| Smackdown VS RAW'ı PC'ye kurmak!!! | |
|
+14jeffhardy51 The Viper тнє ∂αяк ѕανισυя Death_Guardian ~ Lionheart Dany™ Chris Jericho The Rock Hero The Instant Classic adasdad Nicholas Theodore Daniel Bryanielson R-Truth* º° Straight Edge Saviorº° John Morrison* 18 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
John Morrison*
Mesaj Sayısı : 175 Rep Gücü : 191 Rep Puanı : 3 Kayıt tarihi : 26/05/10
| Konu: Smackdown VS RAW'ı PC'ye kurmak!!! Paz Mayıs 30, 2010 9:59 pm | |
| Merhabalar arkadaşlar.Bildiğiniz üzere İstek bölümüne bir konu açmıştım.Orda da emulatorle SVR oynadığımı belirtmiştim.Bunun üzerine birçok istek geldi.Ben de sizlere bunun anlatımını yapacağım.Ayrıca SHAWN MICHAELS nickli üyede çalıştı. 1-Gerekli Programlar:* SVR 2010'u internetten bulun indirin.Onu ben veremem reklama girmesin * Ardından ARAÇLAR BÖLÜMÜ'nde verdiğim linkten Emulator'ü indirin.Rar Şifresi Christian'dır.Instant Classic'e attığım için şifre böyle.Yoksa kendi uploadım * Eğer indirdiğiniz oyun ISO değilse,birsürü dosya varsa PS2 dosyalarıdır.DVD'ye yazmalısınız.Eğer zaten oyunun DVD'si var ise gerek yok.Bunun için CD2ISO programını indireceğiz.Ama,eğer indirdiğiniz oyun .iso uzantılıysa çok şanslısınız.Sadece EMULATOR gerekecek. 2- AraçlarEmulator: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]CD2ISO ( .iso uzantılı oyununuz varsa gerek kalmaz. ) [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]3- Anlatım2 bölüm yapacağım burayı. BÖLÜM 1: Oyunu indirdiyseniz ve oyun da birsürü dosya ise; DVD'ye yazmalısınız.Direk DVD var ise tamamdır.Sadece burası farklı bölüm 1'in... CD2ISO'yu açıyoruz ve ilk bölümden DVD'nin takılı olduğu yeri seçiyoruz.Ardından SELECT TARGET'tan nereye kaydedeceksek orayı seçiyoruz.GO diyoruz.Bu işlem biraz sürecektir.İşlem bitince CD2ISO ile işimiz bitecek. BÖLÜM 2: Iso dosyasını elde ettiyseniz,ya da zaten elinizde ISO varsa,Emulator'ü açıyoruz.Türkçe bir emulatordür.Ayar-CDVDROM diyoruz.Burada SELECT ISO diyerek kaydettiğmiz ISO formatındaki dosyayı seçiyoruz.Ardından da DOSYA - CD-DVD Yürüt diyoruz.Hayırlı olsun,oyun çalıştı 4- TuşlarTuşlar bende biraz acayip ayarlı Benim elim alışık size yabancı gelebilir.Değiştirmek isterseniz AYAR - KONTROLLER - PAD 1 diyin ve CLEAR ALL'a basın.Sonra tek tek tuşları ayarlayın Oynadıkça neyin ne olduğunu anlayacaksınız.Ben 2 günde çözüm 5- Oyun HızıPS2'deki gibi %100 hıza ulaşmayacaksınız belki,ama 1'e 1 maçta % 85'e,2'ye 2 maçta % 75'e,diğerlerinde %70 hıza ulaşabilirsiniz. 6- SSGM'ler rahat olun oyundayken F8'e basmanız SS çekmek için yeterli Emulator klasörünü açın ve SNAPSHOT diyin bütün SS'ler orda olacak %100 ORANINDA BEN ANLATTIM.BAŞKA YERDE YAYINLANAMAZ.SADECE BEN YAYINLAYABİLİRİM.BİR TEŞEKKÜRÜ ÇOK GÖRMEYİN.AYRICA KONUYU AÇICAK YER BULAMADIM YANLIŞSA TAŞIRSINIZ :=)
| |
|
| |
º° Straight Edge Saviorº° Co-Admin
Lakap : ѕтяαιgнт є∂qє Mesaj Sayısı : 2201 Rep Gücü : 2304 Rep Puanı : 22 Nerden : Çayamı Gelecen? Kayıt tarihi : 03/02/10
