Ultimate Wrestling Federation
Hoşgeldiniz... Forumumuzdan Daha İyi Yararlanmak İçin Lütfen Üye Olunuz...

O Düştü Bu Düştü? Wwe1110

| WWE Ultimate |
Hoşgeldiniz... Forumumuzdan Daha İyi Yararlanmak İçin Lütfen Üye Olunuz...

O Düştü Bu Düştü? Wwe1110

| WWE Ultimate |
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

1 Şubat 2010'dan Bu Güne...

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

O Düştü Bu Düştü?

+3
Kelly--
Kurt Angle
~ Lionheart Dany™
7 posters
YazarMesaj
~ Lionheart Dany™

~ Lionheart Dany™

Uyarı Yok
Lakap : Save_us.Y2J
Rep Gücü : 3468
Rep Puanı : 31

O Düştü Bu Düştü? Empty
MesajKonu: O Düştü Bu Düştü?   O Düştü Bu Düştü? EmptyÇarş. Ağus. 04, 2010 5:35 pm

Hergün Görür oLdum Artık Punk Düşüyor Ühüü Diye Ağlayanları .. Hayır Aslında Punk'ın Düştüğü FeLan Yok Hatta Punk En İyi Dönemlerini Yaşıyor Bile Diyebilirim

Ahh ? İnandırıcı Gelmedi Heralde ? Peki o zaman size şöyle anlatmaya çalışayım. Bir kişiyi Main Eventer yapmak çok zordur. Mesela SD MiTB'ini Matt Hardy kazansa sonra ne bileyim Swagger'ı yenip şampiyon olsa bu onu tam anlamıyla ME yapmaz. Aslına bakarsanız çoğu güreşçinin ME olabilmesi için ya ultra-heel ken face turn geçirmesi (Bkz; Batista-Orton) ya da face iken ultra-heel turn geçirmesi (Bkz; Punk, Swagger) Ultra-Heel iken yine bir ultra-heel a karşı face turn geçirirseniz seyircilerden büyük bir destek alırsınız. Bu unutulmaz bir feud olursa seyirciler size reaksiyon vermeye devam eder ve artık WWE sizi ME yapabilir. Melek gibi bir güreşçiyken aniden şerefsizlik yapıp heel-turn geçirmek sizi bayağı yuhlattırır. Punk gibi iğrençleşir, dalga geçilecek duruma gelirseniz iyice yuhlanırsınız. Bu WWE'nin artık Punk'ı efsane bir güreşçi yapmaya hazır olduğunun göstergesidir. Swagger gibi seyircileri deli edecek kendini beğenmişlik yaparsınız. Swagger'ın daha katetmesi gerek çok yol olsada onun da gelecekte büyük bir ME aşikar. Yani anlayacağınız bir Jeff Hardy'i, Rey Mysterio'yu yenmekle ME olamıyorsunuz. Size çok daha cana yakın bir örnek vereceğim.

WWE Breaking Point 2009

Undertaker vs. CM Punk
Neden CM Punk bu maçı hileyle kazandı ? Montreal Screwjob'a gönderme filan değildi. Punkın mutlaka kazanıp kemeri koruması gerekiyordu. Ama henüz Taker'ı yenebilecek bir ME değildi. Submission temalı bir PPV olduğu için count-out ve DQ da olamazdı. Bu yüzden akla gelen en mantıklı yol bu oldu. Bir süre sonra CM Punk Taker'ı, HHH'yi, Orton'ı, Cena'yı dövebilecek bir superstar haline gelecek. Lütfen düşünün şu an ki büyük güreşçiler bu yollardan geçmedi mi ?

ALINTI!
Kurt Angle

Kurt Angle

1. Uyarı
Rep Gücü : 1582
Rep Puanı : 15

O Düştü Bu Düştü? Empty
MesajKonu: Geri: O Düştü Bu Düştü?   O Düştü Bu Düştü? EmptyÇarş. Ağus. 04, 2010 6:31 pm

Evet bir bakıma haklı ama adamı rezil ettiler ya saçını kestiler reyle olan maçlarında soytarı durumuna düştü
Kelly--
Banned

Banned
Rep Gücü : 248
Rep Puanı : 5

O Düştü Bu Düştü? Empty
MesajKonu: Geri: O Düştü Bu Düştü?   O Düştü Bu Düştü? EmptyÇarş. Ağus. 04, 2010 6:52 pm

Evet Facebookta Jeff Hardy'ci Ler Maymun Falan diyorlar
The Instant Classic
Co-Admin
Co-Admin
The Instant Classic

Uyarı Yok
Rep Gücü : 3357
Rep Puanı : 36

O Düştü Bu Düştü? Empty
MesajKonu: Geri: O Düştü Bu Düştü?   O Düştü Bu Düştü? EmptyÇarş. Ağus. 04, 2010 7:06 pm

