Ultimate Wrestling Federation
Hoşgeldiniz... Forumumuzdan Daha İyi Yararlanmak İçin Lütfen Üye Olunuz...

NoC Planlanan Match'lar Wwe1110

| WWE Ultimate |
Hoşgeldiniz... Forumumuzdan Daha İyi Yararlanmak İçin Lütfen Üye Olunuz...

NoC Planlanan Match'lar Wwe1110

| WWE Ultimate |
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

1 Şubat 2010'dan Bu Güne...

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

NoC Planlanan Match'lar

4 posters
YazarMesaj
Rey Mysteri

Rey Mysteri

Uyarı Yok
Rep Gücü : 782
Rep Puanı : 5

NoC Planlanan Match'lar Empty
MesajKonu: NoC Planlanan Match'lar   NoC Planlanan Match'lar EmptySalı Ağus. 17, 2010 11:16 am

Arkadaşlar ben yazdım.Bi git senin sölediklerin tutmuyor vesaire derseniz Wrestlemania'da olacak 3 maçı 2 PPV öncesinden tahmin etmiştim.Summerslam'dede tahminlerimin hepsi tuttu.

Like a Star @ heaven WWE Championship : Sheamus (c) vs. Randy Orton Like a Star @ heaven

Gene klasik bir maç olacak fakat bu sefer haftalık şovlarda Sheamus yener PPV'dede Orton kemeri alır ardından Miz gelip Cash-İn yapar.. Öbürkü PPV'de Orton rövanş hakkını kullanır haftalık şovlarda ezer ezer PPV'de gene Miz kazanır.. Ve Cena birden kemere (gene) adaylığını koyar ardından Miz - Cena WWE'Ship feudu başlar..

Like a Star @ heaven WHC Championship : Kane (c) vs. The Undertaker Like a Star @ heaven

Biliyorsunuzki Summerslam'de Taker dönüş yaptı fakat dönmesi fazla hazimet oldu Kane Tombstone yaptı.. Kane NoC'dada yener gibime geliyor.Taker Kane feudu biraz devam eder ardından Taker alır kemeri ve Rey - Taker feudu başlar.Taker kemerini korur ve bizde derizki : WWE SUCKS ! Very Happy

Like a Star @ heaven US Championship : The Miz (c) vs. Daniel Bryan Like a Star @ heaven

NXT'de Usta ile Çaylak şu anda feudda olacaklar.Şu anda demiyelimde çok yakında feudda olurlar.NoC'da bu maç belki olmayabilir Bryan yükseğe oynayabilir ama bu maç bekleniyor.Miz kemeri kaybederse daha iyi olur.Hem WWE hem US ona fazla gelir.

Like a Star @ heaven IC Championship : Dolph Ziggler (c) vs. Kofi Kingston Like a Star @ heaven

Summerslam'de oldu bu maç.Rövanş hakkını kullandı Kofi Kingston.Kaybetti.Kofi SmackDown ! Şovlarının birinde "Nexus sayesinde yenildim ve benim bir rövanş hakkım var" diye birşey diyebilir.Bu yüzden bu maçta beklenen maçların arasında.

Like a Star @ heaven Unified Tag Team Championship : Hart Dynasty (c) vs. The Usos Like a Star @ heaven

Dynast kemeri tam Nisan'dan beri koruyor.Bizde sıkılmaya başladık çünkü 4 aydan beri kemerin sahibi değişmedi.Usos'un kemeri almasından yana değilim Dynasty'de kalsa daha iyi olur bence fakat Usos kemeri alır.

Like a Star @ heaven Revenge Match : Chris Jericho vs. Edge Like a Star @ heaven

Haftalık şovlarda bu iki isim birlikteli gözükselerde SmackDown !'dayken düşman olduylarda WWE onları Raw'da takım yapmazlar.Yani bu kemer maçıda görülecek maçlardan biri.Büyük bir ihtimalle Jericho yener ve Face olur.. Ama bence heelsiz Jericho tuzsuz çorbaya benzer.