| Konu: Geri: Smackdown VS RAW'ı PC'ye kurmak!!! Ptsi Mayıs 31, 2010 12:08 am | |
| Kanka süper konu YAPTımda sadece directX 10 kaldı | |
|
| |
R-Truth*
Lakap : Mr. What's Up Mesaj Sayısı : 332 Rep Gücü : 285 Rep Puanı : 5 Nerden : Mysterious ViLLaqe ! Kayıt tarihi : 13/03/10 Yaş : 30
| Konu: Geri: Smackdown VS RAW'ı PC'ye kurmak!!! Ptsi Mayıs 31, 2010 1:09 am | |
| Güzel paylaşım fakat SvR2010'un linkini bana özel mesajdan atarsan sevinirim Zahmet olmassa ? | |
|
| |
Daniel Bryanielson
Lakap : The Anımal Mesaj Sayısı : 477 Rep Gücü : 639 Rep Puanı : 5 Nerden : İzmir Kayıt tarihi : 09/03/10
| Konu: Geri: Smackdown VS RAW'ı PC'ye kurmak!!! Ptsi Mayıs 31, 2010 7:36 am | |
| Saol John Morrison | |
|
| |
Nicholas Theodore
Mesaj Sayısı : 1634 Rep Gücü : 1847 Rep Puanı : 26 Nerden : Kastamonu/Taşköprü Kayıt tarihi : 03/02/10 Yaş : 29
| Konu: Geri: Smackdown VS RAW'ı PC'ye kurmak!!! Ptsi Mayıs 31, 2010 11:09 am | |
| Bende Bunda Oynuyorum tam bir ps oyunu ama ekran kartınızın en az 512 mb ( kasıyor ) 1 gb (kasmıyor ) benim 1 gb bende kasmıor | |
|
| |
adasdad
Lakap : The Captain Charisma Mesaj Sayısı : 467 Rep Gücü : 463 Rep Puanı : -1 Nerden : Adana Kayıt tarihi : 11/04/10 Yaş : 29
| Konu: Geri: Smackdown VS RAW'ı PC'ye kurmak!!! Ptsi Mayıs 31, 2010 11:21 am | |
| Pc ylemi oynanacak yani ?? .Banada link atsana svr10 | |
|
| |
John Morrison*
| Konu: Geri: Smackdown VS RAW'ı PC'ye kurmak!!! Ptsi Mayıs 31, 2010 11:24 am | |
| Hepinize teşekkürler..
Umaga yeter valla hep hazıra konuyosunuz yapacağın google'a Smackdown vs Raw 2010 ps2 torrent yazmak bu kadar zor mu ya? Bu kadar uğraşmışım 2 satır da siz yazın google'a parmaklarınız ağlamaz.Atar mısın da değil " ATSANA "...
Bu dediğimi yanlış anlamayın hazırlayana kadar canım çıktı ama size bıraktığım tek şey SVR 2010'u indirmek bunu da yapmak zor geliyorsa bana haksızlık olarak sayarım bunu... | |
|
| |
adasdad
Lakap : The Captain Charisma Mesaj Sayısı : 467 Rep Gücü : 463 Rep Puanı : -1 Nerden : Adana Kayıt tarihi : 11/04/10 Yaş : 29
| Konu: Geri: Smackdown VS RAW'ı PC'ye kurmak!!! Ptsi Mayıs 31, 2010 11:30 am | |
| Tamam kızma ne bu şiddet bu celal. | |
|
| |
John Morrison*
| Konu: Geri: Smackdown VS RAW'ı PC'ye kurmak!!! Ptsi Mayıs 31, 2010 12:45 pm | |
| Kusura bakma 4 kişiye birden anlattım sinirliydim | |
|
| |
The Instant Classic Co-Admin
Mesaj Sayısı : 3472 Rep Gücü : 3357 Rep Puanı : 36 Kayıt tarihi : 12/02/10 Yaş : 26
| Konu: Geri: Smackdown VS RAW'ı PC'ye kurmak!!! Ptsi Mayıs 31, 2010 1:43 pm | |
| - Jeff Hardy demiş ki:
- Bende Bunda Oynuyorum tam bir ps oyunu ama ekran kartınızın en az 512 mb ( kasıyor ) 1 gb (kasmıyor ) benim 1 gb bende kasmıor
Kasmasının nedeni RAM da olabilir. (Milyonlarca oyun yükledim ama kastığını görmedin. Ekran kartı 128 mb Ram 2.700 gb) - John Morrison demiş ki:
- Kusura bakma 4 kişiye birden anlattım sinirliydim