Punk 4ever!!!
º° Straight Edge Saviorº°
Co-Admin
Co-Admin

Uyarı Yok
Lakap : ѕтяαιgнт є∂qє
Rep Gücü : 2304
Rep Puanı : 22

O Düştü Bu Düştü? Empty
MesajKonu: Geri: O Düştü Bu Düştü?   O Düştü Bu Düştü? EmptyÇarş. Ağus. 04, 2010 7:11 pm

Bırakın jeffçileri Fox olmadan önce nasıldı punk insanların gözünde? Jeffçileri takan kim Süper bir paylaşım:)
http://wwe-rpg.ultimaterpg.org/
~ Lionheart Dany™

~ Lionheart Dany™

Uyarı Yok
Lakap : Save_us.Y2J
Rep Gücü : 3468
Rep Puanı : 31

O Düştü Bu Düştü? Empty
MesajKonu: Geri: O Düştü Bu Düştü?   O Düştü Bu Düştü? EmptyÇarş. Ağus. 04, 2010 7:16 pm

Cm punk demiş ki:
Bırakın jeffçileri Fox olmadan önce nasıldı punk insanların gözünde? Jeffçileri takan kim Süper bir paylaşım:)

Ö.Değil [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Ölümüne Punk'cuyuz..
Kurt Angle

Kurt Angle

1. Uyarı

O Düştü Bu Düştü? Empty
MesajKonu: Geri: O Düştü Bu Düştü?   O Düştü Bu Düştü? EmptyÇarş. Ağus. 04, 2010 7:18 pm

Ƭɧє Ʀąтєđ Ʀ demiş ki:
Cm punk demiş ki:

Ö.Değil [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Ölümüne Punk'cuyuz..

Jeffci :Ben ceffi rey miteriyo yu seviyorum çünkü ben bilgehan demirciyim:D
Co-Admin
Co-Admin

Uyarı Yok
Lakap : ѕтяαιgнт є∂qє
Rep Gücü : 2304
Rep Puanı : 22

O Düştü Bu Düştü? Empty
MesajKonu: Geri: O Düştü Bu Düştü?   O Düştü Bu Düştü? EmptyÇarş. Ağus. 04, 2010 7:22 pm

Kurt Angle demiş ki:
Ƭɧє Ʀąтєđ Ʀ demiş ki:
Cm punk demiş ki:

Jeffci :Ben ceffi rey miteriyo yu seviyorum çünkü ben bilgehan demirciyim:D
abi her hafta simek davını izliyoruz Evde bu hareketleri yaparken belim acıdı bir daha asla yapmıyacam bilgehan:Sözmü Çocuk:Söööööööööz Bilgehan tamam size saygılarımı sevgilerimi gönderiyorum

Foxta 3-4 kere izlerken Very Happy öğrendim Very Happy
http://wwe-rpg.ultimaterpg.org/
Kurt Angle

Kurt Angle

1. Uyarı

O Düştü Bu Düştü? Empty
MesajKonu: Geri: O Düştü Bu Düştü?   O Düştü Bu Düştü? EmptyÇarş. Ağus. 04, 2010 7:27 pm

Abi okulda bu hareketleri yaparken kolum acıdı simeckdav hareketlerini bir daha asla yapmıcam Very Happy
The Caribbean Cool

The Caribbean Cool

Uyarı Yok
Lakap : The Cool
Rep Gücü : 135
Rep Puanı : 1

O Düştü Bu Düştü? Empty
MesajKonu: Geri: O Düştü Bu Düştü?   O Düştü Bu Düştü? EmptyPerş. Ağus. 05, 2010 10:35 am

-Kelly Kelly- demiş ki:
Evet Facebookta Jeff Hardy'ci Ler Maymun Falan diyorlar
Kendilerine baksınlar önce
Nicholas Theodore

Nicholas Theodore

Uyarı Yok
Rep Gücü : 1847
Rep Puanı : 26

O Düştü Bu Düştü? Empty
MesajKonu: Geri: O Düştü Bu Düştü?   O Düştü Bu Düştü? EmptyPerş. Ağus. 05, 2010 10:46 am

Ƭɧє Ʀąтєđ Ʀ demiş ki:
Cm punk demiş ki:

Katılıyorum Katılıyorum Katılıyorum Katılıyorum Katılıyorum Katılıyorum Katılıyorum Katılıyorum Katılıyorum Katılıyorum Katılıyorum Katılıyorum

O Düştü Bu Düştü?
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Kratos Korsana Yenik Düştü !
» Yeni Raw Gminin Fotorafları İnternete Düştü ŞOK ŞOK ŞOK