| Anlatalım | |
|
+7The Instant Classic adasdad Raziel The Viper The Mexican Aristocrat The Rock Hero The Lord of Darknes 11 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
The Lord of Darknes Moderatör
Lakap : The Phenom Mesaj Sayısı : 516 Rep Gücü : 594 Rep Puanı : -6 Nerden : Houston,Texas Kayıt tarihi : 01/05/10
| Konu: Anlatalım C.tesi Ağus. 14, 2010 12:33 am | |
| Arkadaşlar çoğu kişi WWE'nin gerçek olmadığını biliyor.Fakat ayrıntılarıyla bilmiyor.Bende sizi bilgilendirmek amacıyla bir yazı yazmak istiyorum.TAMAMEN KENDİM YAZDIM
Önce gelelim maçlar kimin tarafından planlanır ?
Maçlar Booker denilen görevliler tarafından planlanır.Kimin kazanacağını güreşçiler planlama çalışmalarına geldiklerinde öğrenir.Yani Şirket ve Bookerlar kimin kazanacağını bilir.
Güreşçiler ne kadar maaş alır ?
Bu bir sırdır fakat basına sızan yönleriyle çok değişken rakamlar alırlar.
Tamamiyle herşey senaryomudur ?
Hepsi değil.Bazı maçlarda güreşçilere kimin kazanacağı söylenir.Güreşçiler ona göre doğaçlama tarzı güreşirler.
Kan gerçekmidir ?
Kan gerçektir fakat.Yöntem sahtedir.Genelde kanatılan yer spiker masasının yanı ve seyircilerin görmeyeceği biryerdir.Bunu güreşçi jilet ile yapar.
CZW Gerçekmidir ?
KESİNLİKLE AMA KESİNLİKLE GERÇEK DEĞİLDİR SADECE HARDCORE ÖĞESİ ABARTILI BİR FEDERASYONDUR.
Brand GM'lerinin WWE'deki rolü nedir ?
Brand GM'leri sadece oyunculuk yaparlar.Oynatacakları maçlar Yönetimden karar ile gelir.
WWE Ne kadar kazanır ?
Buna kesin bir cevap veremeyiz.Astronomik rakamlar kazandığı ortada.
WWE En Eski Güreş Kuruluşumudur ?
Hayır En Eskisi Meksikadaki Lucha Libre Federasyonlarının İlki Olan 1933'te kurulmuş Consejo Mundial de Lucha Libredir.
619 Hareketini Rey Mysterio'mu bulmuştur ?
619 Hareketini Japonyalı bir güreşçi olan Tiger Mask buldu.Ve Meksika yöresinin güreşlerinde popüler hale getirdi.619'un orjinal adı Tiger Feint Kick'tir
Shooting Star Press hareketinin mucidi kimdir ?
Shooting Star Press hareketinin mucidi MMA'dada güreşmiş olan.Ve hala güreşte aktif bulunan Jushin Thunder Liger'dır ve J.T.L'ın bulduğu daha bir çok hareket vardır.
Dünyanın En Büyük Güreş Ülkesi Hangisidir ?
1.Amerika 2.Japonya 3.Meksika Bu Değişmez Bir Sıralamadır
| |
|
| |
The Rock Hero
Lakap : Behlül XD Mesaj Sayısı : 2363 Rep Gücü : 2379 Rep Puanı : 23 Nerden : Tampa,Florida Kayıt tarihi : 16/05/10 Yaş : 28
| Konu: Geri: Anlatalım C.tesi Ağus. 14, 2010 1:18 am | |
| çok güzel bilgiler vermişsin bilmediğim pek çok şey öğrendim ellerine sağlık... | |
|
| |
The Mexican Aristocrat
Mesaj Sayısı : 945 Rep Gücü : 1028 Rep Puanı : 10 Kayıt tarihi : 03/02/10 Yaş : 27
| Konu: Geri: Anlatalım C.tesi Ağus. 14, 2010 1:23 am | |
| Bence 2. Meksika.Japonların yetenekli güreşçilerinden bir Kota İbushi var gerisi fısss.Lucha Libre ise çok keyifli ve Meksikalılar bence çok yetenekli. | |
|
| |
Lakap : The Phenom Mesaj Sayısı : 516 Rep Gücü : 594 Rep Puanı : -6 Nerden : Houston,Texas Kayıt tarihi : 01/05/10
| Konu: Geri: Anlatalım C.tesi Ağus. 14, 2010 1:25 am | |
| Jushin'i çok hafife almayalım | |
|
| |
The Viper Admin
Lakap : The Legend Killer Mesaj Sayısı : 1597 Rep Gücü : 1987 Rep Puanı : 71 Nerden : Monday Night RAW ;) Kayıt tarihi : 01/02/10 Yaş : 30
| |
| |
Raziel
Lakap : Raziel Mesaj Sayısı : 2147 Rep Gücü : 2595 Rep Puanı : 17 Nerden : Nereye (: Kayıt tarihi : 13/07/10 Yaş : 26
| Konu: Geri: Anlatalım C.tesi Ağus. 14, 2010 9:33 am | |
| - The Lord of Darkness demiş ki:
- Kan gerçekmidir ?
Kan gerçektir fakat.Yöntem sahtedir.Genelde kanatılan yer spiker masasının yanı ve seyircilerin görmeyeceği biryerdir.Bunu güreşçi jilet ile yapar.