Bana SVR 2010'u atsana... (şaka şaka) CD aldım . Yani yükledim oyunu... | |
|
| |
The Rock Hero
Lakap : Behlül XD Mesaj Sayısı : 2363 Rep Gücü : 2379 Rep Puanı : 23 Nerden : Tampa,Florida Kayıt tarihi : 16/05/10 Yaş : 28
| Konu: Geri: Smackdown VS RAW'ı PC'ye kurmak!!! Ptsi Mayıs 31, 2010 1:50 pm | |
| elerinne sağlık morisson iyi paylaşım | |
|
| |
The Instant Classic Co-Admin
Mesaj Sayısı : 3472 Rep Gücü : 3357 Rep Puanı : 36 Kayıt tarihi : 12/02/10 Yaş : 26
| Konu: Geri: Smackdown VS RAW'ı PC'ye kurmak!!! Salı Haz. 01, 2010 10:48 am | |
| Taşındı: Site Duyuruları... | |
|
| |
John Morrison*
| Konu: Geri: Smackdown VS RAW'ı PC'ye kurmak!!! Salı Haz. 01, 2010 11:43 am | |
| Teşekkürler...
" NOTLAR: "
* Eğer Son adımı yapınca DIRECTX hatası veriyorsa son sürümünü internetten indirip kurun.
* GSPlugin hatasına bir çözüm bulamadım o yüzden o hatalara ne yazık ki müdahale edemiyorum.
* Oyun hızını % 80'den 83'lere ulaştırmayı başardım aşamalarım sonucunda % 90'u bulursam paylaşacağım. | |
|
| |
Chris Jericho
Lakap : Save Us Y2J Mesaj Sayısı : 485 Rep Gücü : 500 Rep Puanı : -1 Nerden : YaşıNKüÇüK:D Kayıt tarihi : 22/02/10 Yaş : 24
| Konu: Geri: Smackdown VS RAW'ı PC'ye kurmak!!! Salı Haz. 01, 2010 2:17 pm | |
| Morrison Dostum anlamadım bana açık açık anlatırmısın ne yapcam diye Ö.M at | |
|
| |
~ Lionheart Dany™
Lakap : Save_us.Y2J Mesaj Sayısı : 2902 Rep Gücü : 3468 Rep Puanı : 31 Nerden : Naapcaan ? Kayıt tarihi : 08/03/10 Yaş : 26
| Konu: Geri: Smackdown VS RAW'ı PC'ye kurmak!!! Salı Haz. 01, 2010 6:09 pm | |
| Ben oyunu en fazla %60'da oynayabiliyorum.Oyun hızı artırma şansımız var mı? | |
|
| |
adasdad
| Konu: Geri: Smackdown VS RAW'ı PC'ye kurmak!!! Salı Haz. 01, 2010 7:28 pm | |
| morrison paylaşın için tekrar teşekkürler.Gelecek ay kota boşken indirecem | |
|
| |
John Morrison*
| Konu: Geri: Smackdown VS RAW'ı PC'ye kurmak!!! Salı Haz. 01, 2010 7:34 pm | |
| - Shawn Michaels demiş ki:
- Ben oyunu en fazla %60'da oynayabiliyorum.Oyun hızı artırma şansımız var mı?
Shawn üstte yazan % oyun hızı değil.O CPU'dan kullanma yüzdesi Hızı da arttırmaya çalışıyorum. | |
|
| |
Nicholas Theodore
Mesaj Sayısı : 1634 Rep Gücü : 1847 Rep Puanı : 26 Nerden : Kastamonu/Taşköprü Kayıt tarihi : 03/02/10 Yaş : 29
| Konu: Geri: Smackdown VS RAW'ı PC'ye kurmak!!! Salı Haz. 01, 2010 9:17 pm | |
| 31 partlık indirdim ben hepsi toplam 8 saatte indi | |
|
| |
Death_Guardian
Mesaj Sayısı : 21 Rep Gücü : 30 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 03/06/10
| Konu: Geri: Smackdown VS RAW'ı PC'ye kurmak!!! C.tesi Haz. 05, 2010 11:14 pm | |
| Bende Gs bilmemneli olan (görüntü sanırsam) oyunu çalıştırmaya bastığımda hata verdi. edit=Diğerlerinden birisini ayarlayınca sorunsuz ve aşırı hızlı bir biçimde oyanıyor.Hatta ses pluinlerini silince PS hızıyla oynayabilirsiniz [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]. Bu arada örüntüpluginlerinde hız fark ediyor mu?