(Revenge Match ; İntikam Maçı)

Bayağı uğraştım arkadaşlar.Spoiler vesaire kullanmadım kafamdan spoiler yarata yarata bunları yaptım..
TheRock

TheRock

Uyarı Yok
Lakap : If You Smeell
Rep Gücü : 750
Rep Puanı : 6

MesajKonu: Geri: NoC Planlanan Match'lar   NoC Planlanan Match'lar EmptySalı Ağus. 17, 2010 11:22 am

Smackdowndaki bir takıma vermeliler Kemeri Curt ve Vance olabilir
Rey Mysteri

Rey Mysteri

Uyarı Yok

MesajKonu: Geri: NoC Planlanan Match'lar   NoC Planlanan Match'lar EmptySalı Ağus. 17, 2010 11:26 am

Bencede Smackdown a gelirse hoş olur fakat planlanan maçlar bu.Bookerlerede Sucks.
The Rated R
Moderatör
Moderatör
The Rated R

Uyarı Yok
Lakap : The Rated R
Rep Gücü : 2038
Rep Puanı : 10

MesajKonu: Geri: NoC Planlanan Match'lar   NoC Planlanan Match'lar EmptySalı Ağus. 17, 2010 6:08 pm

Muhteşem Maçlar Olucak.Özellikle Like a Star @ heaven The Undertaker vs Kane Like a Star @ heaven
The Viper
Admin
Admin
The Viper

Uyarı Yok
Lakap : The Legend Killer
Rep Gücü : 1987
Rep Puanı : 71

MesajKonu: Geri: NoC Planlanan Match'lar   NoC Planlanan Match'lar EmptySalı Ağus. 17, 2010 9:37 pm

Söylediğin maçların çoğu SS'daki aynı maçlar. WWE böyle maçlar yapıcağını sanmıyorum (yapmaz demiyorum, yapabilir). F4W gibi iğrenç bir PPV olur.
http://wwe-rpg.ultimaterpg.org
Rey Mysteri

Rey Mysteri

Uyarı Yok

MesajKonu: Geri: NoC Planlanan Match'lar   NoC Planlanan Match'lar EmptySalı Ağus. 17, 2010 10:15 pm

SS'deki aynı maçlar çünkü beklenen maçlar.
TheRock

TheRock

Uyarı Yok
Lakap : If You Smeell
Rep Gücü : 750
Rep Puanı : 6

MesajKonu: Geri: NoC Planlanan Match'lar   NoC Planlanan Match'lar EmptySalı Ağus. 17, 2010 11:01 pm

Orton Sheamusla teke tek karşılaşamaz artık çünkü Yeni GM'nin koyduğu kurala göre Orton, Sheamus kemeri kaybedene kadar kemer maçı yapamayacak ne yazık ki.
The Rated R
Moderatör
Moderatör
The Rated R

Uyarı Yok

MesajKonu: Geri: NoC Planlanan Match'lar   NoC Planlanan Match'lar EmptyÇarş. Ağus. 18, 2010 11:06 am

Orton Sheamus Maçı Olmaz Ama Sheamus vs Triple H Olur Wink Çünkü SS'de Return Yapmadı NoC'da Yapabilir. Wink Hak Veren Var Mı ?
Rey Mysteri

Rey Mysteri

Uyarı Yok

MesajKonu: Geri: NoC Planlanan Match'lar   NoC Planlanan Match'lar EmptyÇarş. Ağus. 18, 2010 11:08 am

Yahu arkadaşlar ne hatam varmış herşeyi eleştiriyorsunuz.
The Rated R
Moderatör
Moderatör
The Rated R

Uyarı Yok

MesajKonu: Geri: NoC Planlanan Match'lar   NoC Planlanan Match'lar EmptyÇarş. Ağus. 18, 2010 11:16 am

Bu Arada Jericho vs Edge Maçı Olmaz Adamlar Dost Gibi ve Şuan Düşman Değiller Wink

NoC Planlanan Match'lar
1 sayfadaki 1 sayfası