Ben gerçek amerikan güreşi izlemistim TV'den onlar daha kötü Kızlar arkadan sandalye veriyor filan cok kotu Adamları başı fecı kanıyor bi o vuruyor bir o ikiside pes etmiyor.Ama gerçek güreşte fazla hareket yok sadece yumruk vs.
The Mexican Aristocrat
Mesaj Sayısı : 945 Rep Gücü : 1028 Rep Puanı : 10 Kayıt tarihi : 03/02/10 Yaş : 27
Heee Spiderman'ı karıştırma olum Reklam gibi olmasın ama Kanal 9 diye bir kanal vardı orda rastlamıştım izledim Girişleride müzikli aynı WWE İyide seyirci var ha
~ Lionheart Dany™
Lakap : Save_us.Y2J Mesaj Sayısı : 2902 Rep Gücü : 3468 Rep Puanı : 31 Nerden : Naapcaan ? Kayıt tarihi : 08/03/10 Yaş : 26
Heee Spiderman'ı karıştırma olum Reklam gibi olmasın ama Kanal 9 diye bir kanal vardı orda rastlamıştım izledim Girişleride müzikli aynı WWE İyide seyirci var ha
Kanal 9 ' mu hala var mı ? [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Kurt Angle
Mesaj Sayısı : 1645 Rep Gücü : 1582 Rep Puanı : 15 Kayıt tarihi : 12/02/10
Abi amerikanların güreşinde hareket olcak yumruk tekme sarmıyor yumruk tekme fazla olunca pehlivan güreşi daha güzel geliyor insana
Herşeye rağmen yaşasın WWE - TNA [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Aynen
Jefffrey Banned
Mesaj Sayısı : 444 Rep Gücü : 480 Rep Puanı : 6 Nerden : ιzмιя Kayıt tarihi : 05/07/10 Yaş : 28
Konu: Geri: CZW(SUPER) Salı Tem. 06, 2010 11:00 am
CZW Gerçek bir güreş şovudur. Çoğu maç türüde kesici aletler vs. kullanılır. Benim gördüğüm bazı videolarda adamın kafasını makasla kesiyor , zımba basıyor , camın üstüne atıyor ve florasanlarla vuruyor vs. Bu şov çok kanlı oluyor bide bunun tedavileri var [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Hala tam olarak anlayamadığım bir makinede var [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] CZW şov değildir yani