En son Death_Guardian tarafından C.tesi Haz. 05, 2010 11:38 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
тнє ∂αяк ѕανισυя Moderatör
Lakap : The Rated One Mesaj Sayısı : 769 Rep Gücü : 730 Rep Puanı : 9 Nerden : WrestleMania 26 Kayıt tarihi : 03/02/10 Yaş : 29
| Konu: Geri: Smackdown VS RAW'ı PC'ye kurmak!!! C.tesi Haz. 05, 2010 11:23 pm | |
| Teşekkürler , ps2 güzel değil | |
|
| |
Chris Jericho
Lakap : Save Us Y2J Mesaj Sayısı : 485 Rep Gücü : 500 Rep Puanı : -1 Nerden : YaşıNKüÇüK:D Kayıt tarihi : 22/02/10 Yaş : 24
| Konu: Geri: Smackdown VS RAW'ı PC'ye kurmak!!! Paz Haz. 06, 2010 9:11 am | |
| - Death_Guardian demiş ki:
- Bende Gs bilmemneli olan (görüntü sanırsam) oyunu çalıştırmaya bastığımda hata verdi.
edit=Diğerlerinden birisini ayarlayınca sorunsuz ve aşırı hızlı bir biçimde oyanıyor.Hatta ses pluinlerini silince PS hızıyla oynayabilirsiniz [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]. Bu arada örüntüpluginlerinde hız fark ediyor mu? Post kasma Ö.M. at O sana söyler! | |
|
| |
The Viper Admin
Lakap : The Legend Killer Mesaj Sayısı : 1597 Rep Gücü : 1987 Rep Puanı : 71 Nerden : Monday Night RAW ;) Kayıt tarihi : 01/02/10 Yaş : 30
| Konu: Geri: Smackdown VS RAW'ı PC'ye kurmak!!! Paz Haz. 06, 2010 10:14 am | |
| - Chris Jericho demiş ki:
- Death_Guardian demiş ki:
- Bende Gs bilmemneli olan (görüntü sanırsam) oyunu çalıştırmaya bastığımda hata verdi.
edit=Diğerlerinden birisini ayarlayınca sorunsuz ve aşırı hızlı bir biçimde oyanıyor.Hatta ses pluinlerini silince PS hızıyla oynayabilirsiniz [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]. Bu arada örüntüpluginlerinde hız fark ediyor mu? Post kasma Ö.M. at O sana söyler! 2. Uyarı: Bu başlığın konusu oyunu kurmayı öğretmek ve sorunları çözmek. Ne alaka özel mesaj atmak? Belki başka birininde aynı sorunu var o'damı ö.m atıcak?
(Ayrıca herkese post kasıyorsun fln deme!) | |
|
| |
Nicholas Theodore
| Konu: Geri: Smackdown VS RAW'ı PC'ye kurmak!!! Paz Haz. 06, 2010 10:44 am | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] - яαιѕтℓιη demiş ki:
- Chris Jericho demiş ki:
- Death_Guardian demiş ki:
edit=Diğerlerinden birisini ayarlayınca sorunsuz ve aşırı hızlı bir biçimde oyanıyor.Hatta ses pluinlerini silince PS hızıyla oynayabilirsiniz [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]. Bu arada örüntüpluginlerinde hız fark ediyor mu? Post kasma Ö.M. at O sana söyler! 2. Uyarı: Bu başlığın konusu oyunu kurmayı öğretmek ve sorunları çözmek. Ne alaka özel mesaj atmak? Belki başka birininde aynı sorunu var o'damı ö.m atıcak?
(Ayrıca herkese post kasıyorsun fln deme!) [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
Chris Jericho
| |
| |
adasdad
| Konu: Geri: Smackdown VS RAW'ı PC'ye kurmak!!! Paz Haz. 06, 2010 1:56 pm | |
| vallaha yeter artık herkese post kasıyon diyor | |
|
| |
| Smackdown VS RAW'ı PC'ye kurmak!!! | |
|