orton kemeri alır ardından Miz gelip Cash-İn yapar.. Öbürkü PPV'de Orton rövanş hakkını kullanır haftalık şovlarda ezer ezer PPV'de gene Miz kazanır.. Ve Cena birden kemere (gene) adaylığını koyar ardından Miz - Cena WWE'Ship feudu başlar..
WHC Championship : Kane (c) vs. The Undertaker
Biliyorsunuzki Summerslam'de Taker dönüş yaptı fakat dönmesi fazla hazimet oldu Kane Tombstone yaptı.. Kane NoC'dada yener gibime geliyor.Taker Kane feudu biraz devam eder ardından Taker alır kemeri ve Rey - Taker feudu başlar.Taker kemerini korur ve bizde derizki : WWE SUCKS !
US Championship : The Miz (c) vs. Daniel Bryan
NXT'de Usta ile Çaylak şu anda feudda olacaklar.Şu anda demiyelimde çok yakında feudda olurlar.NoC'da bu maç belki olmayabilir Bryan yükseğe oynayabilir ama bu maç bekleniyor.Miz kemeri kaybederse daha iyi olur.Hem WWE hem US ona fazla gelir.
IC Championship : Dolph Ziggler (c) vs. Kofi Kingston
Summerslam'de oldu bu maç.Rövanş hakkını kullandı Kofi Kingston.Kaybetti.Kofi SmackDown ! Şovlarının birinde "Nexus sayesinde yenildim ve benim bir rövanş hakkım var" diye birşey diyebilir.Bu yüzden bu maçta beklenen maçların arasında.
Unified Tag Team Championship : Hart Dynasty (c) vs. The Usos
Dynast kemeri tam Nisan'dan beri koruyor.Bizde sıkılmaya başladık çünkü 4 aydan beri kemerin sahibi değişmedi.Usos'un kemeri almasından yana değilim Dynasty'de kalsa daha iyi olur bence fakat Usos kemeri alır.
Revenge Match : Chris Jericho vs. Edge
Haftalık şovlarda bu iki isim birlikteli gözükselerde SmackDown !'dayken düşman olduylarda WWE onları Raw'da takım yapmazlar.Yani bu kemer maçıda görülecek maçlardan biri.Büyük bir ihtimalle Jericho yener ve Face olur.. Ama bence heelsiz Jericho tuzsuz çorbaya benzer.
Bayağı uğraştım arkadaşlar.Spoiler vesaire kullanmadım kafamdan spoiler yarata yarata bunları yaptım..