-Beth'in 6 ay ringlerden uzak kalacağı açıklandı.
-WWE, bir animasyon projesi için çocuk kanalı Nickelodeon'la görüşüyor.
-WWE, gelecek yıl 3D bir şov gerçekleştirmeyi planladığını açıkladı.
-Randy Orton'un Bir Röportajı:
WWE'nin en sevilen adamlarından Randy Orton, "Detroit News"e yaptığı açıklamada, seyahatlerin onu güreşten daha fazla yorduğunu söyledi.
Orton yaptığı açıklamada şöyle dedi : "Son günlerde seyahat etmek benim vücudumu güreşmekten daha fazla yoruyor. Sabahın 4-5'inde ordan oraya seyahat etmek ardından 4-5 saatlik uyku ile spor salonuna gitmek, sağlıklı beslenmeye çalışmak, fit kalmak, hastalanmadan kendine iyi bakmak ve üstüne üstlük ringde %100 bir performans sergilemek? Açıklaması zor fakat bunlar da bu işin bir parçası."
- Bu hafta Kanada'da yapılan RAW ve Smackdown'da görülmeyen R-Truth ile ilgili ilginç bir haber ortaya çıktı. R-Truth'ın şovlarda gözükmeme sebebi Kanada'ya giriş için izin alamamasıymış. Sebebi ise daha önce Kanada'da bir ceza alması.
-Khali'nin yeni Hindistan'daki "Kushti" adındaki yeni filmi Hırvatistan'ın bir köyündeki güreş macerasını anlatıyor.Film Khali ve 5 uzun adam arasındaki bir maçla başlıyor.Filmin tanıtımı Youtube ve Hulu'da online olarak da izlenebilecek.
-Shawn Michaels arkadaşlarına emeklilikten zevk aldığını, ringlere ve TV'ye geri dönmek gibi bir niyetinin bulunmadığını söylemiş.
-WWE Şampiyonu John Cena Twitter'a şöyle yazdı : "Carlito'nun Gitmesi Haberini duyduğumda çok üzüldüm. Her zaman onun daha iyisini yapabileceğini söylemişimdir. Onun için en iyisini diliyorum."
John Cena, 4 gün sonra toplamda 1028 gün ana kemer tutmuş olacak ve Pedro Morales'i geçecek. Morales sadece bir kez kemer kazanıp 1027 gün tutmuştu, Cena ise 9'uncu kez kemeri tutuyor.
Kaynak:wwetr.com