Evet Yav, Bi ara Gördüm Hakem Jericho'ya Jilet Veriyordu Çaktırmadan.. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
adasdad
Lakap : The Captain Charisma Mesaj Sayısı : 467 Rep Gücü : 463 Rep Puanı : -1 Nerden : Adana Kayıt tarihi : 11/04/10 Yaş : 29
| Konu: Geri: Anlatalım C.tesi Ağus. 14, 2010 10:05 am | |
| - The Animal demiş ki:
- The Lord of Darkness demiş ki:
- Kan gerçekmidir ?
Evet Yav, Bi ara Gördüm Hakem Jericho'ya Jilet Veriyordu Çaktırmadan.. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] wrestlerde güreşin arka planını anlatıyodu değilmi | |
|
| |
The Instant Classic Co-Admin
Mesaj Sayısı : 3472 Rep Gücü : 3357 Rep Puanı : 36 Kayıt tarihi : 12/02/10 Yaş : 26
| Konu: Geri: Anlatalım C.tesi Ağus. 14, 2010 10:27 am | |
| The Wrestler'da da gösteriyor evet. | |
|
| |
~ Lionheart Dany™
Lakap : Save_us.Y2J Mesaj Sayısı : 2902 Rep Gücü : 3468 Rep Puanı : 31 Nerden : Naapcaan ? Kayıt tarihi : 08/03/10 Yaş : 26
| Konu: Geri: Anlatalım C.tesi Ağus. 14, 2010 10:53 am | |
| Ama Jilet'le keserse iz falan kalmaz mı ya [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
adasdad
Lakap : The Captain Charisma Mesaj Sayısı : 467 Rep Gücü : 463 Rep Puanı : -1 Nerden : Adana Kayıt tarihi : 11/04/10 Yaş : 29
| Konu: Geri: Anlatalım C.tesi Ağus. 14, 2010 10:58 am | |
| ansanın alnında hiç damar olmadığından dolayı | |
|
| |
The Instant Classic Co-Admin
Mesaj Sayısı : 3472 Rep Gücü : 3357 Rep Puanı : 36 Kayıt tarihi : 12/02/10 Yaş : 26
| Konu: Geri: Anlatalım C.tesi Ağus. 14, 2010 11:04 am | |
| - Ƭɧє Ʀąтєđ Ʀ demiş ki:
- Ama Jilet'le keserse iz falan kalmaz mı ya [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Hafif çiziyor lan. Sonra pansuman filan yapıp siliyorlar. | |
|
| |
Kurt Angle
Mesaj Sayısı : 1645 Rep Gücü : 1582 Rep Puanı : 15 Kayıt tarihi : 12/02/10
| Konu: Geri: Anlatalım C.tesi Ağus. 14, 2010 2:12 pm | |
| Eskiden ketçap torbası gibi birşeyle yapıyorlardı özellikle hbk bunu çok fazla kaçırıyordu yüzü gözü kıpkırmızı oluyordu | |
|
| |
| Konu: Geri: Anlatalım C.tesi Ağus. 14, 2010 3:26 pm | |
| İz kalmaz.
KURT ANGLE:NE SAÇMALIYORSUN ? KETÇAP FALAN DEĞİLDİ | |
|
| |
Kurt Angle
Mesaj Sayısı : 1645 Rep Gücü : 1582 Rep Puanı : 15 Kayıt tarihi : 12/02/10
| Konu: Geri: Anlatalım C.tesi Ağus. 14, 2010 3:28 pm | |
| Ketçap dedim bir paketin içinde kırmızı bir poşet var hakem bazen eski zamanlarda çaktırmadsan güreşçilere veriyordu ketçaba benzettim ketçap demedim | |
|
| |
| Konu: Geri: Anlatalım C.tesi Ağus. 14, 2010 3:58 pm | |
| Bu arada uyarını banlandı yaptım NEDEN:ÇOOOK AMA ÇOK FAZLA GEREKSİZ MESAJ ATMAN | |
|
| |
The Rated R Moderatör
Lakap : The Rated R Mesaj Sayısı : 1695 Rep Gücü : 2038 Rep Puanı : 10 Nerden : geldin ? Mertcanlardan. Kayıt tarihi : 03/08/10 Yaş : 27
| Konu: Geri: Anlatalım C.tesi Ağus. 14, 2010 4:14 pm | |
| Ellerine Sağlık.Çok Güzel Bilgiler. | |
|
| |
The Future
Lakap : Sexy Mesaj Sayısı : 908 Rep Gücü : 1006 Rep Puanı : 26 Nerden : Uzaydan Kayıt tarihi : 14/02/10 Yaş : 28
| Konu: Geri: Anlatalım C.tesi Ağus. 14, 2010 7:05 pm | |
| İz kalır o yüzden yara bandı vs. ile orayı kapatıyorlar.Artık PG olmadığı için,kan sadece hareket yanlış yapıldığında oluyor.Punk'ın maske takmasının bir nedenide bu olabilir.Yüzündeki yaralardan sebep.Geçince çıkarttı. | |
|
| |
~ Lionheart Dany™
Lakap : Save_us.Y2J Mesaj Sayısı : 2902 Rep Gücü : 3468 Rep Puanı : 31 Nerden : Naapcaan ? Kayıt tarihi : 08/03/10 Yaş : 26
| Konu: Geri: Anlatalım Paz Ağus. 15, 2010 3:02 pm | |
| - Sexy Boy demiş ki:
- İz kalır o yüzden yara bandı vs. ile orayı kapatıyorlar.Artık PG olmadığı için,kan sadece hareket yanlış yapıldığında oluyor.Punk'ın maske takmasının bir nedenide bu olabilir.Yüzündeki yaralardan sebep.Geçince çıkarttı.
Evet.. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Bende şimdi anladım ama ben Punk'un maskesinin çıkartma sebebinin başka türlü olduğunu biliyorum [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
| Anlatalım | |
|