The Rock*** Banned
Mesaj Sayısı : 14 Rep Gücü : 30 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 17/06/10
| Konu: Nerede O Eski Günler... ( Yorumsuz Geçmeyin ! ) Cuma Haz. 25, 2010 11:24 am | |
| Flash TV'de ki o müthiş yayını hatırlamayan yoktur.Jimmy ve Nicky gibi sunucuları varken izlemeye doyum olmuyordu.Big Sexyler,( Kevin Nash ) Goldbergler,Stingler,Hoganlar,Flairlar...Gerçekten müthişti ! Şuanda çoğu kişi Bilgehan Demir'den şikayetçi.Ama adam daha ne yapabilir ki...Zaten normalde boks yayınlarını sunuyordu.Ve Türkiye'de bu işi yapabilecek nadir kişilerden biri.Bence çok fazla yüklenilmemeli. Konumuzu dağıtmadan tekrar gelelim.O müthiş yayınlara.WCW Nitro adındaydı.Ve gerçekten izlemesine doyum olmuyordu.Hiç kaçırmadan onları izlerdim.Şuandakinden çok daha eğlenceliydi. O zamanlardan aklımda kalanları size sunmak isterim.Benim en sevdiğim güreşçiler.Vampiro,Sting ve Hogan'dı.Adamlar harikaydı.Vampiro'nun yanında adamları vardı.Bir çete gibiydiler.Legacy gibi.Sting'i de çok severdim.Hogan'ın o kemerine bayılırdım.Ric Flair'ın Hogan'a ''vurma,vurma'' diye yalvarması.Sonrada Hogan acıyınca ona tokatı geçirmesi süperdi.Gerçekten çok zevkliydi.Nerede o günler... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
~ Lionheart Dany™
Lakap : Save_us.Y2J Mesaj Sayısı : 2902 Rep Gücü : 3468 Rep Puanı : 31 Nerden : Naapcaan ? Kayıt tarihi : 08/03/10 Yaş : 26
| Konu: Geri: Nerede O Eski Günler... ( Yorumsuz Geçmeyin ! ) Cuma Haz. 25, 2010 11:34 am | |
| Ben daha geçen sene yazın Edge vs Hardy feudu varken çok heyecanlı seyrediyordum ama şuanda hiç heyecanlı bir feud yok inşallah yakında iyi bir feud başlatır WWE | |
|
The Rock*** Banned
Mesaj Sayısı : 14 Rep Gücü : 30 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 17/06/10
| Konu: Geri: Nerede O Eski Günler... ( Yorumsuz Geçmeyin ! ) Cuma Haz. 25, 2010 11:42 am | |
| HARDY Geri Gelse Feudlar Daha Güzelleşecek. Wwenin Reyting'i Artacak. | |
|
The Rock Hero
Lakap : Behlül XD Mesaj Sayısı : 2363 Rep Gücü : 2379 Rep Puanı : 23 Nerden : Tampa,Florida Kayıt tarihi : 16/05/10 Yaş : 28
| Konu: Geri: Nerede O Eski Günler... ( Yorumsuz Geçmeyin ! ) Cuma Haz. 25, 2010 11:43 am | |
| rock avatar koysana öle daha güzel oluyor | |
|